Nekretnine: Agencije za nekretnine | Crown Properties

Crown Properties


Broj u registru posrednika : 1291
Telefon: (069) 143-4543
Stan | Beograd - Stari grad - Knez Mihailova
|

Izdaje se odličan stan u epicentru grada, u neposrednoj blizini pešačke zone u Knez Mihailovoj ulici. Nalazi se na drugom spratu zgrade bez lifta. Odličnog je rasporeda i sastoji se od: predsoblja, dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijskim delom, dve odvojene spavaće sobe i kupatila. U blizini se nalaze svi mogući sadržaji za komforan i lagodan život. Stan će biti useljiv od 05.10.2023. godine. Agencija Crown Properties, broj u registru posrednika 1291. Agencijska provizija 50% od prve mesečne zakupnine.

1.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Vojvode Stepe - Vojvode Stepe
|

Izdaje se fantastičan, komforan, namešten stan na Voždovcu, u ulici Vojvode Stepe, u neposrednoj blizini crkve. Stan je trostrano orijentisan, svetao i potpuno opremljen. Sastoji se od: dnevne sobe, 2 spavaće sobe, odvojene kuhinje sa trpezarijom, kupatila, terase površine oko 40m2 i lođe. Postoji mogućnost zakupa garaže po ceni od 100e. Izdaje se na duži vremenski period, minimum godinu dana. Agencija Crown Properties, broj u registru posrednika 1291. Agencijska provizija 50% od prve mesečne zakupnine.

1.300 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

U ponudi je kompletno, luksuzno namešten stan 2.0 stan u novoizgrađenoj višespratnici u naselju Beograd na vodi. Stan je svetao i ima odličan pogled na ceo grad. Sastoji se iz dnevnog boravka otvorenog koncepta sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, kupatila, vešernice i terase. U cenu je uračunato i garažno mesto. Agencija Crown Properties, registarski broj u registru posrednika 1291. Agencijska provizija 2%.

290.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Dedinje - Pivljanina Baja
|

U ponudi je luksuzan, komforan stan koji se nalazi u elitnom delu Dedinja, u diplomatskoj koloniji , u neposrednoj blizini Belog dvora. Stan je trostrano orijentisan, svetao, sa pogledom na zelenilo iz svih soba. Odiše pozitivnom energijom koja se oseti pri samom ulasku u stan. Sastoji se od : predsoblja, prostranog dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, dve spavaće sobe, jedne radne sobe, dva kupatila (od kojih je jedno sa đakuzijem a drugo sa tuš kabinom), garderobera i dve terase. U cenu je uračunato i jedno garažno mesto. Agencija Crown Properties, broj u registru posrednika 1291. Agencijska provizija 50% od prve mesečne zakupnine.

1.600 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

U ponudi je kompletno, luksuzno namešten stan 2.0 stan u novoizgrađenoj višespratnici u naselju Beograd na vodi. Stan je svetao i ima odličan pogled na ceo grad. Sastoji se iz dnevnog boravka otvorenog koncepta sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, kupatila, vešernice i terase. U cenu je uračunato i garažno mesto. Agencija Crown Properties, registarski broj u registru posrednika 1291. Agencijska provizija 2%.

290.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Bulevar Vudroa Vilsona
|

Izdaje se luksuzno opremljen 4.0 stan u BW. Stan je izuzetno prostran, komforan i ima pogred na ceo grad. Sastoji se od open space dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, 3 spavaće sobe od čega je jedna master sa sopstvenim kupatilom, još jenog kupatila, toaleta, vešernice i terase sa koje se pruža pogled od koga zastaje dah. Agencija Crown Properties, broj u registru posrednika 1291. Agencijska provizija 50% od prve mesečne zakupnine.

2.500 €
Stan | Beograd - Savski venac
|

Prodaje se fantastičan stan u naselju Beograd na vodi. Stan je dvostrano orijentisan, svetao i prostran. Sastoji se od predsoblja, hodnika, open space dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom iz kaga se izlazi na terasu, 2 spavaće sobe, 2 kupatila i vešernice. Stan je jako lepo pozicioniran sa terase ima pogled ka reci, ali i ka gradu. U cenu nije uračunato parking mesto, prodaje se zasebno po ceni od 25.000 Evra. Agencija Crown Properties, broj u registru posrednika 1291. Agencijska provizija 2%.

315.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Veliki Mokri Lug
|

Prodaje se fantastičan, luksuzno opremljen 3.5 stan u naselju Vojvode Vlahovića. Nalazi se u lepom i mirnom kraju punom zelenila u neposrednoj blizini parka za decu. Prodaje se sa kompletnim nameštajem. Sastoji se od 2 hodnika, dnevnog boravka sa trpezarijom, 3 spavaće sobe, kuhinje, kupatila i terase. U cenu ulaze i 2 garažna mesta. Agencija Crown Properties, broj u registru posrednika 1291, Agencijska provizija standardnih 2%.

210.000 €
Stan | Beograd - Savski venac
|

U prodaji se nalazi jedinstven 4.0 stan zgrade BW Metropolitan sa pogledom ka reci iz svih prostorija i sa obe terase. Stan se nalazi u zgradi jedinstvene arhitekture, jedna od najlepših u Beogradu, koji neodoljivo podseća na Njujorški stila, sa pogledom iz stana od koga zastaje dah. Sastoji se iz predsoblja, kuhinje sa trpezarijom, prostranog dnevnog boravka, 3 spavaće sobe, 2 kupatila, toaleta i 2 terase. Prodaje se kao potpuno namešten. Garažna mesta se dodatno doplaćuju. Agencija Crown Properties, broj u registru posrednika 1291. Agencijska provizija 2%.

750.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Cvetkova pijaca
|

Prodaje se 3.0 stan 78m2 na odličnoj lokaciji u mirnom kraju Zvezdare u blizini Cvetkove pijace. Prodaje se polunamešten ili prazan, po želji kupca. Nalazi se na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini Cvetkove pijace, Olimpa, doma zdravlja, škola, vrtića, TC Beoshopping, TC Aviv park, LIDl i svega ostalog neophodnog za život i uživanje. Stan je trostrano orijentisan, svetao i prostran, odličnog rasporeda i sastoji se od hodnika, dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinje, 2 spavaće sobe, kupatila, terase i lođe. Stan poseduje prirodnu ventilaciju u svim prostorijam i iz jedne spavaće sobe i dnevne se izlazi na terasu. Sve prostorije su klimatizovane. Uz stan je obavezna i kupovina parking mesta uz doplatu od 10000 evra. Stan za svaku preporuku. Agencija Crown Properties, registarski broj u registru posrednika 1291. Agencijska provizija 2%od prodajne cene.

179.000 €
Agencije za nekretnine | Crown Properties