Nekretnine: Agencije za nekretnine | Art Nekretnine D O O

Art nekretnine d.o.o.


Broj u registru posrednika : 339
Telefon: (011) 401-6236
Stan | Beograd - Zvezdara - Cvetanova ćuprija - Mate Miloševića
|

Luksuzan, četvorosoban dupleks u novijoj zgradi. Izrađen je od vrhunskih materijala, i bez ulaganja. I nivo: ulazni hodnik, dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom, spavaća soba, kupatilo sa kadom i terasa. II nivo: dve spavaće sobe, garderober i kupatilo sa tuš kabinom. Uknjižena kvadratura je 84m2, mereno 92m2 (zbog kosina). Grejanje je etažno, na gas. Niski režijski troškovi. Mogućnost kupovine nameštaja u dogovoru sa vlasnikom. Stan poseduje pripadajući podrum. Mogućnost kupovine garažnog mesta, po ceni 10.000EUR. Agencijska provizija 2% Agent: Biljana Babić br. licence 3992 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 0BB01 011/2620734 .

195.000 €
Kuća | Beograd - Vračar - SC Vračar - Vukice Mitrović
|

Jedinstvena u ponudi - kuća na tri nivoa (3×60m2) sa ograđenim, popločanim dvorištem i baštom u srcu Vračara - ušuškana i zaštićena oaza. U suterenu se nalazi kuhinja sa 2 spojene trpezarije i ostavom (60m2). Iz dvorišta se ulazi u prizemlje gde dominira veliki, moderno i udobno namešten dnevni boravak, spavaća soba i kupatilo (60m2). Stepenice vode na sprat gde se nalaze (3 dečije) spavaće sobe i kupatilo(60m2). Kuća okupana svetlom, idealna za višečlane porodice. Pet friendly. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Dragana Stojanović br. licence:3663 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 DS06 011/2620734 .

2.500 €
Stan | Beograd - Rakovica - Stari Košutnjak - Milana Blagojevića Španca
|

Prelep stan u podnožju Dedinja-Lisičiji potok. Uknjižen, 3.0, cg-gas, 3/3, lift. Prodajemo prelep, uknjižen, funkcionalan trosoban stan sa odličnim rasporedom prostorija . Nalazi se u novijoj, kvalitetno građenoj, lepo uređenoj zgradi u podnožju Dedinja. Od prostorija poseduje veliki dnevni boravak sa trpezarijom, dve spavaće sobe, odvojenu kuhinju, hodnik, ostavu, kupatilo i terasu sa otvorenim pogledom na Košutnjak. U stanu ostaju kuhinja i ugradni plakari. Mogućnost kupovine garažnog mesta. Predmetni stan je pogodan kako za život tako i za investiciju. Dobra saobraćajna povezanost sa svim delovima grada. U blizini sva potrebna infrastruktura neophodna za udoban život. Agencijska provizija 2% Agent: Snježana Brašnjović br. licence 2704 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/2620734 .

189.900 €
Plac | Beograd - Sopot - Nemenikuće - Partizanski put
|

Građevinski plac od 50 ari, vlasništvo 1/1, kvadratnog oblika, ravan, odlična pozicija za ljude koji žele mir i tišinu, daleko od gradske vreve, na obroncima Kosmaja. Otvoren pogled na sve strane sveta, osunčan tokom celog dana. Na placu postoji zidani objekat na ozakonjenju. Parcela je na 80-100m od glavnog puta. Pogodan i za investiciju, gradnju više objekata za dalju prodaju. Agencijska provizija 2% Agent: Smilja Stojadinović br. licence 3006 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620734 .

60.000 €
Stan | Beograd - Rakovica - Petlovo brdo - Tunelska
|

Prodajemo uknjižen, funkcionalan dvoiposoban stan sa odličnim rasporedom prostorija. Zbog jako dobre strukture postoji mogućnost da se adaptira u dve manje stambene jedinice sa odvojenim ulazima. Stanu pripada veliko dvorište za razne sadržaje za uživanje. Nalazi se u novijoj, kvalitetno građenoj zgradi u mirnom delu Petlovog brda u blizini okretnice autobusa. Od prostorija poseduje veliki dnevni boravak sa trpezarijom, dve spavaće sobe, odvojenu kuhinju, hodnik, kupatilo i terasu. Predmetni stan je pogodan kako za život tako i za investiciju. Parking mesto ispred zgrade. Dobra saobraćajna povezanost sa svim delovima grada. U blizini sva potrebna infrastruktura neophodna za udoban život. Agenc. provizija 2% Agent: Snježana Brašnjović br. licence “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620734 .

105.000 €
Stan | Beograd - Rakovica - Petlovo brdo - Tunelska
|

Prodajemo uknjižen, funkcionalan dvoiposoban stan sa odličnim rasporedom prostorija. Stan se nalazi u novijoj, kvalitetno građenoj zgradi u mirnom delu Petlovog brda u blizini okretnice autobusa. Od prostorija poseduje veliki dnevni boravak sa trpezarijom, dve spavaće sobe, odvojenu kuhinju, hodnik, kupatilo i terasu. Predmetni stan je pogodan kako za život tako i za investiciju. Parking mesto ispred zgrade. Dobra saobraćajna povezanost sa svim delovima grada. U blizini sva potrebna infrastruktura neophodna za udoban život. Agenc. provizija 2% Agent: Snježana Brašnjović br. licence “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620734 .

114.000 €
Stan | Beograd - Sopot - Rogača - Kosmajski venac
|

U prilici smo da Vam ponudimo uknjiženu kuću na Kosmaju (Rogača) gradjevinske površine 180m2 na 15 ari placa. Kosmaj ima status zaštićenog prirodnog dobra od izuzetnog ekološkog i društvenog značaja. Kuća je građena 80-tih godina u stilu iz tog vremena. Sastoji se iz dve etaže (prizemlje i sprat). Prizemlje: ulazi se u veliku sobu trpezariju sa velikim stolom za prijem većeg broja ljudi (slava, proslava i druženja), zatim dnevna soba sa kuhinjom i malom trpezarijom, ostavom, spavaćom sobom i kupatilom. Sprat: dve spavaće sobe, terasa i hodnik sa produženim prostorom i garniturom za sedenje za mali odmor. Dvorište je prelepo sa 15 ari placa, od toga ulazni deo sa travnjakom, cvećem i bunarom. Iza kuće je voćnjak raznog voca ukupno 100 stabala i vinograd sa 120 čokota vinove loze. Ispod kuće je ostava i garaža. Vredi pogledati. Agencijska provizija 2% Agent: Jelica Jevtović br. licence 4742 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620734 .

160.000 €
Stan | Beograd - Rakovica - Petlovo brdo - Tunelska
|

Prodajemo uknjižen, lux, modernog koncepta duplex pogodan za porodicu sa vise članova domaćinstva koji traže prostran i udoban dom. Stan se nalazi u novijoj, kvalitetno građenoj zgradi u mirnom delu Petlovog brda. Poseduje dve etaže, tri terase i dva velika kupatila. Prodaje se polunamešten, kuhinja sa belom tehnikom, gardaroberi, police ostaju u stanu. U cenu su uključena dva parking mesta ispred zgrade. Prvi nivo se sastoji od predsoblja, velikog dnevno trpezarijskog prostora, kuhinje, spavaće sobe, predsoblja, kupatila i dve velike terse sa otvorenim pogledom. Drugi nivo se sastoji od predsoblja, tri spavaće sobe, terase i valikog kupatila. Dobra saobraćajna povezanost sa svim delovima grada. U blizini sva potrebna infrastruktura neophodna za udoban život. Agenc. provizija 2% Agent: Snježana Brašnjović br. licence “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620734 .

225.000 €
Agencije za nekretnine | Art Nekretnine D O O