Nekretnine: Agencije za nekretnine | Cilj Nekretnine

Cilj nekretnine


Broj u registru posrednika : 112
Beograd
Koste Glavinića 3a
Telefon: (011) 265-1063
Telefon 2: (060) 660-0288
Web sajt
https://ciljnekretnine.rs/
Stan | Beograd - Savski venac - Dedinje - Veljka Lukića-Kurjaka
|

Lep, funkconalan 3,0 stan. Ima tavan, podrum i parking u dvorištu. Komplet namešten sa svom belom tehnikom. Izdaje se na duži vremenski period.

600 €
Stan | Beograd - Voždovac - Saobraćajni fakultet - Milana Raspopovića
|

Zgrada od fasadne cigle, dva ulaza, dve terase, renoviran, sređen, bez ulaganja. Ostaje kompletna kuhinja i kupatilo. Orijentisano SI-J. Ima parking mesta, podrum. Zgrada okružena zelenilom. Blizu je fakulteta i Darvinove pošte. Stan uknjižen na izvođača "Ratko Mitrović", zidana 1986. godine.

170.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Mirijevo - Ružice Sokić
|

Sređen, svetao, prodaje se sa kompletnim nameštajem, oko zgrade ima dosta parking mesta, bez ulaganja.

100.000 €
Stan | Beograd - Surčin - Jakovo - Braće Panić
|

Dupleks u stambeno porodićnoj kući (tri stana), prvi sprat + potkrovlje, poseban ulaz (ima svoju kapiju i nezavisno stepenište do ulaza u stan). Prvi nivo: dnevna soba, kuhinja sa trpezarijom (površina skoro kao dnevna soba), kupatilo i wc, ostava i terasa. Stan je odličnog rasporeda i funkcioniše kao četvorosoban, dvostrano orijentisan, sve prostorije imaju prirodnu ventilaciju (prozore). Drugi novo: dve spavaće sobe (jedna ima male kosine), bez krovnih prozora, ostava. Ima jedan krovni prozor na hodniku druge etaže Odlična lokacija, nepunih 10 minuta hoda do centra Jakova, Autobus 605, 610, 860i, do stajališta GSP 5 minuta. U kući je razvučena instalacija za etažno grejanje na gas u sve prostorije. Uknjižen, vlasništvo 1/1. Može kredit i reletivno brzo je useljiv.

84.000 €
Stan | Beograd - Čukarica - Filmski grad - Kneza Višeslava
|

Funkcionalan stanu ulici Kneza Višeslava u blizini parka Košutnjak i crkve Sveti Luka, blizu stajališta linija 37, 50, 89,23,53,57,56N,E2. Nalazi se na drugom spratu i ima pripadajući podrum. Zgrada je kvalitetno građena, ima pet spratova, lift, grejanje na gas, sa odličnom zvučnom i toplotnom izolacijom. Ulaz je pod video nadzorom. Istočno orijentisan, osunčan, sa dve spavaće sobe, dva mokra čvora (kupatilo i toalet) i lođom. Stan je klimatizovan, ima kvalitetna sigurnosna ulazna vrata, drvena sobna vrata, pvc stolariju sa dubokim simsevima, alu-roletnama i komarnicima na svakom prozoru, kao i na vratima terase. Opremljen je ugradnim plakarima. Kuhinja je kompletno opremljena ugradnom tehnikom. Nije potrebno nikakvo ulaganje. Zgrada poseduje građevinsku dozvolu, u postupku je proces ozakonjenja, te je stan u ponudi samo za keš kupce.

150.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Ledine - Anri Matisa
|

Stan se nalazi u novosagrađenoj zgradi, koja se nalazi na početku Ledina, u ulici Anri Matisa koja je udaljena oko 200m od okretnice autobusa 71. Ulica direktno izlazi u glavnu ulicu (Surčinska), kojom prolazi više linija javnog prevoza. Stan je nov, namešten i do sada neuseljavan. Izdaje se na duže vreme, depozit obavezan.

400 €
Garaža | Beograd - Zemun - Batajnica - Majora Zorana Radosavljevića
|

Garažno mesto se nalazi u novosagrađenoj zgradi koja se nalazi u blizini prvog semafora od ulaza u Batajnicu iz smera od Zemuna (s leve strane). Površine 14m2, ulaz u garažu se zatvara rolo vratima, koja se otvaraju-zatvaraju daljinski.

8.500 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Učiteljsko naselje - Milića Rakića
|

Odlican, sveze okrecen, u korektnom stanju, odmah useljiv, svetao, zgrada uvucena u odnosu na autoput. Veliki parking ispred zgrade.

450 €
Stan | Beograd - Vračar - Pravni fakultet - Kumanovska
|

U strogom centru, na prestižnoj lokaciji nalazi se komforan trosoban stan sa lođom i garažom u zgradi iz 2000. godine. Komplet je renoviran sa kvalitetnim materijalima, opremljen ugradnim plakarima u celom stanu, kuhinjom sa belom tehnikom. Daljinsko grejanje (CG). Zgrada ima lift, veliki podrum, mogućnost kupovine garaže u zgradi (cena 33.000 evra, nije uračunata u cenu nekretnine). Ima dodatnih 18m2 predprostora (opremljen plakarima), lođu 4m2 kvadratnog oblika, idealna za okupljanje. Uknjiženo vlasništvo. Sjajna pozicija u zgradi, nalazi se na 2. spratu od 5. Stan je za svaku preporuku.

382.000 €
Stan | Beograd - Vračar - Crveni krst - Vidovdanska
|

Stan na raspolaganju od 1.01.2024. godine. Izuzetno lep, sunčan i leti i zimi. Sastoji se iz antrea, kupatila, spavaće sobe, male terase, kuhinje, dnevnog boravka iz kog se izlazi na veliku terasu. Stan je komplet opremljen. klima, tv, aspirator, mašina za pranje i sušenje, pegla, sudovi, daska za peglanje. Izdaje se na duži period sa depozitom u visini mesečne kirije. Troškovi: SBB (paket), struja, infostan i čišćenje stepeništa. Jednom godišnje čišćenje klima uređaja.

570 €
Kuća | Beograd - Zemun - Banijska
|

Kuća ima 24m2 i funkcioniše kao jednosoban stan (antre, wc, kuhinja sa trpezarijom, soba). Uknjiženo vlasništvo kao Idealni deo u prostoru 24m2 (u pravnom smislu 20/60 idealne celine). Ispred je ograđeno dvorište oko 1 ar, koje je u vlasništvu države.

40.000 €
Stan | Stara Pazova - Okolno mesto - Pere Čodanovića
|

Stan se nalazi u novosagrađenoj zgradi 2022/23 godina,koja se nalazi u najboljoj lokaciji Starih Banovaca (ugao Ulice Pere Čodanovića i Milenka Pevca). Standard gradnje veoma visok, ima energetski pasoš, grejanje cg (plaćanje po utrošku) na trećem je spratu, svetao, bez buke (orijentisan suprotno od ulice). U zgradi i okolo zgrade izgrađena je potpuna infrasruktura (prodavnice, apoteka, škola, vrtić, blizu stajališta javnog prevoza). Uz stan se prodaje i parking mesto (ali nije obavezno) koje se nalazi u dvorištu zgrade i posebno označeno (u RGZ - SK upisuje se zabeležba prava trajnog korišćenja). Stan je namešten i odmah useljiv, ima sva dokumenta za uknjižbu, može kredit.

64.550 €
Kuća | Beograd - Voždovac - Braće Jerković - Vanđela Tome
|

Izuzetna kuća koja se sastoji iz tri stambene jedinice. U prizemlju se nalazi jednosoban stan od 30m2, ima poseban ulaz, i garaža, u parteru se nalazi dvosoban stan sa terasom i na prvom spratu takođe dvosoban stan sa terasom. Kuća je građena od kvalitetnog materijala, ima odličnu izolaciju. Plac je ravan, ima nekoliko stabala voća. Stanovi su uknjiženi pojedinačno. Ima dva trofazna, dvotarifna brojila. Pomoćni objekti na placu (zidane šupe). Kuća je za svaku preporuku.

460.000 €
Plac | Beograd - Čukarica - Žarkovo - Ibarska magistrala
|

Građevinsko zemljište koje se nalazi neposredno pored Ibarske magistrale tj. između Molove benzinske pumpe i toplane Vidikovac. Prema detaljnom urbanističkom planu zemljište je namenjeno za izgradnju sportsko-rekreativnog centra.

171.000 €
Stan | Beograd - Zemun - Gornji grad - Senjska
|

Stan u lepom delu Zemuna. Površine 49m2 sa nadograđenom terasom od 20m2. Visoko prizemlje, ali može se računati i kao prvi sprat. Stan je iz otkupa i na uknjižbi je. Potrebno sređivanje. Okružen zelenilom.

85.000 €
Kuća | Beograd - Grocka - Beogradska
|

kuća ima korisne površine 653m2, nalazi se na placu od 4,5 ara, u zoni porodične gradnje. U suterenu, garaža i veliki radni prostor sa toaletom.Prizemlje se sastoji od trosobnog stana od 89m2, koji je useljiv. dva sprata plus potkrovlje su u sivoj fazi. Struja, voda, kanalizacija, blizina auto puta, Malog i Velikog Mokrog Luga.Blizu gradskog prevoza.

250.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 30 (B92) - Bulevar Mihajla Pupina
|

Odličan dvoiposoban stan na 4. spratu petospratnice sa liftom i centralnim grejanjem. Zgrada i ulaz u odličnom stanju. Stan je održavan, orijentisan ka dvorištu, svetao, sunčan, ima pripadajući podrum. Iz hodnika se ulazi u sve prostorije: kupatilo, kuhinja sa trpezarijom, špaiz, dnevni boravak, divna lođa 6m2. Stan je za svaku preporuku. Postoji mogućnost (kupovine) parking mesta u kolektivnoj garaži u zgradi.

208.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Višegradska
|

Trosoban, komforan stan površine 74m2 (sa lođom). Nalazi se u centru grada u Višegradskoj ulici u neposrednoj blizini Beograda na vodi i šetališta uz reku. Svetao, dvostrano orijentisan severozapad-jugoistok. Pozicioniran je na 4. spratu zgrade iz 1937. godine, bez lifta (u toku je izrada dokumentacije za ugradnju lifta). Kompletno je renoviran 2008. godine (instalacije vode, struje i kanalizacije su zamenjene); stolarija je pvc, ulazna vrata blindirana, klima (LG), ugradni plakari u spavaćoj sobi. Stan ima veliki dnevni boravak sa trpezarijom (27m2) sa izlazom na lođu; kuhinju, kupatilo (sa prozorom) i dve prostrane spavaće sobe od 17m2 i 14m2. orijentisane na jugozapad. Ima centralno grejanje, interfon, kablovsku i pripadajući podrum. Može se kupiti namešten. Uknjiženo je vlasništvo.

225.000 €
Kuća | Beograd - Voždovac - Voždovačka crkva - Nikole Đurkovića
|

Višenamenska spratna kuća (PR + 3), novije gradnje (1993.), u izvornom stanju, ali veoma dobro očuvana i bez većih ulaganja. Kuća je izgrađena na placu od 6 ari (12 + 50m) koji se nalazi u najlepšem delu Voždovca (za stanovanje), okružena zelenilom i veoma lepim porodičnim kućama - vilama. Mikro lokacija je potpuno izgrađena sa kompletnom infrastrukturom (nema stambenih i poslovnih zgrada). Miran kraj bez frekventnog saobraćaja, a veoma se brzo izlazi u dve brze ulice (Vojvode Stepe i Kumodraška). U ograđenom delu dvorišta - platoa ima mesta za šest vozila + garaža u kući. Kuća ima dva ulaza, etaže su međusobno povezane sa unutrašnjim širokim stepeništem, a poslednja etaža ima nezavisno unutrrašnje stepenište. Visina od poda do plafona u svim prostorijama je oko 2,8m, a poslednja etaža nema kosina ni krovnih prozora. Kuća u osnovi ima 151m2 i sve etaže su iste površine, Strukture - Prizemlje: dnevna soba (kamin), spavaća soba, kuhinja, kupatilo, kotlarnica, garaža i terasa. Prvi i drugi sprat su iste strukture: dnevna soba (kamin), spavaća soba, kuhinja, kupatilo i dve terase. Potrovlje: dnevna soba, tri spavaće sobe, kuhinja sa trpezarijom i kupatilo. Ukupno ima: 4 dnevna boravka, 4 kuhinje, 7 spavaćih soba, 4 terase, 5 kupatila i 2 mokra čvora. Instalacije etažnog grejanja su u svim prostorijama. U zadnjem delu dvorišta (suprotno od ulice) nalazi se travnjak i pomoćni objekat.

980.000 €
Stan | Beograd - Rakovica - Kneževac - Kneževačka
|

Uknjižen, dvosoban stan koji se nalazi u potkrovlju stambene zgrade u Kneževačkoj ulici - Kneževac. Stan je svetao, funkcionalan, ulaz iz pretsoblja u sve prostorije. Dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom ima "normalan" prozor, a spavaća soba i kupatilo krovni. Stan je očuvan, namešten i odmah useljiv. Zgrada je blizu autobuskog stajališta.

76.500 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Mirijevo - Meše Selimovića
|

Stan je dupleks, četvoroiposoban, uknjižen na 72 + 5 m2 sa dve tarase i 30m2 tavanskog prostora. U donjem novou je kuhinja sa trpezarijom, ekonomska lođa, dnevna soba sa terasom, dve spavaće sobe, kupatilo. Tavanski deo, koji nije uknjižen, ima dve spavaće sobe, malo kupatilo i malu kuhinjicu, s krovnim prozorima. Zgradu je gradio Jimpros. Promenjena je pvc stolarija, ne traži velika ulaganja, cg grejanje, prazan, odmah useljiv.

149.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Dr Ivana Ribara - Mileve Marić Ajnštajn
|

Na trećem spratu, južno orijentisan. Zgrada sa liftom. Ima lođu, stan je očuvan bez većih ulaganja, samo higijensko krećenje. Ima pripadajući podrum, adaptabilan je. Dobijen od grada Beograda, sa hipotekom, uknjižen. Uvećana kapara. Mogućnost iznajmljivanja garažnog mesta. Grejanje na gas, plaća se po potrošnji, samo u zimskom periodu.

150.000 €
Stan | Vrnjačka Banja - Gradska lokacija - Heroja sa Košara
|

Vrhunska novogradnja koja se nalazi u široj lokaciji centra Vrnjačke Banje, koja je udaljena od šetališta Promenada 1,4km, autobuske stanice 2,8km, Fakulteta za hotelijerstvo i turizam 1,4km, Doma zdravlja i Opštine 1,5km. U pitanju je trospratnica sa ukupno 14 stanova u čijoj gradnji su ugrađeni najkvalitetniji materijali, i time je postignuta vrhunska toplotna i zvučna izolacija. Spoljašnji i unutrašnji zidovi izrađeni su od blokova koji imaju veliki koeficijan termo i zvučne izolacije. Aluminijumska fasadna stolarija, spoljna fasada od fasadne cigle, podovi od višesnojnog parkete i keramika od italijanskog granita. Etažno grejanje "bosch" sistem, sa radom može da se upravlja preko mobilnog telefona. Zgrada ima lift od podruma do povučenog sprata. Svaki stan ima garažno mesto u okviru zgrade. Stan je dvostrano orijentisan. Svaki stan u zgradi ima francuski balkon, a dva stana na povučenom spratu panoramsku terasu. Cena garažnog mesta 12.000 evra. U cenu stana nije uračunat pdv. Tehnički prijem u toku. Kupovina moguća na kredit. U zgradi ima više stanova različite strukture i kvadratue (od 27,58m2 do 85,78m2). Obanezna kupovina i garaže.

57.918 €
Poslovni prostor | Beograd - Rakovica - Miljakovac - Miljakovaćke staze
|

Jedinstveni dvoetažni poslovno-stambeni prostor sa dvorištem i vajatom. U prizemlju duž objekta se nalazi terasa 46m2 kao i magacinski prostor 22m2, TA grejanje, uknjiženo.

1.230.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 37 - Bulevar Arsenija Čarnojevića
|

Dvoiposoban stan na odličnoj lokaciji (u centru Bloka 37 - bez buke), na Novom Beogradu sa potpunom infrastrukturom za normalan porodičan život. Stan je očuvan, svetao, funkcionalan, ulaz iz pretsoblja u sve prostorije, uključujući i izlaz na veliku lođu. Stan je uknjižen na 69m2, a stvarna površina je nešto veća od 73m2.

162.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Lion - Bregalnička
|

Na lepoj lokaciji u blizini Bulevara, prodaje se jednoiposoban stan adaptibilan u dvosoban. Dvostrano orijentisan, izuzetno svetao na drugom spratu. Zgrada ima lift. Stan je površine 40m2 + lođa 5m2. Uknjižen. Retko u ponudi i za svaku je preporuku.

130.000 €
Kuća | Pančevo - Gradska lokacija - Kozaračka
|

Kuća u nizu, veoma funkcionalna, kuća i plac imaju pristup iz dve ulice. Sva potrebna infrastruktura u neposrednoj blizini. Spratnost: PS,VP, + 1 + PK. U polusuterenu: garaža, ostava i jednosoban stan površine 40m2, koji ima poseban ulaz (iz druge ulice, a može i iz garaže). Visoko prizemlje (kao 1. sprat): pretsoblje, dnevna soba (oko 30m2), kuhinja sa trpezarijom, wc, i dve terase po 10m2. Sprat: dve spavaće sobe (površine 16-18 m2 pojedinačno, kupatilo sa wc i terasa. Potkrovlje: u grubim radovima izvedena voda i elekroinstalacije, nije uknjiženo (ne ulazi u kvadraturu 220m2). Etažno grejanje na pelet. Kuća je u celini očuvana i bez većih ulaganja, brzo useljiva.

140.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Zvezdara - Gradska bolnica - Čingrijina
|

Izdaje se poslovni prostor u blizini Gradske bolnice na početku Čingrijine ulice. Poslovni prostor je uknjižen. Ukupne površine 144m2, u nivou podrum /suteren površine 49,55m2 i prizemlje 94,57m2. kao i zemljište ispod i ispred zgrade (parking prostor za četiri vozila). Lokal se izdaje do prodaje.

800 €
Stan | Beograd - Savski venac - Ekonomski fakultet - Lomina
|

Stan u predratnoj zgradi, na dobroj lokaciji. Visina plafona 3,30m, grejanje na TA peć, zgrada pored ima uvedeno CG grejanje te je moguće priključenje, ako ima zainteresovanih. Potrebno kompletno renoviranje i sređivanje za stan koji ima potencijala, može biti vrlo lep i funkcionalan. Ima dve lođe i podrum. Nije uz ulicu, ima dvorište sa lepom baštom i parking mestom.

175.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Golubačka
|

zuzetan stan, odlična lokacija, dobar ulaz, zgrada iz 2011g. Dupleks, dizajnerski opremljen, u cenu ulazi sav nameštaj i garažno mesto. Istočno orijentisan, dve terase, za svaku preporuku. Stan je u fazi uknjižbe. U prvom nivou se nalazi toalet, u drugom nivou kupatilo, prostorija za veš mašine i veliki prostor za garderobu.

290.000 €
Plac | Beograd - Surčin - Radiofar
|

Plac površine 15 ari može imati vešestruku namenu: za porodično stanovanje, za komercijalni sadržaj iz oblasti trgovine, administracije i uslužnih delatnosti koje ne ugrožavaju životnu sredinu i ne stvaraju buku. Takođe za objekte i komplekse u funkciji obrazovanja, zdravstva, sporta, dečije i socijalne zaštite. Dozvoljena je gradnja više objekata. U prodaji je plac iste površine do pomenutog placa, iste cene.

150.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 23 - Bulevar Arsenija Čarnojevića
|

Stan na izizetnoj lokaciji, u bloku pored osnovne škole sa bazenom, nalaze se i dva vrtića, teniski teren. Funkcionalan stan, istočne orijentacije u izvornom stanju. Stan ima pripadajuću ostavu i prostor koji se nalazi ispred stana ( nije ušao u kvadraturu). Sastoji se od hodnika, gostinskog toaleta, dnevnog boravka, dve spavaće sobe, trpezarije, kuhinje, kupatila. Iz dnevnog boravka se izlazi na terasu, jedna spavaća soba ima francuski balkon, iz kuhinje se izlazi na ekonomsku lođu.

190.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Zvezdara - Gradska bolnica - Čingrijina
|

Prodaje se poslovni prostor u blizini Gradske bolnice na početku Čingrijine ulice. Poslovni prostor je uknjižen. Ukupne površine 144m2, u nivou podrum /suteren površine 49,55m2 i prizemlje 94,57m2. kao i zemljište ispod i ispred zgrade (parking prostor za četiri vozila). Iz informacije o lokaciji, postoje uslovi za izgradnju poslovnog prostora još dva sprata i potkrovlje.

280.000 €
Stan | Beograd - Rakovica - Stari Košutnjak - Bulevar Patrijarha Pavla
|

Funkcionalan stan na lokaciji izmedju Topcidera i Starog Kosutnjaka. Stan ima pripadajucu basticu i garazu. Prostorije, predsoblje, kupatilo, dnevni boravak, kuhinjsko-trpezarijski deo, dve spavace sobe. Stan je iz otkupa, nije uknjizen. Dvostrano orijentisan, okruzen zelenilom, za preporuku.

90.000 €
Kuća | Beograd - Grocka - Grocka (mesto) - Mali prokop
|

Na placu od 23,70 ari nalazi se kuća sa pomoćnim objektom. Kuća se sastoji od prizemlja, jednog sprata i potkrovlja. Na donjem nivou je letnja kuhinja, ostava i garaža. Na drugom nivou su dva stana od po 80 m2. Dobra gradnja, očuvana, nisu potrebna ulaganja. Kuća je dvostrano orjenrisana, ima tri terase od kojih jedna gleda prema Dunavu. Plac je ograđen, nalazi se na ulazu u Grocku i nije dalako od Smederevskog puta. Ispred kuće se nalazi i bunar. Plac pogodan za gajenje voća i povrća. Grejanje na struju ili čvrsto gorivo.

150.000 €
Kuća | Beograd - Voždovac - Banjica - Josipa Slavenskog
|

kuca se nalazi na izuzetnoj lokaciji.Knjizeno 103 m2 a 280m koriscena kradratura kuce.Kuca poseduje 4kupatila, i 4terase. u potkrovlju se nalazi soba za odmor sa bilijarskim stolom. U prizemlju kuce sa ulaza se nalazi garaza. Sa zadnje strane kuce u prizemlju je stan. U dvoristu je zidan prostor za ostavu i rostilj. Tu je i montazni bazen kuca je sva u zelenilu sa zasadjenim vocem.Na idealnom mirnom mestu.

299.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Banjica - Paunova
|

Funkcionalan trosoban stan sa dva mokra čvora i dve lođe. Na devetom spratu solitera pozicioniranog u parku. Klimatizovan, ugradni plakari, pvc stolarija, sigurnosna vrata, hoblovan parket, zastakljena lođa. Prostorije: velika kuhinja sa ekonomskom lođom i ostavom, trpezarija, dnevni boravak, lepa lođa s predivnim pogledom na okruženje, gostinjski toalet, odvojen spavaći blok sa degažmanom iz kog se ulazi u dve spavaće sobe i kupatilo koje je renovirano.

180.600 €
Stan | Beograd - Savski venac - Ekonomski fakultet - Karađorđeva
|

Nalazi se u najlepšem delu Karađorđeve ulice, 94 m2 (103m2) na drugom od šest spratova, zgrada je sa liftom, Stan je uknjižen, ima terasu, etažno grejanje, salonac ( visina 3,30m), renoviran i adaptiran za potrebe hostela. Prodaje se sa kompletnom opremom i nameštajem. Sastoji se od prijemnog dela - recepcije, potpuno opremljene kuhinje za potrebe gostiju i dnevnog boravka - salona. Iz salona je degažman i ulaz u dva kupatila koje imaju predprostor i toalete i prostor za tuširanje. Bojleri su protočni, španska keramika, kompletno renovirani. Pored postoji i poseban toalet i ulaz u dvokrevetnu sobu. U dnevnom boravku i kupatilima je ugrađen ventilacioni sistem. Sobe su opremljene klimama i wi-fi Iz dnevnog boravka se ulazi u još jedan hodnik i tri spavaće sobe koje su lux opremljene za boravak gostiju. Sobe su za četiri, šest i osam gostiju. Stan je obezbeđen video nadzorom. Zahvaljujući rasporedu prostorija je idealan za hostel, ali može da ima druge namene, poslovnog prostora ili stanovanja. Nalazi se na idealnom mestu i dobroj zgradi. Blizina parkova, Beograda na vodi, splavova, centra grada, i zgrada je pod zaštitom države. U dvorištu zgrade ima parking, zaštićen rampom i svoju ostavu. U blizini je javna garaža. Stan ne traži nikakva ulaganja, svakako ga treba pogledati. Расположена в самой красивой части улицы Караджорджева, 94 м2 (103 м2) на втором из шести этажей, в здании есть лифт, квартира зарегистрирована, есть терраса, пол с подогревом, гостиная (высота 3,30 м), отремонтирован и приспособлен для нужд общежития. Продается с полным оборудованием и мебелью. Состоит из ресепшена – зоны приема гостей, полностью оборудованной кухни для нужд гостей и гостиной – холла. Из гостиной есть лестничная площадка и вход в две ванные комнаты с прихожей, туалетом и душевой. Котлы проточные, испанская керамика, полностью отремонтирован. Также имеется отдельный туалет и вход в двухместный номер. В гостиной и санузлах установлена система вентиляции. Номера оборудованы кондиционером и Wi-Fi. Из гостиной можно попасть в еще один коридор и три спальни, роскошно оборудованные для пребывания гостей. Есть номера на четыре, шесть и восемь гостей. Квартира охраняется видеонаблюдением. Благодаря планировке комнат идеально подходит для общежития, но может использоваться и для других целей, для деловых помещений или жилья. Он расположен в идеальном месте и в хорошем здании. Близость к паркам, Белград на воде, плотах, центре города, здание находится под охраной государства. Во дворе дома имеется охраняемая пандусом парковка и кладовая. Рядом находится общественный гараж. Квартира не требует никаких вложений, ее обязательно стоит посмотреть.

250.000 €
Plac | Beograd - Sopot - Rogača - Lole Ribara
|

Plantaža se nalazi na padinama Kosmaja, do koje vodi asfaltni put. Voda, trofazna struja i wi-fi su sastavni deo imanja. Na placu se nalazi kuća koja je uknjižena, dva letnjikovca, hladnjača (uknjižena), pomoćni objekat, betonski rezervoar za vodu od 250.000 litara vode, dva bunara, kompletna oprema za obradu zemlje. Površina zasada je 2,6 ha sa razvedenim zalivanjem kap po kap, kojom se upravlja kompjuterom. Natkriveno je protivgradnom mrežom. Dva hektara zasada je iz 2015. godine, a 60 ari je zasađeno početkom 2020. godine. Plantaža poseduje GAP GLOBAL sertifikat, koji omogućava izvoz u zemlje EU. Imanje je ograđeno i okruženo asfaltnim putem, ima četiri kapije i pokriveno video nadzorom. Ima delova imanja koji su pod šumom, na divnim padinama Kosmaja, blizu Beograda. Stranac ima pravo da formira firmu i da kupi poljoprivredno zemljište, može ga prodati kada hoće, može se baviti poljoprivredom. Preporuka je pogledati, uživati i jako dobro investirati. Плантация расположена на склоне Космая, до которого ведет асфальтированная дорога. Вода, трехфазное электричество и Wi-Fi являются неотъемлемой частью недвижимости. На участке есть зарегистрированный дом, две дачи, холодильник (зарегистрирован), вспомогательная постройка, бетонный резервуар для воды на 250 000 литров воды, две скважины, полное оборудование для обработки земли. Площадь плантаций 2,6 га с распределенным капельным орошением, управляемым компьютером. Он закрыт противоградовой сеткой. В 2015 году было засажено два гектара, в начале 2020 года — 60 соток. Плантация имеет сертификат GAP GLOBAL, позволяющий экспортировать продукцию в страны ЕС. Недвижимость огорожена, окружена асфальтированной дорогой, имеет четверо ворот и находится под видеонаблюдением. Некоторые части собственности находятся в лесу, на прекрасных склонах Космай, недалеко от Белграда. Иностранец имеет право создать компанию и купить сельскохозяйственную землю, он может продать ее, когда захочет, может заниматься сельским хозяйством. Рекомендуется смотреть, наслаждаться и хорошо инвестировать.

1.500.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Palilula - Ruzveltova
|

Odličan poslovni prostor, pogodan za sve delatnosti. Blizina Vukovog spomenika. Prostorije: prizemlje, međusprat i I sprat (9 kancelarija, ulaz recepcija i čajna kuhinja). Centralno grejanje, klima, parking. Prosečni mesečni troškovi iznose: voda - 150,00 din; smeće - 3.000,00 din; grejanje - 40.000,00 din ;struja~ 16.000.00 din.

700.000 €
Kuća | Beograd - Novi Beograd - Bežanijska kosa 1 - Majora Branka Vukosavljevića
|

Kuća od crvene fasadne cigle, u zoni porodične gradnje, sa dvorištem površine 50m2 i pripadajućom garažom površine 15m2. U niskom prizemlju je pozicioniran kancelarijski prostor sa vinotekom, ostavom i kupatilom (kancelarijski prostor ima zaseban ulaz). U prvom stambenom nivou (visoko prizemlje) nalaze se hodnik, veliki dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinja, gostinjski toalet, terasa sa izlazom na dvorište. Na drugom stambenom nivou (prvi sprat) su hodnik, tri spavaće sobe, lođa, terasa i kupatilo, ostava. Sa ovog nivoa se pristupa tavanskom prostoru površine 35m2. Iako je uknjižena na 104m2, sa ostalim korisnim površinama kuća ima ukupno 194m2.

385.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Dedinje - Kronštatska
|

Na prestižnoj lokaciji, okružen parkovskim zelenilom, nalazi se ovaj komforan trosoban stan na drugom spratu, sa parking prostorom ispred zgrade. Trostrano je orijentisan, ukupne površine 105m2 (uknjiženih 86m2), sa tri lođe ukupne površine 19m2, dok je uknjižena grejna površina bez terasa 86m2 (samo dnevni boravak ima 40m2, dve spavaće sobe po 20m2). Izuzetno je svetao i osunčan, kompletno je renoviran 2013. godine (zamenjene su instalacije struje, vode i kanalizacije). U stanu je granitna keramika, hrastov parket, klimatizovan prostor, alu stolarija sa roletnama. Kuhinja sa trpezarijom od punog drveta ostaje u stanu (izlaz na jednu lođu). Stan ima pripadajući podrum površine 13m2. Uknjiženo vlasništvo. Mogućnost kupovine garaže. Za svaku preporuku!

325.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Karađorđeva
|

Na prestižnoj lokaciji, u blizini reke i šetališta, nalazi se ovaj funkcionalan trosoban stan (sa galerijom), na III spratu odlične zgrade zaštićene kao spomenik kulture. Pozicioniran u potkrovlju, visine 5,40m, omogućio je formiranje galerije u dečijoj sobi, kao i otvorene galerije nad dnevnim boravkom. Od prostorija, ima hodnik, dnevni boravak - objedinjen sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, kompletno renovirano kupatilo, ostavu (koja ima mogućnost priključka na kanalizacionu vertikalu i time formiranje još jednog mokrog čvora). Uknjižen je na 55m2, dok je podna površina znatno veća (74m2). U stanu ostaju ugradni plakari koji su rađeni po meri. Grejanje je TA (na struju), halogena rasveta, inverter klima u sobama. Parkiranje zonalno.

179.000 €
Kuća | Beograd - Zvezdara - Severni bulevar - Nerodimska
|

Kuća se nalazi na lepoj lokaciji, sa bogatom infrastrukturom (škola, vrtić, prodavnice, gradski prevoz), između tri prometne ulice. Nalazi se na placu od 576m2, od čega je prodavac vlasnik 288m2. Kuća ima tri zasebna dvosobna stana: Prizemlje - 50m2 Visoko prizemlje - 53m2 Poktorvlje - 57m2. Svaki stan je pojedinačno uknjižen, i dvostrano orijentisan. Pored vertkale kuće nalazi se stara - pomoćna kuća, površine 29m2 (unjiženmo), koja je idealna za dva parking mesta. Ukupna uknjižena kvadratura sa pomoćnom prostorijom je 189m2. Kuća se prodaje kao celina.

300.000 €
Kuća | Stara Pazova - Okolno mesto - Vinogradska
|

Na odličnoj lokaciji, na ulazu u Nove Banovce, nalazi se ova nekretnina. Na placu postoje dve kuće, jedna je uknjižena na 89m2, po strukturi trosobna. Druga kuća koja nije uknjižena (88m2) je dvoetažna, prizemlje je u sivoj fazi, dok je sprat uređen kao dvosoban stan. Pored kuća postoje pomoćni objekti. Uknjižena kuća rađena je 1975. godine, održavana je, u izvornom stanju, a druga kuća je građena 1990. godine. Plac je ograđen, direktno izlazi na ulicu.

100.000 €
Kuća | Beograd - Voždovac - Milovana Šaranovića
|

Na odličnoj lokaciji, u zoni porodične gradnje, nalazi se ova vertikala kao većinsko vlasništvo kuće (17/24 idealnih delova), građene 60-tih godina. Fizički je odvojena zasebnim ulazom i stepeništem, kao i zasebnim velikim dvorištem (odvojenim poravnanjem - pravno). Vertikala ima mereno 130m2 u tri nivoa: I nivo (nisko prizemlje) - stan površine 35m2, koji se sastoji od ulaznog dela sa kompletno renoviranim kupatilom, kuhinjom i 2 sobe. Ima zaseban ulaz iz dvorišta. II nivo (I sprat) - dvosoban stan površine 66m2, sa dve prostrane sobe, lepom kuhinjom sa trpezarijom, kompletno renoviranim kupatilom sa prozorom i terasom duž celog stana, površine 10m2. III nivo je potkrovlje sa dve garsonjere sa kupatilom. Sve je povezano unutrašnjim stepeništem. Ima TA grejanje. Pripadajući deo placa je 2,67 ari.

185.000 €
Kuća | Vrnjačka Banja - Gradska lokacija - OGNJENA ALEKSANDRIĆA
|

Prostorije: Prizemlje: kupatilo, kuhinja, dnevni boravak, ostava, terasa. I sprat - 3 sobe, kupatilo, terasa. Suteren - garaža i 2 podruma. Kuća se nalazi na ograđenom placu, uzvišenju sa lepim pogledom na Vrnjačku banju. Plac je ravan, kultivisan (posađeno različito voće), na placu ima 4 parking mesta pored garaže. Kuća je renovirana 2007. godine, postavljena je PVC stolarija i kompletno zamenjen krov (nova građa i crep). Ima 3 terase ukupne površine 80m2. Grejanje etažno na čvrsto gorivo i struju. Gas doveden do placa. Uknjiženo 63m2, mereno 200m2.

150.000 €
Agencije za nekretnine | Cilj Nekretnine