Nekretnine: Agencije za nekretnine | Bozjak Nekretnine

Božjak nekretnine


Broj u registru posrednika : 1076
Zrenjanin
Koče Kolarova 20
Telefon: (063) 772-9329
Telefon 2: (063) 772-9329
Web sajt
www.bozjaknekretnine.rs
Stan | Beograd - Zemun
|

Prodaje se četvorosoban stan u izgradnji na petom spratu u zgradi sa šest spratova i dva nivoa garaža ispod objekta. Zgrada se nalazi na odličnoj lokaciji, u Zemunu, u blizini glavnih saobraćajnica i Pupinovog mosta. Stan ima ukupno 134,m2 od kojih je terasa 10,2m2 i i ima veću plafonsku visinu od stanova na nižim spratovima. Stan ima hodnik, dva kupatila, ostavu, dnevnu sobu i trpezariju, degažman, tri spavaće sobe i dve terase. Svi materijali i oprema kojom se gradi zgrada i koji se ugrađuju u stanove su vrhunskog kvaliteta, proizvedeni od strane renomiranih proizvođača, od podova, keramike, stolarije, stanskih i sobnih vrata, termo i zvučna, kao i hidroizolacija...Grejanje - daljinski sistem grejanja sa merenjem utroška energije putem kalorimetara, aluminijumski radijatori. Klimatizacija - inverterske split i multi sistem jedinice inostranih brendova potvrđenog kvaliteta.Objekat ima B energetski razred. U stanu je predviđen Smart Home bežični sistem. Kupovina stana je direktno od investitora, bez plaćanja provizije agenciji i uz mogućnost povrata PDV-a za kupovinu prvog stana. Istaknuta cena stana je sa uračunatim PDV-om i može se korigovati u zavisnosti od dinamike plaćanja . Uz stan se može kupiti i garažno mesto kojih ima u dva nivoa ispod objekta.

376.320 €
Kuća | Zrenjanin - Gradska lokacija - Brigadira Ristića
|

Salonska kuća uknjižena na 206m2 na placu od 6,33 ara u širem centru grada. Kuća je građena od cigle, sa podrumima, vinskim i još jednim. U dvorištu su pomoćne prostorije i garaža za tri automobila. Dvorište je lepo uređeno i održavano, sa zelenilom i roštiljem. Kuća se sastoji od dva stana, dvosobnog od 68m2 i četvorosobnog od 89m2. Svaki stan ima svoje brojilo za struju i nezavisno centralno grejanje na plin. Uknjižena, bez tereta, vlasnik 1/1. Agencijska provizija 1,5%

150.000 €
Stan | Beograd - Zemun
|

Prodaje se trosoban stan u izgradnji na drugom spratu u zgradi sa šest spratova i dva nivoa garaža ispod objekta. Zgrada se nalazi na odličnoj lokaciji, u Zemunu, u blizini glavnih saobraćajnica i Pupinovog mosta. Stan ima ukupno 88,34m2 od kojih je terasa 5,27m2. Stan ima hodnik, toalet, kuhinju, dnevnu sobu i trpezariju, degažman, dve spavaće sobe, kupatilo i terasu. Svi materijali i oprema kojom se gradi zgrada i koji se ugrađuju u stanove su vrhunskog kvaliteta, proizvedeni od strane renomiranih proizvođača, od podova, keramike, stolarije, stanskih i sobnih vrata, termo i zvučna, kao i hidroizolacija...Grejanje - daljinski sistem grejanja sa merenjem utroška energije putem kalorimetara, aluminijumski radijatori. Klimatizacija - inverterske split i multi sistem jedinice inostranih brendova potvrđenog kvaliteta.Objekat ima B energetski razred. U stanu je predviđen Smart Home bežični sistem. Kupovina stana je direktno od investitora, bez plaćanja provizije agenciji i uz mogućnost povrata PDV-a za kupovinu prvog stana. Istaknuta cena stana je sa uračunatim PDV-om i može se korigovati u zavisnosti od dinamike plaćanja . Uz stan se može kupiti i garažno mesto kojih ima u dva nivoa ispod objekta. Agencijska provizija 1%

242.935 €
Stan | Beograd - Zemun
|

Prodaje se troiposoban stan u izgradnji na drugom spratu u zgradi sa šest spratova i dva nivoa garaža ispod objekta. Zgrada se nalazi na odličnoj lokaciji, u Zemunu, u blizini glavnih saobraćajnica i Pupinovog mosta. Stan ima ukupno 109,25m2 od kojih je terasa 8,41m2. Stan ima hodnik, dva kupatila, kuhinju, dnevnu sobu i trpezariju, degažman, tri spavaće sobe i dve terase. Svi materijali i oprema kojom se gradi zgrada i koji se ugrađuju u stanove su vrhunskog kvaliteta, proizvedeni od strane renomiranih proizvođača, od podova, keramike, stolarije, stanskih i sobnih vrata, termo i zvučna, kao i hidroizolacija...Grejanje - daljinski sistem grejanja sa merenjem utroška energije putem kalorimetara, aluminijumski radijatori. Klimatizacija - inverterske split i multi sistem jedinice inostranih brendova potvrđenog kvaliteta.Objekat ima B energetski razred. U stanu je predviđen Smart Home bežični sistem. Kupovina stana je direktno od investitora, bez plaćanja provizije agenciji i uz mogućnost povrata PDV-a za kupovinu prvog stana. Istaknuta cena stana je sa uračunatim PDV-om i može se korigovati u zavisnosti od dinamike plaćanja . Uz stan se može kupiti i garažno mesto kojih ima u dva nivoa ispod objekta.

300.437 €
Stan | Beograd - Zemun
|

Prodaje se troiposoban stan u izgradnji na drugom spratu u zgradi sa šest spratova i dva nivoa garaža ispod objekta. Zgrada se nalazi na odličnoj lokaciji, u Zemunu, u blizini glavnih saobraćajnica i Pupinovog mosta. Stan ima ukupno 94,68m2 od kojih je terasa 7,42m2. Stan ima hodnik, dva kupatila, kuhinju, dnevnu sobu i trpezariju, degažman, tri spavaće sobe i dve terase. Svi materijali i oprema kojom se gradi zgrada i koji se ugrađuju u stanove su vrhunskog kvaliteta, proizvedeni od strane renomiranih proizvođača, od podova, keramike, stolarije, stanskih i sobnih vrata, termo i zvučna, kao i hidroizolacija...Grejanje - daljinski sistem grejanja sa merenjem utroška energije putem kalorimetara, aluminijumski radijatori. Klimatizacija - inverterske split i multi sistem jedinice inostranih brendova potvrđenog kvaliteta.Objekat ima B energetski razred. U stanu je predviđen Smart Home bežični sistem. Kupovina stana je direktno od investitora, bez plaćanja provizije agenciji i uz mogućnost povrata PDV-a za kupovinu prvog stana. Istaknuta cena stana je sa uračunatim PDV-om i može se korigovati u zavisnosti od dinamike plaćanja . Uz stan se može kupiti i garažno mesto kojih ima u dva nivoa ispod objekta.

260.370 €
Stan | Beograd - Zemun
|

Prodaje se trosoban stan u izgradnji na drugom spratu u zgradi sa šest spratova i dva nivoa garaža ispod objekta. Zgrada se nalazi na odličnoj lokaciji, u Zemunu, u blizini glavnih saobraćajnica i Pupinovog mosta. Stan ima ukupno 71,33m2 od kojih je terasa 3,66m2. Stan ima hodnik, toalet, kuhinju, dnevnu sobu i trpezariju, degažman, dve spavaće sobe, kupatilo i terasu. Svi materijali i oprema kojom se gradi zgrada i koji se ugrađuju u stanove su vrhunskog kvaliteta, proizvedeni od strane renomiranih proizvođača, od podova, keramike, stolarije, stanskih i sobnih vrata, termo i zvučna, kao i hidroizolacija...Grejanje - daljinski sistem grejanja sa merenjem utroška energije putem kalorimetara, aluminijumski radijatori. Klimatizacija - inverterske split i multi sistem jedinice inostranih brendova potvrđenog kvaliteta.Objekat ima B energetski razred. U stanu je predviđen Smart Home bežični sistem. Kupovina stana je direktno od investitora, bez plaćanja provizije agenciji i uz mogućnost povrata PDV-a za kupovinu prvog stana. Istaknuta cena stana je sa uračunatim PDV-om i može se korigovati u zavisnosti od dinamike plaćanja . Uz stan se može kupiti i garažno mesto kojih ima u dva nivoa ispod objekta.

203.290 €
Stan | Beograd - Zemun
|

Prodaje se četvorosoban stan u izgradnji na drugom spratu u zgradi sa šest spratova i dva nivoa garaža ispod objekta. Zgrada se nalazi na odličnoj lokaciji, u Zemunu, u blizini glavnih saobraćajnica i Pupinovog mosta. Stan ima ukupno 112,11m2 od kojih je terasa 10,75m2. Stan ima hodnik, dva kupatila, kuhinju, dnevnu sobu i trpezariju, degažman, tri spavaće sobe i dve terase. Svi materijali i oprema kojom se gradi zgrada i koji se ugrađuju u stanove su vrhunskog kvaliteta, proizvedeni od strane renomiranih proizvođača, od podova, keramike, stolarije, stanskih i sobnih vrata, termo i zvučna, kao i hidroizolacija...Grejanje - daljinski sistem grejanja sa merenjem utroška energije putem kalorimetara, aluminijumski radijatori. Klimatizacija - inverterske split i multi sistem jedinice inostranih brendova potvrđenog kvaliteta.Objekat ima B energetski razred. U stanu je predviđen Smart Home bežični sistem. Kupovina stana je direktno od investitora, bez plaćanja provizije agenciji i uz mogućnost povrata PDV-a za kupovinu prvog stana. Istaknuta cena stana je sa uračunatim PDV-om i može se korigovati u zavisnosti od dinamike plaćanja . Uz stan se može kupiti i garažno mesto kojih ima u dva nivoa ispod objekta.

308.275 €
Stan | Beograd - Zemun
|

Prodaje se jednosoban stan u izgradnji na prvom spratu u zgradi sa šest spratova i dva nivoa garaža ispod objekta. Zgrada se nalazi na odličnoj lokaciji, u Zemunu, u blizini glavnih saobraćajnica i Pupinovog mosta. Stan ima ukupno 35,43m2 od kojih je terasa 3,02m2. Stan ima hodnik, kupatilo, kuhinju, dnevnu sobu i trpezariju i terasu. Svi materijali i oprema kojom se gradi zgrada i koji se ugrađuju u stanove su vrhunskog kvaliteta, proizvedeni od strane renomiranih proizvođača, od podova, keramike, stolarije, stanskih i sobnih vrata, termo i zvučna, kao i hidroizolacija...Grejanje - daljinski sistem grejanja sa merenjem utroška energije putem kalorimetara, aluminijumski radijatori. Klimatizacija - inverterske split i multi sistem jedinice inostranih brendova potvrđenog kvaliteta.Objekat ima B energetski razred. U stanu je predviđen Smart Home bežični sistem. Kupovina stana je direktno od investitora, bez plaćanja provizije agenciji i uz mogućnost povrata PDV-a za kupovinu prvog stana. Istaknuta cena stana je sa uračunatim PDV-om i može se korigovati u zavisnosti od dinamike plaćanja . Uz stan se može kupiti i garažno mesto kojih ima u dva nivoa ispod objekta.

106.290 €
Stan | Beograd - Zemun
|

Prodaje se jednoiposoban stan u izgradnji na prvom spratu u zgradi sa šest spratova i dva nivoa garaža ispod objekta. Zgrada se nalazi na odličnoj lokaciji, u Zemunu, u blizini glavnih saobraćajnica i Pupinovog mosta. Stan ima ukupno 51m2 od kojih je terasa 4,92m2. Stan ima hodnik, kupatilo, kuhinju, dnevnu sobu i trpezariju, spavaću sobu i terasu. Svi materijali i oprema kojom se gradi zgrada i koji se ugrađuju u stanove su vrhunskog kvaliteta, proizvedeni od strane renomiranih proizvođača, od podova, keramike, stolarije, stanskih i sobnih vrata, termo i zvučna, kao i hidroizolacija...Grejanje - daljinski sistem grejanja sa merenjem utroška energije putem kalorimetara, aluminijumski radijatori. Klimatizacija - inverterske split i multi sistem jedinice inostranih brendova potvrđenog kvaliteta.Objekat ima B energetski razred. U stanu je predviđen Smart Home bežični sistem. Kupovina stana je direktno od investitora, bez plaćanja provizije agenciji i uz mogućnost povrata PDV-a za kupovinu prvog stana. Istaknuta cena stana je sa uračunatim PDV-om i može se korigovati u zavisnosti od dinamike plaćanja . Uz stan se može kupiti i garažno mesto kojih ima u dva nivoa ispod objekta.

153.000 €
Stan | Beograd - Zemun
|

Prodaje se trosoban stan u izgradnji na prvom spratu u zgradi sa šest spratova i dva nivoa garaža ispod objekta. Zgrada se nalazi na odličnoj lokaciji, u Zemunu, u blizini glavnih saobraćajnica i Pupinovog mosta. Stan ima ukupno 105,12m2 od kojih je terasa 23,91m2. Stan ima hodnik, toalet, kuhinju, dnevnu sobu i trpezariju, degažman, dve spavaće sobe, kupatilo i terasu. Svi materijali i oprema kojom se gradi zgrada i koji se ugrađuju u stanove su vrhunskog kvaliteta, proizvedeni od strane renomiranih proizvođača, od podova, keramike, stolarije, stanskih i sobnih vrata, termo i zvučna, kao i hidroizolacija...Grejanje - daljinski sistem grejanja sa merenjem utroška energije putem kalorimetara, aluminijumski radijatori. Klimatizacija - inverterske split i multi sistem jedinice inostranih brendova potvrđenog kvaliteta.Objekat ima B energetski razred. U stanu je predviđen Smart Home bežični sistem. Kupovina stana je direktno od investitora, bez plaćanja provizije agenciji i uz mogućnost povrata PDV-a za kupovinu prvog stana. Istaknuta cena stana je sa uračunatim PDV-om i može se korigovati u zavisnosti od dinamike plaćanja . Uz stan se može kupiti i garažno mesto kojih ima u dva nivoa ispod objekta.

289.080 €
Stan | Beograd - Zemun
|

Prodaje se troiposoban stan u izgradnji na prvom spratu u zgradi sa šest spratova i dva nivoa garaža ispod objekta. Zgrada se nalazi na odličnoj lokaciji, u Zemunu, u blizini glavnih saobraćajnica i Pupinovog mosta. Stan ima ukupno 102,2m2 od kojih je terasa 7,28m2. Stan ima hodnik, dva kupatila,kuhinju, dnevnu sobu i trpezariju, degažman, tri spavaće sobe i terasu. Svi materijali i oprema kojom se gradi zgrada i koji se ugrađuju u stanove su vrhunskog kvaliteta, proizvedeni od strane renomiranih proizvođača, od podova, keramike, stolarije, stanskih i sobnih vrata, termo i zvučna, kao i hidroizolacija...Grejanje - daljinski sistem grejanja sa merenjem utroška energije putem kalorimetara, aluminijumski radijatori. Klimatizacija - inverterske split i multi sistem jedinice inostranih brendova potvrđenog kvaliteta.Objekat ima B energetski razred. U stanu je predviđen Smart Home bežični sistem. Kupovina stana je direktno od investitora, bez plaćanja provizije agenciji i uz mogućnost povrata PDV-a za kupovinu prvog stana. Istaknuta cena stana je sa uračunatim PDV-om i može se korigovati u zavisnosti od dinamike plaćanja . Uz stan se može kupiti i garažno mesto kojih ima u dva nivoa ispod objekta.

281.050 €
Stan | Beograd - Zemun
|

Prodaje se troiposoban stan u izgradnji na prvom spratu u zgradi sa šest spratova i dva nivoa garaža ispod objekta. Zgrada se nalazi na odličnoj lokaciji, u Zemunu, u blizini glavnih saobraćajnica i Pupinovog mosta. Stan ima ukupno 94,68m2 od kojih je terasa 7,42m2. Stan ima hodnik, dva kupatila, kuhinju, dnevnu sobu i trpezariju, degažman, tri spavaće sobe i dve terase. Svi materijali i oprema kojom se gradi zgrada i koji se ugrađuju u stanove su vrhunskog kvaliteta, proizvedeni od strane renomiranih proizvođača, od podova, keramike, stolarije, stanskih i sobnih vrata, termo i zvučna, kao i hidroizolacija...Grejanje - daljinski sistem grejanja sa merenjem utroška energije putem kalorimetara, aluminijumski radijatori. Klimatizacija - inverterske split i multi sistem jedinice inostranih brendova potvrđenog kvaliteta.Objekat ima B energetski razred. U stanu je predviđen Smart Home bežični sistem. Kupovina stana je direktno od investitora, bez plaćanja provizije agenciji i uz mogućnost povrata PDV-a za kupovinu prvog stana. Istaknuta cena stana je sa uračunatim PDV-om i može se korigovati u zavisnosti od dinamike plaćanja . Uz stan se može kupiti i garažno mesto kojih ima u dva nivoa ispod objekta.

260.370 €
Stan | Beograd - Zemun
|

Prodaje se trosoban stan u izgradnji na prvom spratu u zgradi sa šest spratova i dva nivoa garaža ispod objekta. Zgrada se nalazi na odličnoj lokaciji, u Zemunu, u blizini glavnih saobraćajnica i Pupinovog mosta. Stan ima ukupno 71,33m2 od kojih je terasa 3,66m2. Stan ima hodnik, toalet, kuhinju, dnevnu sobu i trpezariju, degažman, dve spavaće sobe, kupatilo i terasu. Svi materijali i oprema kojom se gradi zgrada i koji se ugrađuju u stanove su vrhunskog kvaliteta, proizvedeni od strane renomiranih proizvođača, od podova, keramike, stolarije, stanskih i sobnih vrata, termo i zvučna, kao i hidroizolacija...Grejanje - daljinski sistem grejanja sa merenjem utroška energije putem kalorimetara, aluminijumski radijatori. Klimatizacija - inverterske split i multi sistem jedinice inostranih brendova potvrđenog kvaliteta.Objekat ima B energetski razred. U stanu je predviđen Smart Home bežični sistem. Kupovina stana je direktno od investitora, bez plaćanja provizije agenciji i uz mogućnost povrata PDV-a za kupovinu prvog stana. Istaknuta cena stana je sa uračunatim PDV-om i može se korigovati u zavisnosti od dinamike plaćanja . Uz stan se može kupiti i garažno mesto kojih ima u dva nivoa ispod objekta.

199.724 €
Stan | Beograd - Zemun
|

Prodaje se trosoban stan u izgradnji na prvom spratu u zgradi sa šest spratova i dva nivoa garaža ispod objekta. Zgrada se nalazi na odličnoj lokaciji, u Zemunu, u blizini glavnih saobraćajnica i Pupinovog mosta. Stan ima ukupno 76,63m2 od kojih je terasa 8,93m2. Stan ima hodnik, toalet, kuhinju, dnevnu sobu i trpezariju, degažman, dve spavaće sobe, kupatilo i terasu. Svi materijali i oprema kojom se gradi zgrada i koji se ugrađuju u stanove su vrhunskog kvaliteta, proizvedeni od strane renomiranih proizvođača, od podova, keramike, stolarije, stanskih i sobnih vrata, termo i zvučna, kao i hidroizolacija...Grejanje - daljinski sistem grejanja sa merenjem utroška energije putem kalorimetara, aluminijumski radijatori. Klimatizacija - inverterske split i multi sistem jedinice inostranih brendova potvrđenog kvaliteta.Objekat ima B energetski razred. U stanu je predviđen Smart Home bežični sistem. Kupovina stana je direktno od investitora, bez plaćanja provizije agenciji i uz mogućnost povrata PDV-a za kupovinu prvog stana. Istaknuta cena stana je sa uračunatim PDV-om i može se korigovati u zavisnosti od dinamike plaćanja . Uz stan se može kupiti i garažno mesto kojih ima u dva nivoa ispod objekta.

214.564 €
Stan | Beograd - Zemun
|

Prodaje se četvorosoban stan u izgradnji na prvom spratu u zgradi sa šest spratova i dva nivoa garaža ispod objekta. Zgrada se nalazi na odličnoj lokaciji, u Zemunu, u blizini glavnih saobraćajnica i Pupinovog mosta. Stan ima ukupno 112,11m2 od kojih je terasa 10,75m2. Stan ima hodnik, kuhinju, dnevnu sobu i trpezariju, tri spavaće sobe, degažman, dva kupatila i dve terase. Svi materijali i oprema kojom se gradi zgrada i koji se ugrađuju u stanove su vrhunskog kvaliteta, proizvedeni od strane renomiranih proizvođača, od podova, keramike, stolarije, stanskih i sobnih vrata, termo i zvučna, kao i hidroizolacija...Grejanje - daljinski sistem grejanja sa merenjem utroška energije putem kalorimetara, aluminijumski radijatori. Klimatizacija - inverterske split i multi sistem jedinice inostranih brendova potvrđenog kvaliteta.Objekat ima B energetski razred. U stanu je predviđen Smart Home bežični sistem. Kupovina stana je direktno od investitora, bez plaćanja provizije agenciji i uz mogućnost povrata PDV-a za kupovinu prvog stana. Istaknuta cena stana je sa uračunatim PDV-om i može se korigovati u zavisnosti od dinamike plaćanja . Uz stan se može kupiti i garažno mesto kojih ima u dva nivoa ispod objekta.

308.302 €
Stan | Beograd - Zemun
|

Prodaje se troiposoban stan u izgradnji na visokom prizemlju u zgradi sa šest spratova i dva nivoa garaža ispod objekta. Zgrada se nalazi na odličnoj lokaciji, u Zemunu, u blizini glavnih saobraćajnica i Pupinovog mosta. Stan ima ukupno 91,19m2 od kojih je terasa 3,43m2. Stan ima hodnik, kuhinju, dnevnu sobu i trpezariju, tri spavaće sobe, degažman, garderober, toalet, kupatilo, i terasu. Svi materijali i oprema kojom se gradi zgrada i koji se ugrađuju u stanove su vrhunskog kvaliteta, proizvedeni od strane renomiranih proizvođača, od podova, keramike, stolarije, stanskih i sobnih vrata, termo i zvučna, kao i hidroizolacija...Grejanje - daljinski sistem grejanja sa merenjem utroška energije putem kalorimetara, aluminijumski radijatori. Klimatizacija - inverterske split i multi sistem jedinice inostranih brendova potvrđenog kvaliteta.Objekat ima B energetski razred. U stanu je predviđen Smart Home bežični sistem. Kupovina stana je direktno od investitora, bez plaćanja provizije agenciji i uz mogućnost povrata PDV-a za kupovinu prvog stana. Istaknuta cena stana je sa uračunatim PDV-om i može se korigovati u zavisnosti od dinamike plaćanja . Uz stan se može kupiti i garažno mesto kojih ima u dva nivoa ispod objekta.

241.653 €
Stan | Beograd - Zemun
|

Prodaje se troiposoban stan u izgradnji na visokom prizemlju u zgradi sa šest spratova i dva nivoa garaža ispod objekta. Zgrada se nalazi na odličnoj lokaciji, u Zemunu, u blizini glavnih saobraćajnica i Pupinovog mosta. Stan ima ukupno 104,05m2 od kojih je terasa 5,57m2. Stan ima hodnik, kuhinju, dnevnu sobu i trpezariju, tri spavaće sobe, garderober, kupatilo i toalet i dve terase. Svi materijali i oprema kojom se gradi zgrada i koji se ugrađuju u stanove su vrhunskog kvaliteta, proizvedeni od strane renomiranih proizvođača, od podova, keramike, stolarije, stanskih i sobnih vrata, termo i zvučna, kao i hidroizolacija...Grejanje - daljinski sistem grejanja sa merenjem utroška energije putem kalorimetara, aluminijumski radijatori. Klimatizacija - inverterske split i multi sistem jedinice inostranih brendova potvrđenog kvaliteta.Objekat ima B energetski razred. U stanu je predviđen Smart Home bežični sistem. Kupovina stana je direktno od investitora, bez plaćanja provizije agenciji i uz mogućnost povrata PDV-a za kupovinu prvog stana. Istaknuta cena stana je sa uračunatim PDV-om i može se korigovati u zavisnosti od dinamike plaćanja . Uz stan se može kupiti i garažno mesto kojih ima u dva nivoa ispod objekta.

275.732 €
Stan | Beograd - Zemun
|

Prodaje se troiposoban stan u izgradnji na visokom prizemlju u zgradi sa šest spratova i dva nivoa garaža ispod objekta. Zgrada se nalazi na odličnoj lokaciji, u Zemunu, u blizini glavnih saobraćajnica i Pupinovog mosta. Stan ima ukupno 94,05m2 od kojih je terasa 2,81m2. Stan ima hodnik, kuhinju, dnevnu sobu i trpezariju, degažman, tri spavaće sobe, garderober, kupatilo, toalet i terasu. Svi materijali i oprema kojom se gradi zgrada i koji se ugrađuju u stanove su vrhunskog kvaliteta, proizvedeni od strane renomiranih proizvođača, od podova, keramike, stolarije, stanskih i sobnih vrata, termo i zvučna, kao i hidroizolacija...Grejanje - daljinski sistem grejanja sa merenjem utroška energije putem kalorimetara, aluminijumski radijatori. Klimatizacija - inverterske split i multi sistem jedinice inostranih brendova potvrđenog kvaliteta.Objekat ima B energetski razred. U stanu je predviđen Smart Home bežični sistem. Kupovina stana je direktno od investitora, bez plaćanja provizije agenciji i uz mogućnost povrata PDV-a za kupovinu prvog stana. Istaknuta cena stana je sa uračunatim PDV-om i može se korigovati u zavisnosti od dinamike plaćanja . Uz stan se može kupiti i garažno mesto kojih ima u dva nivoa ispod objekta.

249.232 €
Stan | Beograd - Zemun
|

Prodaje se dvosoban stan u izgradnji na visokom prizemlju u zgradi sa šest spratova i dva nivoa garaža ispod objekta. Zgrada se nalazi na odličnoj lokaciji, u Zemunu, u blizini glavnih saobraćajnica i Pupinovog mosta. Stan ima ukupno 63,46m2 od kojih je terasa 3,03m2. Stan ima hodnik, kuhinju, dnevnu sobu, trpezariju, degažman, spavaću sobu, kupatilo i terasu. Svi materijali i oprema kojom se gradi zgrada i koji se ugrađuju u stanove su vrhunskog kvaliteta, proizvedeni od strane renomiranih proizvođača, od podova, keramike, stolarije, stanskih i sobnih vrata, termo i zvučna, kao i hidroizolacija...Grejanje - daljinski sistem grejanja sa merenjem utroška energije putem kalorimetara, aluminijumski radijatori. Klimatizacija - inverterske split i multi sistem jedinice inostranih brendova potvrđenog kvaliteta.Objekat ima B energetski razred. U stanu je predviđen Smart Home bežični sistem. Kupovina stana je direktno od investitora, bez plaćanja provizije agenciji i uz mogućnost povrata PDV-a za kupovinu prvog stana. Istaknuta cena stana je sa uračunatim PDV-om i može se korigovati u zavisnosti od dinamike plaćanja . Uz stan se može kupiti i garažno mesto kojih ima u dva nivoa ispod objekta.

171.342 €
Stan | Beograd - Zemun
|

Prodaje se dvoiposoban stan u izgradnji na visokom prizemlju u zgradi sa šest spratova i dva nivoa garaža ispod objekta. Zgrada se nalazi na odličnoj lokaciji, u Zemunu, u blizini glavnih saobraćajnica i Pupinovog mosta. Stan ima ukupno 88,79m2 od kojih je terasa 6,33m2. Stan ima hodnik, kuhinju, dnevnu sobu, trpezariju, degažman, dve odvojene sobe, dva kupatilo i dve terase. Svi materijali i oprema kojom se gradi zgrada i koji se ugrađuju u stanove su vrhunskog kvaliteta, proizvedeni od strane renomiranih proizvođača, od podova, keramike, stolarije, stanskih i sobnih vrata, termo i zvučna, kao i hidroizolacija...Grejanje - daljinski sistem grejanja sa merenjem utroška energije putem kalorimetara, aluminijumski radijatori. Klimatizacija - inverterske split i multi sistem jedinice inostranih brendova potvrđenog kvaliteta.Objekat ima B energetski razred. U stanu je predviđen Smart Home bežični sistem. Kupovina stana je direktno od investitora, bez plaćanja provizije agenciji i uz mogućnost povrata PDV-a za kupovinu prvog stana. Istaknuta cena stana je sa uračunatim PDV-om i može se korigovati u zavisnosti od dinamike plaćanja . Uz stan se može kupiti i garažno mesto kojih ima u dva nivoa ispod objekta.

235.293 €
Agencije za nekretnine | Bozjak Nekretnine