Nekretnine: Agencije za nekretnine | Crown Properties

Crown Properties


Broj u registru posrednika : 1291
Telefon: (069) 143-4543
Stan | Beograd - Zvezdara - Vukov Spomenik
|

Izdaje se 2.0 stan u neposrednoj blizini Osnovne škole Ivan Goran Kovačić, u blizini Vukovog spomenika, u mirnoj ulici. Stan je funkcionalan, odličnog rasporeda i svetao. Sastoji se od: dnevne sobe, spavaće sobe, odvojene kuhinje sa trpezarijskim delom koja ima prirodnu ventilaciju, kupatila i terase. Agencija Crown Properties, broj u registru posrednika 1291. Agencijska provizija 50% od prve mesečne zakupnine

700 €
Stan | Beograd - Savski venac
|

U ponudi je fantastičan stan u novoizgrađenom, lux naselju Beograd na vodi u zgradi Terra. Sastoji se od: dnevnog boravka, izdvojene kuhinje, trpezarijskog dela, dve spavaće sobe, sva kupatila, ostave i terase sa pogledom na reku. Stan je kompletno namešten novim nameštajem i kvalitetnom tehnikom. Bitno je napomenuti da je stan značajno veči, komforniji i prostraniji od standardnih stanova sa dve spavaće sobe. Stan je za svaku preporuku. Agencija Crown Properties, broj u registru posrednika 1291. Agencijska provizija 50% od prve mesečne zakupnine.

1.800 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

Ogličan 3.0 stan u naselju Beograd na vodi. Stan je komforan, prostran sa odličnim rasporedom prostorija, dvostrano je orijentisan i pruža neverovatan pogled na reku i Novi Beograd sa jedne strane i Stari grad sa druge. Sastoji se od predsoblja, open space dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, 2 spavaće sobe od kojih je jedna master sa sopstvenim kupatilom, izdvojenim kupatilom, vešernicom i terasom. U cenu je uračunato garažno mesto. Agencija Crown Properties, broj u registru posrednika 1291. Agencijska provizija 50% od prve mesečne zakupnine. +381 69 2229252 Andrijana

1.600 €
Stan | Beograd - Palilula - Botanička bašta
|

U ponudi je fantastičan 4.0 stan u neposrednoj blizini centra grada, kod Botaničke bašte. Stan je krajem 2023. godine kompletno renoviran vrhunskim materijalima. Sastoji se od centralnog salona, predsoblja, tri spavaće sobe, dnevne sobe, kuhinje, kupatila i toaleta. Prodaje se kompletno namešten. Uknjižen je 1/1 na vlasnika. Ovaj stan predstavlja vrhunsku investiciju za život i za svaku preporuku je. Agencija Crown Properties registarskog broja u registru posrednika 1291. Agencijska provizija podrazumeva 2%.

368.000 €
Stan | Beograd - Vračar - Pravni fakultet
|

U ponudi je komforan i funkcionalan salonac, u zgradi sa novijom fasadom, u neposrednoj blizini hotela Metropol i Pravnog fakulteta. Stan je uknjižen na 66m2, mereno ima 70m2. Ima dva ulaza i sastoji se od ulaznog antrea, dnevne sobe, dve spavaće sobe, kuhinje, kupatila i toaleta. Stan ima pripadajući podrum. Uknjižen, bez tereta, lako adaptibilan u veći. Za svaku preporuku. Agencija Crown Properties registarskog broja u registru posrednika 1291. Agencijska provizija podrazumeva 2%.

235.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Vračar - Crveni krst
|

Izdaje se luksuzno opremljen lokal na odličnoj lokaciji na Vračaru, u neposrednoj blizini Hrama Svetog Save. Pogodan je za razne tipove delatnosti. Lokal se sastoji od ulaznog hola i dve etaže (-1 i -2).Uknjižen na 359 kvadrata ali stvarna površina je 430m2, Ima svoj prilaz, mesto za tri vozila i svoje okno za lift. Odrađena je vrhunska ventilacija i klimatizacija. Postoji mogućnost zakupa samo gornjeg dela lokala po ceni od 2500 evra. Lokal za svaku preporuku. Agencija Crown Properties, registarski broj u registru posrednika 1291 Agencijska provizija 50% od prve mesečne zakupnine.

4.000 €
Stan | Beograd - Savski venac
|

Izdaje se fenomenalan stan u Beogradu na vodi sa direktnim pogledom na reku. Ceo stan je kompletno opremljen po arhitektonskom projektu, nameštaj vrhunskog kvaliteta, Bosh tehnika navjiše klase. U stanu se nalazi parni kamin, filter za prečišćavanje vode, vrhunski dušek i druge stvari vrhunskog kvaliteta. Sastoji se od dnevnog boravka sa trpezarijom, spavaće sobe sa zasebnim kupatilom, radne sobe sa sofom koja se može pretvoriti u krevet sa pravim dušekom, gostinjskog kupatila i ostave. Stan za svaku preporuku. Agencija Crown Properties, broj u registru posrednika 1291, agencijska provizija 50% od prve mesečne kirije.

2.000 €
Stan | Beograd - Savski venac
|

U ponudi je odličan 3.0 stan u zgradi BWScala u Beogradu na vodi. Opremljen je kompletno novim nameštajem, rađenim po meri i kvalitentnim uređajima. Stan je do sada neuseljavan. Sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, 2 spavaće sobe, 2 kupatila, ostave i terase. Jedna spavaća soba je prazna i može se po potrebi pretvoriti u radnu ili drugu spavaću sobu. Parking mesto je ukljuceno u cenu. Agencija Crown Propeties, br u registru posrednika 1291. Agencijska provizija 50% od prve mesečne kirije.

1.900 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

U ponudi je odličan 3.0 stan u zgradi Sole u Beogradu na vodi. Opremljen je kompletno novim nameštajem i uređajima i do sada je neuseljavan. Sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, 2 spavaće sobe, 2 kupatila, ostave i terase. Parking mesto je ukljuceno u cenu. Agencija Crown Properties, broj u registru posrednika 1291. Agencijska provizija 50% od prve kirije.

1.600 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Bežanijska kosa 1
|

Izdaje se odličan stan u neposrednoj blizini Idee i MC Donaldsa, u vojnoj zgradi sa dobro održavanim ulazom. Stan je kompletno renoviran i izdaje se kao potpuno namešten. Opremljen je novim nameštajem, kuhinjom i belom tehnikom. Sastoji se od:dnevnog boravka, dve spavaće sobe, trpezarije, kuhinje, ostave, kupatila, gostinjskog toaleta, terase i francuskog balkona. Oko zgrade je slobodna parking zona. Stan je odmah useljiv. Agencija Crown Properties, broj u registru posrednika 1291. Agencijska provizija 50% od prve mesečne zakupnine.

1.000 €
Agencije za nekretnine | Crown Properties