Nekretnine: Agencije za nekretnine | Brick Pro

Brick Pro


Broj u registru posrednika : 1418
Telefon: (062) 634-135
Stan | Beograd - Rakovica - Vidikovac - Patrijarha Joanikija
|

Prodajemo luksuzno opremljen i kompletno namesten stan u Beogradskom naselju Vidikovac.Stan je opremljen najkvalitetnijim materijalima i ugradnom tehnikom stranih proizvodjaca.Nov krov, nemačka pvc stolarija, komarnici na svim prozorima, alu roletne, velux krovni prozori u kupatilima. Kompletno nova struja i voda, Grohe baterije, grejanje, tarket i italijanska keramika. Blindirana ulazna vrata sa zvucnom izolacijom, sva ostala vrata u stanu nova, 2 nove smart inverter klime. Stepeniste kombinacija kaljeno staklo i barena bukva sa rasvetom. Prodaje se kompletno namešten. Stan je trostrano orjentisan, nalazi se u odrzavanoj zgradi koja ima 2 lifta i 2 ulaza,j edan ulaz izlazi na glavnu ulicu i parking , drugi ulaz izlazi na park okruzen parkingom. Na donjem nivou stana se nalazi dnevna soba sa moderno opremljenom kuhinjom i trpezarisjkim prostorom, jedna dečija spavaća soba sa odvojenim garderoberom i velikim prostorom za ostavljanje stvari i kupatilo. Na gornjem nivou se nalaze 2 spavaće sobe, jedno kupatilo i zastakljena terasa koja se otvara. Za vise informacija pozovite +381653393988 Bojan Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene.

220.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Stari grad - Zeleni venac - Maršala Birjuzova
|

Izdaje se kancelarijski prostor u poslovnoj zgradi, samom centru grada. Prednost ovakve lokacije je to što su linije javnog prevoza blizu, kao i mnogi kafići i restorani. Prostor se sastoji od prijemne prostorije, 2 odvojene kancelarije, kuhinje, 2 mokra čvora. Zgrada sa dva lifta i fizičko tehničkim obezbeđenjem tokom 24h. Lepa pozicija i lep pogled na Beograd na vodi i hotel Moskvu. Posrednička nadoknada iznosi 50% od dogovorenog mesečnog zakupa i plaća se jednokratno na potpisivanju ugovora.

1.200 €
Poslovni prostor | Beograd - Stari grad - London - Kralja Milana
|

Odličan, renoviran stan pogodan za kancelarijske poslove u blizini Londona i Andrićevog Venca. Sastoji se od prijemnog dela, tri kancelarije, zasebne kuhinje, trpezarije, dva mokra čvora, ostave i terase. Trenutno je prostor opremljen kancelarijskim nameštajem koji je moguće otkupiti po vrlo povoljnoj ceni od bivših zakupaca. Posrednička nadoknada iznosi 50% od dogovorene mesečne rente i plaća se jednokratno na potpisivanju ugovora o zakupu.

1.200 €
Kuća | Beograd - Novi Beograd - Bežanijska kosa 1 - Partizanske avijacije
|

Kuća na Bežanijskoj kosi I, prazna i odmah useljiva. Kuća je u nizu sličnih objekata, tipa townhouse. Miran kraj, najlepši deo naselja. Sastoji se od ukupno 3 etaže, nivo -1, prizemlje, I sprat. Na nivou -1 je podrum 50 m2. Na prizemlju su veliki dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom i jedan mokri čvor. Iz dnevnog boravka izlazi se na terasu. Na prvom spratu su tri komotne spavaće sobe i kupatilo. Izuzetno pogodna i za poslovni prostor. Alarm, video nadzor. Mogućnost zakupa i dva parking mesta, čuvar 24/7 Posrednička nadoknada 50%

1.500 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Stara Bežanija - Sestara Vuković
|

U ponudi je trosoban stan u privatnoj kući. Sastoji se od: ulaznog hodnika, dnevne trpezarijskog dela iz kog se ulazi u kuhinju, zatim odvojenog spavaćeg bloka sa dve sobe, kupatilom i garderoberom, jednog balona i jedne terase. Zaseban ulaz. Dvorište. Posrednička nadoknada iznosi 50% od mesečnog zakupa

500 €
Stan | Beograd - Savski venac - Senjak
|

U ponudi je troiposoban stan na Senjaku, u Simićevoj ulici. Stan se nalazi u manjoj zgradi, svega 7 stanova, i u blizini teniskih terena i škola. Stan je luksuzno opremljen i sastoji se od dnevne sobe, kuhinje, trpezarijskog prostora, odvojene prostorije za kuvanje i pranje veša i gostinskim wcom. U drugom delu stana se nalaze 3 spavaće sobe sa kupatilom. Dnevna soba ima 3 izlaza u dvorište, do kojeg samo ovaj stan ima pristup. Stan sadrži i prostoriju u podrumu, takođe iza zgrade ima slobodan parking. Uknjižen je na 85m2, ima 100m2 stvarne površine. Agencijska provizija 2%

408.000 €
Kuća | Beograd - Voždovac - Autokomanda - Gospodara Vučića
|

U ponudi odlična, luksuzna kuća u mirnom delu Vračara, ušuškana sa svih strana a opet blizu svih neophodnih sadržaja. Sastoji se od ulaznog hola, salona, trpezarije, kuhinje sa izlazom na terasu i gostinjskog toaleta u prizemlju. U podrumu se nalazi vešernica i tehnička soba, dok na spratu se nalaze 4 spavaće sobe, dva kupatila i garderober. Kuća poseduje veoma lepo i uređeno dvorište. Agencijska provizija iznosi 50% od prve mesečne zakupnine

2.000 €
Stan | Beograd - Vračar - Kalenić pijaca - Maksima Gorkog
|

Retko na trzistu , stan na top lokaciji u samom srcu Vracara preko puta opstine Vracar i kalenic pijace.Stan je u izvornom stanju i treba kompletno da se renovira , dvostrano je orjentisan , ima dve terase , nalazi se na trecem spratu u zgradi koja ima lift.Odlicna prilika za investicionu kupovinu i rentiranje , idealan stan za dnevno rentirnje kroz platforem booking i airbnb kao stan na dan. Za vise informacija pozovite +381653393988 Bojan Agencijska provizija je 2% od dogovorene kupoporodajne cene.

141.000 €
Kuća | Beograd - Savski venac - Dedinje
|

U ponudi je jedinstvena višenamenska luksuzna kuća, koja se nalazi na atraktivnoj lokaciji! Kuća se stastoji od prizemlja, podruma, garaže (13 parking mesta), i 2 sprata. Nalazi se na placu površine od 11a. Cena se formira na osnovu 1400m2 korisne površine sa 14.5e/m2. Kuća se sastoji od 26 studija, 19 kupatila, 4 toaleta, dva dnevna boravka, velike trpezarije, kuhinje i vešeraja. Takođe poseduje i prostor za čuvara sa posebnim WC-om, koji ne ulazi u 1400m2 koristne površine. Takođe poseduje veliko dvorište. Kuća se greje na gas i struju, ima centralne bojlere za toplu vodu, i klima uređaje raspoređene po sobama. Moguća je ugradnja lifta po želji zakupca. Kuća je višenameska i pogodna za različite deltanosti, ima mogućnost prilagođavanja prostorija po dogovoru. Minimalan period zakupa je 5 godina. Agencijska provizija iznosi 50% od mesečne zakupnine.

20.300 €
Vikendica | Beograd - Sopot - Kosmaj - Kralja Aleksandra
|

Prodajemo novoizgradjenu luksuznu kucu na Kosmaju u ulici Kralja Aleksandra.Kuca se nalazi na zasebnom placu od 10.5 ari i poseduje parking za 3 vozila.Visokokvalitetna gradnja , najluksuzniji materijali stranih proizvodjaca , podno grejanje na struju , navodnjavanje kap po kap , sauna za 5+ osoba , drveno bure sa prohromskom peci na lozenje/ jacuzzi.Kuca poseduje prostran dnevni boravak sa kaminom i prelepim pogledom , 2 odvojene spavace sobe , najkvalitetnija ugradna tehnika , 2 kupatila , prostranu terasu sa prelepim pogledom i video nadzor 00/24.Sjajna prilika za investicionu kupovinu i rentiranje kroz platforme booking i airbnb kao stan na dan. Za vise informacija pozovite +381653393988 Bojan Agencijska provizija je 2% od dogovorene kupoprodajne cene.

238.000 €
Agencije za nekretnine | Brick Pro