Nekretnine: Prodaja lokala srbija

Lokal | Pančevo - Gradska lokacija - centar - Žarka Zrenjanina
|

Izuzetno kvalitetna novogradnja na odličnoj lokaciji u Pančevu. Pouzdan investitor, za koga imamo par referenci, već prodatih, useljenih i uknjiženih stambenih objekata u Beogradu. Ovaj objekat u izgradnji činiće dve lamele. U prizemlju je planiran poslovni prostor sa velikim izlogom ka ulici. Na dva nivoa, prvi nivo 128,5 u prizemlju i drugi nivo na -1 nivou 118,5m2 sa dodatnom ostavom od 15m2. Dodatno 2 parking mesta ispred lokala po ceni 10000+PDV. Ovaj objekat u izgradnji nalazi se na par minuta šetnje od samog centra Pančeva,reke Tamiš,Narodne bašte i BIG Pančevo.Svi neophodni sadržaji za svakodnevni život nalaze se u neposrednoj blizini (gradski prevoz,marketi,bolnica,škola, vrtići,kej na Tamišu). Prikazana cena lokala je bez PDV-a (PDV 20%) Objekat će biti pokriven video nadzorom, video interfonom, bešumnim liftom od -1 nivoa gde ce biti garaže, do poslednjeg sprata. U izgradnji se koriste Zorka Šabac klima termo blokovi, kako spoljni zidovi, tako i između stanova. Fasadna izolacija je tvrdo presovana kamena vuna, 10cm. Predviđeni rok završetka jul 2024. Plaćanje po fazama izgradnje. Želimo Vam srećnu kupovinu. PROSTORIJE: lokal, dva toaleta, kuhinja, ostava, magacin. Agencijska nadokada iznosi 2%. Za više sličnih nekretnina, posetite naš sajt https://www.europolisnekretnine.com/ .

255.000 €
Lokal | Beograd - Savski venac - Nemanjina
|

Lokal se nalazi na drugom spratu TC Futura. Veliki izlog pogodan za brendiranje i reklamu. Uknjižen i odmah useljiv. Iz lokala se pruža pogled ka kružnom toku i fontani. Tržni centar fantastično funkcioniše. Svi lokali su popunjeni zbog velike fluktuacije ljudi, kako kupaca tako i korisnika usluga. U blizini su ministarstava i ambasade, izuzetna lokacija. Pogodan je za razne delatnosti i jedan je jedini lokal ovog tipa u tržnom centru. Grejanje i hlađenje fan-coil uredjajima. Obezbeđenje, video nadzor i održavanje tržnog centra fakturiše se mesečno. Minimalni troškovi, odlična ponuda za investicione kupce. Cena je fiksna. PROSTORIJE: lokal, izlog. Za ovu nekretninu provizija iznosi 1000 EUR. Za više sličnih nekretnina, posetite naš sajt https://www.europolisnekretnine.com/ .

42.000 €
Lokal | Beograd - Voždovac - Lekino brdo - Gospodara Vučića
|

Odličan lokal sa velikim izlogom u vrlo prometnoj ulici na samoj granici Vračara i Voždovca. Pogodan za sve vrste usluznih i kancelarijskih delatnosti. Bez ulaganja, useljiv od 1.1.24. Uknjižen na 24m2,mereno 54m2. Izuzetno dobra investicija. PROSTORIJE: Lokal, čajna kuhinja, toalet, terasa, izlog. Agencijska nadoknada iznosi 2%. .

127.000 €
Lokal | Beograd - Zemun - Ugrinovci - Ugrinovačka
|

- Odličan lokal na sjajnom mestu, uknjižen na 67KVM, mereno ima 70KVM. - Ispred lokala veliki parking. - Lokal se tzrenutno izdaje za mesečni zakup od 1000EUR. - Lokal je u novoj zgradi, grejanje je podno i na klime. - Odličan lokal kako za kancelarije tako i za prodaju. Agencijska nadoknada iznosi 2%. Za više sličnih nekretnina, posetite naš sajt https://www.europolisnekretnine.com/ .

154.000 €
Lokal | Beograd - Čukarica - Banovo brdo - Bore Markovića
|

Odličan višenamenski lokal u samom centru Banovo brda, u neposrednoj blizini Požeške ulice, pijace Banovo brdo, Maxi-ja, prevoza, škole. Lokal je na dva nivoa (I nivo 162kvm, II nivo 70kvm). Idealan je za kancelarijski prostor, razne vrste ordinacija, kladionicu, igraonicu, maloprodaju, veleporodaju-predstavništvo. Deljiv je na dve celine tako da je pogodan za organizovanje prostora u skladu sa vašim potrebama. Ima pripadajuću terasu i parking mesto. Idealan kako za posao tako i za rentiranje. Za svaku preporuku. PROSTORIJE: NIVO I (prizemlje): dve velike prostorije, kuhinja, toalet, ostava. NIVO II: dve kancelarije 30kvm+32kvm, kuhinja, ostava, toalet. Agencijska nadoknada iznosi 2%. Za više sličnih nekretnina, posetite naš sajt https://www.europolisnekretnine.com/

399.999 €
Lokal | Beograd - Zvezdara - Cvetkova pijaca - Ljube Davidovića
|

Lokal u novogradnji u blizini Doma zdravlja Zvezdara. Lokal je na dva nivoa, u donji nivo se silazi kružnim stepeništem. Grejanje je podno. PROSTORIJE: dve kancelarije, ostava, toalet i terasa. Uz lokal se dobija i parking mesto. Cena je sa PDV-om. Agencijsk nadoknada iznosi 2%. .

90.000 €
Lokal | Beograd - Palilula - Botanička bašta
|

Retko u ponudi! Izuzetan poslovni prostor, uknjižen na punu kvadraturu u zgradi novije gradnje. Odlično organizovan poslovni prostor,pogodan za sve vrste delatnosti. Izlog ka ulici širine 3m,visina u lokalu 3.2m, prvi nivo čine otvoren prostor i čajna kuhinja i toalet, drugi nivo čine dve prostorije i ostava. Dvostrano orijentisan, svetao i izuzetno kvalitetne gradnje. Minimalne mesečne režije. PROSTORIJE: I nivo - kancelarija, čajna kuhinja, toalet; II nivo - dve prostorije, ostava Agencijska nadoknada iznosi 2%. .

280.000 €
Lokal | Beograd - Palilula - Višnjička Banja - Mirka Milojkovića
|

Fenomenalan lokal u naselju "Sunnyville", u ulici Mirka Milojkovića. Uknjižen na 42m2, a ukupno ima 60m2 sa galerijom. Uknjižen je na pravno lice i cena je izražena bez PDV-a (20%). Idealan za kozmetički salon, igraonicu, kafić, ili neku sličnu delatnost. Postavljen je manji dnevni plato za baštu. PROSTORIJE: glavna prostorija, ostava, galerija, kupatilo. Agencijska nadoknada iznosi 2%. .

107.060 €
Lokal | Beograd - Palilula - Višnjička Banja - Mirka Milojkovića
|

Odličan lokal u naselju Sunnyville, u ulici Mirka Milojkovića. Uknjižen na 94m2, na pravno lice. Cena je izražena bez PDV-a (20%). Izlog je 13m. U lokalu je uveden video nadzor, rasveta i postavljene su 2 klime. Pored glavne prostorije, lokal ima odvojenu ostavu i toalet. Agencijska nadoknada iznosi 2% .

187.000 €
Lokal | Beograd - Čukarica - Filmski grad - Živana Saramandića
|

U ponudi odličan poslovni prostor, pogodan za sve vrste delatnosti. Dvostrano je orijentisan, veoma svetao sa velikim prozorima i izlogom. Lepo i funkcionalno je uređen, trenutno funkcioniše sa tri odvojene i jednom centralnom prostorijom, ostavom i toaletom. Pogodan za školice raznog tipa ali i ostale delatnosti, ordinacije itd. Ispred se nalazi veliki parking prostor, okružen zelenilom i parkovima. Prostor je uređen i nisu potrebna dodatna ulaganja osim za privođenje nameni kojoj bi koristio. Uknjižen je na 66kvm. Centralno grejanje, interfon, parking. Za svaku preporuku. PROSTORIJE: centralna prostorija, tri odvojene prostorije, toalet, ostava. Agencijska nadoknada iznosi 2%.

125.000 €
Prodaja lokala srbija