Nekretnine: Agencije za nekretnine | Kupac Magnat

Kupac Magnat


Broj u registru posrednika : 178
Beograd
Telefon: (011) 365-0222
Telefon 1: (011) 365-0111
Web sajt
www.magnatkupac.com
Stan | Beograd - Rakovica - Skojevsko naselje - Luke Vojvodića
|

Novo Skojevsko, I grupacija. Svetao, dvostrano orijentisan stan, po strukuri troiposoban duplex. Jugozapadno orijentisan. Kompletno je renoviran. Spoljna stolarija je PVC, šestokomorna i jedan krovni VELUX prozor. Kupatilo i kuhinja su renovirani. Nove vodovodne i strujne instalacije. Grejanje je EG. Na prvom nivou je dnevna soba, trpezarija, kuhinja, jedna spavaća soba, kupatilo i lođa, a na drugom nivou su dve spavaće sobe. U stanu ostaje kuhinja, plakari, garderober u predsoblju. U zgradi je koja je uredna i održavana, okružena sa dosta zelenila i parkova. Infrastruktura je kompletna, a u neposrednoj blizini se nalaze škole, vrtići, pijaca, dosta marketa sa raznim sadržajima, Košutnjak, TC Vidikovac, pa je idealan za porodičan život, kako za mlađu tako i za stariju populaciju. Saobraćajna povezanost sa ostalim delovima grada je odlična. Uknjižen je na vlasnika. 4012

155.000 €
Kuća | Beograd - Sopot - Nemenikuće - Pionirska
|

U prirodnom okruženju borove, hrastove i četinarske šume, na Kosmaju nadomak Beograda. Kuća ima kuhinjsko - trpezarijsko - dnevni boravak sa izlazom na terasu u nivou prizemlja, izuzetne osvetljenosti zahvaljujuci južnoj orijentaciji i velikim površinama južnog pogleda u staklu, kao i izuzetnog volumena zahvaljujući projektovanoj visini koja na najvisem delu dostize 4,50 metara. Sledeću grupu prostorija ćine roditeljska soba sa svojim kupatilom i garderobom, dečije sobe sa zajedničkim kupatilom, perionice, ostave, kao i međusobno povezujući prostori racionalnog tipa. Sve kuće su izgrađene od prvoklasnih, savremenih materijala, izolacija je odlična, a objekti su projektovani sa metalnom konstrukcijom. Sva unutrašnja keramika je luksuzna, granitna keramika. Eko deking na terasama koje ima svaka kuća je modernog izgleda i udobnosti, i dobro otporan u svim vremenskim uslovima. Sve parcele su opremljene pratećom komunalnom infrastrukturom, elektroenergetskom mrežom, distributivnom mrežom prirodnog gasa, spoljnom hidrantskom mrežom, spoljašnjom rasvetom, saobraćajnom signalizacijom i zajedničkom parcelom sa teniskim terenom i parkom za decu. Za svaku preporuku ! Za sve dodatne informacije, kao i za dobijanje svog termina za gledanje, molimo da nas pozovete.1012

275.000 €
Kuća | Beograd - Sopot - Babe - Partizanski put
|

Lepo sređena i projektovana porodična kuća na placu od 25ari u cnetralnom delu popularnog vikend naselja Babe na pola sata vožnje od Beograda. Na sto metara od glavnog asfaltnog puta u neposrednoj blizini autobuske stanice i prodavnice. Ima i komunalnu i sopstvenu vodu, etažno grejanje. Podrum: špajz, vešeraj, kotlarnica i velika hobi prostorija . Prizemlje: kupatilo, velika dnevna soba sa kaminom, trpezarija i kuhinja, otvoreno povezani. Sprat: veliko predsoblje, četiri sobe, veliko kupatilo i wc. Potkrovlje: zasebna stambena jedinica, mokri čvor za kupatilo. Kuća ima garažu, dve terase, veliku šupu i voćnjak. 5312

180.000 €
Plac | Beograd - Barajevo - Dražanovac - Vučinac
|

Prodaje se ravan plac na potesu Vučinovac. Plac se sastoji od dve parcele površine 28ari u građevinskoj zoni i 51ar u poljoprivrednoj zoni. Mogućnost priključenja na struju, vodu i gas. Plac je pravilnog, pravougaonog oblika. Uknjižen je. Odlična ponuda.12 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

79.000 €
Plac | Beograd - Barajevo - Dražanovac
|

U građevinskoj zoni. Ima prilaz sa asvaltnog puta i mogućnost priključenja na struju, vodu i gas. Plac je pravinog, pravougaonog oblika. U neposrednoj blizini je autobuska stanica. Uknjižen je. Odlična ponuda.12 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

30.000 €
Stan | Beograd - Palilula - Karaburma - Golijska
|

u ponudi je kompletno renoviran i brzo useljiv trosoban stan u mirnoj ulici. Stan je trosoban, ima veliki dnevno-trpezarijski boravak i kuhinju, dve spavaće sobe i dva mokra čvora. Uz stan ide i garaža, kao i deo dvorišta koji ima lepo sređen trem. Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

150.000 €
Kuća | Beograd - Lazarevac - Stepojevac - Vrbovno
|

Kuća u mirnom kraju, sa pomoćnim objektima, voćnjak, struja, voda, vrlo lep plac. Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

38.000 €
Plac | Beograd - Čukarica - Makiš - Bore Stankovića
|

Izadje se plac u Makišu u blizini pumpe. Prilaz sa puta. Gradjevinsko zemljište. Mogućnost postavljanja montažnih objekata i mogužnost velikog parkinga... Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

1.600 €
Kuća | Beograd - Barajevo - Barajevo (mesto) - Save Radosavljevića
|

Maljak - prodaja kuće. Kvalitetno građena kuća podeljena na tri stambene jedinice. U prizemlju je stan sa dve sobe, prostranom kuhinjom i kupatilom. Na spratu je takođe stan sa dve sobe, kuhinjom, kupatilom i velikom terasom od 28m2. Stan u potkrovlju je površine 40m2, funkcioniše po open space konceptu, ima ugradnu kuhinju, kutatilo i odvojen prostor koji se trenutno koristi kao garderober ali može biti spavaća soba. Stanovi na prizemlju i prvom spratu imaju približno po 50m2. U kući je trenutno ta grejanje ali postoji mogućnost uvođenja grejanja na gas koji je doveden do placa. Ima i garažu od 28m2. Uknjižena je i nalazi se uz asfaltni put u neposrednoj blizini Ibarske magistrale i autobuske stanice. 73 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

107.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Dedinje - Slavka Ćuruvije
|

U prilici smo da Vam ponudimo nekretninu na prestižnoj lokaciji u blizini Belog dvora... Luksuzna rezidencijalna zona pažljivo odabrana posebno uzimajući u obzir mikroklimatske uslove određene topografijom terena i povoljnom ružom vetrova. Komforan trosoban stan koji se sastoji od komotnog dnevno-trpezarijskog boravka, kuhinje, velike spavaće sobe, manje spavaće sobe,dva kupatila od kojih je jedno master,tri terase. Zgrada sa malim brojem stanova, poseduje pripadajuće dvorište sa bazenom. Ceo kompleks je ograđen i nudi potpunu privatnost. Stan ima i pripadajuću garažu površine 15m2 koja se prodaje za 25000€. Luksuzno stanovanje sa odličnim kvalitetom gradnje - termoizolaciona sendvič fasada , spoljna stolarija od aluminijuma sa roletnama, sigurnosna ulazna vrata, unutrašnja sobna vrata - hrastov furnir, individualni gasni kotao za zagrevanje upotrebne vode i prostora.Podna obloga u sobama je hrastov parket , ugrađena klima, nadzor sa video interfonom. 5312 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

450.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Banjica - Bulevar oslobođenja
|

Prodaja stana - Banjica. Odličan četvorosoban stan u dobroj zgradi sa urednim ulazom i dva lifta. Stan je sunčan, svetao, sa otvorenim pogledom. Funkcionalan raspored prostorija. Veliki dnevni boravk koji je povezan sa trpezarijom i kuhinjom. Iz kuhinje se izlazi na terasu i iz dnevnog boravka se izlazi na veliku lodju - drugu tersu. Zaseban spavaći blok koji se sastoji od tri spavaće sobe i kupatila. Stan ima dva mokra čvora, kupatilo i gostinjski toalet. U stanu je protočna topla voda i centralno grejanje. Stan je renoviran. Promenjene vodovodne instalacije, odlična keramika. Stan ima pripadajući podrum. I na svakom spratu se nalazi sušionica. U blizini su : sprtski centar Banjica, prodavnice, pijaca, dve škole, vrtić, tržni centar, Lidal, VMA, fakulteti (političkih nauka, FON, saobrćajni fakultet). Odlična povezanost sa drugim delovima grada. Veliki parking. Retko u ponudi. Uskoro slike stana. 14 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

189.000 €
Stan | Beograd - Vračar - SC Vračar - Maksima Gorkog
|

Vračar prodaja stana. U dobroj zgradi sa urednim ulazom i liftom na Vračaru. Stan je na drugom spratu. Salonski stan, troiposoban po strukturi. Visina plafona 3m . Centralno grejanje. Dvostrano orijentisan. Renoviran. Od prostorija ima centralni salon, dve velike spavaće sobe i još jednu manju sobu, veliku kuhinju, ostavu i veliku lođu koja gleda na dvorište i dva kupatila. (kupatilo i toalet ). Kupatilo, gostinjski toalet imaju prirodnu ventilaciju. Ostava ima prirodnu ventilaciju. Stan je uknjižen. Ozidani podrum od 20m2 pripada stanu. 05 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

245.000 €
Stan | Beograd - Čukarica - Banovo brdo - Karpoševa
|

Prodaja stanova Banopvo brdo - novogradnja. U prilici smo da vam ponudimo komforni LUX stan u izgradnji na Banovom brdu. Rok za izgradnju je septembar mesec 2024 godine. Na lokaciji opštine Čukarica u ulici Karpoševa koja je jednosmerna iz ulice Visoka. Zgrada poseduje gradjevinsku dozvolu. Podzemne garaze na 2 nivoa sa 24 parking mesta + 2 parking mesta za invalide. Liftom direktno iz garaza do željenog sprata. Grajanje na gas. Objekat je u mirnoj ulici,u prelepom delu Banovog brda, na maloj udaljenosti od Ade i 800m od tržnog centra, takođe obdaništa, Dom zdravlja kao i osnovnih i srednjih škola i mnogobrojnih marketa. Za više informacija pozovite. h013 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

370.000 €
Plac | Beograd - Čukarica - Makiš - Bore Stankovića
|

Plac u Makišu u ulici Bore Stankovića u blizini pumpe. Gradjevinsko zemljište. Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

280.000 €
Kuća | Beograd - Savski venac - Dedinje - Mladena Stojanovića
|

U samom srcu Dedinja, uknjižena kuća na placu od 30, 8 ari., spratnosti Po+Pr+1, ukupne bruto površine 415 m2 sa manjim dvorištem. Kuća se satoji od dva zasebna četvorosobna stana, svaki površine oko 150m2. Kuća je kompletno sredjena -lux. U dnu dvorišta, nalazi se pomoćni objekat, koji se koristi kao stambeni, površine 50m2. Vredi pogledati. Uskoro slike . 1004 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

1.800.000 €
Plac | Beograd - Lazarevac - Vrbovno - Vrbovno
|

Na prodaju poljoprivredno zemljište 12ari, Vrbovno kod Stepojevca, stari voćnjak, ograđen, pod blagom kosinom, struja, gradski vodovod , priključak za gas. Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

15.000 €
Magacin | Beograd - Voždovac - Jajinci - Stojana Ljubića
|

Magacinski prostor od 300m2,dobra povezanost sa gradom, parking...5312 Viber/ Telegram/ WhatsApp - isključivo poruke: 062/691-321

1.200 €
Stan | Beograd - Čukarica - Banovo brdo - Karpoševa
|

Prodaja stanova Banopvo brdo - novogradnja. U prilici smo da vam ponudimo komforne LUX stan u izgradnji na Banovom brdu. Rok za izgradnju je septembar mesec 2024 godine. Na lokaciji opštine Čukarica u ulici Karpoševa koja je jednosmerna iz ulice Visoka. Zgrada poseduje gradjevinsku dozvolu. Podzemne garaze na 2 nivoa sa 24 parking mesta + 2 parking mesta za invalide. Liftom direktno iz garaza do željenog sprata. Grajanje na gas. Objekat je u mirnoj ulici,u prelepom delu Banovog brda, na maloj udaljenosti od Ade i 800m od tržnog centra, takođe obdaništa, Dom zdravlja kao i osnovnih i srednjih škola i mnogobrojnih marketa. Za više informacija pozovite h013 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

191.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 22 - Bulevar Zorana Đinđića
|

Funkcionalan trosoban stan u Bloku 22, u vojnim zgradama. Stan je zaklonjen od buke i nalazi se u zgradi okruženoj zelenilom. Od prostorija ima ulazni hodnik, dnevni boravak koji izlazi na lođu površine 7m2, kuhinju, trpezariju, dve spavaće sobe, gostinjski wc i kupatilo. Stan je jednostrano orijentisan. Zgrada je dobro održavana, sa interfonom, dva lifta i centralnim grejanjem, poseduje garažno mesto 18.000 eur-a. U neposrednoj blizini su marketi, TC Ušće, Sava centar, banke, pošta i stanica gradskog prevoza.. 17-12 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

229.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 37 - Bulevar Arsenija Čarnojevića
|

Blok 37 - Prodaja stana Stan odlične strukture iz hodnika se ulazi u svaku prostoruju. Od pristorija ima dve spavaće sobe, dnevnu sobu, ostavu u hodniku, lođu, kuhinju i trpezariju, (adaptibilan stan u 3.5 sobe). U stanu je zamenjena komplet vodovodna i elektro instalacija. Kuhinja i kupatilo, renovirano. Ostalo u stanu je lepo održavano. Bez većih ulaganja. Uknjižen 1/1 Stan se nalazi na odličnoj lokaciji Novog Beograda. Odličan prilaz ulazu, ulaz lepo održavan. Ispred zgrade je park sa dosta drvoreda i zelenila, dečije igralište, u neposrednoj blizini su dve osnovne škole, vrtići, mali tržni centar, pijaca, banka i pošta. Veliki broj autobuskih stajališta i linija. Odlična povezanost sa ostalim delovima grada. Lep i miran porodičan kraj. 3512 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

155.000 €
Agencije za nekretnine | Kupac Magnat