Nekretnine: Agencije za nekretnine | Kupac Magnat

Kupac Magnat


Broj u registru posrednika : 178
Beograd
Telefon: (011) 365-0222
Telefon 1: (011) 365-0111
Web sajt
www.magnatkupac.com
Stan | Beograd - Savski venac - Palata pravde - Sarajevska
|

Prodaja stana centar Beograd. Izdaje se trosoban stan u odličnoj zgradi u Sarajevskoj ulici. Zgrada je novije gradnje sa liftom. Stan je zaklonjen od gradske buke, gleda ka unutrašnjosti, ne gleda na Sarajevsku. Lep pogled. Veliki parking ispred zgrade .Stan je svetao, prostran. Od prostorija ima veliku dnevnu sobu, dve spavaće sobe, kuhinju, veliku terasu, kupatilo. Odmah je useljiv stan. Vredi pogledati. 08 U stanu su veliki plakari u predsoblju i sobi i nameštena kuhinja. Ostatak stana je prazan. Stan je pogodan za poslovni prostor ili za stanovanje. 08 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

800 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 23 - Bulevar Arsenija Čarnojevića
|

Blok 23 prodaja stana. Trosoban stan sa dva mokra cvora. Dvostran, svetao i juzno orijentisan stan. Sa pogledom na unutrasnjost bloka, zaklonjen od gradske buke. Konforan lep stan, odlične strukture stana. Iz predsoblja se ulazi u svaku prostoriju zasebno. Od prostorija ima dnevni boravak sa izlazom na lodju, dve spavaće sobe, kuhinja i trpezarija, dve terase i francuski balkon. Odvojeni spavaći blok sa dve spaveće sobe. Spavaći blok poseduje svoje kupatilo. Kuhinja izlazi na lodju i povezana je sa trpezarijom. Na samom ulasku u stan je jedan mokri čvor koji moze da se prosiri da se dobije jos jedno kupatilo u stanu. Svaki stan ima pre ulaska u stan zatvoreni prostor od 4m2, predprostor izdvojen vratima od ostalih stanova na spratu. Na spratu ima dva stana. Stan poseduje i svoju zasebnu ostavu na spratu do stana. Miran porodičan kraj na atraktivnoj i lepoj lokaciji. Lep prilaz zgradi i ulazu. Ulaz renoviran, čist i jako lepo se održava. U neposrednoj blizini zgrade je vrtić, osnovna škola, tržni centar sa raznim privatnim delatnostima, pijaca, posta, banka, dečija igrališta, sporski tereni i parkovi. Kraj sa puno drvoreda i zelenima. U blizini zgrade je Tržni centar Ušće i Sava centar. Veliki broj autobuskih i tramvajskih linija i stajališta. Odlična povezanost ostalim delovima grada. Uknjizen stan. Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

189.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Učiteljsko naselje - Kozarčeva
|

Odlična garsonjera, kompletno sređena,konforna.Nalazi se u mirnom delu naselja. Blizina okretnice ,Maxija,škole,vrtića.Pogodna kao investicija za izdavanje.....0312

39.900 €
Stan | Beograd - Stari grad - Dorćol - Rige od Fere
|

Opis : U srcu Beograda, prekoputa Kalemegdana, ispod knez Mihailove ulice, nalazi se prelep komforan i luksuzan dupleks. Ukoliko tražite osećaj da boravite u kući, ovo je prostor za vas, iako u samom centru, stan ima direktan izlaz na unutrašnje dvorište, odvojenu kapiju i zaseban ulaz. Strukturu prostora čine dnevni boravak sa plafonom od 4m,potpuno opremljena kuhinja sa direktnim pogledom na dvorište, trpezarija kao u bašti. U suterenu se nalazi soba koja može poslužiti kao radni prostor, kancelarija, garderober ili jos jedna spavaća soba, po želji. I na otvorenoj galeriji se nalazi spavaća sa pogledom na ceo stan. U cenu zakupa je uračunat infostan i internet (SBB eon duo paket). Napomena:Visina plafona trenutno na galeriji je 178cm, uz mogućnost da se rekonstrukcijom može povećati na 185-188cm. Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

1.500 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Uroša Martinovića
|

Kompletno namešten i opremljen stan. Sastoji se od komforne dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom, odvojene spavaće sobe, modernog kupatila, ulaznog hodnika sa velikim ugradnim plakarom i terase. Grejanje se plaća po potrošnji. Stan se izdaje sa garažnim mestom. Lokacija je idealna i za porodice i za poslovne ljude. U blizini su vrtići, škole, marketi, shopping mall, restorani. Na pešačkoj udaljenosti je Savski kej. U neposrednoj blizini zgrade je biciklistička staza. Lokacija je odlično povezana saobraćajnicama i javnim prevozom sa svim delovima grada. Na par minuta vožnje je autoput E-75. Useljiv od 1.maja. Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

1.000 €
Kuća | Beograd - Rakovica - Stari Košutnjak - Rakovička
|

Fenomenalna kuća okružena zelenilom, puna svetlosti, prostrana komforna sa prelepim panoramskim pogledom na Košutnjak. Izdaje se vertikala kuće troetažna, PR +VPR+I nivo+PTK. Dvorište je prostrano, divno sređeno i u sklopu dvorišta se nalazi natkriveni plato sa 2 parking mesta. Visok kvalitet gradnje, najfiniji materijali, kamere, alarmni sistemi su sve ono što zadovoljava najviše standarde i potrebe diplomatskih predstavništva, razne druge ustanove i institucije, kao i osobe sa istančanim ukusom i hedoniste! Prizemlje: garaža, vešeraj, pomoćne prostorije i teretana. Visoko prizemlje: Open space dnevni boravak, kuhinja sa ugradnim elementima radjenim po meri, trpezarija, gostinski toalet i cipelarnik. I nivo: velika spavaća soba, garderober, kupatilo, 2 terase sa kojih se pruža neverovatan pogled. Potkrovlje: 2 spavaće sobe i kupatilo. Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

2.700 €
Stan | Beograd - Rakovica - Petlovo brdo - Gočka
|

40m2,1.0,klima, pr/3,parking, stan u prizemlju kuće, 360e sa režijama U mirnoj ulici preko puta parka nalazi se stan u prizemlju kuće, sa zasebnim ulazom iz dvorišta. Grejanje je na inverter klimu i u cenu kirije su uračunati svi troškovi režija! Stan se sastoji iz dnevne sobe sa kuhinjom, kupatila i odvojenog spavaćeg dela sa plakarom. Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

360 €
Stan | Beograd - Savski venac - Luke Ćelovića Trebinjca
|

Izdaje se trosoban stan u Beogradu na vodi u neposrednoj blizini tržnog centra Galerija. Stan je potpuno opremeljen. Nalazi se na četvrtom spratu. Zgrada pored lifta ima recepciju i obezbedjenje. Stan čine dnevni boravak (sa terasom) , dve spavaće sobe, dva kupatila, ostava (vešernica), kuhinja i trpezarija. Orijentisan ka unutrašnjem parku sa pogledom na reku. Stan je jako dobro osvetljen. U cenu je uključeno i garažno mesto.02 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

2.000 €
Stan | Beograd - Vračar - Kalenić pijaca - Hadži Prodanova
|

U neposrednoj blizini Kalenić pijace nalazi se komforan i funkcionalan stan, potpuno opremljen, tek renovirano kupatilo. Na odličnoj lokaciji, povezan sa svim delovima grada i u blizini parkova, vrtića, škola, apoteka, marketa i svega neophodnog za udoban život. Strukturu prostora čine dnevni boravak,spavaća soba, kuhinja i kupatilo. 02

600 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Dr Ivana Ribara - Mileve Marić Ajnštajn
|

Funkcionalan stan na odličnoj lokaciji i za porodice i za poslovne ljude. Sastoji se od dnevne sobe sa izlazom na terasu, zasebne kuhinje, spavaće sobe, ulaznog hodnika i moderno nameštenog kupatila. Infostan je povoljan. Grejanje ima posebno brojilo, pa može da se smanji cena centralnog grejanja. U neposrednoj blizini su marketi i hipermarketi. Na par minuta hoda je i Savski kej. Ispred zgrade je veliki javni parking na kom uvek ima slobodnog mesta. Lokacija je saobraćajnicama i javnim prevozom odlično povezana sa svim delovima grada. Tu su i biciklističke staze.U neposrednoj blizini je brza saobraćajnica do autoputa Miloš Veliki.

700 €
Stan | Beograd - Savski venac - Palata pravde - Vojvode Milenka
|

U blizini centra grada nalazi se komforan, luksuzno uredjen stan, sa velikom terasom. U cenu kirije su uračunati svi troškovi, kao i parking mesto, samo se plaća struja po potrošnji! Sastoji se od dnevne sobe, sa izlazom na terasu sa prelepim pogledom, kuhinje sa šankom, 2 spavaće sobe, od kojih jedna ima garderober a druga veliki plakar sa ogledalom i moderno uredjenog kupatila sa djakuzijem. Izuzetan stan koji poseduje sve potrebno za udoban život! 02

1.200 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 62 - Jurija Gagarina
|

Prodaje se renoviran stan u bloku 62, u blizini reke Save. Izvorno je jednosoban, adaptiran u jednoiposoban 41m2+4m2 lodja. Uknjizen je na vlasnika, CG, lodja, PVC stolarija, podrum, renoviran, dva lifta, zgrada uredna. Orijentacija severo-zapad.Vredi pogledati. Stan bez velikih dodatnih ulaganja. 52-12 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

112.500 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 28 - Bulevar Arsenija Čarnojevića
|

Novi Beograd, blok 28, Bulevar Arsenija Čarnojevića 37m2,1.5s,namešten,novogradnja, V/5, cg, lift, internet, renoviran. Stan je vrlo svetao, lepo namešten i kompletno opremljen, sa odvojenom spavaćom sobom. U neposrednoj blizini se nalazi sve potrebno za komfornu svakodnevnicu, marketi, restorani, vrtić, škola. Na 15ak minuta šetnje je dunavski kej, a uz samu zgradu je i biciklistička staza. Prednost ove lokacije je blizina autoputa E-75 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

650 €
Plac | Inđija - Okolno mesto
|

Prodajemo uknjižen plac u Čortanovcima, u vikend naselju Nova Tidija, sa nedovršenom vikendicom od 100m2. Plac se sastoji od 4 uknjižene parcele, iza vikendice je vinograd i voćnjak. Bunarska voda, asfalt do placa, struja je na 100 metara od placa, 120 metara od Dunava, 17 km od Novog Sada. Uknjiženo na vlasnika, bez tereta i zabeležbi. POVOLJNO I HITNO.4012

39.900 €
Stan | Beograd - Savski venac - Pop Lukina
|

Centar - fenomenalan salonski stan U samom centru grada u blizini Kalemegdana, Knez Miahilove ulice u lepo održavanoj zgradi nalazi se izuzetan salonac, sa plafonima 3,2m. Sastoji se iz prostrane dnevne sobe, 2 velike spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom i šankom, kupatila, WC-a i terase koja gleda na dvorište. Grejanje je centralno i uključeno je u cenu zakupa! Ovaj dvostrano orijentisan salonski stan, komforan i svetao zadovoljava sve potrebe udobnog života, enterijerski i lokacijski! 02 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

1.000 €
Stan | Beograd - Zemun - Laze Jovanovića-Porcija
|

Na lepoj lokaciji u neposrednoj blizini ulice Cara Dusana u mirnom i porodicnom kraju prodajemo dvosoban stan na III spratu od IV. Zgrada je novije gradnje vrhunskog kvaliteta izgradjena po najmodernijim standardima izgradnje, gradjena 2019.god. Stan je svetao, zapadno orjentisan i bez dodatnih ulaganja. Sastoji se od velikog hodnika, dnevne sobe povezane sa velokom lodjom i kuhinjom i spavaće sobe. Grejanje je na toplotne i rashladne pumpe. U stanu ostaju svi ugradni elementi, klima, kuhinja, plakari (ostale stvari po dogovoru). Zgrada je pozicionirana tako da nema gradske buke, ima lep prilaz ulazu koji je besprekoran i čist sa modernom rasvetom i video nadzorom 24/7. U zgradi nema puno stanova. Ima odličnu povezanost sa ostalim delovima grada, u blizini se nalazi veliki broj autobuskih linija i stajališta. Stan je uknjižen. Za svaku preporuku! 35-12 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

134.900 €
Stan | Beograd - Voždovac - Medaković 1 - Rastka Petrovića
|

Stan na Medakoviću 2,površine 34m2+8m2 terase, na prvom spratu od 4,u mirnom delu ulice.Odličan stan za investiciju za izdavanje.Stan se sastoji iz predsoblja,kupatila,kuhinje sa trpezarijom,prostrane sobe sa izlazom na veliku terasu površine 8m2.Grejanje-norveški radijatori, veoma sunčan. Prodaje se sa kompletnim nameštajem sa slika. 6212

77.000 €
Stan | Beograd - Stari grad - Topličin venac - Pop Lukina
|

Centar - Beograd - Toipličin venac. Na najatraktivnoj lokaciji u centru grada, na Topličinom vencu prodajemo trosoban stan klasičnog rasporeda, dvostran i svetao. Zgrada ima interfon, lift i lepo održavan ulaz. Stan se prodaje prazan. Sastoji se od ulaznog hodnika, velikog dnevnog boravka, dve spavaće sobe, kuhinje sa špajzom i malom terasom, kupatila, izdvojenog gostinjskog toaleta. Spavaći blok ima izlaz na terasu - lodju. U izvornom je stanju i odmah useljiv. Retko u ponudi, za svaku preporuku! 61 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

288.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Hotel Jugoslavija - Bulevar Maršala Tolbuhina
|

Izdaje se izuzetno funkcionalan, prostran stan, luksuzno namešten i opremljen. U svim prostorijama su prozori celom duzinom zida, tako da je stan vrlo svetao. U samom okruženju je sve potrebno za komforan život - škole, vrtići, dom zdravlja, apoteke, marketi, restorani, restorani brze hrane. Na par minuta hoda je Zemunski kej. Lokacija je saobraćajnicama odlično povezana sa svim delovima grada, veliki broj linija gradskog saobraćaja prolazi u neposrednoj blizini. Na manje od 10minuta vožnje je autoput E-75. Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

1.050 €
Stan | Beograd - Stari grad - Braće Jugovića
|

Izdaje se 1.5 stan u centru Starog grada, u neposrednoj blizini Trga Republike. Stan je renoviran i poptpuno opremljen. Nalazi se na sedmom spratu u zgradi sa liftom. Stan je jako dobro osvetljen, prozori imaju komarnike. Dnevna soba je prostrana, u sobe je garnitura, televizor, klima i sto za ručavanje. Pored dnevnog boravka sadrži kuhinju, kupatilo, spavaću sobu i ostavu (moze da se koristi kao garderober). Stan nije pogodan za kućne ljubimce. Izvanredna lokacija čini ovaj stan savršenim izborom za iznajmljivanje.02

800 €
Agencije za nekretnine | Kupac Magnat