Nekretnine: Agencije za nekretnine | Kupac Magnat

Kupac Magnat


Broj u registru posrednika : 178
Beograd
Telefon: (011) 365-0222
Telefon 1: (011) 365-0111
Web sajt
www.magnatkupac.com
Stan | Beograd - Zvezdara - Mirijevo - Šejkina
|

Mirijevo - prodaja stana. Odličan jednoiposoban stan, u novijoj zgradi. Zgrada je stara desetak godina. Stan je svetao sa dobrim funkcionalnim rasporedom prostorija. Stan je prazan i odmah useljiv. Nalazi se u visokom prizemlju koje ima visinu prvog sprata. Blizina prodavnica, prevoza, škole, obdaništa...1004 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

75.000 €
Stan | Beograd - Stari grad
|

Prodaja stana centar Beograd. Na lepoj lokaciji u blizini šetališta pored reke Save. U mirnoj ulici, prodaje se stan u predratnoj salonskoj zgradi sa lepim stepeništem. Po strukturi stan je četvorosoban. Lepo održavan stan. Od prostorija ima: hodnik, dnevnu sobu, tri spavaće sobe, dva mokra čvora, kuhinju sa trpezarijom, terasu. Visina plafona je 3,30m. Kupatila imaju prirodnu ventilaciju. S obzirom da je stan sa dva ulaza, postoji mogućnost dobijanja dve celine. Stanu pripada posebna prostorija u dvorištu koju koriste kao podrum, a moguće je pretvoriti je u garsonjeru. Nalazi se na odličnoj lokaciji u blizini pijace "Zeleni venac", Knez Mihajlove, gimnazija, Terazija, popularnog šetališta "Promenada" na udaljenosti od 10 minuta hoda. Stan je za svaku preporuku! 14-12 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

239.000 €
Stan | Beograd - Savski venac - Savski trg - Pristanište - Svetozara Radića
|

Prodaja stana centar Beograd. Na lepoj lokaciji u blizini šetališta pored reke Save. U mirnoj ulici, prodaje se stan u predratnoj salonskoj zgradi sa lepim stepeništem. Po strukturi stan je četvorosoban. Lepo održavan stan. Grejna površina 90m2 i terasa 10m2. Od prostorija ima: hodnik, dnevnu sobu, tri spavaće sobe, dva mokra čvora, kuhinju sa trpezarijom, terasu. Visina plafona je 3,30m. Kupatila imaju prirodnu ventilaciju. S obzirom da je stan sa dva ulaza, postoji mogućnost dobijanja dve celine. Stanu pripada posebna prostorija u dvorištu koju koriste kao podrum, a moguće je pretvoriti je u garsonjeru. Nalazi se na odličnoj lokaciji u blizini pijace "Zeleni venac", Knez Mihajlove, gimnazija, Terazija, popularnog šetališta "Promenada" Beograd na vodi na udaljenosti od 10 minuta hoda. Stan je za svaku preporuku! 14-12 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

239.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 23 - Bulevar Milutina Milankovića
|

Odličan trosoban stan u jednom od najlepših blokova, blizina Arene, Vera... Funkcionalan, dva mokra čvora, zasebna trpezarija, odvojen spavaći blok. Predprostor ispred stana koji se zaključava, pripadajuća ostava na spratu. Odlična infrastruktura, u sredini bloka škola, dva vrtića, sportski centar sa teniskim terenima, Maxi, pošta, banka, pekare, radnje. Uknjižen, useljiv....5312 Viber/ Telegram/ WhatsApp - poruke: 062/691-321

195.900 €
Stan | Beograd - Vračar - Crveni krst - Cerska
|

Vračar, Crveni krst - Cerska 4.0, 100m2 (dve terase), 4/4, CG, lift, dva garažna mesta Prodaje se odličan četvorosoban dupleks, u novijoj zgradi na Crvenom krstu, u Cerskoj ulici. Sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatila, toaleta i dve terase - na donjem nivou. Na gornjoj etaži su galerija i soba. Vlasnik poseduje i dva garažna mesta u garaži zgrade (svako po 20.000 €). Uz stan ide i ostava od 2m2 u nivou podruma. Uknjižena korisna površina stana je 69m2, a stvarna merena kvadratura iznosi 100m2. Zgrada i stan su odličnog kvaliteta gradnje. U stanu su PVC stolarija i Velux krovni prozori kao i prvoklasni hrastov parket. Centralno grejanje je na kalorimetre. Zgrada ima energetski pasoš. Stan je prazan i odmah useljiv. U mirnom je delu Cerske ulice. Agencijska provizija 2%. ml

288.000 €
Vikendica | Beograd - Sopot - Nemenikuće - Despota Stevana Lazarevića
|

Na obroncima planine Kosmaj, u blizini vašarišta na Tresijama prodaje se vikend kuća na placu od 5,5 ari. Kuća je u izvornom stanju, za adaptaciju, ima priključak na gradski vodovod i sopstveni bunar sa pijaćom vodom, struju, 2 etaže sa spavaćim blokom na spratu i pomoćni objekat na placu. Nalazi se pored osvetljenog puta, u blizini stanice prigradskog prevoza. Idealno za odmor i beg iz gradske sredine kao i za stalni boravak. Na placu ima stabala voća, oraha i stare sorte vinove loze. 75-10 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

45.000 €
Lokal | Beograd - Čukarica - Banovo brdo - Blagoja Parovića
|

U ponudi je uknjižen lokal površine 123m2 na prizemlju /4 Lokal ima četiri prostorije, toalet i dve ostave sa centralnim grejanjem. Izlog lokala je prema ulici u prizemlju zgrade . Ispred same zgrade je plato sa parkingom. Centralno grejanje. Pogodan je za sve delatnosti. U blizini su razni maloprodajni objekti, uslužni , TC i sl. Dobra je povezanost sa gradskim prevozom. Lokal je za svaku preporuku. 13-12 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

230.000 €
Stan | Beograd - Vračar - Crveni krst - Dravska
|

Vračar prodaja stan u luksuznoj novogradnji. U blizini Beogradskog dramskog pozorišta i Kajmakčalanske ulice u luksuznoj novogradnji sa recepcijom, portirom, video nadzorom i obezbeđenjem. U stanu je postavljen hrastov parket A klase. Alu stolarija i elektricne roletne, sigurnosna vrata Bosal. Stan je namešten, prodaje se kompletno namešten. U stanu ostaju ugradni plakari, kompletna bela tehnika sa garancijom. Mogućnost kupovine garažnog mesta u zgradi. 777 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

270.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 30 (B92) - Bulevar Mihajla Pupina
|

Novi Beograd, Blok 30, Bulevar Mihajla Pupina. Zgrada odlična sa dva lifta. Četvorosoban stan 102 m2, lodja 8 m2. Stan je brzo useljiv, renoviran. Sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, tri spavaće sobe, kupatila, gostinjskog toaleta, ostave i velike lodje. Dvostran je, orijentacija jug-zapad, veoma svetao stan. Renovirana je kuhinja, kupatilo i toalet. Postavljena je nova PVC stolarija. Podrum. Nalazi se u blizini prevoza, Dunavskog keja ... 0512 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

299.900 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 38 - Bulevar Arsenija Čarnojevića
|

U vojnoj zgradi sa 2 lifta na III spratu od 8 prodaje se dvosoban stan sa lodjom od 59m2. Orjentacija stana je ka istoku, sastoji se od prostranog dnevnog boravka sa izlazom na lodju, spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, ostave i kupatila. Zgrada je uredno održavana, a stan zahteva izvesna ulaganja. U neposrednoj blizini nalaze se vrtić i osnovna škola kao i niz infrastrukturnih pogodnosti ovoga bloka. Stan je uknjižen na prethodnog vlasnika. 0712 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

160.000 €
Agencije za nekretnine | Kupac Magnat