Nekretnine: Agencije za nekretnine | Beostil Nekretnine

Beostil nekretnine


Broj u registru posrednika : 497
Beograd
Knez Mihailova 23
Telefon: (011) 322-2323
Telefon 1: (063) 347-100
Telefon 2: (063) 347-790
Web sajt
www.beostilnekretnine.rs
Kuća | Beograd - Čukarica - Žarkovo
|

Porodična stambena zgrada - Beograd - Žarkovo Porodična stambena zgrada u Beogradu, Žarkovo, u Nike Strugara ulici, sa dvorištem, spratnosti Po + Su +Pr + 1 + Pk. Predmet prodaje je leva vertikala kuće, korisne stambene površine 270 m2. Kuća se nalazi na placu ukupne površine cca 3 ara. Građena 1983. godine, osnova čitave kuće je 146 m2. Uknjižena leva vertikala u skladu sa projektnom dokumentacijom na 162.47m2. Ostatak stambenog prostora u procesu ozakonjenja (suteren + potkrovlje). U stambenu površinu nije uračunat podrum, tavan i kotlarnica.Deo podruma i tavanskog prostora u površini od cca 40m² sa već izvedenim instalacijama može se pretvoriti u stambeni prostor. Tri mokra čvora i tri kuhinjske prostorije, po jedna na svakoj etaži.Kuhinje kao ugradni elementi prostora i deo nameštaja ostaju na raspolaganju budućem vlasniku. Zanimljivo osmišljena predsoblja na svakoj etaži u vidu antrea. Kvalitetna gradnja, debljina zidova oko 45 cm, spolja fasadna cigla, šest (6) terasa, izolacija na celoj kući i tavanu, svaka etaža adaptibilna u posebnu stambenu jedinicu. Kuća poseduje garažu u suterenu i još dva parking mesta u prednjem delu dvorišta. Slobodan i uređen prostor u donjem delu dvorišta u vidu parka za odmor i relaksaciju. Redovno održavana, krov promenjen 2010. godine i postavljeni bakarni oluci. Samostalno CG na gas, dovedena optička infrastruktura do kuće, video nadzor. Odlična veza sa centrom grada (nekoliko gradskih i međugradskih linija), u neposrednoj blizini Doma zdravlja, Supervera, pošte, tri osnovne škole, gradskog izletišta Košutnjak. Raspored prostorija: Podrum (Po): 45 m2 Suteren (Su): garaža, predsoblje, 2 sobe⅕pp – 66.5 m2 Prizemlje (Pr): predsoblje, kuhinja sa trpezarijom i dnevnim boravkom, soba, kupatilo – 71.8 m2 Prvi sprat (1): predsoblje, 2 sobe, kuhinja, kupatilo – 70.97 m2 Potkrovlje (Pk): predsoblje, kuhinja sa trpezarijom i dnevnim boravkom, soba, kupatilo – 57.6 m2 Tavan: 30 m2 Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

545.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Bulevar Peka Dapčevića
|

Uknjižen dvosoban stan sa velikom terasom i odvojenom kuhinjom i trpezarijom. Dvostrano je orijentisan, održavan i ima centralno grejanje i toplu vodu. Nalazi se na drugom spratu stambene zgrade u mirnom kraju, okružene zelenilom. U neposrednoj blizini su igralište, supermarket, restoran, autobuska i taksi stanica. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

112.000 €
Stan | Beograd - Vračar - Kalenić pijaca - Petrogradska
|

Prodaje se trosobni Salonac u Petrogradskoj ulici, u predratnoj zgradi prepoznatoj kao vredan primer rane beogradske Moderne u srcu Vračara sačuvan u duhu predratnih stilski oblikovanih beogradskih kvartova, dovoljno izolovan od gradske buke i gužve a opet u centru Beograda. Stan se nalazi na visokom prizemlju zgrade, u prijatnom i lepo održavanom dvorištu. Dvostrano orijentisan. Salonac se sastoji od ulaznog antrea dnevne sobe, dve komforne spavaće sobe,dva mokra čvora,kuhinje i odvojenog trpezarijskog prostora,ostave i prizemne lođe u ravni unutrašnjeg dvorišta,ambijent idealan za odmor i relaksaciju. Blizina svih potrebnih urbanih sadržaja, Pijaca, Restoran Kalenić i Opština Vraćar odrednice predmetnog dela Vračara. Stan je površine 75m², uknjižen na 61m². Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

205.000 €
Lokal | Smederevo - Gradska lokacija
|

Lokal u glavnoj, prometnoj ulici, 23 m2 u prizemlju, kod Trga Nikole Krge. Pogodan za sve delatnosti, parking ispred lokala. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

30.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 65 - Tadije Sondermajera
|

Kompletno opremljen stan u Wellportu, dvostran, uknjižen, fizičko obezbeđenje. U cenu stana ulazi kompletan ugradni nameštaj po meri. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

371.250 €
Poslovni prostor | Beograd - Zemun - Gornji grad - Karlovačka
|

Lokal u prizemlju zgrade koji moze biti prodavnica, kancelarija, a moze biti adaptiran i u stan ili u apartman za izdavanje -"Stan na dan". Nekretnina za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

55.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Živojina Žujovića
|

Izdaje se kompletno opremljen stan, jednosoban, novi uređaji, centralno grejanje, na duže. Nisu dozvoljeni kućni ljubimci. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

450 €
Stan | Beograd - Rakovica - Skojevsko naselje - Luke Vojvodića
|

Renoviran i putpuno namešten stan, na obodu naselja na uglu sa ulicom Kneza Višeslava bliže Vidikovcu u dobro održavanoj zgradi, sa dostupnim parkingom zgrade sa dve spavaće sobe i pripadajućim podrumom. Odmah do autobuskog stajališta ali drugi red zgrada dvorišno orijentisan pa izolovan od buke saobraćaja. Na duže. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

500 €
Poslovni prostor | Beograd - Vračar - Crveni krst - Cerska
|

poslovni prostor za izdavanje u prizemlju dobro održavane zgrade novije gradnje. Prostor se sastoji iz prijemnog dela, dve odvojene kancelarije od kojih jedna ima pristup terasi površine 15-ak kvadrata, kuhinje, kupatila i toaleta. Ima pripadajuće garažno mesto. Nalazi se u blizini Juznog Bulevara i Crvenog Krsta. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

1.500 €
Kuća | Smederevo - Gradska lokacija
|

Centar kod DD škole. Kvalitetna kuća, izgrađena 2001. godine na 5 ari. Mirna ulica, etažno grejanje na gas i čvrsto gorivo. Garaža za dva vozila. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

160.000 €
Plac | Beograd - Čukarica - Železnik
|

Gradsko građevinsko zemljište, dozvoljena gradnja P+3. Uknjižen plac. Položaj placa je odličan, nalazi se u novom naselju Savske i Jezerske terase u Železniku, buduće novo stambeno naselje. U blizini struja, voda. Brz izlaz na Ibarsku magistralu, samim tim obilaznica oko Beograda, auto-put Beograd-Niš, Miloš Veliki. Blizina Obrenovačkog puta i budućeg metroa. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

120.000 €
Stan | Smederevo - Gradska lokacija
|

Centar, kod suda. Trosoban, na četvrtom, poslednjem spratu, u izvornom stanju. Hodnik, kupatilo, tri spavaće sobe i dnevni prostor sa kuhinjom, ostava, podrum. PVC stolarija, TA grejanje. Trostrano orijentisan, odlična lokacija. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

69.900 €
Kuća | Beograd - Grocka - Begaljica - 7. jula
|

Kuća u Begaljici, uknjižena na 74m2, za potpunu adaptaciju. Nalazi se na parceli 40ari građevinskog zemljišta pod trešnjama i višnjama. Uz imanje se nalazi struja voda, asfalt. Uknjiženo. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

46.000 €
Plac | Beograd - Grocka - Begaljica - 1. maja
|

Plac u Begaljici - Grocka, u građevinskom području, površine 44,5 ara. Na placu su kajsije, konfiguracija terena blagi pad, pravougaonog oblika. Izlazi na ulicu. U blizini 100m vodovod, struja uz plac. Uknjiženo. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

35.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Stari grad - Kosovska
|

Vlasnik – pravno lice, izdaje poslovni prostor u strogom centru starog dela grada, u Kosovskoj ulici, na svega par minuta hoda do Skupstine I Trga Republike Prostor je izdeljen na kancelarije pregrađene lakim panelima staklo/aluminijum, tako da se raspored može prilagoditi potrebama zakupca na drugaciji nacin ili “open space”. Sastoji se iz III nivoa. Svaki nivo ima mokri čvor I kuhinju. Sprovedena su dva optička kabla. Poseduje sopstveni parking za 5-8 vozila. I nivo-ulaz sa parkinga: otvorena terasa sa izlazom na dvorište, trpezarija (kafeterija za zaposlene), velika kancelarija, soba za server i kompletno opremljena kuhinja I toalet. II nivo kancelarije: 3 kancelarije od kojih je jedna “direktorska” velika ,uz koju je pridodat prostor za licna I poslovna odlaganja . Kompletno opremljena čajna kuhinja I toalet III nivo kancelarije: 4 kancelarije u nizu I toalet. I nivo-ulaz iz Kosovske ulice : ulazni prostor (kancelarija/recepcija/čekaonica…), velika kancelarija I ostava/garderoba Lokacija I karakteristike ovog prostora doprinose atraktivnosti I čine ovaj prostor vrlo pogodnim za obavljanje različitih poslovnih aktivnosti. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

7.000 €
Plac | Beograd - Obrenovac - Grabovac
|

Ravan plac, pravougaonog oblika, u selu Grabovac u blizini manastira, asvalt do placa, uknjižen-građevinsko zemljište, voda i struja u blizini placa. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

13.000 €
Stan | Smederevo - Gradska lokacija - Kralja Petra
|

Kuća -stan u Kralja Petra I, renovirana, 47m2 u zajedničkom dvorištu. Nesmetano korišćenje, izuzetna lokacija. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

47.000 €
Plac | Smederevo - Gradska lokacija - Fočanska
|

Plac u Fočanskoj, 300m posle kraja asfalta. Leva strana, Ljotićevo imanje. Na glavnom putu, građevinsko zemljište. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

25.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Vojislava Ilića
|

U ponudi je stan na odličnoj lokaciji, dvostrano orijentisan. Stan je u održavanoj zgradi, svetao. Uknjižen je na 48m2 a sa dve lođe ima 58m2. Sastoji se od dnevne sobe, spavaće sobe, kuhinje sa trpetarijom, kupatila sa prirodnom ventilacijom i dve velike lođe. Kupatilo je kompletno renovirano. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

197.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Grocka - Begaljica - Borisa Kidriča
|

Poslovni prostor za ugostiteljstvo površine 153m2 + 22m2, prostor koji se koristi kao ustakljena bašta. Kuhinja, ostava, toalet, šank sa opremljenim prostorom za ugostiteljstvo ili se može koristiti za druge namene. Iznad prostora se nalazi terasa oko 20m2. Prostor je lociran u centru naselja Begaljica. Uknjiženo. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

150.000 €
Agencije za nekretnine | Beostil Nekretnine