Nekretnine: Agencije za nekretnine | Euroinvest Samostalna Agencija Za Nekretnine

Euroinvest


Broj u registru posrednika : 1135
Beograd
Ratka Mitrovića 98
Telefon: (065) 251-2317
Telefon 1: (011) 251-8741
Telefon 2: (065) 251-2317
Web sajt
www.euroinvest.rs
Stan | Beograd - Rakovica - Vidikovac - Kneza Višeslava
|

Visokokvalitetna stambeno poslovna zgrada, na odličnoj lokaciji, pored Lidla i McDonalda. Novogradnja, idealna za poslovni prostor. Nalazi se na 1.spratu u zgradi sa centralnim grejanjem i sa liftom. Zgrada ima podzemnu garažu sa dostupnim parking mestima. U stanu je urađena kuhinja, poseduje klima uređaj, stan je okrenut ka ulici i izuzetno je pogodan za isticanje reklamne poruke. Moguće je za potrebe veće firme iznajmiti još stanova na istom spratu. Cena je bez PDV -a. Cena 15e/m2 plus PDV. Agencijska provizija je polovina jedne mesečne kirije. Agent Miloš Simić 065 2512 317.

863 €
Kuća | Beograd - Čukarica - Banovo brdo - Mira Popare
|

Banovo brdo, ulica Mira Popare. Vertikala - 1/2 porodične stambene zgrade spratnosti Pr+1 površine 110m2 (kroz prizemlje i sprat), desna bočna strana gledano sa ulice, sa suterenskim prostorom od dodatnih blizu 50m2 koji je takođe u funkciji stanovanja. Polovina kuće koristi 1/2 parcele, odnosno nekih 294 m2 dvorišta. Polovina kuće - vertikala, ima svoj tavanski prostor, jako perspektivan za proširenje stanovanja. Vertikala može da funkcioniše kao dve zasebne stambene jedinice. Ima svoj parking prostor i izuzetno lepo dvorište. Prodaje se suvlasništvo od 1/2 idealnog dela uknjiženog objekta (porodične stambene zgrade), koji se sastoji od dva zasebna kućna broja. Ulaz je poseban, dvorište ograđeno. Objekat je za kompletnu adaptaciju. Lokacija nadomak Košutnjaka, izuzetno atraktivna. Zgrada je okružena zelenilom. Blizina škola, obdaništa, odlična povezanost sasvim delovima grada. Agencijska provizija 2%. Agent Miloš Simić.

280.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Vojvode Milenka
|

Ulica Vojvode Milenka, prekoputa Kneza Miloša Residence ekskluzivnog kompleksa, na potezu između ulica Kneza Miloša i Sarajevske. Izuzetna lokacija, jedan pravi porodičan stan u srcu grada. Uknjižen, 3,5 stan, 94 m2 korisne površine, komforan, sa 3 spavaće sobe i 2 kupatila. Ima lepu terasu koja je okrenuta ka dvoristu punom zelenila. Zgrade su od fasadne cigle, 2 lifta, CG na gradsku toplanu. Stan je okrenut dvostrano. Parking za stanare u unutrašnjem dvorištu zgrade. Stan je kompletno renoviran. Agencijska provizija 2%. Miloš Simić .

315.000 €
Kuća | Beograd - Obrenovac - Konatice - Niška
|

Konatice (pripada opštini Obrenovac) neposredna blizina Stepojevca, svega 5 minuta vožnje od Stepojevca, a pola sata od Beograda. Uknjižena kuća ukupne površine 284m2, troetažna plus potkrovlje, pomoćni objekat 36m2, garaža, nepunih 13 ari placa. Kompletno domaćinstvo, kuća višesobna u izvanrednom stanju, praktično bez ulaganja, veliko i uređeno dvorište sa pomoćnim objektom. Prelep kraj, divno mesto za odmor i život, . Saobraćajno odlično povezano. Idealno za višečlanu porodicu. Agencijska provizija 2%. Agent Miloš Simić

140.000 €
Stan | Beograd - Čukarica - Banovo brdo - Lješka
|

Uknjižen, dvosoban, Banovo brdo, Lješka, 48m2, CG, VPR/V, kod XIII beogradske gimnazije, Komforan dvosoban stan u izvornom, dobro očuvanom stanju, na izuzetno atraktivnoj lokaciji u Lješkoj ulici, u neposrednoj blizini obdaništa, osnovne i srednje škole i Doma zdravlja. Stan je okrenut kontra od ulice, gleda na zapad, tako da ima visinu prvog sprata, a ulaz u zgradu je podignut nekoliko stepenika. Stan ima dve prostrane sobe jednake veličine, dok se u sredini nalazi kuhinja i trpezarija. Nema balkon. U predsoblju iz koga se ulazi u sve prostorije u stanu, nalaze se ugradni plakari, Raspored je jako funkcionalan. Kupatilo ima prirodnu ventilaciju preko prozora ka svetlarniku. Lep stan, na uvek aktuelnoj lokaciji. Za svaku preporuku, odličan za stanovanje ali i za investiciju jer se lako rentira. Agencijska provizija 2%. Agent Miloš Simić.

119.990 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 45 (TC Enjub) - Jurija Gagarina
|

https://www.halooglasi.com/nekretnine/prodaja-stanova/3-0-uknjizen-divan-pogled-odlicna-lokacija/5425643186571?kid=1

205.000 €
Stan | Beograd - Čukarica - Čukarička padina - Radnička
|

Čukarička padina, ul.Radnička, Uknjižen, dvosoban stan, 58m2, terasa, IV/VI, cg, lift. Komforan dvosoban stan, adaptibilan u dvoiposoban, velika ostava u stanu. Solidno održavan, odličan ulaz i zgrada, okružen zelenilom, na raspolaganju stanarima je veliki i uvek dostupan parking oko zgrade, neposredna blizina kompletne infrastrukture. Stan traži standardna ulaganja. Izvanredna lokacija i stan za svaku preporuku. Agencijska provizija 2%. Miloš Simić 065 2512317

135.000 €
Stan | Beograd - Čukarica - Žarkovo - Vodovodska
|

Žarkovo, Vodovodska ulica. Garsonjera - u postupku legalizacije, II sprat u trospratnoj zgradi, EG, klima, površina 25m2 sa terasom. Odlicna lokacija, solidna zgrada i ulaz. Klasična garsonjera, izvanredna veza gradskim prevozom ka Banovom Brdu i Čukaričkoj padini. Stan zahteva standardna ulaganja. Investitor je predao zahtev za legalizaciju. Pogodan je za izdavanje, veoma rentabilan stan sa jeftinim režijskim troškovima. Cena 45.000 eur. Agencijska provizija 2%. MIloš Simić 065 2512317.

45.000 €
Kuća | Beograd - Barajevo - Vranić - Kosmajskih partizana
|

Popa Atanasija, na samom ulazu u Vranić. Uknjižena kvadratura kuće 124 m2, osnova PR 62m2 +I sprat 62m2, korisna površina 97m2. Plac 6 ari. Vlasnik 1/1 U prizemlju su dnevni boravak, trpezarija, kuhinja i toalet. Iz ulaznog hodnika, stepenice sa ogradom od kovanog gvožđa vode u gornji nivo kuće - spavaći blok sa 3 spavaće sobe i kupatilo. Grejanje EG ( na drva ili ugalj). Postoji potencijalna mogućnost u narednom periodu grejanje na gas, dovedena je instalacija za priključak u dvorište. Gradska voda, trofazna struja, lepo dvorište. Bez tereta i zabeležbi. Agencijska provizija 2%. Agent Jelena Krsmanović.

84.000 €
Stan | Beograd - Čukarica - Cerak - Žitomislićka
|

Cerak-Žitomislička Uknjižen 3.0 stan 96m2, na 1 spratu sa lepom terasom. Najlepša lokacija na Ceraku, Žitomislicka ulica. Izuzetno kvalitetne i održavane zgrade sa centralnim grejanjem. Stan je uknjižen i nalazi se na prvom spratu od tri , dvostran, renoviran pre par godina i lepo održavan, lako je adaptibilan u 4.0 sa vrlo malim ulaganjima. Ima ktv, internet, podrum, vešernicu. Odlična lokacija, miran kraj sa puno zelenila, u blizini su škola, 2 vrtića, više marketa, pijaca, pošta. Zgrada je uredna i dobro održavana, podrum, vešernica, dosta parking mesta. Retko u ponudi. Za svaku preporuku. Agencijska provizija 2%. Agent Aleksandar Ilić.

245.000 €
Agencije za nekretnine | Euroinvest Samostalna Agencija Za Nekretnine