Nekretnine: Agencije za nekretnine | Bozjak Nekretnine

Božjak nekretnine


Broj u registru posrednika : 1076
Zrenjanin
Koče Kolarova 20
Telefon: (063) 772-9329
Telefon 2: (063) 772-9329
Web sajt
www.bozjaknekretnine.rs
Stan | Beograd - Zemun
|

Prodaje se troiposoban stan u izgradnji na drugom spratu u zgradi sa šest spratova i dva nivoa garaža ispod objekta. Zgrada se nalazi na odličnoj lokaciji, u Zemunu, u blizini glavnih saobraćajnica i Pupinovog mosta. Stan ima ukupno 109,25m2 od kojih je terasa 8,41m2. Stan ima hodnik, kuhinju, dnevnu sobu i trpezariju, degažman, tri spavaće sobe, dva kupatila i terasu. Svi materijali i oprema kojom se gradi zgrada i koji se ugrađuju u stanove su vrhunskog kvaliteta, proizvedeni od strane renomiranih proizvođača, od podova, keramike, stolarije, stanskih i sobnih vrata, termo i zvučna, kao i hidroizolacija...Grejanje - daljinski sistem grejanja sa merenjem utroška energije putem kalorimetara, aluminijumski radijatori. Klimatizacija - inverterske split i multi sistem jedinice inostranih brendova potvrđenog kvaliteta.Objekat ima B energetski razred. U stanu je predviđen Smart Home bežični sistem. Kupovina stana je direktno od investitora, bez plaćanja provizije agenciji i uz mogućnost povrata PDV-a za kupovinu prvog stana. Istaknuta cena stana je sa uračunatim PDV-om i može se korigovati u zavisnosti od dinamike plaćanja . Uz stan se može kupiti i garažno mesto kojih ima u dva nivoa ispod objekta.

300.437 €
Stan | Beograd - Zemun
|

Prodaje se troiposoban stan u izgradnji na drugom spratu u zgradi sa šest spratova i dva nivoa garaža ispod objekta. Zgrada se nalazi na odličnoj lokaciji, u Zemunu, u blizini glavnih saobraćajnica i Pupinovog mosta. Stan ima ukupno 94,68m2 od kojih je terasa 7,42m2. Stan ima hodnik, kuhinju, dnevnu sobu i trpezariju, tri spavaće sobe, degažman, dva kupatila i dve terase. Svi materijali i oprema kojom se gradi zgrada i koji se ugrađuju u stanove su vrhunskog kvaliteta, proizvedeni od strane renomiranih proizvođača, od podova, keramike, stolarije, stanskih i sobnih vrata, termo i zvučna, kao i hidroizolacija...Grejanje - daljinski sistem grejanja sa merenjem utroška energije putem kalorimetara, aluminijumski radijatori. Klimatizacija - inverterske split i multi sistem jedinice inostranih brendova potvrđenog kvaliteta.Objekat ima B energetski razred. U stanu je predviđen Smart Home bežični sistem. Kupovina stana je direktno od investitora, bez plaćanja provizije agenciji i uz mogućnost povrata PDV-a za kupovinu prvog stana. Istaknuta cena stana je sa uračunatim PDV-om i može se korigovati u zavisnosti od dinamike plaćanja . Uz stan se može kupiti i garažno mesto kojih ima u dva nivoa ispod objekta.

260.370 €
Stan | Beograd - Zemun
|

Prodaje se trosoban stan u izgradnji na drugom spratu u zgradi sa šest spratova i dva nivoa garaža ispod objekta. Zgrada se nalazi na odličnoj lokaciji, u Zemunu, u blizini glavnih saobraćajnica i Pupinovog mosta. Stan ima ukupno 71,33m2 od kojih je terasa 3,66m2. Stan ima hodnik, kuhinju, dnevnu sobu i trpezariju, degažman, dve spavaće sobe, kupatilo, toalet i terasu. Svi materijali i oprema kojom se gradi zgrada i koji se ugrađuju u stanove su vrhunskog kvaliteta, proizvedeni od strane renomiranih proizvođača, od podova, keramike, stolarije, stanskih i sobnih vrata, termo i zvučna, kao i hidroizolacija...Grejanje - daljinski sistem grejanja sa merenjem utroška energije putem kalorimetara, aluminijumski radijatori. Klimatizacija - inverterske split i multi sistem jedinice inostranih brendova potvrđenog kvaliteta.Objekat ima B energetski razred. U stanu je predviđen Smart Home bežični sistem. Kupovina stana je direktno od investitora, bez plaćanja provizije agenciji i uz mogućnost povrata PDV-a za kupovinu prvog stana. Istaknuta cena stana je sa uračunatim PDV-om i može se korigovati u zavisnosti od dinamike plaćanja . Uz stan se može kupiti i garažno mesto kojih ima u dva nivoa ispod objekta.

203.290 €
Stan | Beograd - Zemun
|

Prodaje se trosoban stan u izgradnji na drugom spratu u zgradi sa šest spratova i dva nivoa garaža ispod objekta. Zgrada se nalazi na odličnoj lokaciji, u Zemunu, u blizini glavnih saobraćajnica i Pupinovog mosta. Stan ima ukupno 76,63m2 od kojih je terasa 8,93m2. Stan ima hodnik, toalet, kuhinju, dnevnu sobu i trpezariju, degažman, dve spavaće sobe, kupatilo i terasu. Svi materijali i oprema kojom se gradi zgrada i koji se ugrađuju u stanove su vrhunskog kvaliteta, proizvedeni od strane renomiranih proizvođača, od podova, keramike, stolarije, stanskih i sobnih vrata, termo i zvučna, kao i hidroizolacija...Grejanje - daljinski sistem grejanja sa merenjem utroška energije putem kalorimetara, aluminijumski radijatori. Klimatizacija - inverterske split i multi sistem jedinice inostranih brendova potvrđenog kvaliteta.Objekat ima B energetski razred. U stanu je predviđen Smart Home bežični sistem. Kupovina stana je direktno od investitora, bez plaćanja provizije agenciji i uz mogućnost povrata PDV-a za kupovinu prvog stana. Istaknuta cena stana je sa uračunatim PDV-om i može se korigovati u zavisnosti od dinamike plaćanja . Uz stan se može kupiti i garažno mesto kojih ima u dva nivoa ispod objekta.

218.395 €
Stan | Beograd - Zemun
|

Prodaje se dvosoban stan u izgradnji na drugom spratu u zgradi sa šest spratova i dva nivoa garaža ispod objekta. Zgrada se nalazi na odličnoj lokaciji, u Zemunu, u blizini glavnih saobraćajnica i Pupinovog mosta. Stan ima ukupno 65,76m2 od kojih je terasa 3,4m2. Stan ima hodnik, kuhinju, kupatilo, dnevnu sobu, trpezariju, spavaću sobu i terasu. Svi materijali i oprema kojom se gradi zgrada i koji se ugrađuju u stanove su vrhunskog kvaliteta, proizvedeni od strane renomiranih proizvođača, od podova, keramike, stolarije, stanskih i sobnih vrata, termo i zvučna, kao i hidroizolacija...Grejanje - daljinski sistem grejanja sa merenjem utroška energije putem kalorimetara, aluminijumski radijatori. Klimatizacija - inverterske split i multi sistem jedinice inostranih brendova potvrđenog kvaliteta.Objekat ima B energetski razred. U stanu je predviđen Smart Home bežični sistem. Kupovina stana je direktno od investitora, bez plaćanja provizije agenciji i uz mogućnost povrata PDV-a za kupovinu prvog stana. Istaknuta cena stana je sa uračunatim PDV-om i može se korigovati u zavisnosti od dinamike plaćanja . Uz stan se može kupiti i garažno mesto kojih ima u dva nivoa ispod objekta.

187.416 €
Stan | Beograd - Zemun
|

Prodaje se četvorosoban stan u izgradnji na drugom spratu u zgradi sa šest spratova i dva nivoa garaža ispod objekta. Zgrada se nalazi na odličnoj lokaciji, u Zemunu, u blizini glavnih saobraćajnica i Pupinovog mosta. Stan ima ukupno 112,39m2 od kojih je terasa 10,75m2. Stan ima hodnik, dva kupatila, kuhinju, dnevnu sobu i trpezariju, degažman, tri spavaće sobe i dve terase. Svi materijali i oprema kojom se gradi zgrada i koji se ugrađuju u stanove su vrhunskog kvaliteta, proizvedeni od strane renomiranih proizvođača, od podova, keramike, stolarije, stanskih i sobnih vrata, termo i zvučna, kao i hidroizolacija...Grejanje - daljinski sistem grejanja sa merenjem utroška energije putem kalorimetara, aluminijumski radijatori. Klimatizacija - inverterske split i multi sistem jedinice inostranih brendova potvrđenog kvaliteta.Objekat ima B energetski razred. U stanu je predviđen Smart Home bežični sistem. Kupovina stana je direktno od investitora, bez plaćanja provizije agenciji i uz mogućnost povrata PDV-a za kupovinu prvog stana. Istaknuta cena stana je sa uračunatim PDV-om i može se korigovati u zavisnosti od dinamike plaćanja . Uz stan se može kupiti i garažno mesto kojih ima u dva nivoa ispod objekta.

309.072 €
Stan | Beograd - Zemun
|

Prodaje se trosoban stan u izgradnji na prvom spratu u zgradi sa šest spratova i dva nivoa garaža ispod objekta. Zgrada se nalazi na odličnoj lokaciji, u Zemunu, u blizini glavnih saobraćajnica i Pupinovog mosta. Stan ima ukupno 86,48m2 od kojih je terasa 5,27m2. Stan ima hodnik, toalet, kuhinju, dnevnu sobu i trpezariju, degažman, dve spavaće sobe, kupatilo i terasu. Svi materijali i oprema kojom se gradi zgrada i koji se ugrađuju u stanove su vrhunskog kvaliteta, proizvedeni od strane renomiranih proizvođača, od podova, keramike, stolarije, stanskih i sobnih vrata, termo i zvučna, kao i hidroizolacija...Grejanje - daljinski sistem grejanja sa merenjem utroška energije putem kalorimetara, aluminijumski radijatori. Klimatizacija - inverterske split i multi sistem jedinice inostranih brendova potvrđenog kvaliteta.Objekat ima B energetski razred. U stanu je predviđen Smart Home bežični sistem. Kupovina stana je direktno od investitora, bez plaćanja provizije agenciji i uz mogućnost povrata PDV-a za kupovinu prvog stana. Istaknuta cena stana je sa uračunatim PDV-om i može se korigovati u zavisnosti od dinamike plaćanja . Uz stan se može kupiti i garažno mesto kojih ima u dva nivoa ispod objekta.

237.820 €
Stan | Beograd - Zemun
|

Prodaje se troiposoban stan u izgradnji na prvom spratu u zgradi sa šest spratova i dva nivoa garaža ispod objekta. Zgrada se nalazi na odličnoj lokaciji, u Zemunu, u blizini glavnih saobraćajnica i Pupinovog mosta. Stan ima ukupno 102,2m2 od kojih je terasa 7,28m2. Stan ima hodnik, dve kupatila, kuhinju, dnevnu sobu i trpezariju, degažman, tri spavaće sobe i terasu. Svi materijali i oprema kojom se gradi zgrada i koji se ugrađuju u stanove su vrhunskog kvaliteta, proizvedeni od strane renomiranih proizvođača, od podova, keramike, stolarije, stanskih i sobnih vrata, termo i zvučna, kao i hidroizolacija...Grejanje - daljinski sistem grejanja sa merenjem utroška energije putem kalorimetara, aluminijumski radijatori. Klimatizacija - inverterske split i multi sistem jedinice inostranih brendova potvrđenog kvaliteta.Objekat ima B energetski razred. U stanu je predviđen Smart Home bežični sistem. Kupovina stana je direktno od investitora, bez plaćanja provizije agenciji i uz mogućnost povrata PDV-a za kupovinu prvog stana. Istaknuta cena stana je sa uračunatim PDV-om i može se korigovati u zavisnosti od dinamike plaćanja . Uz stan se može kupiti i garažno mesto kojih ima u dva nivoa ispod objekta.

281.050 €
Stan | Beograd - Zemun
|

Prodaje se troiposoban stan u izgradnji na prvom spratu u zgradi sa šest spratova i dva nivoa garaža ispod objekta. Zgrada se nalazi na odličnoj lokaciji, u Zemunu, u blizini glavnih saobraćajnica i Pupinovog mosta. Stan ima ukupno 94,68m2 od kojih je terasa 7,42m2. Stan ima hodnik, dva kupatila, kuhinju, dnevnu sobu i trpezariju, degažman, tri spavaće sobe i dve terase. Svi materijali i oprema kojom se gradi zgrada i koji se ugrađuju u stanove su vrhunskog kvaliteta, proizvedeni od strane renomiranih proizvođača, od podova, keramike, stolarije, stanskih i sobnih vrata, termo i zvučna, kao i hidroizolacija...Grejanje - daljinski sistem grejanja sa merenjem utroška energije putem kalorimetara, aluminijumski radijatori. Klimatizacija - inverterske split i multi sistem jedinice inostranih brendova potvrđenog kvaliteta.Objekat ima B energetski razred. U stanu je predviđen Smart Home bežični sistem. Kupovina stana je direktno od investitora, bez plaćanja provizije agenciji i uz mogućnost povrata PDV-a za kupovinu prvog stana. Istaknuta cena stana je sa uračunatim PDV-om i može se korigovati u zavisnosti od dinamike plaćanja . Uz stan se može kupiti i garažno mesto kojih ima u dva nivoa ispod objekta.

260.370 €
Stan | Beograd - Zemun
|

Prodaje se trosoban stan u izgradnji na prvom spratu u zgradi sa šest spratova i dva nivoa garaža ispod objekta. Zgrada se nalazi na odličnoj lokaciji, u Zemunu, u blizini glavnih saobraćajnica i Pupinovog mosta. Stan ima ukupno 71,33m2 od kojih je terasa 3,66m2. Stan ima hodnik, kuhinju, dnevnu sobu i trpezariju, degažman, dve spavaće sobe, kupatilo, toalet i terasu. Svi materijali i oprema kojom se gradi zgrada i koji se ugrađuju u stanove su vrhunskog kvaliteta, proizvedeni od strane renomiranih proizvođača, od podova, keramike, stolarije, stanskih i sobnih vrata, termo i zvučna, kao i hidroizolacija...Grejanje - daljinski sistem grejanja sa merenjem utroška energije putem kalorimetara, aluminijumski radijatori. Klimatizacija - inverterske split i multi sistem jedinice inostranih brendova potvrđenog kvaliteta.Objekat ima B energetski razred. U stanu je predviđen Smart Home bežični sistem. Kupovina stana je direktno od investitora, bez plaćanja provizije agenciji i uz mogućnost povrata PDV-a za kupovinu prvog stana. Istaknuta cena stana je sa uračunatim PDV-om i može se korigovati u zavisnosti od dinamike plaćanja . Uz stan se može kupiti i garažno mesto kojih ima u dva nivoa ispod objekta.

199.724 €
Agencije za nekretnine | Bozjak Nekretnine