Nekretnine: Agencije za nekretnine | Beostil Nekretnine

Beostil nekretnine


Broj u registru posrednika : 497
Beograd
Knez Mihailova 23
Telefon: (011) 322-2323
Telefon 1: (063) 347-100
Telefon 2: (063) 347-790
Web sajt
www.beostilnekretnine.rs
Kuća | Beograd - Sopot
|

Prelepe kuće na Trešnji, austrijska drvena gradnja, slovački fasadni krov, italijanska keramika I klase 80x40cm. Toplotna pumpa Ariston, podno grejanje i fan coil " Sabiana" (grejanje i hlađenje). Toplotna pumpa i grejanje na wi-fi upravljanje. Bunar arterijski 1l/sek 5cm3 tank za vodu, 5m3 septička jama. Drvena fasada-masiv bor, ALU spoljna stolarija, Velux krovni prozori, kamin - peć na drva ugradna i nadgradna. Optički kabl, kapija na el. upravljanje, dva parking mesta + dodatni parking, video interfon. Oko kuće staze i trotoari. Savremena kućica iz bajke, u blizini Ikee na 310m nadmorske visine. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

170.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Banjica - Vojvode Stepe
|

Kod Velefarma, novije zgrade sa malim brojem stanova, dobro očuvane, sa sopstvenim parking prostorom ispred. Stan uživa veliku pravougaonu terasu i ima uslova da se formira spavaća soba. Dobro očuvan, uknjižen i odmah useljiv. Odmah isred autobuskog stajališta. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

79.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Bulevar Peka Dapčevića
|

Lep dvosoban stan u parku, fino održavan, delimično renoviran i severozapadno orijentisan. Ima centralno grejanje, toplu vodu i pripadajući podrum. Lođe su zastakljene i spojene sa kuhinjom i trpezarijom. Uknjižen je na 55 m² grejne površine, ukupno 61 m², a izmereno ima 63 m². Nalazi se na 3. spratu zgrade bez lifta, u blizini marketa, restorana i stanica gradskog prevoza (autobusi 25, 25P, 39 i 49). Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

117.000 €
Plac | Beograd - Zemun - Ugrinovci - Dr Đorđa Šuice
|

Odličan plac u zoni A-individualno stanovanje P+1+PK na odličnoj lokaciji. Moguće je formirati i građevinske parcele od 500m2, indeksa izgrađenosti 0.4, stepen zauzetosti 30% u blizini sva infrastruktura. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

612.326 €
Kuća | Beograd - Surčin - Jakovo - Braće Kovačević
|

Kuća sa upotrebnom dozvolom na 5,71ari placa u odličnom stanju, bez većih ulaganja, nedaleko od uključenja na auto-put Miloš Veliki blizina autobuskog stajališta i snabdevanja, osnovne škole..... Glavna kuća 136m2 sastoji se od dnevne sobe sa kaminom, tri spavaće sobe, kupatila, hodnika, terase sa kaminom. Ispod kuće je podrum. Pomoćna kuća se sastoji od dnevne sobe, kuhinje, kupatila i galerije. Na placu se nalazi garaža i pomoćni objekat (ostava) kao i zidani roštilj, pušnica.....pomoćni objekti ukupno 71m2. Kuća je priključena na gas sa mogućnošću grejanja i na čvrsta goriva. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

176.000 €
Plac | Beograd - Palilula - Krnjača - Zage Malivuk
|

Odlična parcela za gradnju hale ili nekog drugog PP. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

300.000 €
Plac | Beograd - Palilula - Krnjača - Zage Malivuk
|

Odlična parcela za gradnju hale ili nekog drugog PP. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

999.000 €
Plac | Beograd - Palilula - Krnjača - Zage Malivuk
|

Izuzetan plac na odličnoj lokaciji!!! Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

288.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Milice Milojković
|

Odličan stan, sam na spratu, lux gradnja, trostran u ceni i garažno mesto sa rolo vratima 12m. Stan ima dva kupatila i tri terase, a centralno grejanje plaća se po utrošku. Uknjižen na 124m2, mereno 131m2. Garaža 20.000e Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

350.000 €
Stan | Beograd - Stari grad - Kalemegdan - Jevrejska
|

Stan na Starom gradu, 66m2, strukture 3.0, PR. kupatilo, kuhinja, trpezarija, dnevni boravak, dve spavaće sobe terasa, EG, ostava, parking mesto u zajednickom dvoristu. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

145.000 €
Kuća | Beograd - Grocka - Ritopek
|

Kuća 140m2 na 7.2 ari placa u Ritopeku, Pasuljište. Na samo 130m od Smederevskog puta. Plac ograđen, kaskadan i na njemu je garaža kao i pomoćni objekat. Struktura objekta PO+1+PK Od prostorija: letnja kuhinja sa trpezarijom, kupatilo (ima poseban ulaz) Prizemlje: kuhinja sa trpezarijom, dnevni boravak, spavaća soba, kupatilo (neopremljeno) Potkrovlje sa dve terase u sivoj fazi Do objekta je asvaltni put ( 50m makadam, nema gradski vodovod, koriste cisternu) Uknjiženo. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

55.000 €
Lokal | Beograd - Grocka
|

Novogradnja( završetak radova jul 2024), građevinska dozvola, veoma visok kvalitet završnih radova, moderna zgrada na odličnoj lokaciji, fazno plaćanje 1.900+pdv. Mogućnost kupovine garaže 8000+pdv ili parking mesta u dvorištu 3000+pdv. Izolacija 10cm stiropor. Hrastov parket I klasa, široke lajsne. Geberit sanitarije Medijapan vrata Aluminijumske roletne i komarnici, PVC Rehau termoizolovano staklo punjeno gasom, sedmokomorno Lift i video nadzor. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

180.500 €
Stan | Beograd - Grocka
|

Novogradnja( završetak radova jul 2024), građevinska dozvola, veoma visok kvalitet završnih radova, moderna zgrada na odličnoj lokaciji. Za kupce prvog stana povraćaj pdv-a. Mogućnost kupovine garaže 8000+pdv ili parking mesta u dvorištu 3000+pdv. Izolacija 10cm stiropor Hrastov parket I klasa, široke lajsne Geberit sanitarije Medijapan vrata Aluminijumske roletne i komarnici, PVC Rehau termoizolovano staklo punjeno gasom, sedmokomorno Lift i video nadzor. Cena +PDV. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

94.250 €
Poslovni prostor | Beograd - Zemun - Kolonija Zmaj - Joze Šćurle
|

Izdaje se nov poslovni prostor blizu KBC Bežanijska kosa, udaljen 1.5km od Autoputa E-75. Prostor ima dve velike prostorije od 130m2, kancelarijski prostor, dva mokra čvora, terasu. Prostor je pogodan za razne namene, sport i rekreaciju, magacin, proizvodnja. Prostor ima pripadajući asvaltirani plac od 5.5a sa kamionskim prilazom. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

1.700 €
Kuća | Beograd - Čukarica - Košutnjak
|

Moderno nameštena lux kuća na početku Diplomatskog naselja. Kuća sa 4 etaže, 4 mč, velikom terasom (oko 35m2) sa panoramskim pogledom. Garažno mesto. U neposrednoj blizini Košutnjak, prodavnice, osnovna I srednja škola, bazeni, sportski centar, obdanište.. Izdavana ambasadama. Za preporuku! Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

3.000 €
Kuća | Smederevo - Gradska lokacija
|

Centar, ulica Prote Mateje. Trosobna kuća na dva nivoa, na 4.5 ari placa, u izvornom stanju. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

49.500 €
Stan | Beograd - Grocka
|

Novogradnja( završetak radova jul 2024), građevinska dozvola, veoma visok kvalitet završnih radova, moderna zgrada na odličnoj lokaciji. Za kupce prvog stana povraćaj pdv-a. Mogućnost kupovine garaže 8000+pdv ili parking mesta u dvorištu 3000+pdv. Izolacija 10cm stiropor Hrastov parket I klasa, široke lajsne Geberit sanitarije Medijapan vrata Aluminijumske roletne i komarnici, PVC Rehau termoizolovano staklo punjeno gasom, sedmokomorno Lift i video nadzor. Cena+PDV. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

75.400 €
Stan | Beograd - Grocka
|

Novogradnja( završetak radova jul 2024), građevinska dozvola, veoma visok kvalitet završnih radova, moderna zgrada na odličnoj lokaciji. Za kupce prvog stana povraćaj pdv-a. Mogućnost kupovine garaže 8000+pdv ili parking mesta u dvorištu 3000+pdv. Izolacija 10cm stiropor Hrastov parket I klasa, široke lajsne Geberit sanitarije Medijapan vrata Aluminijumske roletne i komarnici, PVC Rehau termoizolovano staklo punjeno gasom, sedmokomorno Lift i video nadzor. Cena+PDV. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

68.150 €
Kuća | Sremska Mitrovica - Gradska lokacija
|

U ponudi je jedinstvena, fenomenalna kuća, prizemlje sa potkrovljem. Četiri komotne sobe u prizemlju i jedna velike prostorija sa dve manje u potkrovlju. U sklopu kuće je još jedna stambena jedinica sa dnevno-trpezarijskim delom, još jednom kuhinjom i delom koji služi kao kotlarnica u kojoj se nalazi sistem grejanja na čvrsto gorivo i struju. Uveden gas i instaliran kotao za gasno grejanje. Kuća je izgrađena od kvalitetnih materijala, uglavnom uvezenih iz Nemačke. Stolarija je kompletno iz uvoza - unikatna i visokokvalitetna. Uvozni parket i luksuzna, prvoklasna keramika. Stepenište napravljeno od čistog drveta i kovanog gvožđa, nameštaj specijalne izrade. U sklopu kuće, na placu od 5 ari nalaze se vinski podrum, garaža, prostorija koja je služila kao radionica i posebna prostorija za ogrev. Kuća se prodaje kompletno nameštena i sa svim aparatima za domaćinstvo. Savetujemo da zakažete gledanje ove kuće, jer je teško samo na osnovu opisa i slika sagledati kvalitet gradnje, nameštaja, uređenje dvorišta i funkcionalnost celog objekta. Uknjiženo 147m2, dograđen objekat u produžetku kuće, koji je legalizovan i zajedno sa uknjiženom površinom čini 220m2. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

190.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 23 - Antifašističke borbe
|

Funkcionalan porodični stan, dvostrano orijentisan sa dve lođe i dva mokra čvora. Prostorije: hodnik, dnevna soba, kuhinja, trpezarija - koja je zasebna prostorija, unutrašnji hodnik, dve spavaće sobe, kupatilo, gostinjski toalet, lođa i ekonomska lođa. Na spratu je i pripadajuća ostava. Stan se nalazi u lepom delu naselja, u blizini škole, vrtića, marketa i parkova. U izvornom stanju, očuvan. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

198.000 €
Lokal | Smederevo - Gradska lokacija
|

Lokal kod bolnice na prometnom mestu, prizemlje u novijoj zgradi. 22m2, pogodan za razne delatnosti. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

33.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Zemun - Galenika - Batajnički drum
|

Izdaje se poslovni prostor u poslovnom objektu. Sastoji se od 50m2 u prizemnom delu koji takodje poseduje 3 mokra cvora. Dok se 150m2 nalazi na stepenicama povezanom gornjem delu. Grejanje/ hladjenje objekta regulisano je fan-coil uredjajima (iznosi 1€/m2)koji ce biti ugradjeni po potpisovanju ugovora o zakupu. Parking ispred objekta blizina glavnog puta obezbedjuje odlicnu povezanost. Mogucnost dodatnog zakupa magacina. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

1.500 €
Magacin | Beograd - Zemun - Galenika - Batajnički drum
|

Izdajemo magacinski prostor sa šleperskim prilazom. 200m2 ima visinu 4m dok 400m2 ima visinu 3m. Takođe postoji mogucnost iznajmljivanja parkinga u dvorištu na placu ispred magacina. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

2.000 €
Magacin | Beograd - Surčin
|

Izdaje se magacinski prostor povrsine 130m2 visine 4m. Pored magacinskog nalazi se kancelarijski prostor koji se sastoji od dve kancelarije i kupatila. Takodje na raspolaganju je dvoroste povrsine 60m2. Pristup laksim teretnim vozilima. Dobra saobracajna povezanost. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

700 €
Stan | Beograd - Čukarica - Cerak vinogradi - Kedrova
|

Izuzetan stan čije je brojne prednosti teško pobrojati: lokacija, struktura i orijentacija, kvalitet gradnje kao i mogućnosti koje stan pruža u pogledu proširenja za još jednu stambenu jedinicu. U jednom od najlepših naselja u Beogradu, koje je kao takvo dobilo brojne arhitektonske nagrade. Oaza mira i zelenila, pruža prednosti koje u Beogradu nije lako naći na jednom mestu: svi objekti od značaja za svakodnevni život nalaze se u neposrednoj blizini - vrić, Maxi, Lidl, škola..... Košutnjak i Ada kao mogućnosti rekreacije nalaze se u blizini. Za parking ne mislite, uvek mesta i to u hladovini usred leta. Stan se sastoji od dnevno-trpezarijskog dela veličine 50m2 sa kuhinjom. Dnevni boravak je hodnikom odvojen od spavaćeg bloka. Iz spavaće sobe izlazi se na veliku terasu koja je okružena četinarima. Stan je velikim delom već renoviran, po želji moguće je renovirati kupatilo i eventualno zameniti balkonski prozor. Iznad stana moguće je proširenje za još jednu stambenu jedinicu veličine 24m2, za šta je već obezbeđena saglasnost stanara. Ostava je na tavanu. Vredi pogledati ovaj stan, vredna nekretnina koje pruža višestruke mogućnosti na dobroj lokaciji. Stan je uknjižen na 66m2 korisne površine, a sa lođama ima 76m2. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

189.000 €
Plac | Inđija - Okolno mesto
|

U ponudi je fenomenalan plac za gradnju u Čortanovcima u delu Boćanski dol, na odličnoj lokaciji do asvaltnog puta udaljen 1km a dolazi se putem nasutim tucanikom i kamenom. Pod blagom je kosinom, struja u neposrednoj blizini. Hitno i povoljno!!! Može dogovor za cenu. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

35.000 €
Plac | Stara Pazova - Okolno mesto
|

Prodaje se 115 ari zemljišta u Krnješevcima, uknjiženo, na cca 200m od centra Krnješevaca i glavnog asfaltnog puta. Dimenzije placa cca 30m x 380m. U blizini na cca 150m već izgrađeni privredni objekti. Udaljenost od glavnog Auto puta cca 2 km. Cena: 172.500 eura Prodaje se plac do slične površine i iste cene po aru merne površine. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

172.500 €
Kuća | Beograd - Grocka - Grocka (mesto) - Kosovska
|

Kuća u blizini centra Grocke, spratnosti pr+1+pk, u osnovi oko 90m2, plac 585m2. Renovirana i potpuno useljiva. Plac ravan, ograđen i na njemu se nalazi pomoćni objekat, bazen, zidani roštilj i sušara za meso. Garaža u sklopu kuće, prizemlje je potpuno odvojeno i funkcioniše kao zaseban stan. Gradski vodovod, kanalizacija, struja, gas. Udaljena od stajališta autobusa oko 150m. Uknjižena. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

150.000 €
Plac | Beograd - Grocka - Begaljica
|

Poljoprivredna parcela pod voćem sa mogućnošću gradnje u delu budućeg magistralnog puta pa je samim tim dobra investicija. Mapa prikazuje približnu lokaciju. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

11.900 €
Plac | Beograd - Surčin - Dobanovci
|

Odličan plac za gradnju u građevinskom području u blizini Sremske magistrale. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

280.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Mirijevo - Aleksandra Belića
|

Stan se nalazi u mirnom delu Mirijeva okružen parkom i zelenilom. Stan je potpuno opremljen i pogodan za život tri odrasle osobe. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

700 €
Poslovni prostor | Beograd - Voždovac - Šumice - Ustanička
|

Izdaje se stan – poslovni prostor na trećem poslednjem spratu, zasebnog objekta - kuće u vlasništvu fizičkog lica, uz sam park Šumice. Sastoji se od kupatila, dve nezavisne kancelarije, spojene kuhinjom, iz kojih se izlazi na veliku terasu sa pogledom na sam park. Najpogodnije za kancelarijske prostorije u kojoj nesmetano mogu da funkcionišu 5 osoba. Niski režijski mesečni troškovi. Objekat uživa veći parking plac sa više desetina parking mesta. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

595 €
Plac | Irig - Okolno mesto
|

Građevinsko zemljište u komadu. Iako je u samom naselju, mirno i izolovano. Put do parcele, idealno za vinski turizam. Moguća gradnja vinske kuće. Na parceli je vinograd u punom rodu, ko želi da mu to bude zanimanje, ima mnogo pogodnosti. Retka prilika!!! Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

550.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 61 - Jurija Gagarina
|

Stan izuzetnog rasporeda u urednoj i održavanoj zgradi u Blok-u 61, sa video nadzorom. Istočno je orijentisan sa dosta prirodne svetlosti u prepornevnim časovima. Poseduje dnevnu sobu, dve spavaće sobe, kuhinju sa trpezarijom, kupatilo i terasu.Ostava na spratu. PVC stolarija promenjena 80%, terasa je zastakljena, ugrađeni plakari u hodniku, ima dva klima uređaja. U neposrednoj blizini marketi, vrtići. Stan sa potencijalom. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

162.000 €
Kuća | Beograd - Grocka - Leštane - Karađorđeva
|

Na granici Leštana i Kaluđerice prodaje se ozakonjena kuća od 350m2 i 30ari placa. 150m2 u osnovi. Postoji mogućnost pravljenja više stambenih jedinica. Nekretnina je za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

99.999 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Učiteljsko naselje - Ustanička
|

Stan se nalazi na prvom spratu zgrade, od ukupno 6 sa liftom. Izvorno dvosoban, ali je adaptiran u dvoiposoban. Struktura: ulazni hodnik, dnevna soba sa trpezarijom, spavaća soba, kuhinja, kupatilo i dve zastakljene lođe. Jedna lođa se moze koristiti kao spavaća soba, urađena je izolacija. Uknjizen na 49 m2, pridodata je lođa i sada je ukupna površina 52m2 . Vlasnik 1/1 Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

120.000 €
Kuća | Sremska Mitrovica - Okolno mesto
|

Kuca u Vojvodini, Kuzmin 187m2, 5 soba, pomocni objekti 137 m2, plac povrsine 1266m2 Cvrsta gradja, struja, gradski vodovod, grejanje struja, cvrsto gorivo, mogucnost prikljucenja na gas Ocuvani hrastov parket. Krov- crep Lokacija - na 1,5 km ukljucenje na auto-put, 20 min od granice sa Bosnom i Hrvatskom, 20 min od Sremske Mitrovice, isto toliko od Fruske Gore. Izgradnja auto-puta Kuzmin- Sremska Raca, izgradnja mosta na reci Savi na trasi auto-puta Kuzmin- Sremska Raca. Prizemna kuca. 5 soba, prostrana kuhinja sa trpezarijom i ostavom, kupatilo, prostran hodnik. Dva ulaza, terasa, podrum. Tavanski prostor - open- space. Prostire se citavom povrsinom kuce, potencijalno, prostran stambeno- poslovni prostor. Na placu, 137 m2 pomocnih prostorija za sve namene proizvodnje, dva cardaka. Ravan, prostran plac, pravougaonog oblika, ogradjen vocnjak sa bastom. Domaćinstvo pogodno za uzgoj svih vrsta stoke sa pratećim objektima, zasade voca i povrca. S obzirom na blizinu granicnih prelaza, objekat pogodan za ulaganje u turizam. Vrtic, skola, ambulanta, prodavnice, mnostvo klubova za sport, uzgajanje i takmicenje konja, manifestacije, festivali, ugostiteljski objekti... Kuzmin je grad koji zivi. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

67.000 €
Plac | Beograd - Zemun - Save Kovačevića - Ugrinovačka
|

Izdaje se prazan plac u neposrednoj blizini centra Zemuna, odlična lokacija, mogućnost ulaska kamiona na plac. Rentiranje na duži vremenski period. Širina na ulazu 8.75m, po dužini od 50m, posle 50m širina je 17.5 u dužini od 100m. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

2.800 €
Lokal | Smederevo - Gradska lokacija
|

Lokal na Papazovcu, kod Ideje i pijace. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

11.000 €
Plac | Beograd - Surčin - Surčin (mesto)
|

Izuzetan plac kod Muzeja vazduhoplovstva. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

2.200.000 €
Kuća | Sremska Mitrovica - Okolno mesto
|

Kuca u Vojvodini, Kuzmin 426m2, 9 soba, + PTK open-space , pomocni objekti 98 m2, plac povrsine 1133 m2 Cvrsta gradja, struja, gradski vodovod, grejanje struja, cvrsto gorivo, mogucnost prikljucenja na gas Ocuvani hrastov parket i stolarija. Krov- crep Lokacija - 1,5 km ukljucenje na auto-put, 20 min od granice sa Bosnom i Hrvatskom, 20 min od Sremske Mitrovice, isto toliko od Fruske Gore. 1. kuca PR+ 1+PTK PR- 2 sobe, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, prostrani hodnik. 1.sprat - 4 sobe, kupatilo, hodnik, izlaz na tavanski prostor, prostrane terase. PTK - open space, potencijalno 4 sobe, kupatilo, cajna kuhinja. 2. kuca- 3 sobe, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, hodnik, dva ulaza. Na placu, 98 m2 pomocnih prostorija. Plac za sredjivanje. Vrtic, skola, ambulanta, prodavnice, mnostvo klubova za sport, uzgajanje i takmicenje konja, manifestacije, festivali.. Kuzmin je grad koji zivi. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

57.000 €
Stan | Beograd - Surčin - Bečmen
|

Stan u izgradnji, sa pravosnažnom građevinskom dozvolom. Struktura 3.0, sa odovojenim spavaćim blokom - dve spavaće sobe, kupatilo, dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom i terasa. Prilikom izgradnje koriste se najkvalitetniji građevinski materijali. Zgrada sa 4 stana, svaki stan ima svoje parking mesto. Udaljenost od centra grada 20km. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

78.750 €
Stan | Beograd - Surčin - Bečmen
|

Stan u izgradnji, sa pravosnažnom građevinskom dozvolom. Struktura 3.0, sa odovojenim spavaćim blokom - dve spavaće sobe, kupatilo, dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom i terasa. Prilikom izgradnje koriste se najkvalitetniji građevinski materijali. Zgrada sa 4 stana, svaki stan ima svoje parking mesto. Udaljenost od centra grada 20km. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

76.250 €
Stan | Beograd - Voždovac - Lekino brdo - Bačvanska
|

Uknjižen jednoiposoban stan kod Tempa, prekoputa Obilićevog stadiona. Odličnog je rasporeda: ima odvojenu kuhinju, veliki dnevni boravak, spavaću sobu, kupatilo sa kadom, predoblje i balkon. Uknjižen je na 44 m² korisne površine. Stan je u izvornom stanju, s tim da je spoljna stolarija zamenjena. Nalazi se na XIII spratu od 16, dvostran je i ima panoramski pogled na grad. Zgrada ima dva nova lifta i prihode od krovnih reklama. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

118.000 €
Kuća | Beograd - Grocka - Leštane
|

Poslovno stambeni objekat spratnosti Po+Pr+1, gabarita 27.06mx12.48m, neto površine 499.21m2, plac 9.5ari, podrum 38.30m2(kotlarnica na čvrsto gorivo) Prizemlje: poslovni prostor 246m2 i komunikacije 26.99m2. Sprat:stambeni prostor 178.22m2 i komunikacije 16.43m2. Zgrada je pogodna za biznis (izdavanje sale), gornji nivo na ozakonjenju kao stan. Postoje 2 elektro brojila, gradska voda, kanalizacija. Udaljen od centra Leštana 800m. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

170.000 €
Plac | Beograd - Grocka - Umčari
|

Odlična prilika za investiciju, zemlja obradiva, pašnjak i šuma. Zemljište se nalazi pored auto-puta. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

30.000 €
Magacin | Beograd - Voždovac - Kružni Put Voždovački
|

Izdaje se Magacinsko kancelarijski prostor površine 3700m2 cena 4€/m2 Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

14.800 €
Kuća | Smederevo - Gradska lokacija
|

Kuća na Jugovu na lepom mestu u neposrednoj blizini vinarije sa pogledom na Dunav. Prostrana sa održavanim dvorištem, garažom i voćnjakom. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

140.000 €
Stan | Zlatibor - Planina - Jovanke Jeftanović
|

Centar Zlatibora, novogradnja, dvosobni apartman i garažno mesto od 16m2. Opremljen, nekorišćen, pogled na Tornik. Četvrti sprat od sedam, mermerni podovi, podno grejanje, blindirana vrata, električne roletne. U procesu uknjiženja, moguća overa kod notara. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

105.000 €
Kuća | Smederevo - Gradska lokacija
|

Centar kod Ladne Vode, polovina renovirane kuće - dupleks stan na drugom i trećem spratu od 185m2 i poslovni prostor u prizemlju od 44m2 + 12m2 neuknjiženih. Deo stana na drugom spratu od 120m2 luksuzno sređeno, potkrovlje od 65m2 je u izvornom stanju. Poslovni prostor u prizemlju je višenamenski. Centralno grejanje na gas, parking za četiri automobila u dvorištu. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

180.000 €
Agencije za nekretnine | Beostil Nekretnine