Nekretnine: Agencije za nekretnine | Beostil Nekretnine

Beostil nekretnine


Broj u registru posrednika : 497
Beograd
Knez Mihailova 23
Telefon: (011) 322-2323
Telefon 1: (063) 347-100
Telefon 2: (063) 347-790
Web sajt
www.beostilnekretnine.rs
Stan | Beograd - Novi Beograd - Bežanijska kosa 2 - Peđe Milosavljevića
|

U ponudi je komforan, porodičan stan u mirnom kraju. Sastoji se od ulaznog predsoblja, dnevne sobe, spavaće sobe sa terasom, kuhinje sa lođom, trpezarije, kupatila, ostave i hodnika između spavaće sobe, kupatila i trpezarije. Stan je dvostrano orijentisan, lep raspored prostorija. Poseduje i pripadajuću podrumsku prostoriju. Slobodan parking ispred zgrade na kome uvek ima mesta. Zgrada je okružena zelenilom. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

157.000 €
Stan | Beograd - Stari grad - Skupština - Palmotićeva
|

Stan na drugom spratu, pet soba, dva kupatila, cg, klima, parking u dvorištu zgrade. Izdaje se namešten ili nenamešten. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

2.600 €
Magacin | Beograd - Zemun - Altina - Ratarski Put
|

Magacinski prostor 900m2 na prvom spratu koji je povezan teretnim liftom. Prilaz lakšim teretnim vozilima. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

2.700 €
Stan | Beograd - Voždovac - Vojvode Stepe - Vojvode Stepe
|

Izdaje se prazan, postoji mogućnost i opremanja, na duži vremenski period, sa parking mestom u garaži. Troškovi režija 200e. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

1.400 €
Plac | Aranđelovac - Okolno mesto
|

Prodaje se plac, 70ari, u građevinskom području u Aranđelovcu. Uknjižen. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

150.000 €
Kuća | Beograd - Lazarevac - Veliki Crljeni
|

U ponudi je porodična kuća Po+P+P1 na placu od 10ari. Sastoji se od prizemlja u kom je dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom, kupatilo i terasa na spratu, još jedna dnevna soba, 2 spavaće, kupatilo i terasa, podruma i garaže sa radionicom. Do kuće je asvaltni put. Kuća je kvalitetno izgrađena i u dobrom je stanju. Odmah useljiva, bez ulaganja, sem nameštaja i aparata. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

60.000 €
Kuća | Smederevo - Gradska lokacija
|

Reprezentativna, novosagrađena, nekorišćena kuća na Kolarskom putu kod raskršća. Luks kvalitet kuće od 507m2 i pomoćna sređena kuća od 214m2. 54 ari placa ograđeno zidom. Moguća zamena za nekretninu u Beogradu, Crnoj Gori, inostranstvu. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

475.000 €
Kuća | Beograd - Grocka - Đure Veselinovića
|

U dogovoru sa Vlasnikom moguće izdavanje kuće, placa ili garaže za razne usluge kao što su radionice, magacin, itd. U najmirnijem delu Kaluđerice nalazi se plac od 15ari sa kućom površine od 52m2. Ogradjen, sa uredjenim dvorištem, izbetoniranom stazom od ulice do same kuće kao i kapijom sa posebnim ulazom za automobil. Kuća se sastoji iz dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, kao i kupatilom, dodat je montažni deo na postojeću kuću u kom se nalaze dve odvojene spavaće sobe. Kuća poseduje inverter klimu, uknjižena je i prijavljena na struju i vodu. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

100.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Senjak - Bulevar Vojvode Mišića
|

Stan se nalazi na odličnoj lokaciji, u blizini svih neophodnih sadržaja i brojnih linija gradskog prevoza. Po strukturi je dupleks: na donjem nivou su dnevni boravak, kuhinja, trpezarija i toalet, a na spratu su tri spavaće sobe i kupatilo. Stan je održavan, komforan, dvostran i svetao. Zgrada je građena kvalitetno, za funkcionere. U dvorištu zgrade postoji zajednički parking sa rampom. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

205.000 €
Stan | Beograd - Stari grad - Dorćol - Dositejeva
|

Stan u neposrednoj blizini Narodnog pozorišta u izvornom stanju, u suterenu lepe zgrade. Stan poseduje tri sobe sa velikim prozorima, kuhinju, veliko predsoblje, dva mokra čvora. Stan je zdrav, dobro osvetljen i zanimljiv kako za stanovanje tako i za poslovni prostor. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

188.000 €
Agencije za nekretnine | Beostil Nekretnine