Nekretnine: Agencije za nekretnine | Beostil Nekretnine

Beostil nekretnine


Broj u registru posrednika : 497
Beograd
Knez Mihailova 23
Telefon: (011) 322-2323
Telefon 1: (063) 347-100
Telefon 2: (063) 347-790
Web sajt
www.beostilnekretnine.rs
Lokal | Beograd - Rakovica - Vidikovac - Kneza Višeslava
|

Prizemni ugaoni lokal okrenut prema glavnoj ulici izuzetno uočljiv, mogućnost spoljašnjeg brendiranja. Sastoji se od prodajnog prostora i ostave. Toalet je zajednički na spratu. Grejanje na struju pomoću klima. Lokacijski odlično pozicioniran i saobraćajno povezan. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine

890 €
Magacin | Beograd - Novi Beograd - YUBC - Bulevar Mihajla Pupina
|

Izdaje se odličan magacin od 150 m2, potpuno sređen, sav u pločicama, čist, uredan, prostran, direktan pešački prilaz i direktan pristup automobilom. Pogodan je za sve namene i ima veoma niske troškove. Plaćanje mesečno. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

600 €
Stan | Beograd - Voždovac - Vojvode Stepe - Vojvode Stepe
|

Nova, nameštena garsonjera sa lođom u luksuznom kompleksu zgrada „Voždove kapije” sa unutrašnjim parkom, video nadzorim, obezbeđenjem i recepcijom. Grejanje je centralno sa meračima potrošnje. Izdaje se na duže, uz obavezan depozit. Nisu dozvoljeni kućni ljubimci. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

450 €
Stan | Beograd - Voždovac - Banjica - Milorada Miškovića
|

Neuseljavan stan na prvom spratu zgrade sa liftom. Sastoji se od dnevne sobe sa terasom i kuhinjom kao i spavace, radne sobe i kupatila. Odlicno saobracajno povezan sa gradom u blizini okretnice trolejbusa. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

600 €
Stan | Beograd - Voždovac - Banjica - Milorada Miškovića
|

Neuseljavan stan na prvom spratu nove zgrade sa liftom. Sastoji se od dnevne sobe sa kuhinjom i terasom, dve spavaće sobe od kojih jedna takodje ima pristup terasi, hodnika i kupatila. Grejanje je etažno na struju i naplaćuje se po potrošnji. Lokacijski dobro povezan sa gradom u blizini trolejbuske okretnice. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

690 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Paviljoni - General Ždanova
|

Svetao, održavan, prostran, funkcionalan stan. Prostorije: hodnik (iz koga se ulazi u sve prostorije, dnevni boravak (izlaz na terasu) sa kuhinjom, kupatilo, prostrana spavaća (izlaz na zasebnu terasu). Depozit obavezan. Struja 1500 din. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

450 €
Plac | Beograd - Zvezdara - Mali Mokri Lug - Smederevski put
|

Prodaje se građevinsko zemljište u blizini Smederevskog puta, prekoputa skretanja za Kaluđericu. Prema planu detaljne regulacije, plac je u zoni porodičnog stanovanja, sa maksimum četiri stambene jedinice po objektu, i moguće je izgraditi ukupno 1.700 m². Plac se nalazi na blagom uzvišenju, većim delom je ravan i pod voćkama kajsije. Odvojene su parcele za buduće nove ulice, a dimenzije građevinske parcele su 23x93 m. Do postojeće asfaltirane ulice sa uličnim osvetljenjem i priključcima dolazi se pristupnim putem dužine 100 m. Plac je deljiv i može se kupiti polovina. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

122.000 €
Kuća | Beograd - Zvezdara - Zvezdarska šuma - Murmanska
|

Lux, 8.0, Po+Pr+1, 227m2, 4.2ara, garaža, eg, 2 terase U prilici smo da ponudimo luksuznu kuću na Zvezdari (kod Zvezdarske šume) površine 227m2 na parceli 427m2 okruženoj zelenilom, locirana u mirnom delu opštine i prelepim kućama u komšiluku, panoramskim pogledom. Građena je 2004.godine i sastoji se iz 3 etaže: suteren: garaža i ostava (30m2), u kojoj se nalazi kotao (grejanje na gas i struju). prizemlje: prostran dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom 40m2, degažman, ostava, 2 kupatila, 2 sobe (1 radna), ulaz i terasa, ukupno 93m2 sprat: hodnik, dnevni boravak, kuhinja i ručavanje, degažman, kupatilo, 3 sobe, terasa, ukupne neto površine 104.17m2. Pogodna za više namena, za stanovanje ili kao poslovno-stambeni prostor. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

580.000 €
Stan | Beograd - Zemun - Meandri - Bačka
|

Prelep stan u Meandrima u održavanoj zgradi, gde je prošle godine urađena nova spoljna fasada. Stan sa velikim dnevnim boravkom, kuhinjom, trpezarijom, spavaćom sobom, kupatilom i velikom lođom. Uknjižen na 49m2 korisne površine + lođa 7m2. Stan za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

122.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Vukov Spomenik - Kraljice Marije
|

Na raskrsnici Ruzveltove i Kraljice Marije u dvorištu zgrade nalazi se stan od 39m2 sa kuhinjom, trpezarijom i dnevnim boravkom, spavaćom sobom i kupatilom u izvornom stanju. Sa mogućnosšću da se podigne još jedan sprat. Nekretnina je za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

100.000 €
Kuća | Beograd - Čukarica - Železnik - Lole Ribara
|

Renovirana kuća iznad ulice Lole Ribara sa fantastičnim pogledom. Funkcioniše kao dva dvosobna renovirana stana (svaki stan po 39m2), sa prelepim letnjikovcem i posebno letnja kuhinja. Plac 3.93a, 1 garaža i 1 garažno mesto. Kuća za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

200.000 €
Stan | Beograd - Zemun - Batajnica - Kralja Radoslava
|

Prelep jednosoban stan u novoj zgradi, na drugom spratu. Sve u izuzetno korektnom stanju. U blizini škole, vrtića i glavne ulice. Stan za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

51.000 €
Kuća | Beograd - Grocka - Boleč
|

Prodaje se odlična porodična kuća u Boleču, lokacijski dobro pozicionirana, nedaleko od Smederevskog puta ali izdvojena od buke u mirnom okruženju. Objekat je sagrađen 1980.godine, nesvakidašnje koncepcije sa funkcionalnim rešenjem, spratnosti PR+1+PK. Teren na kome je objekat je blagog nagiba, površine 8ari. Objekat se sastoji od prizemlja, sprata i potkrovlja. U prizemlje se može ući sa dve strane objekta, kroz garažu i sa zadnje strane u deo sa ostavama iz kojeg se dalje dolazi do stepenišnog prostora i sale za goste. Sama sala je povezana sa garažom. Pomenuto stepenište povezuje sve etaže. Sprat ima pristup sa terena spoljnim stepeništem, koje preko trema vodi do ulaznog hola. Odatle, desno se nalazi dbevni boravak (32m2), sa terasom iznad garaže (koja je 23m2), dok se sa leve strane na polunivoima gore i dole nalaze spavaće sobe. Pravo je kuhinja (11m2) sa trpezarijom (28m2). U potkrovlje se penje sa više polunivoa, tamo se nalazi radna soba sa izlazom na terasu (21m2) i kupatilo. Osnova prizemlja:99,84m2 Osnova sprata: 163,68m2 Osnova potkrovlja: 117,33m2 Urađena hidro i termoizolacija, spoljni zid je od šupljeg bloka debljine 30cm, podovi su pod klasičnim parketom, visina plafona 260cm, drvena stolarija. Grejanje: etažno na čvrsta goriva, struju, naftu. Poseduje kamin. Priključena je na gradski vodovod i kanalizaciju. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

185.000 €
Lokal | Beograd - Voždovac - Medaković 3 - Mokroluška Nova
|

Izdaje se lokal na dva nivoa, opremljen kao dečija igraonica i kafić. Pogodan je za ugostiteljske delatnosti: igraonicu, piceriju, ketering i sl. Ima natkrivenu terasu od 30m2. Nalazi se preko puta osnovne škole i u blizini je uključenje na autoput. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

1.200 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 45 (TC Enjub) - Nehruova
|

Stan se nalazi u četvorospratnicama pored Save. Zgrada okružena zelenilom, blizina škole, vrtića, marketa i prevoza. Tri velike lođe od 13m2.Uknjižen na 104m2 građevinske površine i 91m2 korisne površine. Stan veliki 4.0, tri sobe za spavanje, veliki dnevni boravak, trpezarija, kuhinja, dva mokra čvora, PVC stolarija, hrastov parket, trofazna struja. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

285.000 €
Plac | Beograd - Palilula - Ovča - Pančevački Put
|

Zemljište površine 16.87a, širina fronta 20.83m. Informacija o lokaciji. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

95.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Stari Merkator - Otona Župančiča
|

Stan se nalazi preko puta Starog Merkatora. Zgrada okružena zelenilom, blizina škole, vrtića, marketa, pijace, prevoza. Stan je renoviran, PVC stolarija, izdvojena soba za spavanje, uredan stan bez terase. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

106.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Braće Jerković - Zaplanjska
|

Odlična garsonjera 29m2, u Zaplanjskoj ulici, potpuno nameštena, na 4. spratu od 7, zgrada održavana sa liftom, centralno grejanje, infostan 7.200 dinara. Ispred zgrade parking, dosta zelenila, blizina škole, Maxi 24/7, TC Stadion, itd. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

350 €
Stan | Beograd - Voždovac - Lekino brdo - Braće Kovač
|

Odličan 2.5, uknjižen 48m2 + 5m2 terasa koja nije ušla u kvadraturu. Prodaje se sa parking mestom u garaži. Ulazak u garažu normalan(nije lift). Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

184.900 €
Poslovni prostor | Zlatibor - Planina - Miladina Pećinara
|

Prodaje se kompletno opremljen poslovni prostor,opremljen za restoran(oprema ulazi u cenu) moderno dizajniran koji moze odmah poceti sa radom,215m, kuhinja 45m,magacin 30m,kapacitet mesta unutra 140,terasa 200m kapacitet 150 mesta. Moze na kredit. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

1.200.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Hajduk Stojka
|

Nov stan, jednosoban sa odvojenom spavaćom sobom, na prvom spratu. Grejanje sa norveškim radijatorima. Stan je za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

79.900 €
Stan | Smederevo - Gradska lokacija
|

Centar, trosoban stan u prizemlju 68m2 i 6m2 lođa, u izvornom stanju. Kuća na susednom placu 80m2 na dva nivoa, za kompletno renoviranje. (Uknjiženo 40m2). Pomoćni objekat u dvorištu 29m2. Izuzetna lpkacija. Moguća prodaja izdvojenih celina. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

130.000 €
Magacin | Beograd - Čukarica - Makiš - Bore Stankovića
|

Izdaje se magacinski prostor površine 500m2. Visina 6m do osvetljenja ukupna 7.5m. Ferobeton, grejanje na klime, šleperski prilaz, parking. Odlična saobraćajna povezanost. Postoji mogucnost postavljanja komora za potrebe skladištenja hrane. U tom slučaju dogovor oko cene zakupa sa vlasnikom. Useljiv 01.06 Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

2.999 €
Stan | Beograd - Palilula - Botanička bašta - Vojvode Dobrnjca
|

U ponudi je stan u suterenu zgrade, 1.5 soban. Sastoji se od dve prostorije, jedna ima prozor do ulice. Izvorno stanje, suv, odličan za izdavanje na dan ("stan na dan"). Uknjižen. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

81.500 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 45 (TC Enjub) - Jurija Gagarina
|

Stan se nalazi u zgradi okruženoj zelenilom, škola, vrtić, prevoz, market preko puta zgrade. Stan je prostran, veliki dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, velika spavaća soba, lođa. Lako adaptibilan u 2.5. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

150.000 €
Plac | Smederevo - Gradska lokacija
|

Industrijska zona, ulica kod EPS-a. Plac 25 ari na glavnom putu, odlična lokacija. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

75.000 €
Plac | Smederevo - Gradska lokacija
|

Plac na obodu industrijske zone, na glavnom magistralnom putu, iza Kovinskog mosta, potes Godomin. 41,12 ari, širok prilaz do glavnog puta, nasut u ravni sa putem. Cena nije fiksna. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

67.650 €
Stan | Beograd - Stari grad - Politika - Hilandarska
|

Ova nekretnina pruža jedinstvenu priliku da spojite elegantan živorni stil u strogom centru grada, sa tradicionalnim šarmom i savremenim pogodnostima. Salonski stan u predratnoj zgradi sa očuvanom fasadom. Stan uknjižen na 116m2, a ima oko 119m2 korisne površine + lođa oko 10m2 + manja terasa. Dvostrano orijentisan, svetao. Mogućnost priključenja na centralno grejanje. Stan u izvornom stanju / potrebno renoviranje, sa dva kupatila i toaletom, i dva strujomera, adaptibilan u dve odvojene stambene jedinice. Stan za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

380.000 €
Stan | Beograd - Stari grad - Dorćol - Žorža Klemansoa
|

Ispod Crkve Aleksandar Nevski nalazi se stan, dvorišno orijentisan. Uknjižen na 24m2, mereno ima 36m2. Stan može biti i poslovni prostor. Renovirana fasada na zgradi. Stan za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

99.000 €
Stan | Beograd - Palilula - Botanička bašta - Vojvode Dobrnjca
|

U prilici smo da vam predstavimo fenomenalan salonski stan na izuzetnoj lokaciji za stanovanje kao i za poslovni prostor. Kompletno je renoviran kvalitetnim materijalima. Veoma svetao, dvostrano orijentisan na visokom prizemlju. Zgrada je iz 1934. godine kvalitetne gradnje. Sastoji se iz predsoblja koje je odvojeno od centralnog dela staklenom pregradom, tri spavaće sobe, dnevne sobe, kuhinje, kupatila, gostinjskog toaleta, centralni salon se koristi kao trpezarija. Funkcionalan raspored prostorija za udoban život. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

368.000 €
Kuća | Smederevo - Gradska lokacija
|

Centar, kuća sa pet soba za izdavanje. U odličnom stanju, kompletno opremljena za izdavanje "stan na dan". Recepcija, pomoćne prostorije, kotlarnica. Sve u funkciji, bez ulaganja, odmah spremno za rad. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

1.300 €
Stan | Beograd - Zemun - Zemun polje - Tomice Popovića
|

U prilici smo da vam predstavimo fenomenalan 2.0 stan, kompletno renoviran sa kvalitetnim materijalima. Trostrano je orijentisan, veoma svetao, sa dve terase. Uknjižen 56m2 a sa terasom od 2m2 ima 58m2. Dnevna soba je veoma prostrana. Poseduje kupatilo sa prirodnom ventilacijom. Urađena je toplotna izolacija od 10cm sa fasadom. Grejanje se može po želji organizovati na struju. Na odličnoj je lokaciji. Kanalizacija. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

91.000 €
Kuća | Smederevo - Gradska lokacija
|

Iznad Hotela " Smederevo" mirna ulica, plac od 7ari i nezavršena kuća u dobrom stanju. 266m2 na tri nivoa, siva faza gradnje. Sva infrastuktura, lep pogled. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

72.000 €
Stan | Beograd - Vračar - Crveni krst - Todora od Stalaća
|

Neuseljavan dvostrano orjentisan stan u novogradnji. Nalazi se na 4. Spratu zgrade sa liftom i video nadzorom. Stan se sastoji iz dnevne sobe, kuhinje trpezarije i terase sa prelepim pogledom. Dnevna soba je južno orjentisana veoma je svetla. Dok je spavaći blok koji se sastoji od dve sobe od kojih svaka ima pristup terasi severno orjentisan ka mirnoj dvorišnoj strani. Na odličnoj lokaciji. Odlično saobraćajno povezan. Bruto površine 89m2 a neto 77.64m2. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

1.600 €
Kuća | Beograd - Surčin - Boljevci - Braće Gavrajić (Boljevci)
|

Prelepa kuća na placu od 60ari. Ima 5 spavaćih soba sa 3 kupatila. Garaža i pomoćne prostorije. Grejanje na pelet. Kuća je za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

209.000 €
Kuća | Smederevo - Okolno mesto
|

Petrijevo, kod kružnog toka. Kuća u izvornom stanju, 134m2, na dva nivoa, dva mokra čvora, na 10,3 ara. Dnevni boravak sa kuhinjom i šest spavaćih soba. Mirna ulica, cena nije fiksna. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

65.000 €
Stan | Smederevo - Gradska lokacija - Trg republike
|

Centar, na "Fontani". Trosoban stan na šestom spratu od osam, u izvornom stanju. Odličan raspored prostorija, dva mokra čvora, lift, fantastičan pogled. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

98.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Fontana - Omladinskih brigada
|

U ponudi je stan za kompletno renoviranje. Poseduje predsoblje, dnevnu sobu, spavaću sobu, kuhinju, kupatilo i ostavu i lođu. Nalazi se na izuzetno dobroj lokaciji. Uknjižen na 59m2. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

153.000 €
Stan | Čajetina - Gradska lokacija - Krfska
|

Prodaje se kompletno opremljen stan u blizini Hotela Palisad, ostaje ugradni nameštaj, bela tehnika BOSCH (nekorišćeno). Iz stana se prostire predivan pogled, uknjižen i odmah useljiv, lux. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

100.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Fontana - Narodnih heroja
|

Stan se nalazi u zgradi kod Fontane iza Mekdonalda. Blizina prevoza, marketa i škole. Stan je delimično renoviran, rađeno kupatilo, lođa 3m2, velika dnevna soba od 24m2. Kuhinja sa prozorom i velika spavaća soba. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

165.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Novi Beograd - Blok 28 - Bulevar Milutina Milankovića
|

U ponudi je poslovni prostor u prizemlju zgrade. U potpunosti je renoviran, razdelna mrežna instalacija, ADSL, grejanje i hlađenje pomoću toplotne pumpe vazduh - vazduh, sa centralnim grejanjem. Urađen spušten plafon, urađena je termo izolacija zidova, alarm, rasveta. Odličan za mnoge delatnosti, sada je u zakupu do novembra 2024. sa rentom od 2000evra + PDV. Poseduje četiri kancelarije, dva mokra čvora, magacin, pristup magacinu dostavnim vozilom omogućen. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

350.000 €
Kuća | Smederevo - Gradska lokacija - Beogradski put
|

Vikend naselje Jugovo. Kuća na glavnom Smederevskom putu sa prelepim pogledom. Lepo uređena kuća se prodaje sa stvarima. 10.29ari, prilaz iz dve ulice. Mereno 160 kvadrata, kupatilo, tri spavaće sobe, veliki dnevni boravak sa pogledom. Garaža, pomoćne prostorije, letnjikovac, mesto za bazen. Moguća zamena za stan u Beogradu. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

125.000 €
Kuća | Beograd - Grocka - Grocka (mesto) - Hajduk Veljka 3. deo
|

Kuća u Grockoj na 12,5 ari placa, ukupne neto površine 146m2, spratnost PR + PTK u osnovi 73m2 sa prelepim pogledom na Dunav. Udaljena od centra Grocke oko 2km, od Beograda 30km. Od prostorija: dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilo, terasa. Sprat: jedna soba i toalet, terasa. Do kuće je asfaltni put, ulična rasveta, bunar (u blizini je gradski vodovod). Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

75.000 €
Plac | Beograd - Grocka - Brestovik
|

Poljoprivredno zemljište u Brestoviku, površine 4.966m2, sa pogledom na Dunav. Prilaz sa dve strane, do placa od Smederevskog puta oko 2km, sa druge strane prilaza oko 800m. Put je nasut čvrstom podlogom, 300m do zemljišta je zemljani. Struja na 300m. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

45.000 €
Stan | Beograd - Zemun - Petra Kočića
|

Odmah useljiv stan sa kompletno opremljenim prostorijama.Uz stan dolazi i spoljne parking mesto. Zastakljena terasa sa električnim otvaranjem i zatvaranjem. Svi uređaji su u garantnom roku (LG, Bosh, Samsung). Kuhinja je od hrastovog drveta. Uz stan ide i sav nameštaj (koji nije stariji od 2god) Postoji mogućnost kupovine bez parking mesta. Stan je za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

180.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Medaković 3 - Borivoja Stevanovića
|

Medaković III, Borivoja Stevanovića Funkcionalan, svetao, dvostrano orijentisan četvorosoban stan u centralnom delu Medakovića III. Stan se sastoji od prostranog dnevnog boravka sa trpezarijom, 3 spavaće sobe, kuhinje, 2 kupatila i 2 terase. Ima centralno grejanje i toplu vodu. Zgrada je kvalitetno građena, okružena zelenilom i parkovima, održavana i uredna. Poseduje dva lifta (putnički i teretni). U neposrednoj blizini zgrade je osnovna škola, vrtić, veliki market, pijaca, mini tržni centar. Odlična infrastruktura i saobraćajna povezanost. U blizini stajalište sa više linija gradskog prevoza. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

240.000 €
Stan | Smederevo - Gradska lokacija
|

Centar, nova zgrada kod "Gurmana". Trosoban stan na 2.spratu sa nameštajem. Uknjižen na 47m2, merenjem utvrđeno ima 62m2. Zgrada ima lift, stan kalorimetar. Prodaje se sa stvarima i kvalitetnom kuhinjom. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

79.500 €
Stan | Beograd - Vračar - Pravni fakultet - Bulevar Kralja Aleksandra
|

U ponudi je luksuzni apartman na samom početku Bulevara kralja Aleksandra. Studio apartman urađen u stilu hotelskog smeštaja. Koncipiran je tako da je boravak sa trpezarijom i kuhinjom u jednoj prostoriji sa dvosedom koji može poslužiti kao dopunski ležaj. Kuhinja je opremljena posuđem i tehnikom. Prostorija prostrana pa se može dobro funkcionisati. Spavaća soba je veoma prijatnog ambijenta, intonirana smeđim zidovima i spuštenim plafonom sa plafonskim svetlom. Kupatilo je opremljeno sa đakuzi kadom. Sa terasa je lep pogled na Tašmajdanski park i crkvu Svetog Marka. Apartman se nalazi na odličnoj lokaciji. Do trga Slavija i Beograđanke potrebno je manje od deset minuta. U neposrednoj blizini je crkva Svetog Marka i Tašmajdanski park. Ukoliko posedujete automobil, parking je moguć u dvorištu zgrade. Depozit obavezan. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

750 €
Garaža | Beograd - Voždovac - Trošarina
|

Garažno mesto u luksuznom naselju na Trošarini na -2. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

25.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Vračar - Hram svetog Save - Janka Veselinovića
|

Prodaje se poslovni prostor uknjižen 16m2, u srcu Vračara, u prostoru je zakupac koji može da nastavi zakup. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

66.000 €
Agencije za nekretnine | Beostil Nekretnine