Nekretnine: Agencije za nekretnine | Kaca Lazarevic

Kaća Lazarević


Broj u registru posrednika : 076
Beograd
Tomaša Ježa 9
Telefon: (011) 245-1102
Telefon 2: (069) 222-4594
Kuća | Beograd - Vračar - Hram svetog Save - Mačvanska
|

Porodična stambena kuća u dvorištu, u Mačvanskoj ulici na Vračara u neposrednoj blizini Hrama Sv. Save. Kuća je kompletno renovirana(fasada, krovna terasa od 60 m2 koja ima hidro i termo izolaciju), elektro i vodovodne instalacije, uvedena je i trofazna struja. Sastoji se od ulaznog hodnika, kupatila, dnevne sobe, kuhinje i spavaće sobe. Stanu pripada i veliki podrumski prostor kao i terasa koja nije ušla u kvadraturu stana sa mogućnošću adaptacije iste u stambeni prostor. Uknjižena je na 38 m2 a po premeru ima 57 m2 ( + 60 m2 krovne terase). Kuća je uknjižena i odmah useljiva. Agencijska provizija u skladu sa opđtim uslovima poslovanja.

150.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Stari grad - Knez Mihailova - Vuka Karadžića
|

Poslovni prostor u ekskluzivnoj poslovnoj zgradi, u ulici Vuka Karadžića, u neposrednoj blizini Knez Mihailove. U toku je rekonstrukcija kompletnog prostora, čiji završetak je planiran za kraj februara 2024. Trajanje zakupa min 60 meseci. Osnovna zakupnina 18.2 E/m2 plus PDV. Održavanje zgrade (service charge) mesečno 4E/m2 plus PDV. Početak zakupa mart 2024. godine. Mesečno plaćanje. Depozit u iznosu od 2 mesečne rente. Javne garaže (Obilićev venac i Rajićeva) su na pešačkoj udaljenosti, kao i javni prevoz (Studentski trg, Terazije i Zeleni venac). Sastoji se od open space prostorije orijentisane ka ulici Vuka Karadžića, predviđene za 12 mesta za sedanje sa odvojenom kancelarijom za dve osobe, dve konferencijske kancelarije sa po 8 mesta za sedenje, velike konferencijske sale orijentisane ka ulici Vuka Karadžića, open office prostorije za 16 mesta za sedenje orijentisane ka Knez Mihailovoj ulici. Agejcijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

5.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Novi Beograd - Blok 22 - Bulevar Zorana Đinđića
|

Reprezentativan lokal u novoj zgradi stambenog bloka u bul. Zorana Đinđića, u bloku 22, u neposrednoj blizini Arene. Nalazi se u prizemlju zgrade, sa zoniranim parkingom. Sastoji se iz dve celine: prizemlje je podeljeno za potrebe banke ali može biti i jedna velika celina, dok je drugi deo suteren sa 2 mokra čvora i prostorijama kancelarijske namene takodje. Ukupna površina lokala je 274 m2. Moće se izdati sa nameštajem ili izvršiti prenamena u zavisnosti od potreba budućeg zakupca. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

4.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Zvezdarska šuma - Pante Srećkovića
|

Stan u novogradnji iz 2020.godine u ul. Pante Srećkovića u neposrednoj blizini Zvezdarske šume. Nalazi se na 4/4 spratova u zgradi za liftom. Grejanje u stanu je etažno – podno. Stan se sastoji od ulaznog predsoblja, velikog dnevnog boravka koji je povezan sa kuhinjom i ima izlaz na terasu, spavaće sobe sa izlazom na drugu terasu, velikog kupatila sa prirodnom ventilacijom, kadom i tuš kabinom. Stanu pripada i tavanski prostor preko 30 m2 koji se nalazi iznad stana i direktno je povezan sa stanom, čija kvadratura nije ušla u uknjiženu površinu stana. Tavanski prostor visine 1,65m je potpuno sređen sa parketom i postoje dva krovna prozora. Stan je uknjižen je na 92 m2 i odmah je useljiv. Uz stan se prodaje i parking mesto u garaži zgrade po ceni od 14.800 € Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

195.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Autokomanda - Generala Anrija
|

Luksuzan trosoban stan u novosagrađenoj zgradi u najlepšoj ulici na Voždovcu. Stan se nalazi na 2/3 spratova u zgradi sa liftom i grejanjem i hlađenjem preko toplotnih pumpi (fan coil). Projektovana površina stana je 67 m2 i sastoji se od ulaznog antrea, dnevnog boravka sa trpezarijom, odvojene kuhinje, dve spavaće sobe i kupatila. Stan je opremljen najkvalitetnijim i najsavremenijim materijalima, najkvalitetnijim uvoznim parketom, italijanskom rasvetom, ulazna i sobna vrata su Bosal-ova, italijanska keramika u kupatilu. Uz stan se prodaje i parking mesto u garaži od 13.48 m2 po ceni od 30.000 €, ulaz u garažu je auto-liftom. Samo keš kupci. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

257.000 €
Stan | Beograd - Vračar - Hram svetog Save - Nikolaja Hartviga
|

Dvosoban stan u novogradnji u ulici Nikolaja Hartviga, kod Hrama Svetog Save ukupne površine 65,22 m2 u prizemlju. Trenutno se završava postavljanje parketa po stanovima, montirana su ulazna one touch lock vrata, kupatila su obložena granitnim pločama a montiranje sanitarija se planira po završetku parketa. Useljanje se planira za 1.mart 2024.godine. Stan je sagrađen u luksuznoj stambenoj zgradi spratnosti Pr+4+Pk. Zgrada je sagrađena od najsavremenijih materijala, moderno koncipirana sa liftom i centralnim grejanjem. Kupovina je moguća i putem kredita. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom (37m2), spavaće sobe, kupatila i terase. Cena stana je 293.490 € sa uračunatim PDV Mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 35.000 € sa uračunatim PDV. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

293.490 €
Stan | Beograd - Vračar - Hram svetog Save - Nikolaja Hartviga
|

Četvorosoban stan u novogradnji u ulici Nikolaja Hartviga, kod Hrama Svetog Save ukupne površine 120,30 m2 na 2. i 3. spratu. Trenutno se završava postavljanje parketa po stanovima, montirana su ulazna one touch lock vrata, kupatila su obložena granitnim pločama a montiranje sanitarija se planira po završetku parketa. Useljanje se planira za 1.mart 2024.godine. Stan je sagrađen u luksuznoj stambenoj zgradi spratnosti Pr+4+Pk. Zgrada je sagrađena od najsavremenijih materijala, moderno koncipirana sa liftom i centralnim grejanjem. Kupovina je moguća i putem kredita. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom (33,65 m2),hodnika, vešernice, kupatila, dve spavaće sobe, master sobe, master kupatila i terase (12,58 m2). U cenu stana je uračunat i PDV. Mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 35.000 € sa uračunatim PDV. Prodaje se i identičan stan na trećem spratu. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

541.350 €
Lokal | Beograd - Savski venac - Resavska
|

Luksuzan ulični lokal sa velikim izlogom i staklenim vratima nalazi se u Resavskoj ulici u novosagrađenoj zgradi do Nemanjine ulice. Lokal je ukupne površine 163 m2 u prizemlju. Prostor je podeljen staklenim pregradnim zidovima na više kancelarija a u okviru prostora postoji poseban deo u kome se nalazi čajna kuhinja sa trpezarijom, soba za sef kao i toalet. Iza lokala se nalazi izbetonirano dvorište koje pripada lokalu. Lokal je luksuzno sređen sa vanstandardnom visinom plafona, dekorativnom rasvetom i više klima uređaja po prostorijama. Prostor je priključen na daljinski sistem grejanja, postoji alarmi sistem, kao i razvedena kompjuterska mreža. U lokal se ulazi sa ulice . Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

475.000 €
Stan | Beograd - Palilula - Botanička bašta - Đušina
|

Luksuzno opremljen stan – dupleks korisne površine 152 m2. Stan se nalazi u zgradi novije gradnje na 5. i 6. spratu sa dva lifta i 24-časovnim fizičkim obezbeđenjem. Sastoji se od ulaznog hodnika, velike dnevne sobe sa trpezarijom i izlazom na terasu, kuhinje, gostinjskog toaleta sa sanitarnom prostorijom za pranje u donjem nivou. U gornjem nivou nalaze se dve spavace sobe, svaka sa svojim kupatilom. Uz stan se prodaje i garažno mesto od 18 m2 po ceni od 25.000 €. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

494.000 €
Agencije za nekretnine | Kaca Lazarevic