Nekretnine: Agencije za nekretnine | Winner Nekretnine D O O

Winner nekretnine d.o.o


Broj u registru posrednika : 508
Beograd
Sava Burića 8/67
Telefon: (069) 500-1125
Telefon 1: (069) 500-1125
Stan | Valjevo - Okolno mesto - Valjevska
|

Lokacija: Valjevo Deo grada: Divcibare Mikrolokacija: Centar Kvadratura: 34 m2 Struktura: 2.0 Sprat: 2 od: 4 Grejanje: EG Tip objekta: novogradnja Opis objekta: namesten, lux opremljen, uknjizen, odmah useljiv Dodatno: Klima, ktv, podrum, telefon, internet, interfon, parking, terasa. Dodatni opis: Prodaje se lux Apartman na Divcibarama, divna lokacija, 950 metara od centra, na putu ka Crnom Vrhu. Blizu centra, a u mirnom delu okruzen sumom. Apartman je smesten na drugom spratu od cetiri, nove i uredjene zgrade. Po strukturi dvosoban, opremljen kvalitetnim namestajem. Odmah useljiv, 34m2. kategorizovan je sa 4 zvezdice i ima aktivan instagram i booking nalog sa ocenom 9.4. Osiguran do kraja godine 2024. i placen internet. Apartman ima odvojenu spavacu sobu sa bracnim krevetom sa pogledom na planinu i sumu. Kupatilo ima tus kabinu. Kuhinja je potpuno opremljena sa ugradnom belom tehnikom (rerna, ploca, frizider/zamrzivac). Dnevna soba sadrzi ugaonu garnituru na razvlacenje , inace sa velikim prozorima i vratima od poda do plafona koja izlaze na terasu sa pogledom ka sumi. Apartman se prodaje kompletno namesten. Zgrada poseduje parking, takodje poseduje i podrum. Grejanje je podno, toplotna pumpa koja se podesava i regulise u stanu putem aplikacije na mobilnom telefonu. U blizini zgrade ,,bob staza” za decu, kao i decije sankaliste, staze za hiking. Kontakt: 061/650-14-77. Agencija upisana u registar posrednika pod brojem 508. Agencijsku proviziju placa kupac u iznosu od 2% od kupoprodajne cene.

76.000 €
Lokal | Beograd - Zvezdara - Učiteljsko naselje - Ustanička
|

Prodaje se poslovni prostor/lokal na Konjarniku, Zvezdara, ulica Ustanicka 244, ukupne povrsine 47m2, uknjizen, prazan, sa izlogom sa rologaraznim vratima na struju, komarnici, mesto za kuhinju, kupatilo. Javni parking ispred i iza zgrade. U blizini park za decu, vrtic, osnovna skola, trgovinske radnje, pijaca, posta, maxi. Zgrada se nalazi na raskrsnica sa Bulevarom Kralja Aleksandra. Preko puta zgrade nalazi se okretnica tramvaja (5, 6, 7 i 14) na Bulevaru. U Ustaničkoj ulici ispred zgrade nalazi se stajalište autobusa 20, 50 i 308. U blizini se nalazi okretnica autobusa 31 i 17, i trolejbusa 19. Kontakt: 0695001125 Agencija upisana u registar posrednika pod brojem 508. Agencijsku proviziju placa kupac u iznosu od 2% od kupoprodajne cene.

103.500 €
Stan | Beograd - Zemun - Novi grad - Makedonska
|

Prodaje se stan u Zemunu, Novi Grad, ulica Makedonska, uknjizen,moze na kredit, jednosoban, 29m2, za renoviranje, u jednom delu stana blage kosine koje ne remete normalno funkcionisanje u stanu. Sastoji se od hodnika, dnevnog boravaka, kuhinje, kupatila. Svetao stan, istocno orjentisan. Zgrada u dobrom stanju, odrzavana, video nadzor u hodniku, okreceni hodnici. U blizini stana se nalazi osnovna skola, trgovinske radnje, gradski prevoz (15, 45, 78, 612, BG voz). Kontakt: 0695001125. Agencija upisana u registar posrednika pod brojem 508. Agencijsku proviziju placa kupac u iznosu od 2% od kupoprodajne cene. Lokacija Novi grad se nalazi u centralno-zapadnom delu Zemuna. Prostire se duž početne deonice auto-puta Beograd – Novi Sad, od pruge Beograd – Novi Sad na jugu gde se graniči sa naseljem Kolonija Zmaj, do Ugrinovačke ulice na severu, gde se graniči sa naseljem Zemun Bačka. Kroz naselje saobraćaju linije 15 (Zeleni Venac – Zemun Novi grad), 45 (Novi Beograd Blok 44 – Zemun Novi Grad), 78 (Banjica 2 – Zemun Novi grad), 709 (Plavi Horizonti – Zemun Novi grad) i 15N (Trg Republike – Zemun Novi grad), BG VOZ (Vukov spomenik-Batajnica). Na istoku se graniči sa naseljima Železnička Kolonija i Sutjeska (Zemun), dok se na zapadu proteže ka naseljima Altina i Plavi Horizonti. Sve dok se ova dva naselja nisu razvila, Novi grad je bio krajnje naseljeni deo Beograda u tom pravcu. Zemun (mađarski: Zimony, nemački: Semlin, latinski: Taurunum) je istorijski grad i beogradska opština. Zauzima površinu od 15.356 ha. Zemun se nalazi u jugoistočnom delu Srema, ispod sremske zaravni na desnoj obali Dunava, nedaleko od ušća Save. Teritorijalno, istorijski, politički, kulturno, ekonomski i saobraćajno vezan je za Beograd, u čijem je sastavu od 1934. godine. Jedan je od najvećih industrijskih centara u Srbiji, sa metaloprerađivačkom, tekstilnom, industrijom kože i obuće, hemijsko-farmaceutskom, drvnom. Značajno je središte drumskog, rečnog i vazdušnog saobraćaja. Zemun je, kao deo Beograda, veliki kulturno-prosvetni centar. Danas se teritorijalno širi prema zapadu i jugozapadu, gde se spojio sa Novim Beogradom.

50.000 €
Plac | Beograd - Zemun - Altina - Ugrinovački put 27. deo
|

Dodatni opis: Prodaje se plac, gradsko građevinsko zemljište u Zemunu, naselje Altina, ulica Ugrinovacki put 27. deo. idealno za porodicnu kucu ili proizvoljnu halu. Plac kao idealni deo, ograđen, prilaz asfaltnim putem, struja i gradska voda na placu. Na 800 metara od Autoputa za Novi Sad. Kontakt: 0695001125 Agencija upisana u registar posrednika pod brojem 508. Agencijsku proviziju placa kupac u iznosu od 2% od kupoprodajne cene. Naselje Altina je prigradsko naselje u Beogradu, koje se nalazi u opštini Zemun. Altina se nalazi u severozapadnom delu uže teritorije Beograda, 11km od centra grada. Graniči se sa naseljima Nova Galenika na severu, Zemun Bačka na istoku, Vojni Put i Plavi Horizonti na jugu, dok se na zapadu proteže u pravcu Zemun Polja. Severna i istočna granica Altine obeležena je oštrim lakat krivinama auto-puta Beograd-Novi Sad i Dobanovačkog puta, zajedno sa Ugrinovačkim i Pazovačkim putem koji prolaze kroz samo naselje. Karakteristike Formiranje naselja započeto je ranih devedesetih godina prošlog veka. Samo naselje je na blagom uzvišenju sremske ravnice. Reč „Altina“ u prevodu znači „zlatan turski novac“. U doba Rimljana, na području današnje Altine, bila je „poštanska“ stanica između Sirmijuma i Singidunuma, o čemu svedoče brojni zapisi. Nakon 2000, započeto je urbanističko uređivanje naselja, asfaltirane su ulice i kroz naselje su puštene dve linije gradskog prevoza, 81 i 81l, koje saobraćaju do Novog Beograda (Pohorska) i linija 707, koja saobraća novom trasom do Zelenog venca. Jedna od karakteristika naselja je da ulice nose nazive po našim i inostranim znamenitim ličnostima, kao što su: Vladika Nikolaj Velimirović, Migel de Servantes, Džesi Ovens, Pavle Vujisić, Mija Aleksić, Danilo Bata Stojković, Ernest Hemingvej, Abebe Bikila… Novoizgrađena Osnovna škola „Sava Šumanović“ počela je sa radom školske godine 2009/2010, a u izgradnji su i Dom zdravlja i crkva sv. đakona Avakuma. Dobijena je železnička stanica, koja se koristiti za usluge gradske železnice BG Voz.

42.000 €
Stan | Beograd - Zemun - Save Kovačevića - Ugrinovačka
|

Prodaje se stan u Zemunu, naselje Save Kovacevica, ulica Ugrinovacka, trosoban, 71m2, sa dve terase, dve spavece sobe, dnevna soba sa kuhinjom, kupatilo i gostinski toalet, ulaznim hodnikom. Istocno orjentisan sa prelepim pogledom na stadion Teleoptik i ka Dunavu. U Stanu ostaju kuhinjski elementi i ugradni plakar u spavacoj sobi. Grejanje i hladjenje je preko Fain Coil uredjaja u stanu (geotermalna energija), mali mesecni racuni.  Kvalitetna gradnja. U dvoristu se nalazi obelezeno parking mesto koje pripada samo stanu, koje je upisano u kupoprodajnom ugovoru i prenosi se na sledećeg vlasnika. U blizini se nalazi park za decu, vrtic,osnovna skola, trgovinske radnje, gradski prevoz (18, 45, 81, 81L, 83, 85, 612). Kontakt: 061/650-14-77. Agencija upisana u registar posrednika pod brojem 508. Agencijsku proviziju placa kupac u iznosu od 2% od kupoprodajne cene.

165.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Stari grad - Gospodar Jovanova
|

Izdaje se poslovni prostor u prizemlju zgrade u centru Starog grada, ulica Gospodar Jovanova, uknjizen, 14m2, mokri cvor, centralno grejanje (infostan oko 2000rsd), sigurnosna vrata, resetke na vratima i prozorima, ALU stolarija, na podovima parket. U ulici javni parking sa naplatom. Kontakt: 0695001125 Agencija upisana u registar posrednika pod brojem 508. Agencijsku proviziju placa zakupac u iznosu od 50% od dogovorene cene.

250 €
Stan | Beograd - Zemun - Save Kovačevića - Prvomajska
|

Izdaje se kompletno namešten stan u Zemunu, ulica Prvomajska, 49m2, dvosoban, odmah useljiv, kompletno renoviran, PVC stolarija, mali troškovi, info stan (3850,00 rsd se placa tri meseca, nakon toga je 2.350,00 rsd), struja koliko se potroši, SBB kablovska i internet (3.900.00 rsd). Stan je kompletno namešten, sa belom tehnikom i sa posuđem. U stanu ima ostava, i pripadajući podrum. U blizini stana se nalazi vise parkova za decu, jedan odmah iza zgrade koji je renoviran i ograđenog tipa, vrtić, osnovna škola, trgovinske radnje, pijaca, pošta, gradski prevoz 15, 18, 78. Kontakt: 0695001125 Više detalja na www.winnernekretnine.com. Agencija upisana u registar posrednika pod brojem 508. Agencijsku proviziju placa kupac u iznosu od 50% od cene.

420 €
Stan | Beograd - Surčin - Boljevci - Ulica mira
|

Dodatni opis: Prodaja stanova duplexa u novogradnji, opstina Surcin, Boljevci. Zavrsetak radova je kraj Januara 2024. godine. Kvalitetna gradnja u vidu duplexa u nizu, 5 stanova, svaki po 60m2. Svaki stan ima svoje dvoristance ispred ulaza, dnevnu sobu sa kuhinjom, toalet u prizemlju, kupatilo na spratu i dve spavace sobe, jedna sa izlazom na terasu. Zgrada modernog tipa, sendvic zidovi, podno grejanje u svim prostorijama. Mogucnost kupovine stanova na kredit. Svaki stan ce imati pripadajuce parking mesto. Veoma miran deo, izlovan od gradske buke, a do centra grada Beograda ste za 20 minuta voznje automobilom. U neposrednoj blizini se nalazi trgovinska radnja, gradski prevoz, skola, obdaniste, park za decu, sportski centar, izlaz na autoput. Kontakt: 0695001125. Agencija upisana u registar posrednika pod brojem 508. Agencijsku proviziju placa kupac u iznosu od 2% od kupoprodajne cene. Boljevci Nalaze se na levoj obali reke Save oko 40 km uzvodno od Beograda, odnosno 28,9 kilometara lokalnim putem. Naselje pripada opštini Surčin odnosno gradu Beogradu. Boljevci su sa gradom povezani linijom 605 GSP, koja saobraća od Progara do naselja Ledine, 860I do centra grada Beograda i 904 do Surcina. Turizam Tokom seoske slave se već godinama održava manifestacija Srem u Boljevcima tokom koje se održava i Strašilijada. Gradska opština Surčin pridaje značaj razvoju turizma. Boljevci su prepoznati kao prostor sa velikim potencijalom za razvoj turizma, pa je u proteklih nekoliko godina uloženo dosta u izgradnju prvog nautičkog sela u Srbiji „Biser“ i popularizaciju turizma na ovim prostorima, čemu svedoče zapaženi nastupi opštine na sajmovima turizma. Neke od zanimljivosti koje posetiocima pružaju Boljevčani su: Stajkova etno kuća, terene za sportski lov i ribolov, rekreaciju na reci Savi i različite kulturne sadržaje koji se redovno organizuju.

90.000 €
Stan | Beograd - Zemun - Gornji grad - Cara Dušana
|

Prodaje se stan u Zemunu, Gornji grad, ulica Cara Dusana. Novogradnja, zidano 2021. godine, uknjizeno, 61m2, dvoiposoban (adaptiran u trosoban), dvostrano orjentisan, grejanje i hladjenje na toplotnu pumpu, u stanu ima podno grejanje u hodniku i kupatilu, u ostalim prostorijama fan-coil uredjaji. U kupatilu protocni Siemens bojler. Mesecni troskovi su mali (infostan 1.500 dinara mesecno, struja oko 2.000 dinara, grejanje zimi oko 8.000 dinara). U stanu ostaje kuhinja sa belom tehnikom, pult sa stolicama, ugradni plakari u hodniku i sobama, ostalo moze po dogovoru sa vlasnikom. Stan se prodaje sa pripadajucim parking mestom u garazi. Kontakt: 061/650-14-77. Agencija upisana u registar posrednika pod brojem 508. Agencijsku proviziju placa kupac u iznosu od 2% od kupoprodajne cene. Gornji Grad Je gradsko naselje u Beogradu, Srbija, locirano u opštini Zemun. Gornji Grad se nalazi u severnom delu Zemuna, prostiruci se duž desne obale Dunava. Grubo je ograđeno Ugrinovačkom i Banatskom ulicom, dok su druge ulice Cara Dušana i Pregrevica takođe važne ulice. Gornji grad je izduženo naselje i jedno je od najvećih u Zemunu. Graniči se sa naseljima Gardoš na istoku. Ćukovac i Muhar na jugoistoku. naseljem Sava Kovačević na jugu. Sutjeska i Zemun Bačka na jugozapadu, dok se na zapadu proteže u pravcu Nove Galenike i industrijske zone Goveđi Brod. Karakteristike naselja Ime naselja bukvalno znači Gornji Grad, koji se nalazi iznad brda Gardoš i nasuprot je naselju Donji Grad, koje se nalazi u podnožju brda. U naselju se nalazi nekoliko važnih objekata, tri stadiona koja pripadaju FK Teleoptik, FK Zemun i FK Milutinac, „INSA“, fabrika satova kao i fabrika precizne mehanizacije „Teleoptik“. Nalazi se i veliki broj škola, među kojima su Visoka zdravstvena škola, Kriminalističko policijska akademija, Saobraćajno-tehnička škola, Institut za Fiziku, Studentski dom „Zdravko Marinović“, kao i par osnovnih škola. U naselju se još nalazi i škola jahanja, kao i dom za slepe i slabovide. Naselje je jako dobro povezano gradskim prevozom, i kroz njega saobraća autobus na liniji 17 Konjarnik – Zemun (Gornji grad). Na samoj granici naselja na zapadu, izgradjen je Kineski most, drugi beogradski most preko Dunava, koji povezuje Zemun i Borču.

145.000 €
Stan | Beograd - Zemun - Save Kovačevića - Prvomajska
|

Kompletno renoviran, dvostrano orjentisan, svetao, odvojen spavaci blok, javni parking koji se ne placa, u blizini stana park za decu, vrtic, osnovna skola, pijaca, posta, maxi, trgovinske radnje, gradski prevoz (15, 18, 78). Kontakt: 061/650-14-77. Agencija upisana u registar posrednika pod brojem 508. Agencijsku proviziju placa kupac u iznosu od 2% od kupoprodajne cene.

135.000 €
Agencije za nekretnine | Winner Nekretnine D O O