Nekretnine: Agencije za nekretnine | Crown Properties

Crown Properties


Broj u registru posrednika : 1291
Telefon: (069) 143-4543
Poslovni prostor | Beograd - Savski venac
|

U ponudi je fantastičan stan za potrebe poslovnog prostora kod Partizanovog stadiona. Stan je vrlo funkcionalan, sa odličnim rasporedom prostorija i svetao, nije namešten, zakupac ga može opremiti prema svom ukusu. Sastoji se od: predsoblja, dve odvojene kancelarije od kojih se iz jedne izlazi na terasu, kuhinje sa trpezarijskim delom i kupatila. Nalazi se na prvom spratu i idealan je za različite vrste delatnosti. Oko zgrade je slobodna parking zona. Ovaj poslovni prostor je za svaku preporuku. Agencija Crown Properties, broj u registru posrednika 1291. Agencijska provizija 50% od prve mesečne zakupnine

500 €
Stan | Beograd - Savski venac
|

Izdaje se fantastičan, 2.0 stan u novogradnji, blizini Partizanovog stadiona. Stan je vrlo funkcionalan, sa odličnim rasporedom prostorija i svetao, nije namešten, zakupac ga može opremiti prema svom ukusu. Sastoji se od: predsoblja, dnevne sobe iz koje se izlazi na terasu, kuhinje sa trpezarijskim delom, spavaće sobe i kupatila. Oko zgrade je slobodna parking zona. Stan je za svaku preporuku. Agencija Crown Properties, broj u registru posrednika 1291. Agencijska provizija 50% od prve mesečne zakupnine

500 €
Stan | Beograd - Savski venac
|

U ponudi je fantastičan stan u novoizgrađenom, lux naselju Beograd na vodi u zgradi Terra. Sastoji se od: dnevnog boravka, izdvojene kuhinje, trpezarijskog dela, dve spavaće sobe, sva kupatila, ostave i terase sa pogledom na reku. Stan je kompletno namešten novim nameštajem i kvalitetnom tehnikom. Bitno je napomenuti da je stan značajno veči, komforniji i prostraniji od standardnih stanova sa dve spavaće sobe. Stan je za svaku preporuku. Agencija Crown Properties, broj u registru posrednika 1291. Agencijska provizija 50% od prve mesečne zakupnine.

1.800 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

Ogličan 3.0 stan u naselju Beograd na vodi. Stan je komforan, prostran sa odličnim rasporedom prostorija, dvostrano je orijentisan i pruža neverovatan pogled na reku i Novi Beograd sa jedne strane i Stari grad sa druge. Sastoji se od predsoblja, open space dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, 2 spavaće sobe od kojih je jedna master sa sopstvenim kupatilom, izdvojenim kupatilom, vešernicom i terasom. U cenu je uračunato garažno mesto. Agencija Crown Properties, broj u registru posrednika 1291. Agencijska provizija 50% od prve mesečne zakupnine. +381 69 2229252 Andrijana

1.600 €
Stan | Beograd - Palilula - Botanička bašta
|

U ponudi je fantastičan 4.0 stan u neposrednoj blizini centra grada, kod Botaničke bašte. Stan je krajem 2023. godine kompletno renoviran vrhunskim materijalima. Sastoji se od centralnog salona, predsoblja, tri spavaće sobe, dnevne sobe, kuhinje, kupatila i toaleta. Prodaje se kompletno namešten. Uknjižen je 1/1 na vlasnika. Ovaj stan predstavlja vrhunsku investiciju za život i za svaku preporuku je. Agencija Crown Properties registarskog broja u registru posrednika 1291. Agencijska provizija podrazumeva 2%.

368.000 €
Stan | Beograd - Vračar - Pravni fakultet
|

U ponudi je komforan i funkcionalan salonac, u zgradi sa novijom fasadom, u neposrednoj blizini hotela Metropol i Pravnog fakulteta. Stan je uknjižen na 66m2, mereno ima 70m2. Ima dva ulaza i sastoji se od ulaznog antrea, dnevne sobe, dve spavaće sobe, kuhinje, kupatila i toaleta. Stan ima pripadajući podrum. Uknjižen, bez tereta, lako adaptibilan u veći. Za svaku preporuku. Agencija Crown Properties registarskog broja u registru posrednika 1291. Agencijska provizija podrazumeva 2%.

235.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Vračar - Crveni krst
|

Izdaje se luksuzno opremljen lokal na odličnoj lokaciji na Vračaru, u neposrednoj blizini Hrama Svetog Save. Pogodan je za razne tipove delatnosti. Lokal se sastoji od ulaznog hola i dve etaže (-1 i -2).Uknjižen na 359 kvadrata ali stvarna površina je 430m2, Ima svoj prilaz, mesto za tri vozila i svoje okno za lift. Odrađena je vrhunska ventilacija i klimatizacija. Postoji mogućnost zakupa samo gornjeg dela lokala po ceni od 2500 evra. Lokal za svaku preporuku. Agencija Crown Properties, registarski broj u registru posrednika 1291 Agencijska provizija 50% od prve mesečne zakupnine.

4.000 €
Stan | Beograd - Savski venac
|

Izdaje se fenomenalan stan u Beogradu na vodi sa direktnim pogledom na reku. Ceo stan je kompletno opremljen po arhitektonskom projektu, nameštaj vrhunskog kvaliteta, Bosh tehnika navjiše klase. U stanu se nalazi parni kamin, filter za prečišćavanje vode, vrhunski dušek i druge stvari vrhunskog kvaliteta. Sastoji se od dnevnog boravka sa trpezarijom, spavaće sobe sa zasebnim kupatilom, radne sobe sa sofom koja se može pretvoriti u krevet sa pravim dušekom, gostinjskog kupatila i ostave. Stan za svaku preporuku. Agencija Crown Properties, broj u registru posrednika 1291, agencijska provizija 50% od prve mesečne kirije.

2.000 €
Stan | Beograd - Savski venac
|

U ponudi je odličan 3.0 stan u zgradi BWScala u Beogradu na vodi. Opremljen je kompletno novim nameštajem, rađenim po meri i kvalitentnim uređajima. Stan je do sada neuseljavan. Sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, 2 spavaće sobe, 2 kupatila, ostave i terase. Jedna spavaća soba je prazna i može se po potrebi pretvoriti u radnu ili drugu spavaću sobu. Parking mesto je ukljuceno u cenu. Agencija Crown Propeties, br u registru posrednika 1291. Agencijska provizija 50% od prve mesečne kirije.

1.900 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

U ponudi je odličan 3.0 stan u zgradi Sole u Beogradu na vodi. Opremljen je kompletno novim nameštajem i uređajima i do sada je neuseljavan. Sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, 2 spavaće sobe, 2 kupatila, ostave i terase. Parking mesto je ukljuceno u cenu. Agencija Crown Properties, broj u registru posrednika 1291. Agencijska provizija 50% od prve kirije.

1.600 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Bežanijska kosa 1
|

Izdaje se odličan stan u neposrednoj blizini Idee i MC Donaldsa, u vojnoj zgradi sa dobro održavanim ulazom. Stan je kompletno renoviran i izdaje se kao potpuno namešten. Opremljen je novim nameštajem, kuhinjom i belom tehnikom. Sastoji se od:dnevnog boravka, dve spavaće sobe, trpezarije, kuhinje, ostave, kupatila, gostinjskog toaleta, terase i francuskog balkona. Oko zgrade je slobodna parking zona. Stan je odmah useljiv. Agencija Crown Properties, broj u registru posrednika 1291. Agencijska provizija 50% od prve mesečne zakupnine.

1.000 €
Stan | Beograd - Savski venac
|

U ponudi je komforan salonac, dvostrano orijentisan, potpuno renoviran i kompletno namešten, u samom centru grada. Sastoji se od ulaznog antrea, dnevne sobe, kuhinje sa trpezarijom, jedne spavaće i jedne radne sobe koju je po želji moguće pretvoriti u spavaću, kupatila i terase. Opremljen je lepim i kvalitetnim nameštajem. Lokacijski je odlično pozicioniran sa svim sadržajem neophodnim za ugodan život. Agencija Crown Properties, broj u registru posrednika 1291. Agencijska provizija 50% od prve mesečne zakupnine.

1.400 €
Stan | Beograd - Savski venac
|

U ponudi je fantastičan stan u zgradi Scala2 u Beogradu na vodi. Stan je kompletno opremljen novim nameštajem i tehnikom. Sastoji se od dnevne sobe otvorenog koncepta sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, kupatila, vešernice i terase. Parking mesto je uključeno u cenu. Stan je za svaku preporuku. Agencija Crown Properties, broj u registru posrednika 1291. Agencijska provizija 50% od prve mesečne zakupnine.

1.200 €
Poslovni prostor | Beograd - Palilula - Centar
|

U ponudi je poslovni prostor sa izlogom do ulice i metalnim rolovratima u centru grada, u blizini doma zdravlja i Central garden kompleksa. Sastoji se od 2 etaže (gornja je površine 24m2 i donja površine 41m2), ukupne površine 65m2. 2 klime+centralni ventilacioni sistem+centralno grejanje. 1 mokri čvor je na gornjoj etaži, a na donjoj etaži su instalacije za 2 mokra čvora (voda i odvod). Lokal je u odličnom stanju, podoban za različite vrste delatnosti, uknjižen 1/1. Agencija Crown Properties registarskog broja u registru posrednika 1291. Agencijska provizija podrazumeva 2%.

135.000 €
Stan | Beograd - Savski venac
|

U ponudi je fantastičan, luksuzno opremljen stan u Beogradu na vodi u zgradi Magnolija. U pitanju je porodična zgrada sa visokim stepenom završne obrade. Stan se nalazi na trećem spratu, opremljen je kompletno novim nameštajem i tehnikom pažljivo biranim sa ukusom i odiše toplinom. Sastoji se od: dnevne sobe otvorenog koncepta sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe (svaka ima zasebno kupatilo), wc-a i terase. Stan predstavlja pravu investiciju za porodičan život i za svaku preporuku je. Agencija Crown Properties, broj u registru posrednika 1291. Agencijska provizija 50% od prve mesečne zakupnine

1.900 €
Stan | Beograd - Savski venac
|

U ponudi je fantastičan, 3.0 stan u novoizgrađenom, luksuznom naselju u Beogradu na vodi. Stan je opremljen u modernom stilu najmodernijim nameštajem i tehnikom. Nalazi se na 21. spratu što mu omogućava savršen pogled. Ovaj stan predstavlja savršenu investiciju za život. Agencija Crown Properties, broj u registru posrednika 1291. Agencijska provizija 50% od prve mesečne zakupnine

1.600 €
Stan | Beograd - Savski venac
|

U ponudi je fantastičan, lux, 2.0 stan u zgradi Simfonija 1 u Beogradu na vodi. Stan je opremljen sa ukusom najmodernijim nameštajem i tehnikom. Agencija Crown Properties, broj u registru posrednika 1291. Agencijska provizija 50% od prve mesečne zakupnine

1.200 €
Stan | Beograd - Stari grad
|

U ponudi je dvoetažni stan, u samom centru grada, u neposrednoj blizini Knez Mihailove ulice. Uknjižen je na 23m2 ali zbog visine plafona napravljena je i gornja etaža tako da je ukupna površina ovog stana 39m2. Na donjoj etaži nalaze se kuhinja, dnevna soba i kupatilo a na gornjoj etaži spavaća soba. Stan je odličan kao investicija. Agencija Crown Properties registarskog broja u registru posrednika 1291. Agencijska provizija podrazumeva 2%.

118.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Zemun
|

Izdaje se stan, isključivo pravnom licu za potrebe poslovnog prostora. Nalazi se u novoizgradjenom kompleksu Zelena Avenija u Zemunu, neposredno pored Lidl-a. Sastoji se od: prostrane centralne prostorije, jedne odvojene kancelarije, kupatila, terase i kuhinje koja je u fazi izrade. Postoji mogućnost pregrađivanja kuhinje, u skladu sa potrebama zakupca. Stan je pogodan za knjigovodstvene agencije, IT sektor, kozmetički salon, projektni biro i razne druge delatnosti. Slobodan od 10-og Aprila. Useljiv je od 15og februara. U cenu zakupa je uključeno i jedno parking mesto. Agencija Crown Properties, broj u registru posrednika 1291. Agencijska provizija 50% od prve mesečne zakupnine

800 €
Poslovni prostor | Beograd - Voždovac - Banjica
|

U ponudi je fantastičan, dvoetažni lokal sa izlogom, na 2. spratu tržnog centra Banjica. Uknjižen je na 24m2. Zbog visine plafona napravljena je i gornja etaža oko 11m2, tako da je ukupna površina ovog lokala 35m2. Idealan je za sve vrste uslužnih delatnosti. Uknjižen je 1/1 na vlasnika sa urednom dokumentacijom. Agencija Crown Properties registarskog broja u registru posrednika 1291. Agencijska provizija podrazumeva 2%.

60.000 €
Stan | Beograd - Stari grad - Knez Mihailova
|

Izdaje se odličan stan u epicentru grada, u neposrednoj blizini pešačke zone u Knez Mihailovoj ulici. Nalazi se na drugom spratu zgrade bez lifta. Odličnog je rasporeda i sastoji se od: predsoblja, dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijskim delom, dve odvojene spavaće sobe i kupatila. U blizini se nalaze svi mogući sadržaji za komforan i lagodan život. Stan će biti useljiv od 05.10.2023. godine. Agencija Crown Properties, broj u registru posrednika 1291. Agencijska provizija 50% od prve mesečne zakupnine.

1.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Vojvode Stepe - Vojvode Stepe
|

Izdaje se fantastičan, komforan, namešten stan na Voždovcu, u ulici Vojvode Stepe, u neposrednoj blizini crkve. Stan je trostrano orijentisan, svetao i potpuno opremljen. Sastoji se od: dnevne sobe, 2 spavaće sobe, odvojene kuhinje sa trpezarijom, kupatila, terase površine oko 40m2 i lođe. Postoji mogućnost zakupa garaže po ceni od 100e. Izdaje se na duži vremenski period, minimum godinu dana. Agencija Crown Properties, broj u registru posrednika 1291. Agencijska provizija 50% od prve mesečne zakupnine.

1.300 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

U ponudi je kompletno, luksuzno namešten stan 2.0 stan u novoizgrađenoj višespratnici u naselju Beograd na vodi. Stan je svetao i ima odličan pogled na ceo grad. Sastoji se iz dnevnog boravka otvorenog koncepta sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, kupatila, vešernice i terase. U cenu je uračunato i garažno mesto. Agencija Crown Properties, registarski broj u registru posrednika 1291. Agencijska provizija 2%.

290.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Dedinje - Pivljanina Baja
|

U ponudi je luksuzan, komforan stan koji se nalazi u elitnom delu Dedinja, u diplomatskoj koloniji , u neposrednoj blizini Belog dvora. Stan je trostrano orijentisan, svetao, sa pogledom na zelenilo iz svih soba. Odiše pozitivnom energijom koja se oseti pri samom ulasku u stan. Sastoji se od : predsoblja, prostranog dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, dve spavaće sobe, jedne radne sobe, dva kupatila (od kojih je jedno sa đakuzijem a drugo sa tuš kabinom), garderobera i dve terase. U cenu je uračunato i jedno garažno mesto. Agencija Crown Properties, broj u registru posrednika 1291. Agencijska provizija 50% od prve mesečne zakupnine.

1.600 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

U ponudi je kompletno, luksuzno namešten stan 2.0 stan u novoizgrađenoj višespratnici u naselju Beograd na vodi. Stan je svetao i ima odličan pogled na ceo grad. Sastoji se iz dnevnog boravka otvorenog koncepta sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, kupatila, vešernice i terase. U cenu je uračunato i garažno mesto. Agencija Crown Properties, registarski broj u registru posrednika 1291. Agencijska provizija 2%.

290.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

Izdaje se luksuzno opremljen 4.0 stan u BW. Stan je izuzetno prostran, komforan i ima pogred na ceo grad. Sastoji se od open space dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, 3 spavaće sobe od čega je jedna master sa sopstvenim kupatilom, još jenog kupatila, toaleta, vešernice i terase sa koje se pruža pogled od koga zastaje dah. Agencija Crown Properties, broj u registru posrednika 1291. Agencijska provizija 50% od prve mesečne zakupnine.

2.500 €
Stan | Beograd - Savski venac
|

Prodaje se fantastičan stan u naselju Beograd na vodi. Stan je dvostrano orijentisan, svetao i prostran. Sastoji se od predsoblja, hodnika, open space dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom iz kaga se izlazi na terasu, 2 spavaće sobe, 2 kupatila i vešernice. Stan je jako lepo pozicioniran sa terase ima pogled ka reci, ali i ka gradu. U cenu nije uračunato parking mesto, prodaje se zasebno po ceni od 25.000 Evra. Agencija Crown Properties, broj u registru posrednika 1291. Agencijska provizija 2%.

315.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Veliki Mokri Lug
|

Prodaje se fantastičan, luksuzno opremljen 3.5 stan u naselju Vojvode Vlahovića. Nalazi se u lepom i mirnom kraju punom zelenila u neposrednoj blizini parka za decu. Prodaje se sa kompletnim nameštajem. Sastoji se od 2 hodnika, dnevnog boravka sa trpezarijom, 3 spavaće sobe, kuhinje, kupatila i terase. U cenu ulaze i 2 garažna mesta. Agencija Crown Properties, broj u registru posrednika 1291, Agencijska provizija standardnih 2%.

210.000 €
Stan | Beograd - Savski venac
|

U prodaji se nalazi jedinstven 4.0 stan zgrade BW Metropolitan sa pogledom ka reci iz svih prostorija i sa obe terase. Stan se nalazi u zgradi jedinstvene arhitekture, jedna od najlepših u Beogradu, koji neodoljivo podseća na Njujorški stila, sa pogledom iz stana od koga zastaje dah. Sastoji se iz predsoblja, kuhinje sa trpezarijom, prostranog dnevnog boravka, 3 spavaće sobe, 2 kupatila, toaleta i 2 terase. Prodaje se kao potpuno namešten. Garažna mesta se dodatno doplaćuju. Agencija Crown Properties, broj u registru posrednika 1291. Agencijska provizija 2%.

750.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Cvetkova pijaca
|

Prodaje se 3.0 stan 78m2 na odličnoj lokaciji u mirnom kraju Zvezdare u blizini Cvetkove pijace. Prodaje se polunamešten ili prazan, po želji kupca. Nalazi se na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini Cvetkove pijace, Olimpa, doma zdravlja, škola, vrtića, TC Beoshopping, TC Aviv park, LIDl i svega ostalog neophodnog za život i uživanje. Stan je trostrano orijentisan, svetao i prostran, odličnog rasporeda i sastoji se od hodnika, dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinje, 2 spavaće sobe, kupatila, terase i lođe. Stan poseduje prirodnu ventilaciju u svim prostorijam i iz jedne spavaće sobe i dnevne se izlazi na terasu. Sve prostorije su klimatizovane. Uz stan je obavezna i kupovina parking mesta uz doplatu od 10000 evra. Stan za svaku preporuku. Agencija Crown Properties, registarski broj u registru posrednika 1291. Agencijska provizija 2%od prodajne cene.

179.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Hercegovačka
|

Izdaje se prelep stan na fenomenalnoj lokaciji. Stan je značajno veći od standardnih stanova sa jednom spavaćom sobom, potpuno opremljen, moderno uređen i sa odličnim rasporedom soba. Svetao je i sa pogledom na park. Parking mesto uključeno u cenu. Agencija Crown Properties, broj u registru posrednika 1291. Agencijska provizija 50% od prve mesečne zakupnine. +381691434543 Marko

1.250 €
Kuća | Beograd - Vračar
|

Prodaje se lepo sređena, renovirana kuća starije gradnje u srcu Vračara na Krunskom vencu. Kuća je površine 216m2 stambene površine, ali je uknjižena na 196m2 i sastoji se od prizemlja i prvog sprata koji suu identičnih površina. Pored stambene površine kuća takođe poseduje i 40m2 svetlarnika sa stepenicama, terase od 7m2 i šupe od 52m2. Kuća je kompletno renovirana u poslednjih 20 godina, postavljen nov parket, u prizemlju postavljena Alu stolarija, a na sprat drvena sa vaakum staklima, krov u odličnom stanju. Prizemlje kuće se sastoji od hodnika, dnevnog boravka, trpezarije, 2 spavaće sobe, ostave, kupatila i toaleta. Prvi sprat se sastoji iz dnevnog boravka, kuhinje, 3 spavaće sobe,kupatila, toaleta i terase. Ispod kuće postoji i podrum površine 20m2, takođe, kuća poseduje i tavan od 90m2 koji je obložen OBS pločama i dobro izolovan i služi kao ostava. Kuća poseduje i jako lepo i komforno dvorište od 365m2 sa puno zelenile i cveća. Izdaje se lep, svetao stan u kući sa zasebnim ulazom u srcu Vračara na Krunskom vencu. Stan je u kući stare gradnj, ali renovirane i izuzetno lepo sređene. Sastoji se od predsoblje, dnevnog boravka, trpezarije, kuhinje, spavaće sobe, kupatila, toaleta i velike terase. Stan je na odličnoj lokaciji, svega nekoliko minuta od Vukovog spomenika. Agencija Crown Properties, broj u registru posrednika 1291. Agencijska provizija 2%.

920.000 €
Stan | Beograd - Čukarica - Žarkovo
|

Prodaje se 1.5 stan 54m2 u ul. Bitoljska, u mirnom kraju Čukarice. Stan se podaje prazan uz mogućnost sređivanja po dogovoru. Stan je prostran, svetao i funkcionalan. Takođe, stanu pripada i dvorišni prostor. Sastoji se iz: hodnika, kuhinje sa trpezarijom, dnevne sobe, spavaće sobe, kotlarnice, ostave i kupatila. Nalazi se na prizemlju porodične zgrade sa 3 sprata. Odlična povezanost sa svim delovima gradoma linijama; 51,55,56,58,88. Nalazi se u izuzetno mirnom kraju, idealnom za porodicu. Agencija Crown Properties, registarski broj u registru posrednika 1291. Agencijska provizija 2%.

76.000 €
Stan | Beograd - Savski venac
|

Prodaje se 3.0 stan, površine 89.88 m2 koji se nalazi na 1.spratu savremene višespratnice, koja nudi kosmopolitski život. Okružena raskošnim zelenilom. Grejanje je centrano sa kalorimetrima, hlađenje preko multisplit sistema klimatizacije. Stan se sastoji od predsoblja, dve spavaće sobe od toga jedna master soba, dva kupatila, prostrani dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom iz kojih se izlazi na terasu sa prelepim pogedom, vešernice i garderobera. Trostrano je orijentisan. Projektovan je tako da se što bolje iskoristilo prirodno svetlo. Veliki prozori pruzaju puno prirodnog svetla u svaki kutak stana. Odmah useljiv. Postoji mogucnost kupovine garaznog mesta. Agencija Crown Properties, broj u registru posrednika 1291. Agencijska provizija 2%.

378.000 €
Agencije za nekretnine | Crown Properties