Nekretnine: Agencije za nekretnine | Bozjak Nekretnine

Božjak nekretnine


Broj u registru posrednika : 1076
Zrenjanin
Koče Kolarova 20
Telefon: (063) 772-9329
Telefon 2: (063) 772-9329
Web sajt
www.bozjaknekretnine.rs
Stan | Beograd - Zemun
|

Prodaje se dvosoban stan u izgradnji na prvom spratu u zgradi sa šest spratova i dva nivoa garaža ispod objekta. Zgrada se nalazi na odličnoj lokaciji, u Zemunu, u blizini glavnih saobraćajnica i Pupinovog mosta. Stan ima ukupno 65,76m2 od kojih je terasa 3,4m2. Stan ima hodnik, kuhinju, kupatilo, dnevnu sobu, trpezariju, spavaću sobu i terasu. Svi materijali i oprema kojom se gradi zgrada i koji se ugrađuju u stanove su vrhunskog kvaliteta, proizvedeni od strane renomiranih proizvođača, od podova, keramike, stolarije, stanskih i sobnih vrata, termo i zvučna, kao i hidroizolacija...Grejanje - daljinski sistem grejanja sa merenjem utroška energije putem kalorimetara, aluminijumski radijatori. Klimatizacija - inverterske split i multi sistem jedinice inostranih brendova potvrđenog kvaliteta.Objekat ima B energetski razred. U stanu je predviđen Smart Home bežični sistem. Kupovina stana je direktno od investitora, bez plaćanja provizije agenciji i uz mogućnost povrata PDV-a za kupovinu prvog stana. Istaknuta cena stana je sa uračunatim PDV-om i može se korigovati u zavisnosti od dinamike plaćanja . Uz stan se može kupiti i garažno mesto kojih ima u dva nivoa ispod objekta.

184.128 €
Stan | Beograd - Zemun
|

Prodaje se četvorosoban stan u izgradnji na prvom spratu u zgradi sa šest spratova i dva nivoa garaža ispod objekta. Zgrada se nalazi na odličnoj lokaciji, u Zemunu, u blizini glavnih saobraćajnica i Pupinovog mosta. Stan ima ukupno 112,39m2 od kojih je terasa 10,75m2. Stan ima hodnik, kuhinju, dnevnu sobu i trpezariju, tri spavaće sobe, degažman, dva kupatila i dve terase. Svi materijali i oprema kojom se gradi zgrada i koji se ugrađuju u stanove su vrhunskog kvaliteta, proizvedeni od strane renomiranih proizvođača, od podova, keramike, stolarije, stanskih i sobnih vrata, termo i zvučna, kao i hidroizolacija...Grejanje - daljinski sistem grejanja sa merenjem utroška energije putem kalorimetara, aluminijumski radijatori. Klimatizacija - inverterske split i multi sistem jedinice inostranih brendova potvrđenog kvaliteta.Objekat ima B energetski razred. U stanu je predviđen Smart Home bežični sistem. Kupovina stana je direktno od investitora, bez plaćanja provizije agenciji i uz mogućnost povrata PDV-a za kupovinu prvog stana. Istaknuta cena stana je sa uračunatim PDV-om i može se korigovati u zavisnosti od dinamike plaćanja . Uz stan se može kupiti i garažno mesto kojih ima u dva nivoa ispod objekta.

309.072 €
Stan | Beograd - Zemun
|

Prodaje se dvoiposoban stan u izgradnji na visokom prizemlju u zgradi sa šest spratova i dva nivoa garaža ispod objekta. Zgrada se nalazi na odličnoj lokaciji, u Zemunu, u blizini glavnih saobraćajnica i Pupinovog mosta. Stan ima ukupno 72,37m2 od kojih je terasa 3,43m2. Stan ima hodnik, kuhinju, dnevna soba i trpezarija, dve spavaće sobe, degažman, kupatilo, toalet i terasu. Svi materijali i oprema kojom se gradi zgrada i koji se ugrađuju u stanove su vrhunskog kvaliteta, proizvedeni od strane renomiranih proizvođača, od podova, keramike, stolarije, stanskih i sobnih vrata, termo i zvučna, kao i hidroizolacija...Grejanje - daljinski sistem grejanja sa merenjem utroška energije putem kalorimetara, aluminijumski radijatori. Klimatizacija - inverterske split i multi sistem jedinice inostranih brendova potvrđenog kvaliteta.Objekat ima B energetski razred. U stanu je predviđen Smart Home bežični sistem. Kupovina stana je direktno od investitora, bez plaćanja provizije agenciji i uz mogućnost povrata PDV-a za kupovinu prvog stana. Istaknuta cena stana je sa uračunatim PDV-om i može se korigovati u zavisnosti od dinamike plaćanja . Uz stan se može kupiti i garažno mesto kojih ima u dva nivoa ispod objekta.

195.399 €
Stan | Beograd - Zemun
|

Prodaje se dvoiposoban stan u izgradnji na visokom prizemlju u zgradi sa šest spratova i dva nivoa garaža ispod objekta. Zgrada se nalazi na odličnoj lokaciji, u Zemunu, u blizini glavnih saobraćajnica i Pupinovog mosta. Stan ima ukupno 81,93m2 od kojih je terasa 2,81m2. Stan ima hodnik, kuhinju, dnevna soba i trpezarija, dve spavaće sobe, kupatilo toalet i terasu. Svi materijali i oprema kojom se gradi zgrada i koji se ugrađuju u stanove su vrhunskog kvaliteta, proizvedeni od strane renomiranih proizvođača, od podova, keramike, stolarije, stanskih i sobnih vrata, termo i zvučna, kao i hidroizolacija...Grejanje - daljinski sistem grejanja sa merenjem utroška energije putem kalorimetara, aluminijumski radijatori. Klimatizacija - inverterske split i multi sistem jedinice inostranih brendova potvrđenog kvaliteta.Objekat ima B energetski razred. U stanu je predviđen Smart Home bežični sistem. Kupovina stana je direktno od investitora, bez plaćanja provizije agenciji i uz mogućnost povrata PDV-a za kupovinu prvog stana. Istaknuta cena stana je sa uračunatim PDV-om i može se korigovati u zavisnosti od dinamike plaćanja . Uz stan se može kupiti i garažno mesto kojih ima u dva nivoa ispod objekta.

217.114 €
Stan | Beograd - Zemun
|

Prodaje se troiposoban stan u izgradnji na visokom prizemlju u zgradi sa šest spratova i dva nivoa garaža ispod objekta. Zgrada se nalazi na odličnoj lokaciji, u Zemunu u blizini glavnih saobraćajnica i Pupinovog mosta. Stan ima ukupno 94,05m2 od kojih je terasa 2,81m2. Stan ima hodnik, kuhinju, dnevnu sobu i trpezariju, degažman, tri spavaće sobe, garderober, kupatilo, toalet i terasu. Svi materijali i oprema kojom se gradi zgrada i koji se ugrađuju u stanove su vrhunskog kvaliteta, proizvedeni od strane renomiranih proizvođača, od podova, keramike, stolarije, stanskih i sobnih vrata, termo i zvučna, kao i hidroizolacija...Grejanje - daljinski sistem grejanja sa merenjem utroška energije putem kalorimetara, aluminijumski radijatori. Klimatizacija - inverterske split i multi sistem jedinice inostranih brendova potvrđenog kvaliteta.Objekat ima B energetski razred. U stanu je predviđen Smart Home bežični sistem. Kupovina stana je direktno od investitora, bez plaćanja provizije agenciji i uz mogućnost povrata PDV-a za kupovinu prvog stana. Istaknuta cena stana je sa uračunatim PDV-om i može se korigovati u zavisnosti od dinamike plaćanja . Uz stan se može kupiti i garažno mesto kojih ima u dva nivoa ispod objekta.

249.232 €
Stan | Beograd - Zemun
|

Prodaje se trosoban stan u izgradnji na visokom prizemlju u zgradi sa šest spratova i dva nivoa garaža ispod objekta. Zgrada se nalazi na odličnoj lokaciji, u Zemunu u blizini glavnih saobraćajnica i Pupinovog mosta. Stan ima ukupno 73,33m2 od kojih je terasa 6,65m2. Stan ima hodnik, kuhinju, dnevnu sobu i trpezariju, degažman, dve spavaće sobe, kupatilo, toalet i terasu. Svi materijali i oprema kojom se gradi zgrada i koji se ugrađuju u stanove su vrhunskog kvaliteta, proizvedeni od strane renomiranih proizvođača, od podova, keramike, stolarije, stanskih i sobnih vrata, termo i zvučna, kao i hidroizolacija...Grejanje - daljinski sistem grejanja sa merenjem utroška energije putem kalorimetara, aluminijumski radijatori. Klimatizacija - inverterske split i multi sistem jedinice inostranih brendova potvrđenog kvaliteta.Objekat ima B energetski razred. U stanu je predviđen Smart Home bežični sistem. Kupovina stana je direktno od investitora, bez plaćanja provizije agenciji i uz mogućnost povrata PDV-a za kupovinu prvog stana. Istaknuta cena stana je sa uračunatim PDV-om i može se korigovati u zavisnosti od dinamike plaćanja . Uz stan se može kupiti i garažno mesto kojih ima u dva nivoa ispod objekta.

197.991 €
Stan | Beograd - Zemun
|

Prodaje se dvosoban stan u izgradnji na visokom prizemlju u zgradi sa šest spratova i dva nivoa garaža ispod objekta. Zgrada se nalazi na odličnoj lokaciji, u Zemunu, u blizini glavnih saobraćajnica i Pupinovog mosta. Stan ima ukupno 63,46m2 od kojih je terasa 3,03m2. Stan ima hodnik, kuhinju, dnevnu sobu, trpezariju, degažman, spavaću sobu, kupatilo i terasu. Svi materijali i oprema kojom se gradi zgrada i koji se ugrađuju u stanove su vrhunskog kvaliteta, proizvedeni od strane renomiranih proizvođača, od podova, keramike, stolarije, stanskih i sobnih vrata, termo i zvučna, kao i hidroizolacija...Grejanje - daljinski sistem grejanja sa merenjem utroška energije putem kalorimetara, aluminijumski radijatori. Klimatizacija - inverterske split i multi sistem jedinice inostranih brendova potvrđenog kvaliteta.Objekat ima B energetski razred. U stanu je predviđen Smart Home bežični sistem. Kupovina stana je direktno od investitora, bez plaćanja provizije agenciji i uz mogućnost povrata PDV-a za kupovinu prvog stana. Istaknuta cena stana je sa uračunatim PDV-om i može se korigovati u zavisnosti od dinamike plaćanja . Uz stan se može kupiti i garažno mesto kojih ima u dva nivoa ispod objekta. Agencijska provizija 1%

171.342 €
Stan | Beograd - Zemun
|

Prodaje se dvoiposoban stan u izgradnji na visokom prizemlju u zgradi sa šest spratova i dva nivoa garaža ispod objekta. Zgrada se nalazi na odličnoj lokaciji u Zemunu, u blizini glavnih saobraćajnica i Pupinovog mosta. Stan ima ukupno 88,9m2 od kojih je terasa 6,33m2. Stan ima hodnik, kuhinju, dnevnu sobu, trpezariju, degažman, dve odvojene sobe, dva kupatila i dve terase. Svi materijali i oprema kojom se gradi zgrada i koji se ugrađuju u stanove su vrhunskog kvaliteta, proizvedeni od strane renomiranih proizvođača, od podova, keramike, stolarije, stanskih i sobnih vrata, termo i zvučna, kao i hidroizolacija...Grejanje - daljinski sistem grejanja sa merenjem utroška energije putem kalorimetara, aluminijumski radijatori. Klimatizacija - inverterske split i multi sistem jedinice inostranih brendova potvrđenog kvaliteta.Objekat ima B energetski razred. U stanu je predviđen Smart Home bežični sistem. Kupovina stana je direktno od investitora, bez plaćanja provizije agenciji i uz mogućnost povrata PDV-a za kupovinu prvog stana. Istaknuta cena stana je sa uračunatim PDV-om i može se korigovati u zavisnosti od dinamike plaćanja . Uz stan se može kupiti i garažno mesto kojih ima u dva nivoa ispod objekta. Agencijska provizija 1%

235.585 €
Stan | Beograd - Zemun
|

Prodaje se četvorosoban stan u izgradnji na visokom prizemlju u zgradi sa šest spratova i dva nivoa garaža ispod objekta. Zgrada se nalazi na odličnoj lokaciji, u blizini glavnih saobraćajnica i Pupinovog mosta. Stan ima ukupno 90,17m2 od kojih je terasa 5,51m2. Stan ima hodnik, WC, kuhinju, dnevnu sobu i trpezariju, tri odvojene sobe, kupatilo i terasu. Svi materijali i oprema kojom se gradi zgrada i koji se ugrađuju u stanove su vrhunskog kvaliteta, proizvedeni od strane renomiranih proizvođača, od podova, keramike, stolarije, stanskih i sobnih vrata, termo i zvučna, kao i hidroizolacija...Grejanje - daljinski sistem grejanja sa merenjem utroška energije putem kalorimetara, aluminijumski radijatori. Klimatizacija - inverterske split i multi sistem jedinice inostranih brendova potvrđenog kvaliteta.Objekat ima B energetski razred. U stanu je predviđen Smart Home bežični sistem. Kupovina stana je direktno od investitora, bez plaćanja provizije agenciji i uz mogućnost povrata PDV-a za kupovinu prvog stana. Istaknuta cena stana je sa uračunatim PDV-om i može se korigovati u zavisnosti od dinamike plaćanja . Uz stan se može kupiti i garažno mesto kojih ima u dva nivoa ispod objekta. Agencijska provizija 1%

238.950 €
Lokal | Beograd - Zemun
|

Prodaje se lokal u izgradnji u stambenoj zgradi u Zemunu u blizini glavnih saobraćajnica i Pupinovog mosta. U ovom objektu se zida 154 stanova i pet lokala, sa podzemnim garažama u dva nivoa, liftovima, širokim saobraćajnicama. Lokali su u prizemlju, ka ulici, a stanovi od visokog prizemlja do šestog sprata. Ovaj lokal ima 88,19m2 i gleda ka glavnoj ulici, gde su i ulazna vrata i izlog, a drugi je bočno. Prodajni prostor lokala - Plafoni bez završne obrade, zidovi malterisani i pripremljeni za gletovanje, podovi su sa završnom obradom-cementna košuljica. Toaleti lokala kompletno opremljeni završnim oblogama zidova - keramikom, spuštenim plafonima, sanitarijom i jednoručnim baterijama vrhunskog kvaliteta Spoljašnja aluminarija - izlozi i prozori od Alu profila renomiranih proizvodjača. Daljinski sistem grejanja sa merenjem utroška energije putem kalorimetara, aluminijumski radijatori. Fasadni zidovi u prizemlju su od termobloka d=20cm na koji se postavlja kamena vuna d=10cm, zatim opeka d= 12cm koja se malteriše i završno obrađuje. Na spratovima se preko termobloka postavlja termoizolacija od kamene vune d=12cm sa završnom obradom od bavalita, zahvaljujući čemu objekat ima B energetski razred. Sa unutrašnje strane svi fasadni zidovi su malterisani i bojeni disperzionom bojom. Rok završetka objekta je kraj 2024.godine. Istaknuta cena je cena sa PDV-om 3200 eura/m2 i može se korigovati u zavisnosti od dinamike plaćanja i do 2800 eura/m2. Lokal se kupuje direktno od investitora bez plaćanja provizija agenciji. Agencijska provizija 1%

282.208 €
Lokal | Beograd - Zemun
|

Prodaje se lokal u izgradnji u stambenoj zgradi u Zemunu, u blizini glavnih saobraćajnica i Pupinovog mosta.Lokal je u prizemlju. U ovom objektu se zida 154 stanova i pet lokala, sa podzemnim garažama u dva nivoa, liftovima, širokim saobraćajnicama. Lokali su u prizemlju, ka ulici, a stanovi od visokog prizemlja do šestog sprata. Ovaj lokal ima 64,26m2 i gleda ka glavnoj ulici, gde su i ulazna vrata. Prodajni prostor lokala - Plafoni bez završne obrade, zidovi malterisani i pripremljeni za gletovanje, podovi su sa završnom obradom-cementna košuljica. Toaleti lokala kompletno opremljeni završnim oblogama zidova - keramikom, spuštenim plafonima, sanitarijom i jednoručnim baterijama vrhunskog kvaliteta Spoljašnja aluminarija - izlozi i prozori od Alu profila renomiranih proizvodjača. Daljinski sistem grejanja sa merenjem utroška energije putem kalorimetara, aluminijumski radijatori. Fasadni zidovi u prizemlju su od termobloka d=20cm na koji se postavlja kamena vuna d=10cm, zatim opeka d= 12cm koja se malteriše i završno obrađuje. Na spratovima se preko termobloka postavlja termoizolacija od kamene vune d=12cm sa završnom obradom od bavalita, zahvaljujući čemu objekat ima B energetski razred. Sa unutrašnje strane svi fasadni zidovi su malterisani i bojeni disperzionom bojom. Rok završetka objekta je kraj 2024.godine. Istaknuta cena je cena sa PDV-om 3200 eura/m2 i može se korigovati u zavisnosti od dinamike plaćanja i do 2800 eura/m2. Lokal se kupuje direktno od investitora bez plaćanja provizija agenciji. Agencijska provizija 1%

205.632 €
Lokal | Beograd - Zemun
|

Prodaje se lokal u izgradnji u stambenoj zgradi u Zemunu, u blizini glavnih saobraćajnica i Pupinovog mosta.Lokal je u prizemlju. U ovom objektu se zida 154 stanova i pet lokala, sa podzemnim garažama u dva nivoa, liftovima, širokim saobraćajnicama. Lokali su u prizemlju, ka ulici, a stanovi od visokog prizemlja do šestog sprata. Ovaj lokal ima 177,73m2 i gleda ka glavnoj ulici, ima 3 ulaza, dva sa glavne ulice i jedan sa bočne. Prodajni prostor lokala - Plafoni bez završne obrade, zidovi malterisani i pripremljeni za gletovanje, podovi su sa završnom obradom-cementna košuljica. Toaleti lokala kompletno opremljeni završnim oblogama zidova - keramikom, spuštenim plafonima, sanitarijom i jednoručnim baterijama vrhunskog kvaliteta Spoljašnja aluminarija - izlozi i prozori od Alu profila renomiranih proizvodjača. Daljinski sistem grejanja sa merenjem utroška energije putem kalorimetara, aluminijumski radijatori. Fasadni zidovi u prizemlju su od termobloka d=20cm na koji se postavlja kamena vuna d=10cm, zatim opeka d= 12cm koja se malteriše i završno obrađuje. Na spratovima se preko termobloka postavlja termoizolacija od kamene vune d=12cm sa završnom obradom od bavalita, zahvaljujući čemu objekat ima B energetski razred. Sa unutrašnje strane svi fasadni zidovi su malterisani i bojeni disperzionom bojom. Rok završetka objekta je kraj 2024.godine. Istaknuta cena je cena sa PDV-om 3200 eura/m2 i može se korigovati u zavisnosti od dinamike plaćanja i do 2800 eura/m2. Lokal se kupuje direktno od investitora bez plaćanja provizija agenciji. Agencijska provizija 1%

568.736 €
Stan | Zrenjanin - Gradska lokacija - Žarka Zrenjanina
|

Prodaje se nov, jednoiposoban stan u širem centru grada, u blizini Maxija i nove pijace. Stan je na 5. spratu u zgradi sa liftom i interfonom. Stan je opremljen novim nameštajem i tehnikom i takav se i prodaje. Kuhinja je pravljena po meri i kompletno opremljena-ravna ploča, rerna, aspirator, frižider sa zamrzivačem, TV u dnevnoj sobi, veš-mašina u kupatilu. Sastoji se od dnevnog boravka spojenog sa kuhinjom i trpezarijom, odvojene spavaće sobe, kupatila i terase. Grejanje je podno što garantuje niske troškove. Hlađenje je na klima uređaj. Stan je u novoj zgradi koja je u procesu uknjižbe, stan je predbeležen. Trenutno se izdaje, zakup je 350 eura plus troškovi, pa ovaj stan predstavlja dobru investiciju. Agencijska provizija 1,5%

75.000 €
Stan | Zrenjanin - Gradska lokacija - Bagljaš
|

Izdaje se dvosoban, namešten stan na IV spratu na Bagljašu u blizini medicinske škole, pijace, tržnog centra, ambulante, pošte, banke, vrtića i osnovne škole, a na 10 minuta hoda od centra grada. Stan je namešten i opremljen, ima ulaz u kome su cipelarnik i plakar. Veliku dnevnu sobu sa ugaonom garniturom, povezanu sa trpezarijom iz koje se izlazi na terasu. Kuhinja ima ostavu i manju terasu, sa radnim i visećim kuhinjskim elementima, šporet, frižider sa zamrzivačem, aspirator. U spavaćoj sobi je veliki plakar i bračni krevet. Kupatilo je renovirano sa kadom i veš mašinom. Grejanje je centralno gradsko sa kalorimetrima. Hlađenje je na klimu. Po podovima je parket. Stan se izdaje na duži vremenski period. Depozit je u visini jedne zakupnine. Agencijska provizija je 50% prve zakupnine. Agencijska provizija 50%

250 €
Stan | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Prodaje se četvorosoban dupleks od 92m2 na drugom spratu u širem centru grada u novijoj zgradi. Stan ima dve etaže, donju od 60m2 i gornju od 32m2.Stan ne zahteva nikakva ulaganja, osim krečenja. Na donjoj etaži je ulaz, dnevna soba koja je spojena sa trpezarijom i kuhinjom, terasa, jedna spavaća soba i kupatilo. Stepenicama se penje na gornju etažu u kojoj su dve sobe i kupatilo. Zgrada se nalazi u širem centru grada, u mirnoj ulici, ograđena je i ima kapije na daljinsko otvaranje. Stanu u dvorištu pripada obeleženo parking mesto. Zgrada ima interfon. Grejanje je podno na toplotne pumpe, hlađenje je na fenkojlove što garantuje minimalne troškove. Na podu su pločice.Stolarija je PVC sa roletnama i komarnicima. U dnevnoj sobi, trpezariji i kuhinji su spušteni plafoni sa rasvetom. Stan se prodaje sa kompletnim nameštajem i tehnikom koja je u stanu - frižider sa zamrzivačem, ugradna mikrotalasna, ugradna rerna, indukciona ploča, ugradna mašina za pranje sudova, televizori, veš mašina. Vlasnik 1/1, bez tereta, uknjižen. Agencijska provizija 1,5%

130.000 €
Poslovni prostor | Zrenjanin - Gradska lokacija - Jevrejska
|

Poslovni prostor površine 12 m2 u prizemlju poslovne zgrade u samom centru grada, pešačka zona. Poslovna zgrada se nalazi na par minuta hoda od Gradske kuće, banke, Poreske uprave, Suda, pošte i velikog parkinga, RFZZO, NSZ, ... Lokal se sastoji od jedne kancelarije. Zgrada ima ukupno 94 lokala različitih površina što ukupno čini oko 4000 m2 poslovnih prostorija. Većina lokala je izdata advokatskim kancelarijama, predstavništvima firmi i udruženja, galerijama, salonima, ... Ova poslovna zgrada je potpuno renovirana u periodu od 2017-2021.godine, ugrađen je ventilacioni sistem koji obezbeđuje čist i svež vazduh u svim prostorijama. Grejanje i hlađenje je na principu toplotnih pumpi vazduh voda. Zgrada se redovno čisti i održava i ima aktivan sistem obezbeđenja. Poslovni prostor se izdaje na duži period. Agencijski troškovi su 50% prve zakupnine. Agencijska provizija 50%

70 €
Kuća | Zrenjanin - Gradska lokacija - Zorana Nićetina
|

Prodaje se prizemna kuća na Gradnulici u mirnoj ulici. Kuća ima u 129m2 stambenog prostora ispod kog je u suterenu garaža sa ostavom i kotlarnicom. Plac je površine 431m2, širok je i ima kolski ulaz. U kuću se ulazi na par stepenika, po sredini je hodnik, desno je jedna soba i kupatilo, pravo iz hodnika je trpezarija sa kuhinjom. Iz hodnika levo su dnevna soba i spavaća soba. Kuća ima sa zadnje strane terasu koja je hodnikom povezana sa trpezarijom i spavaćom sobom. Grejanje je centralno na plin. Na podovima su parketi. Stolarija je drvena. Kuća ima trofazu struju, plin, priključena je na kanalizaciju,... Kuća je uknjižena, vlasnik 1/1, bez tereta. Moguć je dogovor oko cene i dinamike isplate. Agencijska provizija 1,5%

89.000 €
Stan | Zrenjanin - Gradska lokacija - Nikole Pašića
|

Izdaje se namešten, četvorosoban stan u širem centru grada. Stan je u potkrovlju kuće i ima poseban ulaz u odnosu na prizemlje kuće. Stan se sastoji od ulaza, velike dnevne sobe sa dve garniture za sedenje, terase, prostrane kuhinje sa trpezarijom, terasom, tri sobe, od kojih su dve spavaće, a jedna je ostava i kupatila. Stan je renoviran, kupatilo je novo.Stolarije je PVC.Podovi su pločice i laminat. Grejanje je centralno na plin.Hlađenje je na klimu. Stan je pogodan za maksimalno četiri osobe. Parking mesto postoji u dvorištu i na ulici ispred kuće.Sproveden je internet i TV. Stan se izdaje na duži vremenski period i useljiv je od 25.08.2023.godine. Depozit je u visini jedne zakupnine. Agencijski troškovi su 50% prve zakupnine. Agencijska provizija 50%

350 €
Kuća | Zrenjanin - Gradska lokacija - Bagljaš
|

Prodaje se spratna kuća koja u osnovi ima 83m2, korisne površine 130 m2, a građevinske površine je 191 m2, na placu površine 5,9 ari. Nalazi se u mirnoj ulici, nedaleko od Lidla i Big Shopping Centra. U prizemlju je ulaz, dnevna soba koja je spojena sa trpezarijom i kuhinjom, ostava i kupatilo sa tuš kadom. Kuća u prizemlju ima i dve terase, jedna gleda na ulicu, a druga na dvorište. Na spratu su dve spavaće sobe, koje obe imaju terase i veliko kupatilo sa kadom i izlaz na tavan. U sklopu kuće je u prizemlju garaža, a u dvorištu je šupa. Grejanje je centralno na plin, sa protočnim bojlerom za zagrevanje vode. Stolarija je drvena.Po podovima su parketi. Vlasnik 1/1, uknjižena, bez tereta. Agencijska provizija 1,5%

105.000 €
Kuća | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Prodaje se kuća od ukupno 112m2 (kuća je u osnovi 60m2), sastoji se od prizemlja i potkrovlja, na placu od 2,57 ari u Dolji. Kuća ima bočni ulaz i veliku natkrivenu terasu iz koje se ulazi u kuću.Terasa je okrenuta ka dvorištu koje je malo,ali lepo uređeno. U prizemlju je ulaz, veliki dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinja iz koje se ide u ostavu, toalet sa vešernicom. Duž celog prizemlja je natkrivena terasa sa ulice.Iz prizemlja se drvenim kružnim stepenicama ide na sprat. Na spratu su tri spavaće sobe, od kojih dve imaju izlaz na terasu i kupatilo. U dvorištu je montažna garaža. Kuća ima kolski ulaz. Kuća je novije gradnje, građena od blokova. Grejanje je na plinske peći. Stolarija je drvena.Na podovima je parket. Struja je trofazna. Vlasnik 1/1, bez tereta, uknjižena. Agencijska provizija 1,5%

88.000 €
Kuća | Zrenjanin - Gradska lokacija - Bagljaš
|

Prodaje se dvosobna kuća na Bagljašu od 81m2 na placu od 3,11 ara u blizini osnovne škole.Kuća je stare gradnje, ali je održavana. Kuća se sastoji iz hodnika koji vodi u kuhinju sa trpezarijom, dnevni boravak je sa druge strane. U spavaću sobu se ulazi iz dnevne sobe. Kupatilo i ostava su do kuhinje. Na podovima je parket i keramika. Stolarija je drvena. Urađene su nove instalacije struje. Kuća je povezana na gradski vodovod i kanalizaciju,Plinska instalacija postoji u kući, samo treba plin sprovesti sa ulice. Grejanje može na struju ili čvrsto. U nastavku objekta nalazi se jedna pomoćna prostorija površine 31m2. Uknjižena, bez tereta, vlasnik 1/1. Agencijska provizija 1,5%

45.000 €
Kuća | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Prodaje se dvojna kuća na Gradnulici, levi deo koji je odvojena stambena celina sa ograđenim dvorištem. Kuća ima u osnovi ima 68m2, a ukupno sa suterenom, visokim prizemljem i spratom ima 180m2 na placu od 2,85m2. Kuća ima suteren, visoko prizemlje i sprat. U suterenu je garaža, kuhinja, ostava i kupatilo. Na visokom prizemlju je dnevna soba, kuhinja sa trpezarijom iz koje se izlazi na terasu i kupatilo. Na spratu su tri sobe i kupatilo. Kuća je građena od čvrstog materijala. Na podovima je laminat.Stolarija je drvena u dobrom stanju. CG je na plina i kotao je u suterenu. Vlasnik 1/1,bez tereta, Agencijska provizija 1,5%

80.000 €
Stan | Zrenjanin - Gradska lokacija - Žitni trg
|

Prodaje se renoviran stan na Žitnom trgu u zgradi sa liftom.Stan ima 76m2 plus zatvorenu terasu od 6m2. Stan je na V od VI spratova i u neposrednoj je blizini Žitnog trga i pešačke zone.U blizini je market, trgovine, poslastičarnica, pekara, ... Stan je kompletno renoviran 2017.godine, ugrađena je PVC stolarija sa roletnama, hoblovan je parket, renovirano je kupatilo, lepljene pločice u kuhinji, zatvorena je terasa, okrečen,... Stan ima prostrani ulaz, dve spavaće sobe, kupatilo kuhinju iz koje se ide u ostavu i dnevnu sobu i trpezariju iz koje se izlazi na veliku zatvorenu terasu. U stanu je urađena ugradna kuhinja dužine preko 4m, ugradni plakar u hodnuku sa kliznim vratima, po meri je rađen i nameštaj za terasu. U cenu stana je uračunata kuhinja, plakar u hodniku, plakar u sobi i namešaj na terasi. Stanu pripadaju i dva podruma koja se sređena, postavljena je rasveta i pregrađen je. Grejanje je centralno gradsko sa ugrađenim kalorimetrima na radijatorima što znatno smanjuje troškove grejanja. U stanu su ugrađene tri klime.U blizini zgarde je veliki parking a uz zgradu i na ulici ima parking mesta na kojima se parkiranje ne naplaćuje. Stan je uknjižen i vlasnik 1/1. Agencijska provizija 1,5%

86.000 €
Stan | Zrenjanin - Gradska lokacija - Žitni trg
|

Prodaje se trosoban stan u centru grada, na Žitnom trgu, pešačka zona. Stan je na drugom spratu u zgradi bez lifta. Stan ima površinu od 69m2 bez dve terase, od kojih jedna gleda na ulicu a jedna na dvorište. Stan je pre par godina komplet renoviran, urađena je nova instalacija struje vode i kanalizacije, renovirano je kupatilo, pločice u kuhinji ...Na podovima je parket u obe sobe a u hodniku i trpezriji je laminat. Grejanje je centralno gradsko - toplana.Hlađenje je na klimu. Stan ima ulaz, dnevnu sobu iz koje se izlazi na jednu terasu, dve spavaće sobe iz kojih se izlazi na drugu terasu, kupatilo, kuhinju i ostavu. Stan je na odličnom mestu, na par minuta hoda od samog centra grada, u pešačkoj zoni. Vlasnik 1/1, uknjižen, bez tereta. Agencijska provizija 0,5%

59.500 €
Garaža | Zrenjanin - Gradska lokacija - Toše Jovanovića
|

Garaža u stembenoj zgradi sa liftom, na Lesniini novoj zgradi, useljenoj, sa dobijenom upotrebnom dozvolom. Zgrada se nalazi na odličnoj lokaciji i povezuje dve prometne ulice u naselju 4.Juli. Kvalitet gradnje je vrhunski, upotrebljeni su najkvalitetniji prirodni materijali, savremen sistem grejanje i hlađenja. Zgrada je građena od termo-klima bloka, PVC profili nemački GEALAN šestokomorni u antracit boji sa tri stakla, keramika italijanske proizvodnje u kombinaciji sa švajcarskim laminatom, podno grejanje na zemni gas, moderna fasada, Schindler lift. Zgradu odlikuje visok kvalitet gradnje, visoka energetska efikasnost, vrhunska lokacija. Cena je sa uračunatim PDV-om. Bez agencijske provizije za kupce.

12.000 €
Agencije za nekretnine | Bozjak Nekretnine