Nekretnine: Agencije za nekretnine | Kvart 011

Kvart 011


Broj u registru posrednika : 1617
Beograd
Garibaldijeva 2
Telefon: (064) 153-1107
Kuća | Beograd - Zemun - Cara Dušana
|

POKLON IZNENAĐENJE ZA SVE NAŠE KLIJENTE Kuća je u središnjem delu Cara Dušana, na odlićnoj poziciji. Uknjiđeno je 29m2, ostala kvadratura je predata na legalizaciju. Sastoji se iz dva nivoa: Klasično prizemlje u kome je poslovni prostor - lokal - čine ga prodajni (izložbeni prostor) i kancelarija ili magacin zavisno od potrebe vlasnika i kupatilo. Gornji nivo se sastoji od dve sobe, kuhinje sa trpezarijsko - dnevnim boravkom i kupatilom.

91.900 €
Kuća | Beograd - Zemun - Ugrinovačka
|

POKLON IZNENAĐENJE ZA SVE NAŠE KLIJENTE . Kuća se nalaz blizu centra Zemuna, prodaje se zajedno sa lokalom, površine 16m2 do ulice. Kuća se sastoji se iz tri nivoa. Na prvom nivou tj. u prizemlju nalazi se lokal do ulice, zatim hodnik i stepenište koje vodi ka prvom spratu gde se nalaze kuhinja sa trpezarijom, dnevna soba, mali toalet i stepenište ka drugom spratu gde se nalaze tri sobe i kupatilo, sa izlaskom na veliku terasu. Kuća nema dvorište. Lokal može imati funkciju garaže.

219.900 €
Lokal | Beograd - Zemun
|

POKLON IZNENAĐENJE SVIM NAŠIM KLIJENTIMA Zgrada je izuzetno kvalitetno građena. Lokal ima veliki izlog do ulice. Pogodan za razne vrste delatnosti.

161.000 €
Stan | Beograd - Palilula - Borča
|

POKLON IZNENAĐENJE SVIM NAšIM KLIJENTIMA Po premeru ima 60m2, a uknjižen je na 55m2.Zgrada je na lepoj poziciji, okružena zelenilom, kao i prostranim parkingom. U blizini se nalaze svi objekti neophodni za udoban život- prodavnice, stanica gradskog prevoza, škola, vrtić itd. Stan je vrlo funkcionalan, bez prolaznih prostorija. Kompletno renoviran, izmenjene su sve instalacije (vodovodne, kanalizacione i elektro), postavljena nova keramika i sanitarije. Zamenjena je spoljašnja stolarija - novom PVC stolarijom, kao i sobna i ulazna vrata. To je klasičan dvosoban stan, izuzetno svetao i sunčan sa divnim panoramskim pogledom.Sastoji se iz hodnika, dnevne sobe sa izlaskom na lođu, kuhinje sa trpezarijom, spavaće sobe i kupatila. Može kupovina na kredit. Prikaz na mapi nije precizan. Agencijska provizija za kupovinu iznosi 2%

79.900 €
Stan | Beograd - Zemun - Save Kovačevića - Pionirska
|

POKLON IZNENAĐENJE SVIM NAŠIM KLIJENTIMA Na vrlo lepoj i mirnoj lokaciji, a u blizini centra, pijace, škole, prevoza nalazi se ovaj stan. Vertikala zgrade poseduje 3 stana, od koji svaki ima svoj ulaz i deo dvorista.Ovaj stan ima pripadajucu šupu od 5m2 i ostavu od 3m2.Pre par godina urađena je spoljasna izolacija i fasada a i renovirana je elekro- vodovodna instalacija .Stan ima hodnik, kuhinju, dnevno-trpezarijski deo, kupatilo i odvojene dve spavace sobe.Troskovi mesecni su nizi.Stan je za svaku preporuku kako za stanovanje, tako i za investiciju.

138.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Učiteljsko naselje - Bulevar Kralja Aleksandra
|

POKLON IZNENAĐENJE SVIM NAŠIM KLIJENTIMA Zgrada je građena po najsavremenijem standardu. Nalazi se u blzini stanice gradskog prevoza, prodavnica, škole i drugih neophodnih objekata. Stan je izuzetno funkcionalan po strukturi trosoban, svetao, miran i tih, orijentisan ka dvorištu, sa pogledom na zelenilo. Iz hodnika se ide u sve prostorije, poseduje terasu koja je prostrana, stvorena za hedoniste. Oprema je visoke klase, pvc stolarija (nemačka).

169.900 €
Plac | Beograd - Sopot - Mali Požarevac
|

POKLON IZNENAĐENJE SVIM NAŠIM KLIJENTIMA Na putu za Kosmaj u jednom vikend naselju nalazi se ovaj plac .Uknjižen je, ograđen sa zasađenim voćem i vinovom lozom.Na placu postoji manja kućica , ima struju i bunar.Idealno za odmor i uživanje, a blizu Beograda.

25.000 €
Stan | Beograd - Zemun - Save Kovačevića
|

POKLON IZNENAĐENJE SVIM NAŠIM KLIJENTIMA Nova zgrada sa vrlo lepom fasadom, parking prostorom u dvorištu. Stan je troiposoban po strukturi, fantastičnog rasporeda. Dvostrano orijentisan, izuzetno sunčan, svetao i odmah useljiv. Sastoji se iz hodnika, prostranog kupatila, velikog dnevno - trpezarijskog prostoa, kuhinje, dve spavaće sobe i lođe na koju se izlazi iz dnevnog boravka.Oprema je kvalitetna italijanska keramika i sanitarije,šestokomorna pvc stolarija sa troslojnim staklima, blindirana vrata iz uvoza, podno grejanje. Stan je idealan za porodice, ali i kao investicija.

174.500 €
Stan | Beograd - Zemun - Save Kovačevića
|

POKLON IZNENAĐENJE SVIM NAŠIM KLIJENTIMA Nova zgrada sa vrlo lepom fasadom, parking prostorom u dvorištu. Stan je pravi trosoban po strukturi, fantastičnog rasporeda. Dvostrano orijentisan, izuzetno sunčan, svetao i odmah useljiv. Sastoji se iz hodnika, prostranog kupatila, velikog dnevno - trpezarijskog prostoa, kuhinje, dve spavaće sobe i lođe na koju se izlazi iz dnevnog boravka.Oprema je kvalitetna italijanska keramika i sanitarije,šestokomorna pvc stolarija sa troslojnim staklima, blindirana vrata iz uvoza, podno grejanje. Stan je idealan za porodice, ali i kao investicija.

152.500 €
Kuća | Beograd - Voždovac - Banjica
|

POKLON IZNENAĐENJE SVIM NAŠIM KLIJENTIMA U blizini okretnice trole 40 i 41, kompleksa zgrada koje pripadaju Paunovom bregu, nudimo vam odlicnu, uknjiženu kucu čija je građevinska površina 240m2, a korisna 190m2. Kuca je renovirana što se tiče krova, oluka, struje i pvc stolarije.Sastoji se od suterena- koji je klasicno prizemlje, prizemlja - koji je visoko prizemlje i tavanskog prostora.U suterenu se nalazi garaza, manja soba, deo u kojem je smestena pec na pelat i jos jedna pomocna prostorija.U prizemlju- gornjem nivou postoji lepa terasa i dva odvojena stana, prvi je trosoban 63m2, a drugi je jednosoban 33m2 sa terasom koja izlazi u dvorište.Pored kuce postoji i pomocni objekat koji ima manju sobu, kuhinju i kupatilo.Plac je ograđen i ima površinu 4,5 ara. Kuca nema nekih ulaganja, odlicna je za porodicu, nalazi se u blizini prevoza, pijace, škole, samoposluge. Vredi je videti i kupiti.

229.900 €
Agencije za nekretnine | Kvart 011