Nekretnine: Agencije za nekretnine | Beostil Nekretnine

Beostil nekretnine


Broj u registru posrednika : 497
Beograd
Knez Mihailova 23
Telefon: (011) 322-2323
Telefon 1: (063) 347-100
Telefon 2: (063) 347-790
Web sajt
www.beostilnekretnine.rs
Stan | Beograd - Stari grad - Gundulićev venac - Bulevar Despota Stefana
|

Izuzetan stan, poseduje veliku dnevnu sobu sa trpezarijom i kuhinjom, odvojen spavaći blok sa dve sobe, dva mokra čvora, jedan u spavaćem bloku, jedan u delu dnevnog boravka, terasu. Grejanje se plaća po potrošnji. Mogućnost kupovine garažnog mesta. Cena + pdv Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

303.000 €
Kuća | Beograd - Palilula - Višnjička Banja - Dragana Lukića
|

Zgrada sa pet odvojenih stanova. Svaki stan ima svoje parking mesto. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

950.000 €
Plac | Beograd - Čukarica - Žarkovo - Poručnika Spasića i Mašere
|

Prodaje se plac-građevinsko zemljište koje se sastoji od dve susedne parcele pravougaonog oblika, sa izrazitim nagibom u zoni dozvoljene poslovno-stambene izgradnje u neposrednoj blizini Trgovačke ulice-magistrale. Prodaje se isključivo zajedno. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

350.000 €
Stan | Beograd - Zemun - Zemun polje - Elija Fincija
|

Prelep stan u zgradi od tri stana. Izuzetno svetao, sa dve spavaće sobe i velikom dnevnom sobom. Sve u izvornom ali iziuzetno korektnom stanju. Blizina DZ, pijace, škole. Stan je za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

112.000 €
Stan | Smederevo - Gradska lokacija
|

Naselje Papazovac, troiposoban stan na šestom spratu u zgradi sa liftom. Uknjižen na 58m2, merenjem utvrđeno ima 97m2. Terasa, 2 klime, bez ulaganja. Neposredna blizina pijace, prodavnice, ambulante, apoteke, gradskog prevoza. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

65.000 €
Plac | Smederevo - Gradska lokacija
|

Jugovo, pet kilometra od Smedereva, 40km od Beograda. Plac 18ari na glavnom putu, prilaz placu i sa zadnje strane. Trešnje u punom rodu. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

79.900 €
Stan | Beograd - Voždovac - Lekino brdo - Gospodara Vučića
|

Uknjižen dupleks (2.5-soban stan) na odličnoj lokaciji. Poseduje ulazni hodnik, dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom koja je odvojena šankom, posebnu spavaću sobu i galeriju (18m2) kao i dve terase. Zgrada je lepo održavana, iz 2000 godine. Uz stan se prodaje garaža (18m2) i jedno garažno mesto ispred garaže u iznosu od 20.000e. Dobra lokacija. Odlična povezanost. Blizina Bulevara. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

155.000 €
Stan | Beograd - Surčin - Bečmen
|

Odlična novogradnja u centru Bečmena, udaljena 100 metara od autobuskog stajališta, doma zdravlja, snabdevanja.... Stan se sastoji od dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe i kupatila. U procesu ozakonjenja. Ugrađena klima u svakom stanu, podno grejanje. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

52.000 €
Stan | Beograd - Surčin - Bečmen
|

Odlična novogradnja u centru Bečmena, udaljena 100 metara od autobuskog stajališta, doma zdravlja, snabdevanja.... Stan se sastoji od dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe i kupatila. U procesu ozakonjenja. Ugrađena klima u svakom stanu, podno grejanje. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

52.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Hercegovačka
|

Najbolja lokacija u Beogradu na vodi, blizina BW Kule i Galerije. Ugrađeni kvalitetni materijali. U stanu je ugrađena moderna elektro galanterija visokog kvaliteta. Grejanje centralno sa ugrađenim kalorimetrima. Multi split sistem klimatizacije. Sobe imaju po jednu unutrašnju jedinicu, stan ima jednu spoljnu jedinicu. Mogućnost kupovine garažnog mesta. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

270.000 €
Stan | Beograd - Zemun - Altina - Ugrinovački put 21. deo
|

Novogradnja iz 2017-te, zgrada blizu prevoza i Novosadskog autoputa, ušuškana, bez buke. Stan je veći, jednosoban. Ima dnevni boravak u sklopu koga je kuhinja i trpezarija, kupatilo, terasa. Uknjižen, odmah useljiv. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

83.600 €
Plac | Beograd - Palilula - Krnjača
|

Prodaje se 40 ari uknjiženog zemljišta na izuzetno atraktivnoj lokaciji odmah do Vijadukta iznad pruge na Obilaznici od skretanja sa Pančevačkog puta prema Pupinovom mostu. Prigodan prilaz placu, pogodno za različite privredne namene. Do Beograda 5km,izuzetna veza prema Pupinovom mostu i auto putu prema Zrenjaninu i Pančevu. Prisutna potrebna infrastruktura. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

250.000 €
Kuća | Beograd - Surčin - Dobanovci - Janka Čmelika
|

Odlična kuća u Janka Čmelika, širina fronta je 17m, na placu od 35ari. Uknjižena stara kuća 47m2, u istom dvorištu još jedan objekat spratnosti PR+1 od 153m2 koji nije legalizovan. Odmah useljiv. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

170.000 €
Stan | Beograd - Zemun - Altina - Aleksandra Petrovića
|

Odlična novogradnja u mirnoj ulici, na par koraka od glavnog puta, prevoza i prodavnica. Stan ima odličan raspored. Iz hodnika se ulazi u sve prostorije. Ima dnevni boravak, kuhinju, dve spavaće sobe, kupatilo i terasu. Spoljni zidovi zgrade sa fasadom su debljine 54cm, podno grejanje rehau, keramika uvozna, urađena toplotna i zvučna izolacija između stanova, kablovska, internet, interfon i video nadzor sprovedeni do utičnice u svakoj prostoriji. Stan ima svoje parking mesto. Za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

128.700 €
Stan | Beograd - Zemun - Altina - Aleksandra Petrovića
|

Odlična novogradnja u mirnoj ulici, na par koraka od glavnog puta, prevoza i prodavnica. Stan ima odličan raspored. Iz hodnika se ulazi u sve prostorije. Ima dnevni boravak, kuhinju, dve spavaće sobe, kupatilo i terasu. Spoljni zidovi zgrade sa fasadom su debljine 54cm, podno grejanje rehau, keramika uvozna, urađena toplotna i zvučna izolacija između stanova, kablovska, internet, interfon i video nadzor sprovedeni do utičnice u svakoj prostoriji. Stan ima svoje parking mesto. Za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

107.250 €
Stan | Beograd - Vračar - Kumanovska
|

Blizu Bulevara kralja Aleksandra u novijoj zgradi nalazi se ovaj dupleks. Potpuno renoviran i useljiv. Na prvoj etaži nalazi se prostran dnevni boravak, kuhinja, trpezarija, dve terase, gostinska soba, kupatilo i ostava. Na gornjoj etaži su tri spavaće sobe od kojih je jedna master sa đakuzijem, dva kupatila, prostor za saunu. Svaka soba ima ugradne plakare. U većem delu stana podovi su obloženi prirodnim kamenom. Stan je odmah useljiv. Cena sa garažom. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

650.000 €
Kuća | Smederevo - Gradska lokacija
|

Naselje Jugovo, 3km od centra Smedereva. Sređena kuća od 390m2 na placu od 10ari. Sva infrastruktura, blizina prodavnice i gradskog prevoza. Pogled na Dunav. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

170.000 €
Plac | Beograd - Surčin - Dobanovci
|

Prodaje se 90 ari uknjiženog zemljišta u Dobanovcima, Vrastinci. Atraktivna lokacija, seče saobracajnica Sremska gazela, u blizini Tehnohemije, BD Agra, Heliodroma. Predvidjeno za industrijsku zonu, za magacine, skladista, benzinske pumpe, garaze, terene, proizvodnju ( zanatska, industrijska), prodajne objekte, vetrenjace, vodovodni tornjevi. Komercijalni sadržaji mogu se graditi na zemljištu prema informaciji o lokaciji. Prodaje se identičan plac do predmetnog pod istim uslovima. U blizini potrebna infrastruktura. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

315.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Jurija Gagarina
|

Hitno na prodaju renoviran stan sa tri spavaće sobe i ogromnim open space-om, dva m.čvora, lođa. Jugo-zapadno orijentisan. U blizini škole, vrtića, pijace i tržnih centara. Za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

235.000 €
Plac | Beograd - Voždovac - Bubanj potok
|

Prodaje se zemljište površine 97.4 ari na atraktivnoj lokaciji na obilaznici Bubanj potok, prekoputa stare Auto pijace, u blizini nove obilaznice i nadvožnjaka. Pogodna za privredne namene, interesantna izvođačima radova na obilaznici oko Beograda. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

220.000 €
Agencije za nekretnine | Beostil Nekretnine