Nekretnine: Agencije za nekretnine | Property Broker

Property Broker


Broj u registru posrednika : 793
Beograd
Bulevar Zorana Đinđića 81 lokal 7a
Telefon: (064) 112-4284
Telefon 1: (064) 112-4284
Web sajt
www.propertybroker.rs
Stan | Beograd - Zvezdara - Vukov Spomenik - Bulevar Kralja Aleksandra
|

U ponudi stan u novogradnji Landmark Residence u Bulevaru Kralja Aleksandra na mestu bivšeg depoa. Stan se nalazi na II spratu u lameli B, orijentisan prema Bulevaru Kralja Aleksandra. Sastoji se od: ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka, kuhinje, trpezarije, dve spavaće sobe, dva kupatila i terase koja gleda na Bulevar. Stan će biti opremljen prema najvišim standardima što podrazumeva: sistem centralnog gradskog grejanja sa meračima potrošnje, ugrađene klima uređaje, prozore sa troslojnim staklom, odličan raspored i odgovarajuća veličina prostorija, prvoklasna keramika i sanitarije i višeslojni drveni parket većih dimenzija. Ispunjavajući najviše životne standarde, Landmark Residence će svojim stanarima omogućiti recepciju, obezbeđenje i usluge profesionalnog održavanja. Završetak radova je planiran do kraja 2024. godine. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. Garaža se sastoji od četiri podzemne etaže kojoj se pristupa iz Sredačke ulice. Za ulaz i izlaz iz garaže predviđene su natkrivene dvosmerne rampe. Bez posredničke nadoknade za kupce!

394.500 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Vukov Spomenik - Bulevar Kralja Aleksandra
|

U ponudi penthaus u novogradnji Landmark Residence u Bulevaru Kralja Aleksandra na mestu bivšeg depoa. Stan se nalazi na IX spratu u lameli A, trostrano je orijentisan i ima terasu od 60m2 koja se pruža čitavom dužinom stana. Sastoji se od: ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka, kuhinje, trpezarije, tri spavaće sobe, tri kupatila i terase od 60 m2. Stan će biti opremljen prema najvišim standardima što podrazumeva: sistem centralnog gradskog grejanja sa meračima potrošnje, ugrađene klima uređaje, prozore sa troslojnim staklom, odličan raspored i odgovarajuća veličina prostorija, prvoklasna keramika i sanitarije i višeslojni drveni parket većih dimenzija. Ispunjavajući najviše životne standarde, Landmark Residence će svojim stanarima omogućiti recepciju, obezbeđenje i usluge profesionalnog održavanja. Završetak radova je planiran do kraja 2024. godine. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. Garaža se sastoji od četiri podzemne etaže kojoj se pristupa iz Sredačke ulice. Za ulaz i izlaz iz garaže predviđene su natkrivene dvosmerne rampe. Bez posredničke nadoknade za kupce!

1.117.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Vukov Spomenik - Bulevar Kralja Aleksandra
|

U ponudi stan u novogradnji Landmark Residence u Bulevaru Kralja Aleksandra na mestu bivšeg depoa. Stan se nalazi na 8. spratu, orijentisan prema Bulevaru Kralja Aleksandra. Sastoji se od: ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka, kuhinje, trpezarije, dve spavaće sobe, dva kupatila i terase od 20 m2 koja se nalazi duž strane stana koja gleda prema bulevaru. Stan će biti opremljen prema najvišim standardima što podrazumeva: sistem centralnog gradskog grejanja sa meračima potrošnje, ugrađene klima uređaje, prozore sa troslojnim staklom, odličan raspored i odgovarajuća veličina prostorija, prvoklasna keramika i sanitarije i višeslojni drveni parket većih dimenzija. Ispunjavajući najviše životne standarde, Landmark Residence će svojim stanarima omogućiti recepciju, obezbeđenje i usluge profesionalnog održavanja. Završetak radova je planiran do kraja 2024. godine. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. Garaža se sastoji od četiri podzemne etaže kojoj se pristupa iz Sredačke ulice. Za ulaz i izlaz iz garaže predviđene su natkrivene dvosmerne rampe. Bez posredničke nadoknade za kupce!

454.500 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Vukov Spomenik - Bulevar Kralja Aleksandra
|

U ponudi stan u novogradnji Landmark Residence u Bulevaru Kralja Aleksandra na mestu bivšeg depoa. Stan se nalazi na III spratu, dvostrano orijentisan. Sastoji se od: ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka, kuhinje, trpezarije, terase, dve spavaće sobe, dva kupatila. Stan će biti opremljen prema najvišim standardima što podrazumeva: sistem centralnog gradskog grejanja sa meračima potrošnje, ugrađene klima uređaje, prozore sa troslojnim staklom, odličan raspored i odgovarajuća veličina prostorija, prvoklasna keramika i sanitarije i višeslojni drveni parket većih dimenzija. Ispunjavajući najviše životne standarde, Landmark Residence će svojim stanarima omogućiti recepciju, obezbeđenje i usluge profesionalnog održavanja. Završetak radova je planiran do kraja 2024. godine. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. Garaža se sastoji od četiri podzemne etaže kojoj se pristupa iz Sredačke ulice. Za ulaz i izlaz iz garaže predviđene su natkrivene dvosmerne rampe. Bez posredničke nadoknade za kupce!

417.000 €
Stan | Beograd - Vračar - Kalenić pijaca - Molerova
|

U srcu Vračara, u Molerovoj ulici nudimo vrlo interesantan stan. Staklena bašta pružiće vam magične trenutke u svim godišnjim dobima. Sastoji se od: predsoblja, dve spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje, 2 kupatila, lođe i predivne staklene bašte. Klima, CG, kamin u funkciji. Prodaje se kompletno namešten. Opremljen je najkvalitetnijim nameštajem (Natuzzi garnitura u dnevnom boravku) i belom tehnikom. Odlična lokacija. Blizina Kalenić pijace, brojnih marketa, pošte, banke. Posrednička nadoknada koju plaća kupac iznosi 2% od kupoprodajne cene stana.

648.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Novi Beograd - Novi Merkator - Bulevar Mihajla Pupina
|

Najpoželjnija poslovna lokacija na Novom Beogradu. Neposredna blizina svih važnih tačaka. Prostran kancelarijski prostor u poslovnoj zgradi. Može da funkcioniše kao open space ili kao odvojene kancelarije, u zavisnosti od potreba budućih zakupaca. Vrhunska oprema, ventilacija i infrastruktura. Prostor ima dve kancelarije organizovane kao open space, dve kancelarije odvojene staklenim pregradama, izdvojen prijemni deo gde se nalazi kuhinja, zastakljeni deo za pušače i mokri čvor. Service charge je 3.5e/m sa svim troškovima. Moguć zakup više garažnih mesta. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac iznosi 50% od jedne mesečne zakupnine..

5.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Savska
|

Predstavljamo vam vrlo lep i funkcionalan stan u novoj zgradi Beolgrade Waterfront naselja - BW Quartet 3. Stan se nalazi na 5.spratu i sastoji od: ulaznog hodnika, kuhinje, trpezarije, dnevne sobe sa izlazom na terasu, tri spavaće sobe, tri kupatila i vešernice. Odlična ponuda, vrlo lep i prostran stan sa pogledom na Savski park. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. Mogućnost povrata PDV-a u skladu sa zakonom. Prodaja stanova Beograd na vodi, bez posredničke nadoknade za klijente. Beograd na vodi, stanovi Beograd na vodi, prodaja stanova Beograd na vodi

562.888 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

Predstavljamo vam četvorosoban stan na 5. spratu zgrade BW King's Park. Stan se sastoji od: ulaznog hodnika, prostrane dnevne sobe koja izlazi na terasu, kuhinje sa trpezarijom, tri spavaće sobe od kojih master spavaća soba ima zasebnu terasu, tri kupatila i vešernice. Terase su orijentisane ka Savskom parku i prema reci. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. Pored sadržaja za rekreaciju i odmor, kao što su džoging staza, multifunkcionalni sportski teren, prostor za piknik ili inovativno dečije igralište u Savskom parku, stanari na samo par koraka od svog stana imaće prodavnice, restorane i kafiće u prizemlju zgrade, kao i školu i vrtić u neposrednoj blizini. Nedaleko od zgrade nalaziće se i stanica metroa na kojoj će se ukrštati obe buduće gradske linije. Prodaja stanova Beograd na vodi, bez posredničke nadoknade za kupce!

537.888 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

Predstavljamo vam vrlo lep i funkcionalan stan u novoj zgradi Beolgrade Waterfront naselja - King's Park. Stan se sastoji od: ulaznog hodnika, dnevne sobe sa direktnim izlazom na terasu, trpezarije i kuhinje, dve spavaće sobe, vešernice, dva toaleta, kao i master spavaće sobe sa zasebnim kupatilom i terasom. Stan ima privatnu baštu koja ima 14,52 m2 i nalazi se ušuškana između dve terase. Pored sadržaja za rekreaciju i odmor, kao što su džoging staza, multifunkcionalni sportski teren, prostor za piknik ili inovativno dečije igralište u Savskom parku, stanari na samo par koraka od svog stana imaju i prodavnice, restorane i kafiće u prizemlju zgrade, kao i školu i vrtić u neposrednoj blizini. Nedaleko od zgrade nalaziće se i stanica metroa na kojoj će se ukrštati obe buduće gradske linije. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu 25.000 eura. Prodaja stanova Beograd na vodi, bez posredničke provizije

518.888 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

Predstavljamo vam vrlo lep i funkcionalan stan u novoj zgradi Beolgrade Waterfront naselja - King's Park. Stan se sastoji od: ulaznog hodnika, kuhinje, trpezarije, dnevne sobe sa izlazom na terasu, dve spavaće sobe, dva kupatila i vešernice. Stan poseduje privatnu baštu od 15,3 m2 koja gleda na Savski Park. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. Pored sadržaja za rekreaciju i odmor, kao što su džoging staza, multifunkcionalni sportski teren, prostor za piknik ili inovativno dečije igralište u Savskom parku, stanari na samo par koraka od svog stana imaju i prodavnice, restorane i kafiće u prizemlju zgrade, kao i školu i vrtić u neposrednoj blizini. Nedaleko od zgrade nalaziće se i stanica metroa na kojoj će se ukrštati obe buduće gradske linije. Prodaja stanova Beograd na vodi, bez posredničke nadoknade za klijente Property Broker agencije!

390.888 €
Agencije za nekretnine | Property Broker