Nekretnine: Agencije za nekretnine | Euroinvest Samostalna Agencija Za Nekretnine

Euroinvest


Broj u registru posrednika : 1135
Beograd
Ratka Mitrovića 98
Telefon: (065) 251-2317
Telefon 1: (011) 251-8741
Telefon 2: (065) 251-2317
Web sajt
www.euroinvest.rs
Kuća | Beograd - Čukarica - Banovo brdo - Mira Popare
|

Banovo brdo, ulica Mira Popare. Vertikala - 1/2 porodične stambene zgrade spratnosti Pr+1 površine 110m2 (kroz prizemlje i sprat), desna bočna strana gledano sa ulice, sa suterenskim prostorom od dodatnih blizu 50m2 koji je takođe u funkciji stanovanja. Polovina kuće koristi 1/2 parcele, odnosno nekih 294 m2 dvorišta. Polovina kuće - vertikala, ima svoj tavanski prostor, jako perspektivan za proširenje stanovanja. Vertikala može da funkcioniše kao dve zasebne stambene jedinice. Ima svoj parking prostor i izuzetno lepo dvorište. Prodaje se suvlasništvo od 1/2 idealnog dela uknjiženog objekta (porodične stambene zgrade), koji se sastoji od dva zasebna kućna broja. Ulaz je poseban, dvorište ograđeno. Objekat je za kompletnu adaptaciju. Lokacija nadomak Košutnjaka, izuzetno atraktivna. Zgrada je okružena zelenilom. Blizina škola, obdaništa, odlična povezanost sasvim delovima grada. Agencijska provizija 2%. Agent Miloš Simić.

280.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Vojvode Milenka
|

Ulica Vojvode Milenka, prekoputa Kneza Miloša Residence ekskluzivnog kompleksa, na potezu između ulica Kneza Miloša i Sarajevske. Izuzetna lokacija, jedan pravi porodičan stan u srcu grada. Uknjižen, 3,5 stan, 94 m2 korisne površine, komforan, sa 3 spavaće sobe i 2 kupatila. Ima lepu terasu koja je okrenuta ka dvoristu punom zelenila. Zgrade su od fasadne cigle, 2 lifta, CG na gradsku toplanu. Stan je okrenut dvostrano. Parking za stanare u unutrašnjem dvorištu zgrade. Stan je kompletno renoviran. Agencijska provizija 2%. Miloš Simić .

315.000 €
Kuća | Beograd - Obrenovac - Konatice - Niška
|

Konatice (pripada opštini Obrenovac) neposredna blizina Stepojevca, svega 5 minuta vožnje od Stepojevca, a pola sata od Beograda. Uknjižena kuća ukupne površine 284m2, troetažna plus potkrovlje, pomoćni objekat 36m2, garaža, nepunih 13 ari placa. Kompletno domaćinstvo, kuća višesobna u izvanrednom stanju, praktično bez ulaganja, veliko i uređeno dvorište sa pomoćnim objektom. Prelep kraj, divno mesto za odmor i život, . Saobraćajno odlično povezano. Idealno za višečlanu porodicu. Agencijska provizija 2%. Agent Miloš Simić

140.000 €
Stan | Beograd - Čukarica - Banovo brdo - Lješka
|

Uknjižen, dvosoban, Banovo brdo, Lješka, 48m2, CG, VPR/V, kod XIII beogradske gimnazije, Komforan dvosoban stan u izvornom, dobro očuvanom stanju, na izuzetno atraktivnoj lokaciji u Lješkoj ulici, u neposrednoj blizini obdaništa, osnovne i srednje škole i Doma zdravlja. Stan je okrenut kontra od ulice, gleda na zapad, tako da ima visinu prvog sprata, a ulaz u zgradu je podignut nekoliko stepenika. Stan ima dve prostrane sobe jednake veličine, dok se u sredini nalazi kuhinja i trpezarija. Nema balkon. U predsoblju iz koga se ulazi u sve prostorije u stanu, nalaze se ugradni plakari, Raspored je jako funkcionalan. Kupatilo ima prirodnu ventilaciju preko prozora ka svetlarniku. Lep stan, na uvek aktuelnoj lokaciji. Za svaku preporuku, odličan za stanovanje ali i za investiciju jer se lako rentira. Agencijska provizija 2%. Agent Miloš Simić.

115.000 €
Kuća | Beograd - Barajevo - Vranić - Kosmajskih partizana
|

Popa Atanasija, na samom ulazu u Vranić. Uknjižena kvadratura kuće 124 m2, osnova PR 62m2 +I sprat 62m2, korisna površina 97m2. Plac 6 ari. Vlasnik 1/1 U prizemlju su dnevni boravak, trpezarija, kuhinja i toalet. Iz ulaznog hodnika, stepenice sa ogradom od kovanog gvožđa vode u gornji nivo kuće - spavaći blok sa 3 spavaće sobe i kupatilo. Grejanje EG ( na drva ili ugalj). Postoji potencijalna mogućnost u narednom periodu grejanje na gas, dovedena je instalacija za priključak u dvorište. Gradska voda, trofazna struja, lepo dvorište. Bez tereta i zabeležbi. Agencijska provizija 2%. Agent Jelena Krsmanović.

84.000 €
Stan | Beograd - Čukarica - Žarkovo - Vodovodska
|

Žarkovo, Vodovodska ulica. Garsonjera - u postupku legalizacije, II sprat u trospratnoj zgradi, EG, klima, površina 25m2 sa terasom. Odlicna lokacija, solidna zgrada i ulaz. Klasična garsonjera, izvanredna veza gradskim prevozom ka Banovom Brdu i Čukaričkoj padini. Stan zahteva standardna ulaganja. Investitor je predao zahtev za legalizaciju. Pogodan je za izdavanje, veoma rentabilan stan sa jeftinim režijskim troškovima. Cena 45.000 eur. Agencijska provizija 2%. MIloš Simić 065 2512317.

45.000 €
Kuća | Užice - Gradska lokacija - Borak
|

Uknjižena, lepa, porodična vikend kuća, nadomak turističkog centra Zlatibor, 15-ak minuta vožnje kolima. Ljubanje 20km od centra Zlatibora. Van prenaseljenog područja i gužve. Pruža mogućnosti za odmor i brzu posetu Zlatiboru. Traži manja ulaganja standardnog tipa. Ova interesantna kuća je na zasebnom, sređenom placu od 8 ari, spratna, ima kamin, terasu. Uknjižena na 53m2 , bruto 73m2. Agencijska provizija 2%. Miloš Simić 065 2512 317.

55.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 2 - Otona Župančiča
|

Novi Beograd-Otona Župančića Jednosoban stan 37m2, sa lepim rasporedom, 2 prostorije, kupatilo. Klasično prizemlje, nije ukopano, lep i uredan ulaz. Stan je u izvornom stanju, uknjižen, sa cg, ktv, interfon. Odlična lokacija, miran kraj, u neposrednoj blizini prevoza, škole, vrtića, više marketa, tržnog centra. Moguććnost adaptacije u poslovni prostor, lokal. Dobra investicija za izdavanje. Agencijska provizija 2%. Aca Ilić

95.000 €
Stan | Beograd - Čukarica - Žarkovo - Katarine Bogdanović
|

ŽARKOVO Julino brdo - Katarine Bogdanović 3.0 stan 65m2, I sprat od III, grejanje na gas, Odličan raspored sa 2 spavaće sobe, svetao, sunčan stan sa lepom terasom, PVC stolarija, odlična izolacija, bez većih ulaganja. Predato za legalizaciju, sa kompletnom dokumentacijom, samo keš kupci, može overa kod notara. Agencijska provizija 2%. Miroslav Petrović 062/615 012.

117.000 €
Stan | Beograd - Čukarica - Cerak - Žitomislićka
|

Cerak-Žitomislička Uknjižen 3.0 stan 96m2, na 1 spratu sa lepom terasom. Najlepša lokacija na Ceraku, Žitomislicka ulica. Izuzetno kvalitetne i održavane zgrade sa centralnim grejanjem. Stan je uknjižen i nalazi se na prvom spratu od tri , dvostran, renoviran pre par godina i lepo održavan, lako je adaptibilan u 4.0 sa vrlo malim ulaganjima. Ima ktv, internet, podrum, vešernicu. Odlična lokacija, miran kraj sa puno zelenila, u blizini su škola, 2 vrtića, više marketa, pijaca, pošta. Zgrada je uredna i dobro održavana, podrum, vešernica, dosta parking mesta. Retko u ponudi. Za svaku preporuku. Agencijska provizija 2%. Agent Aleksandar Ilić.

245.000 €
Stan | Beograd - Rakovica - Vidikovac - Vidikovački venac
|

Vidikovački venac, Uknjižen, izvorno 2.0 stan, 66m2, dve lođe, III sprat od 3, CG, nema lift, crvena fasadna cigla. Stan se nalazi na izuzetnoj lokaciji, okrenut ka Avali, sa prelepim pogledom, zgrada je okružena zelenilom, ulaz jako uredan i čist. Stan je renoviran, veoma interesantan i uspešno adaptiran u dvoiposoban. Ima dve lođe. U stanu su ugrađeni američki plakari, veoma funkcionalni. Neposredna blizina škole, vrtića, pijace, prevoza, izuzetno miran kraj, najlepši deo naselja. Komforan i uvek dostupan parking ispred zgrade. Stan za svaku preporuku. Agencijska provizija 2%. Miloš Simić 065 2512 317.

138.000 €
Stan | Beograd - Čukarica - Cerak vinogradi - Jasenova
|

4,0 Cerak Vinogradi, ulica Jasenova Uknjižen stan 113m2 (2L), izvorni dupleks kroz VI i VII sprat, lift, cg, topla voda. Izuzetna lokacija, deo naselja koji je bliži Filmskom gradu. Funkcioniše kao dve potpuno nezavisne stambene jedinice, obe sa zasebnim odvojenim ulazom. U donjoj etaži je komforan dvosoban stan sa terasom, površina donje etaže je oko 66m2, u odlicnom stanju, bez potrebe za većim ulaganjima. U gornjem nivou (nivo VII sprata) sa posebnim ulazom, jako lepo organizovan 1.5 stan, površine oko 46m2, sa otvorenim prostorom u dnevnom boravku, garderoberom, moderno uređeno kupatilo i čitav enterijer, sve potpuno novo i bez ulaganja. Stan ima lepe mogucnosti, idealan za 2 ili 3 generacije ili višečlanu porodicu da se komotno smesti. Miran kraj, lep pogled, puno zelenila, veliki parking. Neposredna blizina škole i obdaništa i kompletne infrastrukture. Vredi pogledati. Stan ima hipoteku. Agencijska provizija 2%. Miloš Simić 065 2512 317.

250.000 €
Stan | Beograd - Čukarica - Julino brdo - Marine Veličković
|

1.5 Julino brdo, Marine Veličković, odlična lokacija. Uknjižen stan 33m2(T), cg, lift, potkrovlje u nivou V sprata (lift ide do IV sprata). Stan je u izvanrednom stanju, izuzetno lepo organizovan prostor, sa terase se pruža divan pogled. Podna povrsina stana je 38m2, a postoji i pripadajuća galerija iznad dnevnog boravka, koja je uređena kao radna soba. Neposredna blizina centra Žarkova i Banovog brda, prevozom odlična veza sa svim delovima grada. Agencijska provizija 2%. Miloš Simić 065 2512 317.

80.000 €
Stan | Beograd - Stari grad - Skupština - Kosovska
|

Centar, Kosovska, iza Skupštine. 3.0 Uknjižen 87m2, na 2.spratu od ukupno 5, cg, lift, podrum. Imamo priliku da vam predstavimo stan na izuzetnoj lokaciji, u jednoj od najatraktivnijih ulica u Beogradu. Nalazi se na početku ulice i jednostrano je orjentisan prema Kosovskoj ulici. Zgrada je u neposrednoj blizini Skupštine, parka Tašmajdan i Doma omladine, a na svega par minuta hoda do Knez Mihailove ulice. Stan je kompletno i kvalitetno renoviran, zamenjene su sve elektro i vodovodne instalacije, korišćeni materijali vrhunskog kvaliteta, zamenjen parket, uvozna keramika i sanitarija, moderna rasveta, Bosal sigurnosna ulazna vrata. Stan je u predratnoj zgradi salonskog tipa. Sam položaj zgrade i struktura stana povoljna je za razne delatnosti. Sastoji se iz dve prostrane sobe sa ugradnim plakarima, velikog salona (dnevna soba), prostrane trpezarije, i kuhinje koja je savremeno opremljena. Stan ima dva mokra čvora (kupatilo i toalet) i ostavu. Trenutno je kompletno namešten i postoji mogućnost dogovora da tako i ostane. Vredan svake pažnje Agencijska provizija 2%. Aleksandar Ilić 069/ 27 23 858.

375.000 €
Stan | Beograd - Rakovica - Vidikovac - Susedgradska
|

Vidikovac, Susegradska ulica - ispod Eurohrasta. Zgrade od bela fasadne cigle. Jednoiposoban (dvosoban) stan povrsine 54m2 sa dodatnom prostorijom povrsine 6m2, CG, klasicno prizemlje par stepenika odignuto od zemlje. Lep raspored, stan ima lođu i nalazi se u korektnom izvornom stanju, zahteva sređivanje. Ispred zgrade je veliki parking sa uvek raspoloživim mestima za parkiranje. Ostava pored stana je funkcionalno pripojena stanu i funkcioniše kao još jedna soba. Stan je veoma adaptibilan i moguće je napraviti još jedan mokri čvor po potrebi. Infrastruktura je kompletna. Stan je upisan u katastar ali nije preknjižen na prodavca, iz otkupa je i ima sve uslove da se uknjiži direktno na novog kupca. Potreban je kupac koji ne kupuje iz kredita. Moguć je dogovor oko cene sa ozbiljnim kupcem. Agencijska provizija 2%. Miloš Simić

107.500 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Bežanijska kosa 3 - Milana Vujaklije
|

Bežanijska Kosa, Milana Vujaklije. Odličan 4,0 stan, izuzetno funkcionalan 81m2 (T) bez ulaganja. Prazan, odmah useljiv. Stan i zgrada su na odličnoj lokaciji, u održavanoj zgradi od žute fasadne cigle, na 6. soratu u zgradi sa liftom i cg. Komforan stan sadrži dnevni boravak, kuhinju, trpezariju, terasu, 2 mokra čvora i 3 spavaće sobe, Uknjižena zgrada, stan je u procesu otkupa, Pravi porodični stan, za svaku preporuku. Parking iza zgrade. Idealna lokacija, miran i porodičan kraj. Odlična infrastruktura, blizu škole, prevoza, Maxija, odlična povezanost sa svim delovima grada. Agencijska provizija 2%. Miroslav Petrović 062 615012

169.900 €
Stan | Beograd - Čukarica - Žarkovo - Generala Milutina Vlajića
|

Žarkovo Generala Milutina Vlajića 3.0-73+15m2, i garaža-17m2. Vertikale sa stanovima, garažama i dvorištem. Stan je uknjižen na 73m2 ali ima i proširenu terasu 15m2, garaža 17m2. Samo dva stana na ulazu, miran i porodičan kraj. Stan na VPR, visina prvog sprata. Bez ulaganja, cg. Stanu pripadaju i dve ostave u nivou garaže. Jako mirna ulica, puna zelenila.Blizu osnovne škole Đordje KrstiĆ, Trgovačke, Maxija. Odlična infrastruktura, blizu svih neophodnih sadržaja. Porodičan stan za svaku preporuku. Agencijska provizija 2%. Miroslav Petrović 062 615012

195.000 €
Kuća | Beograd - Barajevo - Lipovica - Lipovički put
|

Lipovički put, 4 km od Zlatiborca, od skretanja u Ripanj. Kuća je Po+PR+PTK , uknjižena površina 160 m2 ( izgrađena površina oko 300 m2). Plac 11,05 ari , ravan. Uknjižena na vlasnika 1/1 Stanje objekta: Sređene su 2 sobe, kuhinja, 2 kupatila, promenjena je kompletno stolarija pre 7 godina, stavljena je PVC, zamenjen krov i oluci. Sprovedene cevi vodovodne u kompletnoj kući, gradska voda, struja, septička jama. Ima građevinsku dozvolu, nema upotrebnu dozvolu. Izuzetno atraktivna lokacija placa sa uređenim prilazom sa glavnog puta, lepa pozicija placa. Agencijska provizija 2%. Jelena Krsmanović

85.000 €
Plac | Beograd - Čukarica - Žarkovo - Drage Spasić
|

LOKACIJA SPREMNA ZA GRADNJU. Građevinska parcela površine 538m2 (5,38 ari) u centru Žarkova, ulica Drage Spasić, oko 100m udaljena od Super Vera. Nalazi se u zoni porodičnog stanovanja. Urbanistički parametri i ograničenja su sledeći : maksimalna spratnost P+1+PK. Indeks izgradjenosti 0,6 - 0,8. Moguće je formiranje maksimalno 3 stambene jedinice uz garaže i pomoćne prostorije u jednoj ili 2 podzemne etaže. Idealna lokacija za izgradnju komforne porodične kuće ili objekat koji može služiti i za poslovnu namenu (kancelarije, sedište firme, dr...) Izvanredna povezanost sa svim delovima grada. Položaj parcele omogućava da zbog pada terena od ulice na dole maksimalno budu iskorišćene podzemne etaže. Stari objekat na parceli je porušen. Dobijena je važeća građevinska dozvola za izgradnju stambenog objekta - kuće spratnosti 2po+ pr + 1sp+ ps, neto površina 358m2 u nadzemnim etažama, plus dve podzemne etaže. Postoji mogućnost izmene garađevinske dozvole u skladu sa potrebama budućeg vlasnika. Agencijska provizija 2%. Aca ilić 069/2723 858.

230.000 €
Agencije za nekretnine | Euroinvest Samostalna Agencija Za Nekretnine