Nekretnine: Agencije za nekretnine | Beostil Nekretnine

Beostil nekretnine


Broj u registru posrednika : 497
Beograd
Knez Mihailova 23
Telefon: (011) 322-2323
Telefon 1: (063) 347-100
Telefon 2: (063) 347-790
Web sajt
www.beostilnekretnine.rs
Stan | Novi Sad - Novi Sad - Detelinara - Hadži Ruvimova
|

U ponudi je izuzetan kompetno renoviran 2.0 stan u novijoj zgradi sa liftom. Odličnog rasporeda, svetao. Poseduje dnevno trpezarijski prostor sa kuhinjom, spavaću sobu, kupatilo, terasu, ostavu. Na terasu se izlazi iz dnevne i spavaće sobe. U ovom delu grada je toplovod. U neposrednoj blizini je osnovna škola, dečija ustanova, pijaca, prodavnice, autobuske linije 3,5,51A, 73. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

113.000 €
Plac | Beograd - Čukarica - Ostružnica - Grobljanska
|

Plac se nalazi u Ostružnici na padini prema Makišu sa širokim panoramskim pogledom prema Savi i Novom Beogradu, Starom Beogradu, Avali itd. DUP-om je predviđena individualna gradnja. Od Terazija do placa je 19km. Na placu je trofazna struja, betonirano prednje dvorište 240m2. Plac je ograđen metalnim stubovima i plastificiranom žicom. Klizna kapija. Na placu se nalazi pomoćni objekat-zidani, šupa sa garažom-montažna, kamp prikolica. Zidani roštilj. Plac je ispunjen voćem formiranim od 2011 do danas... Mogućnost kupovine prikolice, montažne garaže, alata... Postoji oko 130 stabala voćki: šljive, orasi, trešnje, kajsije, kruške, dunje, breskve, Sibirske aronije, lešnik, marele, smokve, vinove loze, dženerike. Voda na placu je vodovodska, postoji geološki izveštaj o mogućem arteškom bunaru na 60m dubine. Kamp prikolica komplet opremljena za život. Sve što se nalazi na placu od opreme, alata, prodaje se. Uknjiženo. Cena nije fiksna, može dogovor. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

99.000 €
Kuća | Smederevo - Gradska lokacija
|

****a Izletničko naselje 8km od centra Smedereva 38km od Beograda, prodaju se kuća i plac od 40ari. 500m od Dunava na Smederevskoj obilaznici. Četvorosobna kuća i pomoćne prostorije. Garaža, parno grejanje u kući. Cena nije fiksna. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

65.000 €
Kuća | Beograd - Čukarica - Velika Moštanica
|

U veoma mirnom ambijentu u neposrednoj blizini Lipovačke šume i Ibarske magistrale nalazi se ova potpuno završena luksuzno opremljena kuća. U prizemlju kuće se nalazi prostrani dnevni boravak sa kuhinjom, trpezarijom iz koje se izlazi na natkrivenu terasu i bazen (10 x 5m) sa đakuzijem. Na spratu kuće se nalaze tri spavaće sobe i kupatilo. Dvorište kuće je potpuno uređeno i opremljeno velikim zidanim roštiljem i spoljnim šankom sa sudoperom. Teren sa veštačkom travom za mini fudbal, spoljni tuš, bazen, đakuzi u delu bazena, ležaljke. Kuća je uređena sa ukusom i prodaje se potpuno je nameštena. Blizina gradskog prevoza i prodavnica. Pogoduje kako za komforan život, vikend kuću ili kao investicija za izdavanje objekta na dan. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

350.000 €
Stan | Smederevo - Gradska lokacija
|

***a Stan u centru, zgrada "Nadvožnjak". Petosoban dupleks ( drugi i treći sprat). Donji nivo je dnevna soba, spavaća soba, kuhinja i kupatilo. Gornji nivo su tri spavaće sobe i dva kupatila. Etažno grejanje na struju i drva. Sopstveni parking u dvorištu. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

109.000 €
Kuća | Smederevo - Gradska lokacija
|

***a Kuća na Senjaku, 700m od centra. U mirnom kraju, sređena kuća na 5,5 ari placa. Petosobna, dva kupatila, terasa, lođa, garaža. Uređeno dvorište u zelenilu. Moguće priključenje na gas. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

89.000 €
Kuća | Beograd - Stari grad - Skadarlija - Gospodar Jevremova
|

U prilici smo da vam ponudimo autentičnu kuću izgrađenu 1897.g., pod zaštitom Zavoda za zaštitu spomenika kulture, sa izuzetno interesantnom i bogatom istorijom, koja se nalazi u samom srcu Beograda – Skadarliji. Funkcioniše kao poslovno stambeni prostor. U suterenu je poslovni prostor 52m2. Stan – duplex, PR+PTK. Salonski stan, h=3.20, ornamenti, stilska vrata, staklo-vitraž, trostrano orjentisan Izuzetan prostor na savršenoj lokaciji i za stanovanje i za poslovni prostor. Retko u ponudi! Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu.

1.200.000 €
Kuća | Beograd - Čukarica - Julino brdo - Branka Šotre
|

Prodaje se prizemlje i prvi sprat porodične kuće na Julinom brdu sa pripadajućim i primereno uređenim dvorištem za uživanje i opuštanje u izuzetno mirnom delu grada. Površina koja je predmet prodaje iznosi 174m². Parking mesto na prostoru ispred zgrade. Zgrada sa pripadajućim stanovima uknjižena u celosti. Prizemlje se sastoji od dnevne sobe i spavaće sobe,kuhinje, trpezarije i kupatila, ukupne površine 65m². Garaža je u istoj ravni sa prostorijama u prizemlju. Direktan izlaz i veza sa predivnim dvorištem u pozadini zgrade. Na spratu se nalaze dnevna, tri spavaće sobe, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo i dve terase, ukupne površine 109 m². Grejanje je etažno, na gas i struju. Drugi sprat pripada najbližem srodniku prodavca. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

325.000 €
Plac | Beograd - Surčin - Dobanovci
|

Lokacija na idealnoj poziciji za buduće investitore na 100-ak metara od petlje Sremske gazele kao direktne veze sa Dobanovačkom petljom i Auto putem. Površina od 636 ari u Maletincima, Dobanovci. Već izgrađeni privredni objekti u blizini. Blizina Aerodroma Nikola Tesla i budućeg manjeg Aerodroma. Postoji mogućnost parcelacije zemljišta na manje celine od 1,5-2ha. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

1.600.000 €
Kuća | Beograd - Barajevo - Trebež
|

Lipovica Trebež, potpuno nova kuća na 10ari placa završena i ograđena. Kuća se nalazi u lepom okruženju, sa kompletnom infrastrukturom. U prizemlju je veliki dnevni boravak, trpezarija, kuhinja, kupatilo, spavaća soba, toalet, garderober. Na spratu su četiri spavaće sobe, kupatilo, dve terase od koje je jedna 30m2. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

300.000 €
Agencije za nekretnine | Beostil Nekretnine