Nekretnine: Agencije za nekretnine | Cilj Nekretnine

Cilj nekretnine


Broj u registru posrednika : 112
Beograd
Koste Glavinića 3a
Telefon: (011) 265-1063
Telefon 2: (060) 660-0288
Web sajt
https://ciljnekretnine.rs/
Kuća | Beograd - Zemun - Banijska
|

Kuća ima 24m2 i funkcioniše kao jednosoban stan (antre, wc, kuhinja sa trpezarijom, soba). Uknjiženo vlasništvo kao Idealni deo u prostoru 24m2 (u pravnom smislu 20/60 idealne celine). Ispred je ograđeno dvorište oko 1 ar, koje je u vlasništvu države.

40.000 €
Stan | Stara Pazova - Okolno mesto - Pere Čodanovića
|

Stan se nalazi u novosagrađenoj zgradi 2022/23 godina,koja se nalazi u najboljoj lokaciji Starih Banovaca (ugao Ulice Pere Čodanovića i Milenka Pevca). Standard gradnje veoma visok, ima energetski pasoš, grejanje cg (plaćanje po utrošku) na trećem je spratu, svetao, bez buke (orijentisan suprotno od ulice). U zgradi i okolo zgrade izgrađena je potpuna infrasruktura (prodavnice, apoteka, škola, vrtić, blizu stajališta javnog prevoza). Uz stan se prodaje i parking mesto (ali nije obavezno) koje se nalazi u dvorištu zgrade i posebno označeno (u RGZ - SK upisuje se zabeležba prava trajnog korišćenja). Stan je namešten i odmah useljiv, ima sva dokumenta za uknjižbu, može kredit.

64.550 €
Kuća | Beograd - Voždovac - Braće Jerković - Vanđela Tome
|

Izuzetna kuća koja se sastoji iz tri stambene jedinice. U prizemlju se nalazi jednosoban stan od 30m2, ima poseban ulaz, i garaža, u parteru se nalazi dvosoban stan sa terasom i na prvom spratu takođe dvosoban stan sa terasom. Kuća je građena od kvalitetnog materijala, ima odličnu izolaciju. Plac je ravan, ima nekoliko stabala voća. Stanovi su uknjiženi pojedinačno. Ima dva trofazna, dvotarifna brojila. Pomoćni objekti na placu (zidane šupe). Kuća je za svaku preporuku.

460.000 €
Plac | Beograd - Čukarica - Žarkovo - Ibarska magistrala
|

Građevinsko zemljište koje se nalazi neposredno pored Ibarske magistrale tj. između Molove benzinske pumpe i toplane Vidikovac. Prema detaljnom urbanističkom planu zemljište je namenjeno za izgradnju sportsko-rekreativnog centra.

171.000 €
Stan | Beograd - Zemun - Gornji grad - Senjska
|

Stan u lepom delu Zemuna. Površine 49m2 sa nadograđenom terasom od 20m2. Visoko prizemlje, ali može se računati i kao prvi sprat. Stan je iz otkupa i na uknjižbi je. Potrebno sređivanje. Okružen zelenilom.

85.000 €
Kuća | Beograd - Grocka - Beogradska
|

kuća ima korisne površine 653m2, nalazi se na placu od 4,5 ara, u zoni porodične gradnje. U suterenu, garaža i veliki radni prostor sa toaletom.Prizemlje se sastoji od trosobnog stana od 89m2, koji je useljiv. dva sprata plus potkrovlje su u sivoj fazi. Struja, voda, kanalizacija, blizina auto puta, Malog i Velikog Mokrog Luga.Blizu gradskog prevoza.

250.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 30 (B92) - Bulevar Mihajla Pupina
|

Odličan dvoiposoban stan na 4. spratu petospratnice sa liftom i centralnim grejanjem. Zgrada i ulaz u odličnom stanju. Stan je održavan, orijentisan ka dvorištu, svetao, sunčan, ima pripadajući podrum. Iz hodnika se ulazi u sve prostorije: kupatilo, kuhinja sa trpezarijom, špaiz, dnevni boravak, divna lođa 6m2. Stan je za svaku preporuku. Postoji mogućnost (kupovine) parking mesta u kolektivnoj garaži u zgradi.

208.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Višegradska
|

Trosoban, komforan stan površine 74m2 (sa lođom). Nalazi se u centru grada u Višegradskoj ulici u neposrednoj blizini Beograda na vodi i šetališta uz reku. Svetao, dvostrano orijentisan severozapad-jugoistok. Pozicioniran je na 4. spratu zgrade iz 1937. godine, bez lifta (u toku je izrada dokumentacije za ugradnju lifta). Kompletno je renoviran 2008. godine (instalacije vode, struje i kanalizacije su zamenjene); stolarija je pvc, ulazna vrata blindirana, klima (LG), ugradni plakari u spavaćoj sobi. Stan ima veliki dnevni boravak sa trpezarijom (27m2) sa izlazom na lođu; kuhinju, kupatilo (sa prozorom) i dve prostrane spavaće sobe od 17m2 i 14m2. orijentisane na jugozapad. Ima centralno grejanje, interfon, kablovsku i pripadajući podrum. Može se kupiti namešten. Uknjiženo je vlasništvo.

225.000 €
Kuća | Beograd - Voždovac - Voždovačka crkva - Nikole Đurkovića
|

Višenamenska spratna kuća (PR + 3), novije gradnje (1993.), u izvornom stanju, ali veoma dobro očuvana i bez većih ulaganja. Kuća je izgrađena na placu od 6 ari (12 + 50m) koji se nalazi u najlepšem delu Voždovca (za stanovanje), okružena zelenilom i veoma lepim porodičnim kućama - vilama. Mikro lokacija je potpuno izgrađena sa kompletnom infrastrukturom (nema stambenih i poslovnih zgrada). Miran kraj bez frekventnog saobraćaja, a veoma se brzo izlazi u dve brze ulice (Vojvode Stepe i Kumodraška). U ograđenom delu dvorišta - platoa ima mesta za šest vozila + garaža u kući. Kuća ima dva ulaza, etaže su međusobno povezane sa unutrašnjim širokim stepeništem, a poslednja etaža ima nezavisno unutrrašnje stepenište. Visina od poda do plafona u svim prostorijama je oko 2,8m, a poslednja etaža nema kosina ni krovnih prozora. Kuća u osnovi ima 151m2 i sve etaže su iste površine, Strukture - Prizemlje: dnevna soba (kamin), spavaća soba, kuhinja, kupatilo, kotlarnica, garaža i terasa. Prvi i drugi sprat su iste strukture: dnevna soba (kamin), spavaća soba, kuhinja, kupatilo i dve terase. Potrovlje: dnevna soba, tri spavaće sobe, kuhinja sa trpezarijom i kupatilo. Ukupno ima: 4 dnevna boravka, 4 kuhinje, 7 spavaćih soba, 4 terase, 5 kupatila i 2 mokra čvora. Instalacije etažnog grejanja su u svim prostorijama. U zadnjem delu dvorišta (suprotno od ulice) nalazi se travnjak i pomoćni objekat.

980.000 €
Stan | Beograd - Rakovica - Kneževac - Kneževačka
|

Uknjižen, dvosoban stan koji se nalazi u potkrovlju stambene zgrade u Kneževačkoj ulici - Kneževac. Stan je svetao, funkcionalan, ulaz iz pretsoblja u sve prostorije. Dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom ima "normalan" prozor, a spavaća soba i kupatilo krovni. Stan je očuvan, namešten i odmah useljiv. Zgrada je blizu autobuskog stajališta.

76.500 €
Agencije za nekretnine | Cilj Nekretnine