Nekretnine: Agencije za nekretnine | Kupac Magnat

Kupac Magnat


Broj u registru posrednika : 178
Beograd
Telefon: (011) 365-0222
Telefon 1: (011) 365-0111
Web sajt
www.magnatkupac.com
Stan | Beograd - Stari grad
|

U mirnom delu centra Beograda, u neposrednoj blizini Savske promenade - budući strogi centar Beograda - silazak na reke. Stan je u lepoj salonskoj zgradi sa urađenom fasadom i urednim ulazom. Po strukturi je četvorosoban. Sastoji se od velikog dnevno-trpezarijskog dela, zasebne kuhinje, dva kupatila i spavaćih soba. Stan je kompletno sređen. Vredi pogledati! u blizini su fakulteti, brojne trgovine; do Terazija i Knez Mihailove se pešice stiže za pet minuta... 1412 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

210.000 €
Kuća | Beograd - Zvezdara - Denkova bašta
|

Kompletno sređena kuća na placu od 1.5ari izlazi na dve ulice. Slobodnog lepo sređenog dvorišta ima oko 100m2. Kuća ima tri nivoa. Na prvom nivou je hodnik, dnevno-trpezarijski deo sa kuhinjom, velika soba i kupatilo. Drugi nivo je hodnik, dnevno-trpezarijski deo sa kuhinjom, velika soba i kupatilo. Na trećem nivou je otvoreni prostor sa francuskim balkonom koji može funkcioniše kao, dnevno-trpezarijski deo sa francuskim balkonom, dve spavaće sobe i kupatilo. Treći nivo ima male kosine i najmanja visina u stanu je na 2m. U blizini su škole, vrtić, tržni centar i gradski prevoz..1412 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

299.000 €
Kuća | Beograd - Voždovac - Šumice
|

Kompletno sređena kuća, na placu od 1.5ari koji izlazi na dve ulice. slobodnog lepo sređenog dvorišta ima oko 100m2. Na prvom nivou je hodnik, dnevno-trpezarijski deo sa kuhinjom, velika soba i kupatilo. Na drugom nivou je hodnik, dnevno-trpezarijski deo sa kuhinjom, velika soba i kupatilo. Na trećem nivou je veliki dnevno-trpezarijski deo sa francuskim balkonom, dve spavaće sobe i kupatilo. Treći nivo ima male kosine i najmanja visina u stanu je na 2m. U blizini su škole, vrtić, tržni centar i gradski prevoz..1412 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

299.000 €
Kuća | Beograd - Barajevo - Barajevo (mesto) - Milosava Ivkovića
|

Zasebna kuća na izuzetnoj lokaciji, blizu jezera, zaklonjena od saobraćajne buke, asvaltni put uz kuću. Tri minuta autom do zgrade gradske opštine i jezera, Stanica gradskog autobusa je na 40m od kuće . Kuća je zasebna na 16 ari lepog placa. Od prostorija ima dnevno-trpezarijski deo sa kuhinjom, dve spavaće sobe, kupatilo i dve velike terase, u sklopu kuće je i garaža sa mokrim čvorom. Priključena je na gradska vodu i struju, gas je doveden do kuće. Idealno mesto za odmor i uživanje. 08 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

55.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Medaković 3 - Braće Srnić
|

Prodaja stana koji se nalazi u zgradama sa liftom u naselju Medaković 3, nedaleko od okretnice trolebusa. Stan je svetao prostran, izvorno dvoiposoban + galerija (76m2 + 14m2). Donji nivo dnevna soba sa trpezarijom, klasična kuhinja i dve spavaće sobe, kupatilo i terasa, Na galeriju se ide drvenim stepenicama i tu je četvrta soba. Vredi pogledati. Stan je u8knjižen. 08 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

145.000 €
Lokal | Beograd - Stari grad - Zeleni venac - Brankova
|

Lepo održavan lokal, kompletno renoviran pre 15 godina. Sastoji se od tri prostorije i mokrog čvora. Nalazi se na izuzetno prometnoj lokaciji u centru grada. Lokal je pogodan za razne delatnosti i trenutno je u radu. Ima izlog i uknjižen je. Odlična ponuda. 35 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

160.000 €
Poslovni prostor | Ruma - Gradska lokacija
|

Objekat-benzinska pumpa, na ulazu u Rumu, u samom kružnom toku između magistralnih puteva Novi Sad-Šabac i Ruma-Sremska Mitrovica. Objekat ima prizemlje i sprat, nalazi se na placu površine 60ari. U sklopu objekta je restoran sa lepom baštom, kancelarijski prostor, pumpa i veliki parking za teretna vozila. U objekat nisu potrebna nikakva veća ulaganja osim higijenskog sređivanja. Sve je uknjiženo 1/1. Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

650.000 €
Stan | Beograd - Vračar - Crveni krst - Cerska
|

Izuzetan stan u potpuno novoj zgradi sa liftom u mirnoj ulici. Stan je na trećem spratu, svetao, dvostran. Od prostorija ima veliki dnevni boravak koji je povezan sa trpezarijom i u nastavku kuhinjom, dve spavaće sobe, kupatilo i dve terasa. Kuhinja ima svoj prozor i izmedju kuhinje i trpezarije, tj dnevno trpezarijskog dela su harmonika vrata, tako da po potrebi kuhinja može da se zatvori. Jedna terasa iz dnevnog boravka, druga terasa iz jedne spavaće sobe. Mogućnost iznajmljivanja garažnog mesta. Vredi pogledati. 08 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

195.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Savski trg - Pristanište - Crnogorska
|

Odličan trosoban stan, sa centralnim grejanjem, dve spavaće sobe i velikim dnevnim boravkom, kuhinjom i trpezarijom, terasom. Stan se nalazi na vrlo atraktivnom mestu, lep pogled na grad. 50-12 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

230.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Medaković padina
|

Prostran troiposoban stan na Medaković padini. Nalazi se nedaleko od okretnice trolejbusa broj 29. Od prostporija ima tri spavaće sobe, veliki dnevni boravak, kuhinja, ostava, dva kupatila i terasa. Grjanje je etažno na gas- Dvostrano je orijentisan (istok-zapad) i veoma svetao. Stan je kompletno sredjen. Uknjižen. 2112 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

145.000 €
Agencije za nekretnine | Kupac Magnat