Nekretnine: Agencije za nekretnine | Kaca Lazarevic

Kaća Lazarević


Broj u registru posrednika : 076
Beograd
Tomaša Ježa 9
Telefon: (011) 245-1102
Telefon 2: (069) 222-4594
Stan | Beograd - Čukarica - Banovo brdo - Zrmanjska
|

Kompletno renoviran dvosoban stan u dobro održavanoj zgradi u Zrmanjskoj ulici u neposrednoj blizini Ada Mall-a, Šumarskog fakulteta, Hipodroma, Opštine Čukarica. Nalazi se u dobro održavanoj zgradi sa liftom, na 1. spratu od ukupno pet. Stan se sastoji od: ulaznog hodnika, kupatila, dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe. Stan ima podno grejanje, kao i klima uređaj. Uknjizen na 54m2 a po premeru ima 58m2. Stan se prodaje kompletno namešten sa tehnikom. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

193.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 45 (TC Enjub) - Nehruova
|

Odličan četvorosoban stan na 3. spratu u Nehruovoj ulici u Bloku 45. Stan ima korisnih 91 m2, građevinske površine 104 m2, nalazi se u četvorospratnici bez lifta, koja ima centralno grejanje. Sastoji se od dnevne sobe, trpezarije, kuhinje, hodnika, tri spavaće sobe, tri divne terase od 15m2, kupatila, gostinjskog toaleta Agencijska provizija uskladu sa opštim uslovima poslovanja.

285.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Braće Jerković - Braće Jerković
|

Dvosoban stan na 2 od 6 spratova u zgradi iz 1977. godine. Dvostrano je orjentisan istok – zapad. U izvornom je stanju. Uknjižen je na 69 m2 od čega je 60 m2 grejnje površine i 9 m2 su terase. Sastoji se od: ulaznog hodnika, kupatila, kuhinje, dve spavaće sobe i dve terase i dnevne sobe. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

149.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Lekino brdo - Pčinjska
|

Troiposoban stan na 2/3 sa garažnim mestom, u zgradi koji se nalazi u Pčinjskoj ulici, u najlepšem delu Lekinog brda u neposrednoj blizini ul. Gospodara Vučića iza II Ekonomske škole. Stan se nalazi u zgradi novije gradnje, odličnog kvaliteta sa baštom oko zgrade, luksuznim ulazom i garažama u zgradi, Stan je ukupne površine 85 m2 + 6 m2 lođe u odličnom je stanju sa zamenjenom spoljašnjom stolarijom – vrlo kvalitetnom troslojnom. Po strukturi stan je troiposoban i sastoji se od velikog dnevnog boravka i kuhinje koja je ugradna i opremljena najsavremenijim aparatima. Stan ima tri sobe od kojih je jedna pretvorena u trpezariju, kupatilo i gostinjski toalet. Iz dnevnog boravka izlazi se na lođu koja je orjentisana ka Pčinjskoj ulici. Grejanje u zgradi je centralno grejanje i zgrada ne poseduje lift. Ulaz u garažu je direktno sa bočne strane zgrade, parking mesto je veliko kao i prostor u garaži. Cena parking mesta nije uključena u cenu i iznosi 20.000 € Stan i parking mesto su uknjiženi. Agencijska provizija u skladu sa opštiom uslovima poslovanja

239.000 €
Kuća | Beograd - Vračar - Čubura - Petra Kočića
|

Predratna porodična stambena zgrada za kompletno renoviranje, ukupne površine cca 350 m2, koja se sastoji od niskog prizemlja, visokog prizemlja, sprata i potkrovlja, na placu od 3,97 ari. Zgrada se sastoji od više stambenih jedinica i tako je uknjižena. Dvosoban stan u niskom prizemlju, četvorosoban stan u prizemlju sa velikom zastakljenom terasom iz koje se izlazi u baštu a ispod terase je vešernica. Na prvom i mansardi nalazi se četvorosoban stan. Ulaz u zgradu je bočno iz dvorišta, kuća se nalazi na srtedini placa ulično je orjentisana, plac je ograđen zidanom ogradom a postoji i garaža sa ulice kao poseban objekat na placu. Vlasnici poseduju informaciju o lokaciju, kopiju plana parcele, kopiju plana vodova, kuća je uknjižena Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

1.500.000 €
Magacin | Beograd - Rakovica - Kneževac - Kružni put Rakovica
|

Predmet zakupa je hala u Rakovici, ukupne površine 770m2, nalazi se na oko 200m od kružnog puta oko Beograda. Sastoji se od prizemlja, i sprata. Prizemlje je površine 411 m2 i sastoji se od 373m2 magacinskog prostora, kancelarije sa čajnom kuhinjom koja čini 38 m2, toaleta i tuš kabine. Sprat je ukupne površine 360m2 i sastoji se od 291 m2 magacinskog prostora, 69m2 kancelarije sa čajnom kuhinjom i toaletom. Omogućen je šleperski prilaz ispred hale. Takođe, postavljena je izolacija sa unutrašnje strane objekta, ravnajući sloj na oba nivoa i preko gumeni pod zbog lakšeg čišćenja. Visina magacinskog prostora 3,3 m u prizemlju, a na spratu 4m. Snaga struje oko 50 KW, poseduje zasebno brojilo, zaseban vodomer, hidrant u funkciji u prizemlju, na spratu i ispred magacina, gromobran, kanalizaciju, PP aparati. Moguće je postavljanje lifta u dogovoru sa vlasnikom. Cena je 5€ po m2 plus PDV. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

3.300 €
Lokal | Beograd - Novi Beograd - Bulevar Milutina Milankovića
|

Lokal ukupne površine 93 m2 u ul. Milutina Milankovića u prizemlju zgrade. Lokal je dvostrano orijentisan i osveljen, sastoji se od: dve prostorije, čajne kuhinje, tuš kabine i toaleta. Opremljenost: PVC prozori, razvedeni su radijatori – grejanje je na struju, metalne zaštitne žaluzine, podne pločice, spušteni ukrasni plafoni. Veliko parkiralište u neposrednoj blizini. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja

900 €
Stan | Beograd - Savski venac - Birčaninova
|

Petoiposoban stan u zgradi u Birčaninovoj ulici u neposrednoj blizini Malog Pariza, na uglu sa ulicom Svetozara Markovića. Nalazi se u odličnoj zgradi sa lepim ulazom. Sastoji se od Dnevnog boravka, hodnika, četiri spavaće sobe i jedne radne sobe, kuhinje, kupatila, gostinjskog toaleta i terase. Stan se nalazi na Vpr/6 spratova, u zgradi sa liftom i cantralnim grejanjem. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

425.000 €
Garaža | Beograd - Voždovac - Lekino brdo - Veselina Masleše
|

Predmet prodaje je parking mesto u okviru zajedničke garaže, na nivou -2 sa kleemann auto liftom za sve vrste putničkuh vozila i video nadzorom. Parking mesta se nalaze na Lekinom brdu , u ul. Veselina Masleše, na Voždovcu, na granici sa Vračarom. Postoji moćnost prodaje još jednog parking mesta po ceni od 20.000 € Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

21.000 €
Stan | Beograd - Palilula - Tašmajdan - Kneza Danila
|

Kompletno namešten dvosoban stan u stanbeno-poslovnom kompleksu Central Garden. Nalazi se na 6/9 spratova u zgradi sa dva lifta i centralnim grejanjem, Stan se sastoji od ulaznog dela, kuhinje sa trpezarijom i dnevnog boravka sa izlaskom na lođu, kupatila i spavaće sobe sa ugradnim ormanom. Opremljen je svom neophodnom belom tehnikom. Stan je orijentisan ka dvorišnom delu kompleksa. U cenu zakupa uračunato je pakring mesto u garaži. Useljiv od 01.03.2024.godine. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

1.000 €
Agencije za nekretnine | Kaca Lazarevic