Nekretnine: Agencije za nekretnine | Property Broker

Property Broker


Broj u registru posrednika : 793
Beograd
Bulevar Zorana Đinđića 81 lokal 7a
Telefon: (064) 112-4284
Telefon 1: (064) 112-4284
Web sajt
www.propertybroker.rs
Stan | Beograd - Savski venac - Dedinje - Miloja Đaka
|

Stan sa baštom u ulici Miloja Đaka na Dedinju. Nalazi se u prizemlju novije zgrade. Sastoji se od predsoblja, dnevne sobe, trpezarije sa kuhinjom, dve spavaće sobe od kojih jedna ima zasebno kupatilo sa đakuzijem, još jedno kupatilo i terase koja izlazi u privatno dvorište površine veličine 1 ar. Veoma kvalitetna gradnja, stan uređen po visokim standardim. Prvoklasni parket, švedske vodootporne boje za zid, centralno grejanje. Uz stan se prodaje i apartman od 24m2 kojem se pristupa iz dvorišta i koji trenutno služi kao magacin, ali može funkcionisati kao zasebna celina jer ima sopstveno kupatilo i zaseban ulaz iz zgrade. Cena apartmana je 30.000 eura. U oglašenu cenu stana je uračunato dvorište od 1 ara i parking mesto ispred zgrade. Posrednička nadoknada koju plaća kupac iznosi 2% od ukupne cene

350.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Dedinje - Cara Iraklija
|

U ponudi odličan, kompletno opremljen četvorosoban stan smešten u prestižnom delu Dedinja. Idealan za one koji traže udobnost i prostranost. Stan zauzima ceo sprat i nudi izuzetnu privatnost. Ulazni hodnik vodi u prostrani dnevni boravak sa prirodnom svetlošću i direktnim pristupom terasi koja pruža spektakularan otvoren pogled. Sadrži potpuno opremljenu kuhinju sa ostavom, dva kupatila, prostrani hodnik sa ugradnim garderoberima i tri komotne spavaće sobe, sve sa pristupom zajedničkoj terasi. Dodatni komfor pruža velika garaža od 31m2 u prizemlju zgrade, sa dovoljno prostora za parkiranje dva vozila. Grejanje je etažno, na struju, a u stanu se nalaze i klima uređaj i električne roletne. Odmah useljiv, vrlo svetao i funkcionalan. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac, iznosi 50% prve mesečne zakupnine.

2.500 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

U ponudi odličan stan na kaskadi u zgradi BW Sole. Stan se nalazi na 14.spratu i sastoji od: prostranog dnevnog boravka sa izlazom na dve terase, trpezarije, kuhinje, četiri spavaće sobe, tri kupatila, toaleta i vešernice. Zbog svoje pozicije i spratnosti, pogodan kako za poslovni prostor, tako i za život. Uz stan se može kupiti više garažnih mesta. BW Sole se nalazi između TC Galerija i Savskog parka. Stan je trostrano orijentisan tako da gleda i ka reci i ka gradu. Bez provizije za kupce! Prodaja stanova, stanovi Beograd na vodi, Beograd na vodi

702.888 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

U ponudi stan na 9.spratu zgrade BW King`s Park na ugaonoj poziciji sa pogledom na Savski park. Stan se sastoji od: ulaznog hodnika, prostrane dnevne sobe koja izlazi na terasu, kuhinje sa trpezarijom, četiri spavaće sobe od kojih master spavaća soba ima zasebnu terasu, četiri kupatila i vešernice. Terase su orijentisane ka Savskom parku i ka gradu. Mogućnost kupovine garažnog mesta uz doplatu. Pored sadržaja za rekreaciju i odmor, kao što su džoging staza, multifunkcionalni sportski teren, prostor za piknik ili inovativno dečije igralište u Savskom parku, stanari na samo par koraka od svog stana imaće prodavnice, restorane i kafiće u prizemlju zgrade, kao i školu i vrtić u neposrednoj blizini. Nedaleko od zgrade nalaziće se i stanica metroa na kojoj će se ukrštati obe buduće gradske linije. Prodaja stanova Beograd na vodi, bez posredničke nadoknade za kupce!

698.888 €
Stan | Beograd - Savski venac - Kneza Miloša
|

Atraktivan stan, smešten na ekskluzivnoj lokaciji u jednom od najnovijih i najmodernijih kompleksa Kneza Miloša Residence. Kompletno i luksuzno opremljen novim i modernim nameštajem, kao i belom tehnikom. Sastoji se od: ulaznog hodnika, kombinovane sobe sa kuhinjom i kupatila. Pogled na zelenilo, Obezbeđenje i recepcija 24/7. Sofisticirana zgrada sa perfektno urađenim završnim radovima, luksuzne izgradnje sa italijanskim materijalima u okviru koje se nalazi raskošan spa centar (zatvoren veliki bazen, sauna, tursko kupatilo, teretana), francuska pekara, apoteka, Idea organic i Idea residence. Odmah useljiv Posrednička nadoknada koju plaća zakupac, iznosi 50% prve mesečne zakupnine.

900 €
Stan | Beograd - Savski venac - Hercegovačka
|

Odmah useljiv stan u zgradi BW Simfonija sa pogledom na reku. Veoma svetao, dvostrano orijentisan, funkcionalan. Nalazi se na 4. spratu. nove zgrade sa recepcijom i obezbeđenjem. Sastoji se od ulaznog hodnika, prostrane dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, dva kupatila, vešernice i terase. Stan se izdaje potpuno namešten kvalitetnim nameštajem i kompletnom belom tehnikom. U cenu zakupa je uračunato i garažno mesto. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac iznosi 50% prve mesečne zakupnine.

1.600 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 65 - Tadije Sondermajera
|

U naselju zatvorenog tipa "Wellport" na odličnoj lokaciji na Novom Beogradu, nudimo izvanredan četvorosoban stan koji je odmah useljiv. Ovaj prostrani stan sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom, velike lođe, dve spavaće sobe, kupatila, toaleta i master spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom. U okviru naselja imate pristup privatnom parku, teretani na otvorenom i kutku za kućne ljubimce. Za zabavu su tu šahovski stolovi i dečje igralište prilagođeno najmlađima. Blizina svih ključnih objekata, banke, prodavnica, restorana, AirPort City-ja. Podno grejanje u kupatilu i centralno grejanje na kalorimetre u ostalim prostorijama. Postoji mogućnost dodavanja kuhinje, bele tehnike i ugradnih garderobera po želji zakupca. U cenu su uključena i dva garažna mesta u garaži objekta. Ovaj stan takođe predstavlja izvrsnu opciju i kao poslovni prostor za različite delatnosti poput IT kompanija, advokatskih kancelarija ili kozmetičkih salona. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac iznosi 50% prve mesečne zakupnine.

1.700 €
Stan | Beograd - Savski venac - Hercegovačka
|

Izuzetan stan u zgradi BW Simfonija. Prelep pogled na reku, Kalemegdan i grad. Stan se nalazi na 14. spratu i sastoji se od ulaznog hodnika, prostrane dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, tri spavaće sobe, tri kupatila, vešernice i terase. Dvostrano je orijentisan sa pogledom na reku. Stan se izdaje polunamešten, opremljen je kuhinjskim elementima i ugradnim plakarima. Mogućnost zakupa garažnog mesta po ceni od 100 eura. Zakupodavac je pravno lice, cena zakupa je 18eura/m2 uvećana za iznos pripadajućeg PDV-a koji plaćaju i fizička i pravna lica. Posrednička nadoknada koju plaća zakupac iznosi 50% prve mesečne zakupnine.

2.520 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

U zgradi Metropoltan, u naselju Beograd na vodi, nudimo vam vrlo lep i kompletno opremljen dvosoban stan. Opremljen je kvalitetnim, modernim nameštajem i belom tehnikom. Sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, terase, kupatila, spavaće sobe i vešernice. Odmah useljiv. Uz stan je obavezna kupovina garažnog mesta po ceni od 25.000 eura. Izuzetno svetao i funkcionalan. Odmah useljiv. Jedna od najbolje izvedenih zgrada u naselju Belograd na vodi, pozicionirana na samo par minuta od Kalemegdana ili Kule Beograd, neposredno do reke Save. Posrednička nadoknada koju plaća kupac, iznosi 2%.

260.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

Na prodaju odmah useljiv studio u naselju Beograd na vodi, zgrada BW Aurora. Vrlo svetao stan, nalazi se na 6. spratu, sa predivnim pogledom na park. Sastoji se od: ulaznog hodnika i odvojene kuhinje, kombinovane sobe, terase, vešernice i kupatila. Lep raspored, odlicna pozicija u naselju, između parka i reke. Lepa zgrada, uredan ulaz, tri lifta. Recepcija, obezbedjenje 24/7. Stan se prodaje opremljen nameštajem sa fotografije i kompletnom belom tehnikom, a uz stan se prodaje i garažno mesto od 12m2 po ceni od 25.000,00 eura. Uknjižen. CG na kalorimetre, klima uređaj. Posrednička nadoknada koju plaća kupac iznosi 2%.

175.000 €
Agencije za nekretnine | Property Broker