Nekretnine: Agencije za nekretnine | Beostil Nekretnine

Beostil nekretnine


Broj u registru posrednika : 497
Beograd
Knez Mihailova 23
Telefon: (011) 322-2323
Telefon 1: (063) 347-100
Telefon 2: (063) 347-790
Web sajt
www.beostilnekretnine.rs
Plac | Beograd - Surčin - Surčin (mesto) - Oračka
|

Lokacija za gradnju, na top lokaciji. Parcela je predviđena za gradnju objekata porodičnog stanovanja sa dozvoljkenim delatnostima, Index zauzeća 35% P+1+Pk. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

500.000 €
Plac | Smederevo - Gradska lokacija
|

Petrijevski put kod "Šestaka", plac od 53ara na Glavnom putu. Širina do Glavnog puta više od 16m. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

49.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Savski trg - Pristanište - Kneza Miloša
|

U ponudi je vrlo funkcionalan stan na odličnoj lokaciji. Po strukturi je jednosoban, ali ima dnevni boravak i spavaću sobu. Jugozapadno orijentisan. Zbog položaja zgrade, visina prozora je oko 3m od nivoa zemlje. Okrenut je suprotno od ulice, veoma miran. Odličan za izdavanje a može da funkcioniše i kao poslovni prostor. Autobusko stajalište se nalazi preko puta zgrade. Vredi pogledati! Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

115.000 €
Lokal | Smederevo - Gradska lokacija - Karađorđeva
|

Lokal u Karađorđevoj ulici. 45m2 prizemlje, pristup sa ulice, i 55m2 uređene podrumske prostorije, sastavni deo lokala. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

110.000 €
Lokal | Smederevo - Gradska lokacija - Karađorđeva
|

Lokal u Karađorđevoj ulici. Prizemlje od 38m2 (pristup sa ulice) i 38m2 uređene podrumske prostorije, sastavni deo lokala. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

85.000 €
Stan | Smederevo - Gradska lokacija
|

U ponudi je četvorosoban stan u Smederevu, dvostrano orijentisan kome pripada i lokal od 50m2, koji se nalazi ispod stana. Ispred lokala se nalazi parking i dvorište. Stan se nalazi u delu grada "Slavija" i u neposrednoj blizini se nalaze vrtić (150m udaljen), Osnovna škola (250m), kao i Sportska hala. Stan je delimično renoviran: postavljena je PVC stolarija i kupatilo je potpuno renovirano. Iz ulaznog hodnika se ulazi u sve prostorije: tri prostrane spavaće sobe, veliki dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom. Vredi pogledati. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

99.000 €
Kuća | Batočina - Gradska lokacija
|

Prodaje se kuća u Batočini 160m2, uknjižena , 39ari placa, novogradnja, dvoetažna i dve manje od 45m2 i 72m2 na placu od 35ari. Za više informacija kontaktirati agenciju Beostil. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

95.000 €
Stan | Kragujevac - Gradska lokacija - Daničićeva
|

Prodaje se dvoiposoban stan u Erdogliji u centralnom delu naselja, 65m2, uknjižen. Stan je dvostrano orijentisan, osvetljen, izuzetno lepog rasporeda prostorija. Poseduje hodnik, veliki dnevni boravak, kuhinju, trpezarijski deo, ostavu, dve spavaće sobe, kupatilo i terasu. Stan ima pripadajući podrum, parking van zone, zgrada ima dva lifta. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

67.000 €
Kuća | Čajetina - Gradska lokacija
|

Kuća-stan ima mogućnost adaptacije u tri odvojena apartmana. Pored Hotela Tornik , kuće u nizu, odličan ušuškan apartman u mirnom okruženju u blizini svih komercijalnih sadržaja. Apartman u prizemlju poseduje sopstvenu garažu i kotlarnicu. Na prvoj etaži se nalazi prostran dnevni boravak sa kaminom , kuhinja sa trpezarijom, spavaća soba, toalet i velika terasa sa koje se pruža fantastičan pogled. U potkrovlju apartmana se nalaze dve spavaće sobe i kupatilo. Moguća zamena za stan u Beogradu uz doplatu ili svaki drugi dogovor. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

275.000 €
Lokal | Beograd - Voždovac - Pukovnika Petra Mišića
|

U ponudi je odličan lokal sa dugogodišnjim zakupcem kome se lokal izdaje za 350evra. Uknjižen 1/1. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

90.000 €
Agencije za nekretnine | Beostil Nekretnine