Nekretnine: Agencije za nekretnine | Kupac Magnat

Kupac Magnat


Broj u registru posrednika : 178
Beograd
Telefon: (011) 365-0222
Telefon 1: (011) 365-0111
Web sajt
www.magnatkupac.com
Poslovni prostor | Beograd - Stari grad - Dečanska
|

165m2, 6 kancelarija, toplotne pumpe, nenamesten, sanitarni čvor - Izdaje se poslovni prostor na prvom spratu poslovne zgrade u Dečanskoj ulici. Zgrada ima svoje obezbedjenje. Prostor sadrži šest kancelarija, kvdrature od 20 do 35 m2, čajnu kuhinju i server sobu. Kancelarije su dobro osvetljene. Prostor se izdaje nenamešten. Idealan je za obavljanje različitih poslovnih delatnosti zbog svoje lokacije i karakteristika. 02 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

2.145 €
Plac | Beograd - Čukarica - Žarkovo - Vodovodska
|

U ponudi je odličan plac u Vodovodskoj ulici u Žarkovu . Plac je pored puta , površine 8 ari . Pravilnog je oblika , pogodan za različite delatnosti koje traže izuzetno dobru vidljivost . Vrlo retko na tržištu. Budite slobodni da nas pozovete za sve dodatne informacije . 1012 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade

132.900 €
Poslovni prostor | Beograd - Čukarica - Bele vode - Mihaila Šuškalovića
|

Izdaje se 400m2 poslovnog prostora, otvoren kancelarijaski prostor od 170m2 sa kuhinjom i sanitarnim čvorom, kao i još više od 5 kancelarija, svaka sa mokrim čvorom, nameštena, 50-90m2. Objekat poseduje velike hale za skladištenje 280m2-500m2, sa mokrim čvorom. Odlična infrastruktura, video nadzor, alarmi, obezbedjenje, računarske mreže cat 7, optički internet, više telefonskih linija, parking. Moguće parcijalno izdavanje po ceni 8e po m2. Prostor je pogodan za farmaceutske delatnosti, medicinska sredstva i slične zahtevne robe. 02 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

12.400 €
Stan | Beograd - Stari grad - Francuska
|

Renoviran stan na 5. spratu u samom centru Beograda, sa spektakularnim pogledom na Dunav i Skadarliju, pruža idealan spoj udobnosti i praktičnosti. Stan ima mereno 50m2, ova oaza svetlosti obuhvata prostranu spavaću sobu, pružajući ugodan prostor za opuštanje i odmor. Njegova lokacija nudi neposredan pristup autobuskoj stanici, školi, pešačkim zonama, marketima i ostalim sadržajima, čineći svakodnevni život jednostavnim i praktičnim. Opremljen je svim modernim pogodnostima, uključujući internet, televiziju, inverter klimu, tuš kabinu, mašinu za pranje veša i frižider. Ovaj stan je idealan izbor za one koji cene udobnost, praktičnost i život u srcu grada. Ne propustite priliku da uživate u renoviranom prostoru na izuzetnoj lokaciji. Snažno preporučujemo! Engleski: "A renovated apartment on the 5th floor in the heart of Belgrade, with a spectacular view of the Danube and Skadarlija, offers an ideal blend of comfort and convenience. Spanning 44m2, this light-filled oasis includes a spacious bedroom, providing a cozy space for relaxation and rest. Its location provides immediate access to a bus station, school, pedestrian zones, supermarkets, and other amenities, making everyday life simple and convenient. It is equipped with all modern conveniences, including internet, television, inverter air conditioning, shower cabin, washing machine, and refrigerator. This apartment is an ideal choice for those who appreciate comfort, convenience, and living in the city center. Don't miss the opportunity to enjoy a renovated space in an exceptional location. Highly recommended!" Ruski: "Отремонтированная квартира на 5-м этаже в самом центре Белграда, с впечатляющим видом на Дунай и Скадарлию, предлагает идеальное сочетание комфорта и удобства. С площадью 44 м2, эта полная света оазиса включает в себя просторную спальню, обеспечивая уютное пространство для отдыха и сна. Ее местоположение обеспечивает непосредственный доступ к автобусной остановке, школе, пешеходным зонам, супермаркетам и другим удобствам, делая повседневную жизнь простой и удобной. Он оборудован всеми современными удобствами, включая интернет, телевизор, инверторный кондиционер, душевую кабину, стиральную машину и холодильник. Эта квартира - идеальный выбор для тех, кто ценит комфорт, удобство и проживание в центре города. Не упустите возможность насладиться отремонтированным пространством в исключительном месте. Очень рекомендуется!" Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade

1.200 €
Kuća | Beograd - Palilula - Borča - Jovana Tekelije
|

U blizini Zrenjaninskog puta, Tržnog centra, Lidla... u naselju Borča, prodaje se porodična kuća od 220m2 na placu od 5 ari. Kuća je u odličnom stanju, kompletno završena, odmah useljiva, postoji mogućnost zamene za dva manja stana u podruju Borče, Koteža i Krnjače uz dogovor. Plac je u vlasništvu 1/1, a kuća je predata na legalizaciju sa kompletnom dokumentacijom, čeka se Rešenje o ozakonjenju. Za svaku preporuku! 03-12 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

135.000 €
Stan | Beograd - Stari grad - Kalemegdan
|

Prodaja stana centar Beograd. Na lepoj lokaciji u blizini šetališta pored reke Save. U mirnoj ulici, prodaje se stan u predratnoj salonskoj zgradi sa lepim stepeništem. Po strukturi stan je četvorosoban. Lepo održavan stan. Od prostorija ima: hodnik, dnevnu sobu, tri spavaće sobe, dva mokra čvora, kuhinju sa trpezarijom, terasu. Visina plafona je 3,30m. Kupatila imaju prirodnu ventilaciju. S obzirom da je stan sa dva ulaza, postoji mogućnost dobijanja dve celine. Stanu pripada posebna prostorija u dvorištu koju koriste kao podrum, a moguće je pretvoriti je u garsonjeru. Nalazi se na odličnoj lokaciji u blizini pijace "Zeleni venac", Knez Mihajlove, gimnazija, Terazija, popularnog šetališta "Promenada" na udaljenosti od 10 minuta hoda. Stan je za svaku preporuku! 14-12 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

239.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Savski trg - Pristanište - Svetozara Radića
|

Prodaja stana centar Beograd. Na lepoj lokaciji u blizini šetališta pored reke Save. U mirnoj ulici, prodaje se stan u predratnoj salonskoj zgradi sa lepim stepeništem. Po strukturi stan je četvorosoban. Lepo održavan stan. Grejna površina 90m2 i terasa 10m2. Od prostorija ima: hodnik, dnevnu sobu, tri spavaće sobe, dva mokra čvora, kuhinju sa trpezarijom, terasu. Visina plafona je 3,30m. Kupatila imaju prirodnu ventilaciju. S obzirom da je stan sa dva ulaza, postoji mogućnost dobijanja dve celine. Stanu pripada posebna prostorija u dvorištu koju koriste kao podrum, a moguće je pretvoriti je u garsonjeru. Nalazi se na odličnoj lokaciji u blizini pijace "Zeleni venac", Knez Mihajlove, gimnazija, Terazija, popularnog šetališta "Promenada" Beograd na vodi na udaljenosti od 10 minuta hoda. Stan je za svaku preporuku! 14-12 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

239.000 €
Stan | Beograd - Stari grad - Topličin venac - Topličin Venac
|

U ponudi je na Toplicinom Vencu odličan, manji dvosoban stan , površine 40 kvadrata. Stan je svetao , prozračan , impresivnog pogleda , dobrog rasporeda prostorija . Od prostorija ima ulazni hodnik , veliku dnevnu sobu , spavaću sobu u koju staje bračni krevet , kuhinju i kupatilo . Nalazi se na četvrtom spratu u dobroj zgradi sa liftom , sa centralnim grejanjem , uknjižen je. Retko u ponudi , Stan za svaku preporuku ! Za sve dodatne informacije , kao i za zakazivanje termina za gledanje stana stojimo Vam na raspolaganju...1012 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade

243.900 €
Stan | Beograd - Vračar - Crveni krst - Cerska
|

Vračar, Crveni krst - Cerska 4.0, 100m2 (dve terase), 4/4, CG, lift, dva garažna mesta Prodaje se odličan četvorosoban dupleks, u novijoj zgradi na Crvenom krstu, u Cerskoj ulici. Sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatila, toaleta i dve terase - na donjem nivou. Na gornjoj etaži su galerija i soba. Vlasnik poseduje i dva garažna mesta u garaži zgrade (svako po 20.000 €). Uz stan ide i ostava od 2m2 u nivou podruma. Uknjižena korisna površina stana je 69m2, a stvarna merena kvadratura iznosi 100m2. Zgrada i stan su odličnog kvaliteta gradnje. U stanu su PVC stolarija i Velux krovni prozori kao i prvoklasni hrastov parket. Centralno grejanje je na kalorimetre. Zgrada ima energetski pasoš. Stan je prazan i odmah useljiv. U mirnom je delu Cerske ulice. Agencijska provizija 2%. ml Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade

280.000 €
Kuća | Beograd - Sopot - Nemenikuće - Despota Stevana Lazarevića
|

Na obroncima planine Kosmaj, u blizini vašarišta na Tresijama, prodaje se vikend kuća na placu od 5,5 ari. Kuća je pored osvetljenog puta, u blizini stanice prigradskog prevoza. U neposrednoj blizini nalazi se poznata pivara Kabinet Brewery koja okuplja veliki broj posetilaca, Hotel Hyde Hill i luksuzni kompleksi za stanovanje. Kuća je zdrava, sa dobrom fasadom, na odličnoj lokaciji. Potrebna je adaptacija enterijera, ima priključak na gradski vodovod i sopstveni bunar sa pijaćom vodom, struju, 2 etaže sa spavaćim blokom na spratu. U dvorištu postoji pomoćni objekat i dosta prostora za parkiranje. Idealno za odmor i beg od gradske vreve kao i za stalni boravak. Na placu ima stabala voća, oraha i stare sorte vinove loze. 75-10 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

39.990 €
Agencije za nekretnine | Kupac Magnat