Nekretnine: Agencije za nekretnine | Tijana Vukan Property D O O

Tijana Vukan Property d.o.o.


Broj u registru posrednika : 1203
Beograd
Telefon: (064) 456-9096
Plac | Kraljevo - Okolno mesto - Adrani
|

Na prodaju plac koji se nalazi u centralnoj Srbiji, na raskrsnici puteva, u mestu Adrani. Zemljište: Sve parcele su u jednom komadu, tj grupisane u široki pravougaonik ukupne površine od 14.140 m2. Cela površina placa je ravna. Postoji mogućnost dokupa granične parcele od 2.022 metara kvadratnih (parcela 664, slika 1).   Postoji sopstvena kanalizaciona i vodovodna mreža, a u izgradnji je gasovodna i kanalizaciona mreža koje prelaze pored lokacije i za koje su predvidjeni priključci. Trenutno lokacija izlazi na regionalnim put (Kraljevo-Čačak) i na magistralni put (Kosovo-Kraljevo-Beograd, Ibarska magistrala) . Priključenje na regionalni put je već urađeno i ne trebaju nikakve dodatne takse. Na lokaciju je moguće ući iz dva pravca. Ukupna površina objekata je veća od 450 m2 (dve kuće, poslovni prostor, pomoćni objekti).   Sa završetkom autoputa Pojate-Preljina 2024. godine, plac će biti udaljen 1.5 km od uključenja na autoput (povezan magistralnim putem) preko koga će biti povezan sa Beogradom (Evropskom unijom), lukom Bar, lukom Solun i Sarajevom što ga čini veoma atraktivnim za distributivno-logistčki centar, benzinsku pumpu, hladnjaču, obavljanje raznih trgovinskih, proizvodnih i uslužno-zabavnih delatnosti. Zona oko uključenja na autoput je planirana da bude distributivno-logistčki centar i industrijka zona grada Kraljeva. U blizini parcele prolazi elektrificirana železnička pruga Kraljevo-Požega, koja je povezana sa prugom Beograd-Bar, i drugim žel. prugama koje idu prema Grčkoj, Bugarskoj, Madjarskoj, a na 400m od domaćinstva nalazi se aktivno železnićko putnička-teretna stanica Adrani sa utovarno-istovarnom rampom dužine oko 120m. Do i od železničke stanice vode čak dva asfaltirana puta. Domaćinstvo pripada gardjevinskoj zoni, što ovu lokaciju čini veoma atraktivnom i perspektivnom za izgradnju: proizvodnih, trgovinskih, skladišnih, uslužnih i drugih objekata. udaljen 5 km od Kraljeva i 1.5 km od uključenja na autoput u izgradnji Preljina – Pojate. Putničko teretni aerodrom Lađevci nalazi se na 7km. ZA SVE DODATNE INFORMACIJE I SLIKE POZOVITE AGENCIJSKI BROJ .

280.280 €
Stan | Beograd - Stari grad - Trg Nikole Pašića
|

Prodaje se prelep salonac, na odličnoj lokaciji, kod Skupštine i trga Nikole Pašića. Stan ima 2 ulaza, tako da se lako može razdvojiti na dve stambene jedinice. Grejna površina je 125m2 (infostan oko 20.000rsd), dok je ukupna površina 136m2 (devojačka soba i 2 terase ne ulaze u uknjiženu površinu). U stanu se nalaze dva mokra čvora. Nalazi se na četvrtom spratu, od ukupno pet. Zgrada ima lift. Godina gradnje 1938. Promenjena stolarija. Stan ima pripadajuću podrumsku ostavu. Agencijska provizija iznosi 2% + PDV. .

485.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Trošarina - Crnotravska
|

Prodajem stan kod kruznog toka na Trošarini, početak Crnotravske ulice, 200m od Lidla, Univerexporta, Sportskog centra Banjica i Banjičke pijace. Stan je izvorno trosoban, trenutno je funkcionalno podeljen u dva stana, jedan dvoiposoban (58m2) i garsonjeru (20m2). Svaki stan je celina za sebe i ima svoja blind vrata, posebnu kuhinju i kupatilo. Uknjižen kao jedan stan. Nameštaj u stanovima je u ceni, nov je i radjen po meri. Bela tehnika takodje. Sve je kompletno opremljeno. Ima zastakljenu kuhinjsku lodju u kojoj su smeštene mašina za pranje veš i mašina za sušenje veša. U stanu je centralno grejanje i topla voda, 8/10, pogled iz stana na Bajfordovu šumu, ulaz zgrade sredjen i održavan. Oko zgrade ima dosta mesta za parkiranje. Odlična investicija jer se oba stana mogu koristiti za stanovanje ili izdavati kao stan na dan ili na mesečnom nivou. Garsonjera već ima razrađen booking i airbnb sa najvišim ocenama. .

210.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Hotel M - Kapetana Zavišića
|

Na prodaju kompletno sredjen dvosoban stan na visokom prizemlju, smesten u neposrednoj blizini Bajfordove sume i sportskog centra Banjica, povrsine 68,15 m2 sa zastakljenom terasom i garaznim mestom povrsine 15,95 m2 za putnicka vozila do 1,95m visine i uredjenom pomocnom ostavom povrsine 5,26m2. Stan je lepo osmišljen american koncept open space kuhinja sa trpezarijom koja se nastavlja u dnevni boravak. Gostinjski toalet, kupatilo sa toaletom, spavaca soba sa odvojenim garderoberima. Grejanje centralno (daljinsko) Cena: 275000 eur + 2%(+pdv) agencijska provizija ( U ceni je i garažno mesto kao i sav nameštaj) .

275.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Dedinje - Miloja Đaka
|

Lux stan u prelepom delu Dedinja, na više nivoa, sa pripadajućim dvorištem i sopstvenim bazenom. Grejna površina stana je 189 m2. Stan se sastoji od velikog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, 4 sobe, odvojenog velikog garderobera,3 kupatila terasom od 16m2. Pripada mu i jedno parking mesto. Odličan raspored u stanu omogućava pristup dvorištu i terasi skoro iz svih prostorija. Agencijska provizija za kupca 2% od kupoprodajne cene. .

555.000 €
Stan | Beograd - Palilula - Višnjička Banja - Mirka Milojkovića
|

Prelep 4.0, u kompleksu Sunnyville, prostrana dnevna sobą są trpezarijom, 3 spavaće sobe, kupatilo, wc. CG na kalolimetre, klima, video nadzor. Javni parking. Agencijska provizija za kupca 2% od kupoprodajne cene. .

265.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Novo groblje - Ledinačka
|

Prodaje se komforan dvosoban stan od 52m2, u Ledinačkoj ulici, na odličnoj lokaciji. Stan ima veliku dnevnu sobu, odvojenu kuhinju, spavaću sobu, kupatilo, kao i hodnik. Nalazi se na visokom prizemlju. Zahvaljujući velikim staklenim površinama stan je veoma svetao. Stan je uknjižen. Zajednički parking za stanare zgrade. Prelepa ulica puna zelenila. Za sve dodatne informacije i zakazivanje gledanja pozovite agencijski broj +38164.5000.. .

130.000 €
Kuća | Beograd - Savski venac - Vladimira Gaćinovića
|

Prodaje se prelepa kuća od 160m2, u ulici Vladimira Gacinovica, na odličnoj lokaciji. Na spratu kuće se nalaze 2 spavaće sobe, kao i još jedna soba. U prizemlju kuće se nalazi velika dnevna soba, kuhinja sa trpezarijom kao i još jedna zastakljena prostorija. Ukupno 2 kupatila. Takodje se u dvorištu nalazi i pomoćni objekat pretvoren u studio (sa kuhinjom, kupatilom ..), koji nije uknjižen. Poslednje 4 kuće su od pomoćnog objekta. Plac ukupno 4.5 ari. Podrum. Za dodatne informacije pozovite agencijski broj +381645000.. Provizija za kupca iznosi 2% od prodajne cene. .

970.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Senjak - Istarska
|

Izdaje se jedinstvena, komforna kuća od 124m2, na Senjaku, na najlepšoj lokaciji. Kuća ima veliku dnevnu sobu sa kuhinjom i trpezarijom, tri spavaće sobe, dva kupatila, hodnik, terasu. Zahvaljujući velikim staklenim površinama, kuća je veoma svetla. Grejanje je na struju. Parking mesto. Ukupno 3 kuće imaju pristup prelepom dvorištu. Za dodatne informacije pozovite agencijski broj +381645000... .

2.500 €
Stan | Beograd - Savski venac - Senjak - Istarska
|

Izdaje se jedinstvena, komforna kuća od 140m2, na Senjaku, na najlepšoj lokaciji. Kuća ima veliku dnevnu sobu sa kuhinjom i trpezarijom, tri spavaće sobe, tri kupatila, hodnik, terasu. Zahvaljujući velikim staklenim površinama, kuća je veoma svetla. Grejanje je na struju. Parking mesto. Ukupno 3 kuće imaju pristup prelepom dvorištu. Za dodatne informacije pozovite agencijski broj +381645000... .

2.500 €
Agencije za nekretnine | Tijana Vukan Property D O O