Nekretnine: Agencije za nekretnine | Beostil Nekretnine

Beostil nekretnine


Broj u registru posrednika : 497
Beograd
Knez Mihailova 23
Telefon: (011) 322-2323
Telefon 1: (063) 347-100
Telefon 2: (063) 347-790
Web sajt
www.beostilnekretnine.rs
Kuća | Smederevo - Gradska lokacija
|

Kuća na Jugovu na lepom mestu u neposrednoj blizini vinarije sa pogledom na Dunav. Prostrana sa održavanim dvorištem, garažom i voćnjakom. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

140.000 €
Stan | Zlatibor - Planina - Jovanke Jeftanović
|

Centar Zlatibora, novogradnja, dvosobni apartman i garažno mesto od 16m2. Opremljen, nekorišćen, pogled na Tornik. Četvrti sprat od sedam, mermerni podovi, podno grejanje, blindirana vrata, električne roletne. U procesu uknjiženja, moguća overa kod notara. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

105.000 €
Kuća | Smederevo - Gradska lokacija
|

Centar kod Ladne Vode, polovina renovirane kuće - dupleks stan na drugom i trećem spratu od 185m2 i poslovni prostor u prizemlju od 44m2 + 12m2 neuknjiženih. Deo stana na drugom spratu od 120m2 luksuzno sređeno, potkrovlje od 65m2 je u izvornom stanju. Poslovni prostor u prizemlju je višenamenski. Centralno grejanje na gas, parking za četiri automobila u dvorištu. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

180.000 €
Poslovni prostor | Sremski Karlovci - Gradska lokacija
|

U srcu jednog od najlepsih gradova Srbije, Sremskim Karlovcima, prodaje se izuzetan, LUX opremljen stambeno-poslovni objekat, povrsine 106 m2. Moderno dizajniran, elegantan lokal povrsine 66 m2, romanticna, oslikana basta, povrsine oko 100 m2 odisu sarmom i elegancijom. U sklopu objekta nalazi se opremljena kuhinja sa dva ulaza, i pomocnom prostorijom, ukupne povrsine oko 40 m2 i 4 toaleta. Jos jedan veoma bitan deo objekta je i prostrani podrum u koji se ulazi iz baste, nad kojim se nalazi ljupka terasa sa koje se vidi kupola Patrijarsije, a koji moze postati cuvar dobrih vina, pivnica, diskoteka, prostor za organizovanje proslava, zivih svirki... Prostor je kompletno opremljen i LUX uredjen, ne zahteva ulaganja. Trenutno objekat radi kao restoran. Nad poslovnim objektom dozvoljena je dogradnja dva sprata stambenog prostora sto daje mogucnost investiranja u turizam, izdavanja stana na dan, otvaranja hotela.. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

260.000 €
Kuća | Beograd - Zvezdara - Mali Mokri Lug
|

Uknjižena kuća spratnosti PO+PR+PTK, u neposrednoj blizini škole i NIS-ove pumpe u Bulevaru. Sastoji se od dva trosobna stana po 60 m² sa odvojenim ulazima. Kuća je delom renovirana i odmah useljiva. Na parceli postoje kuće suseda, koje imaju zaseban ulaz. Oko kuće ima malo dvorište pod vinovom lozom. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

174.000 €
Kuća | Beograd - Voždovac - Autokomanda - Vojvode Stepe
|

Predratna kuća na uglu dve ulice, u izvornom dobro održavanom stanju. U suterenu je poslovni prostor – uknjižene površine 30 m2, mereno ima i više. Ispred kuće je ogradjen izbetoniran mali deo placa od oko pola ara dovoljan za parkiranje dva vozila. Stambeni deo objekta je na dva nivoa, povezanih unutrašnjim stepeništem površine oko 30 m2, tako da je na prvom spratu formiran i uknjižen trosoban stan sa terasama uknjižene površine 80 m2, a na drugom poslednjem nivou veći ćetvorosoban sa terasama uknjižene površine 109 m2. Kuća sa velikim potencijalom, u samom centru grada. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

500.000 €
Plac | Beograd - Čukarica - Rušanj
|

Izuzetna prilika Prodaje se 40 ari zemljišta nadomak Beograda tik uz Ibarsku magistralu na 100-ak metara od Cryogas pumpe. Dimenzije placa cca 35m x 130m. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

190.000 €
Plac | Beograd - Čukarica - Rušanj
|

Izuzetna prilika Prodaje se zemljište nadomak Beograda površine 24 ara pored Ibarske magistrale, cca 150 metara od pumpe Cryogas. Dimenzije cca 20m x 120m. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

114.000 €
Plac | Beograd - Grocka - Zaklopača
|

Građevinska parcela 42ara u Zaklopači, ul. Provalijska oko 500m od Dunava, udaljenost od Smederevskog puta oko 2km. Plac ima blagi nagib, pod voćem, 40 trešanja, 102 kajsije, prilaz uz sam put. Mogućnost kupovine još 70ari uz ovu parcelu. Uknjižen, vlasnik 1/1. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

33.600 €
Plac | Beograd - Zemun - Batajnica
|

Parcela 26.44a pripada gradskom građevinskom zemljištu. Po informaciji o lokaciji dozvoljena je gradnja P+1+PK. Vrlo lepa lokacija izlaz na dve ulice. Priključci za vodu, struju, gas. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

195.000 €
Stan | Beograd - Stari grad - Skadarlija - Skadarska
|

Dvosoban stan na prizemlju zgrade u Skadarliji. U izvornom stanju, za renoviranje. Pripadajući podrum. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

169.000 €
Kuća | Valjevo - Gradska lokacija
|

Na tri etaže iste površine, južni deo grada, u izvornom dobro održavnom stanju, uknjižena na osnovu 107 m2 i vlasnik uknjižen na placu. Kuća mereno sa sve garažom i terasama ima površinu od 350m2. Ograđeno dvorište, grejanje etažno na čvrsto gorivo, useljiva, za preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

103.000 €
Stan | Beograd - Vračar - Kalenić pijaca - Njegoševa
|

Prodaje se izuzetan, lux petosoban stan površine 120m² u centru Vračara, u Njegoševoj ulici. Uknjižen. Za posebne ljude koji znaju da uživaju u vrhunskoj kreaciji inspirisanih enterijerista. Dvostran, četvrti sprat,sa prostranom terasom i predivnim pogledom na dvorište. Svaki detalj stana je posebno osmišljen, mermer u hodniku i kuhinji/trpezariji, 4 spavaće sobe od kojih dve imaju svoje kupatilo, glavna spavaća soba poseduje i jacuzzi prostor za opuštanje. I još jedno, centralno kupatilo, posebno dizajnirano. Prostrana dnevna soba. Sve je savršeno zamišljeno i realizovano. Svaka soba posebna po svojim karakteristikama. Ugradni plakari i perfektni kuhinjski elementi. Stan poseduje pripadajuće parking mesto u dvorištu zgrade.. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu! Poseban prostor za mašinu za veš i sušenje veša. Parking mesto u dvorištu zgrade. Cena stana za osobe sa istančanim ukusom za lepo u funkcionalno istovremeno u sasvim drugom planu.

474.000 €
Stan | Beograd - Zemun - Altina - Ugrinovački put 21. deo
|

Uknjižen, dobar raspored, useljiv, u zgradi sa gradskom kanalizacijom. Može na kredit. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

108.000 €
Plac | Beograd - Čukarica - Železnik - Avalska
|

Železnik, Savska terasa, blizu Ibarske magistrale, namena sportski objekti i kompleksi. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

255.000 €
Lokal | Smederevo - Gradska lokacija
|

*** Lokal kod bolnice, na prometnom mestu. Prizemlje, 22m2, pogodan za kancelariju, salon, prodavnicu. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

150 €
Plac | Beograd - Barajevo - Barajevo (mesto)
|

Retko u ponudi! Izuzetan plac u Barajevu, na top lokaciji, sa fantastičnim pogledom. Sva infrastruktura. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

190.000 €
Kuća | Kuršumlija - Okolno mesto
|

Kuća je izgrađena 90-ih godina u dva nivoa, ima izolaciju, PVC donji deo grejanje na čvrsto gorivo, četiri sobe, dva mokra čvora, dve pomoćne prostorije. Na 100m od centra sela, u blizini 3 banje: Prolom, Lukovska i Kuršumlijska. 80km od Kopaonika, u toku izgradnja autoputa. 10km do Kuršumlije. Blizu Đavolja varoš. Prolom voda u kući. Mereno 100m2, uknjiženo 75m2. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

55.000 €
Kuća | Pećinci - Okolno mesto - Partizanska
|

Na 300m od centra mesta Ogar (prodavnica, dom zdravlja, apoteka, škola, autobusko stajalište) nalazi se kuća na 20 ari placa. Kuća je zidana 80-tih godina od čvrstog materijala i ima odobrenje za upotrebu, Pr/Pk, 160m2, u katastru eviden. 80m2. Prizemlje se sastoji od hodnika, kupatila, kuhinje, dnevne sobe i spavaće sobe. Potkrovlje: hodnik, 4 spavaće sobe, terasa, prostor predviđen za kupatilo koje nije završeno. Plac je podeljen na tri dela: I deo - kuća sa pomoćnim objektima (pom.objekti evidentirani u katastru 114m2 - garaža, radionica, podrum, pušnica, letnja kuhinja sa kupatilom), ulaz u dvorište - klizna kapija sa elektromotorom. II deo - ekonomsko dvorište sa voćnjakom. III deo - obradiva njiva (bašta). Za preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

57.000 €
Stan | Beograd - Rakovica - Petlovo brdo - Hablova
|

U mirnom kraju na Petlovom Brdu, prodaje se ovaj petosoban stan, prelep dupleks na drugom spratu. Donji nivo: ulazni hodnik, dnevni boravak sa trpezarijom sa izlaskom na terasu i veliko kupatilo. Pripadajuća ostava u dvorištu 4m2. Gornji Nivo: tri spavaće sobe, garderober, kupatilo, velika terasa. Sve prostorije su sa prirodnom ventilacijom. Ovaj stan ima zasebno unutrašnje stepenište povezano sa sopstvenom kotlarnicom - tako da grejanje može biti i na neko drugo gorivo po želji. Blizina okretnice 59,56, 42 i svih potrebnih infrastrukturnih objekata za komforan život. Stan je uknjižen. Cena nije fiksna, za ozbiljne kupce dogovor. Parking mesto. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

225.000 €
Stan | Beograd - Rakovica - Petlovo brdo - Hablova
|

U mirnom kraju na Petlovom Brdu, prodaje se ovaj dvoiposoban stan na prvom spratu. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, dnevne sobe sa trpezarijom, kuhinje, dve spavaće sobe, kupatila, dve terase i lođe. Sve prostorije imaju prirodnu ventilaciju. Stanu pripada i ostava od 4m2 u dvorištu zgrade. Blizina okretnice 59,56, 42 i svih potrebnih infrastrukturnih objekata za komforan život. Stan je uknjižen. Cena nije fiksna, za ozbiljne kupce dogovor. Parking mesto. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

114.000 €
Kuća | Smederevo - Gradska lokacija
|

Kuća na Jugovu u neposrednoj blizini grada, Dunava i Akva parka. Održavana, pogodna kako za stanovanje tako i za izdavanje. Moguća zamena za stan u Beogradu ili Smederevu. Za svaku preporuku.

119.990 €
Stan | Beograd - Rakovica - Petlovo brdo - Hablova
|

U mirnom kraju na Petlovom Brdu, prodaje se dvosoban stan u prizemlju, sa dvorištem koje pripada samo tom stanu. Dvorište oko 50m2. Stan funkcioniše kao dve stambene jedinice - dva jednosobna stana, poseduje dva brojila. Po želji kupca može se vratiti u prvobitno stanje. Blizina okretnice 59,56, 42 i svih potrebnih infrastrukturnih objekata za komforan život. Stan je uknjižen. Cena nije fiksna, za ozbiljne kupce dogovor. Parking mesto. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

104.000 €
Plac | Beograd - Surčin - Radiofar - Koste Abraševića
|

Izuzetan plac za gradnju! Plac ima kvadratni oblik. Na placu je struja a voda je u blizini, poseduje i svoj bunar. Dozvoljena je gradnja jednospratnih kuca. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

265.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 62 - Jurija Gagarina
|

Izvorno 3.0 adaptibilan u 4.0, uredan ulaz, 2 lifta, trostran, odlična lokacija i ulaz. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

176.000 €
Kuća | Beograd - Grocka - Plavinci
|

Kuća se nalazi u prelepom vikend naselju Plavinci i pruža pogled na Dunav. Od Smederevskog puta je udaljena 5 minuta kolima, a od centra grada 30km. Kuća je uknjižena na 77m2, ali kvadratura je veća. Pomoćni objekat je uknjižen na 18m2 u osnovi na dva nivoa, a ima ukupno 36m2. Gradska voda, trofazna struja, cisterna za tehničku vodu koja se puni kišnicom. Struktura: PR+I+PTK U prizemlju se nalazi kuhinja sa trpezarijom, dnevna soba i kupatilo. Na prvom spratu dnevna soba, prostorija koja se može pretvoriti u kuhinju, toalet i velika terasa (oko 20m2). Potkrovlje ima dve spavaće sobe, dve terase, višenamensku prostoriju i toalet. Svaka terasa pruža prelep pogled na Dunav. Plac: 9,2 ara. Na njemu se nalazi više jelki koje pružaju hladovinu, zasađeno je i 4 reda vinove loze i nekoliko stabala voća ( trešnje, kajsije, smokve, višnje). Vlasnik1/1. Pogled i mir se ne mogu dočarati preko fotografija, vredi pogledati uživo. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

65.000 €
Kuća | Smederevo - Gradska lokacija
|

Plavinac, 3km od centra, lux kuća i prelepo dvorište od 23,5 ari. Sva infrastruktura, asfalt, gas, video nadzor, alarm, pogled. Luksuzno uređena kuća se prodaje sa nameštajem. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

250.000 €
Plac | Beograd - Sopot - Mali Požarevac
|

Na prodaju plac površine 30 ari u Malom Požarevcu, opština Sopot. Nalazi se na izuzetnoj lokaciji na par minuta od auto-puta Beograd-Niš i 20 minuta od Beograda. Blizina Kosmaja i Avale, Markovackog jezera, jezera Tresnja kao i 20 km udaljenosti od reke Dunav. Odlična saobraćajna povezanost sa sa gradovima Mladenovac, Smederevo, Grocka i ostalim većim gradovima Srbije. Struja, gradska voda i gas uz plac. Celom širinom izlazi na asfaltni put. Plac je ravan. Dozvoljenja gradnja. Odlična investicija. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

90.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 61 - Dr Ivana Ribara
|

Izvorno 3.5, podeljen u dve stambene jedinice, deo stana renoviran. Uknjižen na 105m2 + 7m2 terasa, dvostran. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

205.000 €
Kuća | Inđija - Okolno mesto - Fruškogorska
|

Novija, nameštena i uknjižena kuća sa odličnim rasporedom prostorija. Ima divnu otkrivenu terasu kao i natkrivenu terasu, letnju kuhinju i posebnu ostavu iza kuće. Iza kuće je i voćnjak. Kuća je u dobrom stanju, gradska voda, bunar, struja. 2 garažna mesta. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

77.000 €
Stan | Smederevo - Gradska lokacija
|

Uknjižen stan od 108m2, u izgradnji na prvom spratu, u Izletničkoj ulici, lux kvalitet izgradnje, parking mesto u dvorištu. U toku gradnje moguć dogovor, prilagođavanje kupcu. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

145.800 €
Vikendica | Smederevo - Gradska lokacija - Goranska
|

Splav picerija sa mestom na centralnom šetalištu u Smederevu, kompletno opremljen restoran picerija. Bez ulaganja. Sa terasom na Dunavu. Ugrađeno profesionalno ozvučenje i rasveta. Moguća zamena za stan u Beogradu. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

205.000 €
Kuća | Beograd - Surčin - Surčin (mesto)
|

Izuzetna kuća u Glavnoj ulici, održavana, na 5.5 ari placa sa garažom i šupom. U prizemlju 4 prostorije, na spratu dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom, 3 spavaće sobe, kupatilo. Iz dnevne sobe se izlazi na prelepu terasu u dvorištu. Dvorište lepo održavano. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

200.000 €
Kuća | Beograd - Zemun - Ugrinovci
|

Extra lux kuća sa bazenom, garažom. Prodaje se kompletno - dizajnerski urađena, pogodna i kao investicija. Može da se izdaje i na dnevnom nivou. Zidana ograda, sve je pod kamerama. Uknjiženo 102m2, mereno ima oko 272m2. Plac 7.03a( 2.94a i 4.09a) Kuća je za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

290.000 €
Kuća | Beograd - Barajevo - Beljina
|

U ponudi odlična kuća Po+Pr+Pk, sa velikim placem od hektar i 55ari, na kojem je moguće organizovati seoski turizam sa uzgojem različitih kultura. Poseduje trofaznu struju, gradski vodovod, na imanju je bunar sa hidrantom, priključak na gas, asvalt. Imanje izlazi na dve saobraćajnice pa je moguća parcelacija. Poseduje podrum. U prizemlju je kuhinja, dnevna soba i kupatilo, a u potkrovlju predsoblje, dve spavaće sobe i kupatilo. Povoljno! Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

129.000 €
Lokal | Beograd - Novi Beograd - Blok 44 (TC Piramida) - Jurija Gagarina
|

Prelep lokal u centralnoj piramidi na prvom spratu na glavnom šetalištu. Lokal je za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

54.999 €
Poslovni prostor | Beograd - Palilula - Krnjača
|

Izdaje se poslovni prostor u Beogradu, na opstini Palilula u industrijskoj zoni. Prostor se nalazi u Krnjaci, na 300 m od Zrenjaninskog puta, blizu Jezera. Izuzetna lokacija, odlicna saobracajna povezanost. Prilaz, sleperski ulaz, velika kapija, duplo armirani beton. Prostor izdaje firma sa dugogodisnjim iskustvom uvoza, obrade i prodaje mermera i granita. Poslovni prostor se sastoji od: - Hale- radionice 140 m2 visine 6 m, sa galerijom povrsine 100 m2. Hala poseduje portalni kran nosivosti 2 t, kancelarija( radionica ) 45 m2. -Nadstresnice povrsine 250 m2 -Otvorenog magacinskog prostora povrsine 650 m2 sa jos jednim portalnim kranom, nosivosti 4 t, auto- dizalicim nosivosti 3 t, tri kontejnera za kancelarije , radnike ili radionice. Objekat se izdaje sa kompletnom opremom i masinama za obradu mermera i granita. Industrijska struja, voda, septicka jama, internet, kablovska, telefon. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

2.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Palilula - Krnjača
|

Prodaje se poslovno stambeni kompleks u Beogradu, na opstini Palilula, u industrijskoj zoni. Prostor se nalazi u Krnjaci, na 300 m od Zrenjaninskog puta, pored jezera.Izuzetna lokacija, odlicna saobracajna povezanost. Prilaz- sleperski prilaz, betoniran, duplo armiranim betonom. Poslovno-stambeni prostor prodaje pravno lice sa dugogodisnjim iskustvom uvoza, obrade i prodaje mermera i granita. Poslovno-stambeni prostor se sastoji od: -Hale-radionice, 140 m2, visine 6 m, sa portalnim kranom, nosivosti 2 t, galerijom 100 m2, za razlicite nameme, kancelarijom 45 m2, radionicom 50 m2, ( ukupne povrsine 335 m2) -Nadstresnice povrsine 250 m2 -Otvorenog magacinskog prostora sa portalnim kranom, nosivosti 4 t i auto-dizalicom, nosivosti 3 t, tri kontejnera, povrsine 650 m2 -oslovno-stambeni deo povrsine 81 m2 ( dve sobe, kuhinja, kupatilo, hodnik) sa garazom. Objekat je izgradjen 2011. godine. Legalizovan je Industrijska struja, voda, dve septicke jame, internet, kablovska, telefon. Poslovno-stambeni kompleks prodaje se sa kompletnom opremom i masinama za obradu mermera i granita. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

630.000 €
Kuća | Topola - Okolno mesto
|

U ponudi prelepo imanje povrsine 4 ha sa kućom 160 m2. Imanje se nalazi u Gornjoj Satornji, u podnozju planine Rudnik, opština Topola. Pored imanja protiče potok a reka Jasenica je udaljena na stotinak metara od kuće. Kuća ima 160 m2, okućnica 1 ha 97 ari. Na prizemlju se nalazi dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom, špajzom, kupatilo i velika pomoćna prostorija za različite namene. Na prvom spratu su tri spavaće sobe. Kuća ima struju. Voda u kući je sprovedena sa izvora a na imanju se nalazi nekoliko bunara. Zidana je ciglom i betonskim blokovima. Odžak je uradjen pre dve godine kao i nova septčka jama. Fasada nije zavrsena. Pored imanja put. Pored oko 2 ha imanja oko kuće u cenu prodaje ulazi jos i 83 ara nekadasnjeg vinograda i 85 ari sume. Ukupno 3 ha 65 ari. Gradjevinsko zemljiste 51 ar. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

200.000 €
Stan | Beograd - Surčin - Bečmen
|

Uknjižena novogradnja - Bečmen, 200m od centra, autobuskog stajališta, doma zdravlja, prodavnica. Prostorije: hodnik, dnevna soba sa kuhinjom, spavaća soba, kupatilo i terasa. Zgrada zidana od najkvalitetnijih materijala, PVC stolarija, podno grejanje. Za preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

71.500 €
Kuća | Smederevo - Gradska lokacija
|

Senjak, kod trafo stanice, dvospratna kuća na 4,5 ari, u izvornom stanju, na glavnom putu, dva mokra čvora. 1,2 km udaljeno od centra, blizina gradskog prevoza, prodavnice, škole. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

69.000 €
Kuća | Smederevo - Gradska lokacija
|

Kuća kod Ladne Vode, renovirana pre šest godina. Pet soba na dva nivoa, kotlarnica, dva mokra čvora, terasa, PVC, popločano dvorište. Interfon, automatska kapija, video nadzor. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

92.000 €
Stan | Beograd - Zemun - Gornji grad - Pregrevica
|

Komforan, luksuzan duplex, grejne površine 235m2 sa bazenom (9.5x4) na krovu, i krovne terase 114m2. Krovna terasa je u dva nivoa. U cenu ulaze dva parking mesta u garaži i podrumska prostorija od 21m2. Klimatizacija i grejanje pomoću toplotne pumpe (voda-voda). Povraćaj PDV-a. Objekat je završen 85%. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

599.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Cvetkova pijaca - Čardaklijina
|

U ponudi je stan u visokom prizemlju (ispod je stan u prizemlju). Odličnog rasporeda, iz dve sobe ima izlaz na terasu, za svaku preporuku! Poseduje predsoblje, dnevni boravak sa trpezarijom koji ima izlaz na terasu, kuhinju, dve spavaće sobe od kojih jedna ima izlaz na terasu. Poseduje parking mesto po ceni od 10.000eura. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

178.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Hotel M - Vojvode Stepe
|

U najlepšem delu Voždovca, prodaje se komforan, luksuzan stan 4.0 sa veoma visokim nivoom završnih radova. Lift vodi direktno do stana što budućem vlasniku pruža osećaj privatnosti i komfora. Visina plafona u dnevnom boravku 5,5m. Građevinska dozvola. Garažno mesto 22000 evra. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

320.000 €
Vikendica | Požega - Gradska lokacija
|

U ponudi vikendica površine 100m2. Nalazi se na prelepom, prostranom placu površine 59ari, okružena zelenilom, borovima, netaknutom prirodom, čistim vazduhom, mirom i tišinom, u naselju Visibaba (Zlatiborski okrug). Nedaleko od grada Požega, prema Zlatiboru, udaljena oko 40km od Zlatibora i isto toliko od Divčibara. Vikendica poseduje prizemlje sa hodnikom, kuhinju sa trpezarijom, kupatilom, ostavom i garažom. Prvi sprat na kome se nalaze dve spavaće sobe i potkrovljem koje je open space. Pored kuće se nalazi bazen koji se može vratiti u upotrebu. Kuća zahteva dodatna ulaganja. Poseduje priključak za struju i vodu. Idealno za život, odmor i uživanje. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

60.000 €
Plac | Beograd - Mladenovac - Mladenovac (mesto)
|

Beograd - Mladenovac - Vlaška Prodaje se poljoprivredno zemljište površine 53,58 ari. Zemljište se nalazi na samo par kilometara od Mladenovca i na četrdesetak km od Beograda, u netaknutoj prirodi vikend naselja Vlaške, na stotinak metara od glavnog puta Beograd - Mladenovac, nalazi se uzvišenje sa kog se pruža prelep pogled na Varovnice - do njive se stiže seoskim putem koji je po planu predviđen za asfaltiranje do kraja 2023. godine i time će se spojiti sa centrom sela. U centru se nalazi OŠ "Bora Lazić" na daleko čuveno KUD "Šumadija, FK "Vlaška", Škola jahanja "Vlaška", dom kulture.... Mogućnost priključenja na infrastrukturu, odlično je saobraćajnicom povezano sa gradom Mladenovac. Planina, naša vazdušna banja Kosmaj je udaljena na samo petnaest minuta autom. Mogućnost dogovora sa vlasnikom sređivanja zemljišta i uređenja. Na ovom potezu na prodaju je još nekoliko placeva koji se kasnije mogu pripojiti.Odlična investicija za gradnju na proplanku. Ekološki čist rejon sa fantastičnim pogledom na Varovnice. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

53.000 €
Plac | Beograd - Grocka - Brestovik
|

U Kamendolu, opština Grocka, nadomak reke Dunav ( 15-ak minuta) prodaje se yemljište površine 86ari. Plac je pod blagim nagibom, prostran, pravilnijeg oblika. Jedan deo placa je zasađen voćem, drugi deo je slobodan. Do njive se stiže seoskim putem. Moguće priključenje na električnu mrežu. Voda-bunar. Od centra Kamendola udaljen je par minuta autom. Blizina Beograda, 40km, Mladenovca 30km i Smedereva 20km, daje odličnu povezanost sa ostalim krajevima Srbije. Razvijen voćarski kraj. Netaknuta priroda i tišina na ovom mestu donose neizreciv mir i slobodu. Odličan plac kako za život tako i kao utočište od buke i gradskog života. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

45.000 €
Stan | Beograd - Zemun - Batajnica
|

100 metara od početnih stanica autobusa 73,702,703,700, u mirnom naselju sa malim stanovima u nizu. Stan je kompletno renoviran i postoji mogućnost za proširenje još 16m2. Uknjižena korisna površina 32m2. Za svaku preporuku. Hitna prodaja! Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

38.000 €
Kuća | Pančevo - Gradska lokacija - Kozaračka
|

Prodaje se nova kuća, neuseljavana, uknjižena na korisnu površinu 158m2, grejne 104m2 i građevinske 271m2. Udaljenost od centra Pančeva 3km. Plac 5ari. Mogućnost 3 stambene jedinice. Priključak na kanalizaciju. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

179.500 €
Agencije za nekretnine | Beostil Nekretnine