Nekretnine: Agencije za nekretnine | Beostil Nekretnine

Beostil nekretnine


Broj u registru posrednika : 497
Beograd
Knez Mihailova 23
Telefon: (011) 322-2323
Telefon 1: (063) 347-100
Telefon 2: (063) 347-790
Web sajt
www.beostilnekretnine.rs
Kuća | Beograd - Zemun - Batajnica - Braće Gavrilović
|

Izdaje se prvi sprat kuće koji poseduje poseban ulaz. Sprat se sastoji od 3 spavaće sobe, dnevne sobe sa kuhinjom, terase i kupatila. Grejanje na gas i invereter klime. Dvorište i bazen bi se koristili po dogovoru. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

800 €
Lokal | Beograd - Savski venac - Vojvode Milenka
|

Lokal se nalazi na prvom spratu. Poseduje dva ulaza i trenutno je prilagodnjen za obavljanje delatnosti stomatološke ordinacije. Po potrebi pregradni zidovi se mogu ukloniti. Odlična lokacija izmedju Hrama Svetog Save i Kneza Miloša. Odlično povezan sa svim delovima grada. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

350 €
Poslovni prostor | Beograd - Stari grad - Knez Mihailova - Zmaj Jovina
|

Moderan kancelarijski prostor površine 120m2 na III spratu poslovne zgrade u ulici Zmaj Jovinoj, pešačka zona, blizina garaža i svih gradskih linija. Tri prostorije/kancelarije, čajna kuhinja, toalet. Odmah useljiv. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

1.200 €
Plac | Beograd - Zvezdara - Mali Mokri Lug - Bosanska
|

U prodaji je građevinsko zemljište u komercijalnoj zoni, na odličnoj poziciji, blizu uključenja na autoput. Prema parametrima PDR-a, maks. indeks zauzetosti je 50%, izgrađenosti 0,7, a maksimalna visina objekta 12 m. Namena objekata može biti poslovanje bilo koje vrste, trgovine, servisi… Plac ima izlaz na dve saobraćajnice, proširenu Bosansku ulicu i novu ulicu paralelnu sa autoputem, za koju je parcelacijom odvojeno sedam ari. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

480.000 €
Stan | Beograd - Palilula - Botanička bašta - Draže Pavlovića
|

Rentira se stan na odličnoj lokaciji, na uglu Draže Pavlovića i Cvijićeve ulice. Blizina Palilulske pijace, Tašmajdana, Botaničke bašte. Uknjižen je na 35m2 ali je prostor na galeriji prododat stanu tako da stan ima 53m2 korisne površine. Nalazi se na poluspratu, između 3 i 4 sprata. Zgrada je održavana, stara sa stanovima salonskog tipa. Dvorišno je orijentisan. Poseduje predsoblje, kuhinju sa trpezarijom i ostavu. Iz dnevne sobe se ulazi u spavaću sobu na galeriju stana pomoću stepeništa. Kompletno je renoviran i namešten. Obavezan depozit, ukoliko se rentira za stanare sa kućnim ljubimcima, dva depozita. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

700 €
Stan | Beograd - Savski venac - Dedinje - Dr Vojislava Stojanovića
|

Stan u odličnom kompleksu Green Hill, trosoban, dva kupatila, toplotna pumpa, plafonsko hlađenje, prodaje se sa ugradnim nameštajem. U cenu ulaze dva parking mesta. Uknjižen. Građevinska površina 132m2 (terasa nije u kvadraturi). Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

640.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 62 - Jurija Gagarina
|

Blizu Univera, stepenaste vojne zgrade, korektan, održavan ulaz. Stan je istočno orijentisan, izvorno 2.5-soban. U svaku prostoriju se ulazi iz hodnika, a stan poseduje dnevni boravak, kuhinju sa trpezarijom, kupatilo, dve spavaće sobe i lođu. Odmah useljiv. Uknjižen. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

128.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Dobropoljska
|

U ponudi je 2.0 polunamešten stan koji se izdaje kao stambeni ili poslovni prostor. Sastoji se od dnevne sobe sa trpezarijom, kuhinje, spavaće sobe i kupatila. Na dobroj je lokaciji, na prvom spratu u zgradi sa liftom i pogledom na Hram Svetog Save. U blizini je Prokop, Autokomanda, autoput. Dozvoljeni kućni ljubimci. Troškovi su veoma mali jer je zgrada kompletno urađeno. Grejanje je pomoću norveških radijatora. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

500 €
Stan | Beograd - Savski venac - Hercegovačka
|

U ponudi je fenomenalan lux stan u zgradi Arcadia. Namešten je, aparati lux klase. Useljiv od 1. februara 2024. Sastoji se od dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom, dve spavaće sobe, tri kupatila. Poseduje i dva garažna mesta i podrumsku prostoriju. Sa terase otvoren pogled na reku i Kulu. Svi sadržaji su u blizini. Vredi pogledati!!! Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

2.500 €
Lokal | Beograd - Vračar - Hram svetog Save - Mutapova
|

Prodaje se izuzetan, luksuzan lokal, opremljen visokokvalitetnim materijalima. Okrenut je ka ulici i dvorištu i ima izlaz na malu, ograđenu baštu od 10m² koja se može zastakliti. Lokal ima veliki izlog, čajnu kuhinju, wc video nadzor i klima uređaj. Može se koristiti za razne namene. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

285.000 €
Stan | Zlatibor - Planina - Ugostiteljska
|

Stan u novogradnji, useljiv. Na odličnoj lokaciji. Sastoji se od dnevnog boravka sa terasom, u sklopu dnevnog boravka je trpezarija i kuhinja, spavaće sobe i kupatila. Kvalitetno građena zgrada, stan je urađen od kvalitetnih materijala. Prodaje se kompletno namešten, neuseljavan. Parking mesto. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

70.000 €
Lokal | Beograd - Rakovica - Vidikovac - Kneza Višeslava
|

Prizemni ugaoni lokal okrenut prema glavnoj ulici izuzetno uočljiv, mogućnost spoljašnjeg brendiranja. Sastoji se od prodajnog prostora i ostave. Toalet je zajednički na spratu. Grejanje na struju pomoću klima. Lokacijski odlično pozicioniran i saobraćajno povezan. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine

890 €
Magacin | Beograd - Novi Beograd - YUBC - Bulevar Mihajla Pupina
|

Izdaje se odličan magacin od 150 m2, potpuno sređen, sav u pločicama, čist, uredan, prostran, direktan pešački prilaz i direktan pristup automobilom. Pogodan je za sve namene i ima veoma niske troškove. Plaćanje mesečno. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

600 €
Stan | Beograd - Voždovac - Vojvode Stepe - Vojvode Stepe
|

Nova, nameštena garsonjera sa lođom u luksuznom kompleksu zgrada „Voždove kapije” sa unutrašnjim parkom, video nadzorim, obezbeđenjem i recepcijom. Grejanje je centralno sa meračima potrošnje. Izdaje se na duže, uz obavezan depozit. Nisu dozvoljeni kućni ljubimci. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

450 €
Stan | Beograd - Voždovac - Banjica - Milorada Miškovića
|

Neuseljavan stan na prvom spratu zgrade sa liftom. Sastoji se od dnevne sobe sa terasom i kuhinjom kao i spavace, radne sobe i kupatila. Odlicno saobracajno povezan sa gradom u blizini okretnice trolejbusa. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

600 €
Stan | Beograd - Voždovac - Banjica - Milorada Miškovića
|

Neuseljavan stan na prvom spratu nove zgrade sa liftom. Sastoji se od dnevne sobe sa kuhinjom i terasom, dve spavaće sobe od kojih jedna takodje ima pristup terasi, hodnika i kupatila. Grejanje je etažno na struju i naplaćuje se po potrošnji. Lokacijski dobro povezan sa gradom u blizini trolejbuske okretnice. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

690 €
Plac | Beograd - Zvezdara - Mali Mokri Lug - Smederevski put
|

Prodaje se građevinsko zemljište u blizini Smederevskog puta, prekoputa skretanja za Kaluđericu. Prema planu detaljne regulacije, plac je u zoni porodičnog stanovanja, sa maksimum četiri stambene jedinice po objektu, i moguće je izgraditi ukupno 1.700 m². Plac se nalazi na blagom uzvišenju, većim delom je ravan i pod voćkama kajsije. Odvojene su parcele za buduće nove ulice, a dimenzije građevinske parcele su 23x93 m. Do postojeće asfaltirane ulice sa uličnim osvetljenjem i priključcima dolazi se pristupnim putem dužine 100 m. Plac je deljiv i može se kupiti polovina. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

122.000 €
Kuća | Beograd - Zvezdara - Zvezdarska šuma - Murmanska
|

Lux, 8.0, Po+Pr+1, 227m2, 4.2ara, garaža, eg, 2 terase U prilici smo da ponudimo luksuznu kuću na Zvezdari (kod Zvezdarske šume) površine 227m2 na parceli 427m2 okruženoj zelenilom, locirana u mirnom delu opštine i prelepim kućama u komšiluku, panoramskim pogledom. Građena je 2004.godine i sastoji se iz 3 etaže: suteren: garaža i ostava (30m2), u kojoj se nalazi kotao (grejanje na gas i struju). prizemlje: prostran dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom 40m2, degažman, ostava, 2 kupatila, 2 sobe (1 radna), ulaz i terasa, ukupno 93m2 sprat: hodnik, dnevni boravak, kuhinja i ručavanje, degažman, kupatilo, 3 sobe, terasa, ukupne neto površine 104.17m2. Pogodna za više namena, za stanovanje ili kao poslovno-stambeni prostor. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

580.000 €
Stan | Beograd - Zemun - Meandri - Bačka
|

Prelep stan u Meandrima u održavanoj zgradi, gde je prošle godine urađena nova spoljna fasada. Stan sa velikim dnevnim boravkom, kuhinjom, trpezarijom, spavaćom sobom, kupatilom i velikom lođom. Uknjižen na 49m2 korisne površine + lođa 7m2. Stan za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

122.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Vukov Spomenik - Kraljice Marije
|

Na raskrsnici Ruzveltove i Kraljice Marije u dvorištu zgrade nalazi se stan od 39m2 sa kuhinjom, trpezarijom i dnevnim boravkom, spavaćom sobom i kupatilom u izvornom stanju. Sa mogućnosšću da se podigne još jedan sprat. Nekretnina je za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

100.000 €
Agencije za nekretnine | Beostil Nekretnine