Nekretnine: Agencije za nekretnine | Cilj Nekretnine

Cilj nekretnine


Broj u registru posrednika : 112
Beograd
Koste Glavinića 3a
Telefon: (011) 265-1063
Telefon 2: (060) 660-0288
Web sajt
https://ciljnekretnine.rs/
Kuća | Beograd - Novi Beograd - Bežanijska kosa 1 - Majora Branka Vukosavljevića
|

Kuća od crvene fasadne cigle, u zoni porodične gradnje, sa dvorištem površine 50m2 i pripadajućom garažom površine 15m2. U niskom prizemlju je pozicioniran kancelarijski prostor sa vinotekom, ostavom i kupatilom (kancelarijski prostor ima zaseban ulaz). U prvom stambenom nivou (visoko prizemlje) nalaze se hodnik, veliki dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinja, gostinjski toalet, terasa sa izlazom na dvorište. Na drugom stambenom nivou (prvi sprat) su hodnik, tri spavaće sobe, lođa, terasa i kupatilo, ostava. Sa ovog nivoa se pristupa tavanskom prostoru površine 35m2. Iako je uknjižena na 104m2, sa ostalim korisnim površinama kuća ima ukupno 194m2.

385.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Dedinje - Kronštatska
|

Na prestižnoj lokaciji, okružen parkovskim zelenilom, nalazi se ovaj komforan trosoban stan na drugom spratu, sa parking prostorom ispred zgrade. Trostrano je orijentisan, ukupne površine 105m2 (uknjiženih 86m2), sa tri lođe ukupne površine 19m2, dok je uknjižena grejna površina bez terasa 86m2 (samo dnevni boravak ima 40m2, dve spavaće sobe po 20m2). Izuzetno je svetao i osunčan, kompletno je renoviran 2013. godine (zamenjene su instalacije struje, vode i kanalizacije). U stanu je granitna keramika, hrastov parket, klimatizovan prostor, alu stolarija sa roletnama. Kuhinja sa trpezarijom od punog drveta ostaje u stanu (izlaz na jednu lođu). Stan ima pripadajući podrum površine 13m2. Uknjiženo vlasništvo. Mogućnost kupovine garaže. Za svaku preporuku!

325.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Karađorđeva
|

Na prestižnoj lokaciji, u blizini reke i šetališta, nalazi se ovaj funkcionalan trosoban stan (sa galerijom), na III spratu odlične zgrade zaštićene kao spomenik kulture. Pozicioniran u potkrovlju, visine 5,40m, omogućio je formiranje galerije u dečijoj sobi, kao i otvorene galerije nad dnevnim boravkom. Od prostorija, ima hodnik, dnevni boravak - objedinjen sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, kompletno renovirano kupatilo, ostavu (koja ima mogućnost priključka na kanalizacionu vertikalu i time formiranje još jednog mokrog čvora). Uknjižen je na 55m2, dok je podna površina znatno veća (74m2). U stanu ostaju ugradni plakari koji su rađeni po meri. Grejanje je TA (na struju), halogena rasveta, inverter klima u sobama. Parkiranje zonalno.

179.000 €
Kuća | Beograd - Zvezdara - Severni bulevar - Nerodimska
|

Kuća se nalazi na lepoj lokaciji, sa bogatom infrastrukturom (škola, vrtić, prodavnice, gradski prevoz), između tri prometne ulice. Nalazi se na placu od 576m2, od čega je prodavac vlasnik 288m2. Kuća ima tri zasebna dvosobna stana: Prizemlje - 50m2 Visoko prizemlje - 53m2 Poktorvlje - 57m2. Svaki stan je pojedinačno uknjižen, i dvostrano orijentisan. Pored vertkale kuće nalazi se stara - pomoćna kuća, površine 29m2 (unjiženmo), koja je idealna za dva parking mesta. Ukupna uknjižena kvadratura sa pomoćnom prostorijom je 189m2. Kuća se prodaje kao celina.

300.000 €
Kuća | Stara Pazova - Okolno mesto - Vinogradska
|

Na odličnoj lokaciji, na ulazu u Nove Banovce, nalazi se ova nekretnina. Na placu postoje dve kuće, jedna je uknjižena na 89m2, po strukturi trosobna. Druga kuća koja nije uknjižena (88m2) je dvoetažna, prizemlje je u sivoj fazi, dok je sprat uređen kao dvosoban stan. Pored kuća postoje pomoćni objekti. Uknjižena kuća rađena je 1975. godine, održavana je, u izvornom stanju, a druga kuća je građena 1990. godine. Plac je ograđen, direktno izlazi na ulicu.

100.000 €
Kuća | Beograd - Voždovac - Milovana Šaranovića
|

Na odličnoj lokaciji, u zoni porodične gradnje, nalazi se ova vertikala kao većinsko vlasništvo kuće (17/24 idealnih delova), građene 60-tih godina. Fizički je odvojena zasebnim ulazom i stepeništem, kao i zasebnim velikim dvorištem (odvojenim poravnanjem - pravno). Vertikala ima mereno 130m2 u tri nivoa: I nivo (nisko prizemlje) - stan površine 35m2, koji se sastoji od ulaznog dela sa kompletno renoviranim kupatilom, kuhinjom i 2 sobe. Ima zaseban ulaz iz dvorišta. II nivo (I sprat) - dvosoban stan površine 66m2, sa dve prostrane sobe, lepom kuhinjom sa trpezarijom, kompletno renoviranim kupatilom sa prozorom i terasom duž celog stana, površine 10m2. III nivo je potkrovlje sa dve garsonjere sa kupatilom. Sve je povezano unutrašnjim stepeništem. Ima TA grejanje. Pripadajući deo placa je 2,67 ari.

185.000 €
Kuća | Vrnjačka Banja - Gradska lokacija - OGNJENA ALEKSANDRIĆA
|

Prostorije: Prizemlje: kupatilo, kuhinja, dnevni boravak, ostava, terasa. I sprat - 3 sobe, kupatilo, terasa. Suteren - garaža i 2 podruma. Kuća se nalazi na ograđenom placu, uzvišenju sa lepim pogledom na Vrnjačku banju. Plac je ravan, kultivisan (posađeno različito voće), na placu ima 4 parking mesta pored garaže. Kuća je renovirana 2007. godine, postavljena je PVC stolarija i kompletno zamenjen krov (nova građa i crep). Ima 3 terase ukupne površine 80m2. Grejanje etažno na čvrsto gorivo i struju. Gas doveden do placa. Uknjiženo 63m2, mereno 200m2.

150.000 €
Agencije za nekretnine | Cilj Nekretnine