Nekretnine: Agencije za nekretnine | Beostil Nekretnine

Beostil nekretnine


Broj u registru posrednika : 497
Beograd
Knez Mihailova 23
Telefon: (011) 322-2323
Telefon 1: (063) 347-100
Telefon 2: (063) 347-790
Web sajt
www.beostilnekretnine.rs
Kuća | Beograd - Čukarica - Rušanj
|

Na samom ulasku u naselje, uknjižena na osnovu - 91m2, sa spratom iste površine i sa terasama mereno ima 200m2, u izvornom stanju izgrađena na ravnom, kvadratno ograđenom placu. Veliki broj prostorija na oba nivoa povezanih hodnikom plus tavanski prostor. Veoma funkcionalna. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

149.800 €
Poslovni prostor | Kragujevac - Gradska lokacija
|

Prodaje se lokal na Aerodromu, novogradnja, uknjižen, 438m2. Lokal je izdat kompaniji Delhaize na 10 godina. Cena + pdv Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

850.000 €
Poslovni prostor | Kragujevac - Gradska lokacija
|

Prodaje se poslovni prostor u novoizgrađenom poslovnom objektu na Aerodromu, uknjižen, 1798m2, ima poseban glavni ulaz iz prizemlja, svoje stepenište i lift koji je povezan sa podzemnom garažom i krovnom terasom i sastoji se od prostorija u - prizemlju (glavni ulaz, stepenište, lift) - poslovni prostor na galeriji, - poslovni prostor na prvom spratu, - terase površine Cena + pdv Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

1.980.000 €
Stan | Beograd - Vračar - Hram svetog Save - Hadži Melentijeva
|

Stan na Vračaru u neposrednoj blizini Hrama Svetog Save, na drugom spratu zgrade klasične dobre gradnje. Poseduje tri spavaće sobe, dnevni boravak, trpezariju, opremljenu kuhinju, ostavu, degažman, veliko predsoblje sa ugradnim plakarima, dve terase. Kupatila su velika i sređena, spavaće sobe prostrane, dvostrano orijentisan, svetao. Stan ima i pripadajući podrum. Takođe lep nezaklonjen pogled, parking mesta funkcionišu po dogovoru, a u neposrednoj blizini je moguće zakupiti garažno mesto. Funkcionalan i prijatan prostor. Agencijska proivizija 50% od prve zakupnine.

1.100 €
Kuća | Kragujevac - Gradska lokacija
|

Prodaje se novoizgrađena kuća u Kragujevcu, uknjižena 250m2 na 6,3ara placa. Kuća je po strukturi petosobna, sastoji se od predsoblja, dnevnog boravka, kuhinje i trpezarijskog dela, četiri spavaće sobe, tri mokra čvora, velike vešernice i garaže. Kuća ima dva ulaza i uređeno dvorište, građena najsavremenijim materijalima na tržištu. Preporuka agencije! Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

198.000 €
Poslovni prostor | Kragujevac - Gradska lokacija
|

Prodaje se novoigrađeni poslovni objekat u Kragujevcu, naselje Aerodrom. Ukupna neto površina objekta iznosi 2.716 m2 koja se sastoji od posebnih delova: 1. lokal br.1 Lokal se nalazi u prizemlju zgrade celom njenom površinom. Lokal je izdat kompaniji Deleze (Maxi) na 10 godina. 2. poslovni prostor br.2 Poslovni prostor se nalazi u ostatku poslovne zgrade i sastoji se od: - prizemlje (glavni ulaz, stepenište, lift) - galerija (poslovni prostor) - prvi sprat (poslovni prostor) - terasa Predstavlja jedinstvenu celinu i ima poseban glavni ulaz spolja, ima svoje posebno stepenište i svoj poseban lift koji je povezan sa podzemnom garažom i krovnom terasom. Prostor će završnim radovima biti prilagodjen kupcu, po dogovoru! 3. podzemna garaža sa prostorijom za ostavu-magacin površine Nalazi se u podrumu zgrade. Povezana je liftom sa ostalim nivoima lokala br.2 Garaža je za izdavanje ili prodaju! Cena poslovnog objekta sa placem je 3.300.000 EUR + pdv Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

2.950.000 €
Stan | Beograd - Zemun - Gornji grad
|

U ponudi je useljiva zgrada, stambeno-poslovni objekat u Ugrinovačkoj ulici. Pozicija zgrade je u blizini svih potrebnih sadržaja, što je svrstava u atraktivne zgrade, na jednoj od najtraženijih lokacija u Zemunu. Stanovi su izgrađenbi najkvalitetnijim materijalima, opremljeni su prvoklasnom keramikom i sanitarijama, parketom. Cena je bez PDV-a. Kupac prvog stana ima pravo na povrat PDV-a. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

173.625 €
Stan | Beograd - Rakovica - Marička
|

Prodaje se za svaku preporuku renoviran 2.5 stan u Maričkoj ulici. Drugi sprat, 51m² uknjiženo, sa terasama 56m2. Uknjižen. Kuhinja sa dnevnom sobom/trpezarijom, kupatilo, dve spavaće sobe, dve terase sa pogledom na Avalu i dvorište. Dovoljno parking mesta. Blizina svih potrebnih urbanih infrastrukturnih sadržaja. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

110.000 €
Kuća | Beograd - Stari grad - Dorćol - Gospodar Jovanova
|

Funkcionalna, odlično pozicionirana kuća na Dorćolu, idelana za porodice koje žele mir u strogom centru grada. Prostorije: I nivo: hodnik, kuhinja, dnevna soba, toalet. II nivo: hodnik, tri spavaće sobe, garderober. Za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

300.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 2 - Pariske komune
|

Prelep renoviran stan koji se trenutno izdaje kao "stan na dan", tako da kupovinom stana kupujete i biznis. Dnevni zakup je odprilike 30evra. Stan za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

122.900 €
Agencije za nekretnine | Beostil Nekretnine