Nekretnine: Agencije za nekretnine | Kupac Magnat

Kupac Magnat


Broj u registru posrednika : 178
Beograd
Telefon: (011) 365-0222
Telefon 1: (011) 365-0111
Web sajt
www.magnatkupac.com
Stan | Beograd - Zvezdara - Severni bulevar - Ledinačka
|

Prodaja stana Zvezdara. Odličan porodičan stan, u mirnom kraju grada, nadomak centra. U veoma očuvanoj zgradi. Stan je uknjižen na 70m2, ali je prilikom renoviranja čitave vertikale, lođa od 17m2 pretvorena u kuhinju sa trpezarijom. Renoviran je pre nekoliko godina, urađena je elektro i vodovodna instalacija, stavljen PVC, hrastov parket, odlična izolacija. Sastoji se od velikog ulaznog antrea, tri spavaće sobe, dnevnog boravka, trpezarije, dve kuhinje i kupatila. Postoji mogućnost podele na dve stambene jedinice. Visina plafona je 2,9m, stan je svetao i prostran. Prazan je i odmah useljiv. Uknjžen je na vlasnika, bez tereta i zabeležbi, tako da je moguća kupovina putem kredita. Idealan je za izdavanje, za poslovni prostor, kao i za porodičan život. Poseduje podrum od 9m2, koji se nalazi iznad površine zemlje, prirodna ventilacija, kompletno renoviran, sa mokrim čvorom. Prevoz je u neposrednoj blizini i to 65, 66, 74. Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

175.000 €
Kuća | Beograd - Grocka - 20. oktobra
|

Kaludjerica prodaja kuće . U ponudi je vertikala kuće u Kaluđerici, površine 190 m2 na delu placa od 3 ara sa uređenog dvorišta sa visokim drvećem i stazama . Kuća ima 4 nivoa, koji se sastoje od:podruma, prizemlja , I sprata i potkrovlja Podrum : - kotlarnica/radionica, soba, Prizemlje: - antre, wc, dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, terasa. I sprat: - 3 spavaće sobe, kup/wc, 2 terase, Potkrovlje : - izolovan tavan. EG na naftu, pelet i struju. Garaža sa velikom radionicom, letnja kujna, velika ostava. Struja, voda, kanalizacija, podrum , KATV Internet, garaža, radionica U mirnoj ulici gde su isključivo porodične zgrade a u blizini Ideje i autobuske stanice prodaje se ova vertikala porodične zgrade na 3 ara uređenog placa. Prodaje se zasebno ili zajedno sa drugom vertikalom, jer zajedno čine jednu celinu od 380 m2 na 6 ari placa. Uskoro slike kuće. Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

150.000 €
Stan | Beograd - Čukarica - Čukarička padina - Obalskih radnika
|

Prodaja stan Čukarička padina. Novija gradnja. Odličan stan na petom spratu u zgradi sa liftom. Uredan ulaz u zgradu. Zaklonjen od gradske buke. Svetao stan, prostran. Od prostorija ima veliki dnevni boravak, veču spavaću sobu, kuhinju, kupatilo, terasu, manju spavaću sobu. Vredi pogledati. 08 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

135.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 19a - Bulevar Arsenija Čarnojevića
|

Stan u bloku 19a, Bul Arsenija Čarnojevića. Odličan četvorosoban stan od 90m2, na IV spratu od 6. Zgrada sa liftom. Sastoji se od velike dnevne sobe iz koje se izlazi na terasu, kuhinje, trpezarije, gostinjskog toaleta i izdvojenog spavaćeg bloka od 3 sobe i kupatilom. U izvornom je održavanom stanju, dvostran, ima otvoren pogled. Nalazi se u blizini trgovinskih centara, škola i vrtića. 05-12 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

239.000 €
Plac | Beograd - Čukarica - Makiš
|

U ponudi imamo odličan plac na starom Obrenovačkom putu , blizu izgrađenih hala , u industrijskoj zoni Makiša . Plac je sa dobrim prilazom , pravilnog je oblika , odličan za različite namene . Za sve dodatne informacije i obilazak lokacije budite slobodni da nas pozovete...1012

160.000 €
Kuća | Beograd - Grocka - 20. oktobra
|

U ponudi je kuće u Kaluđerici sa dve vertikale, ukupne površine 380m2 na 6 ara placa. Podeljena je na dve verikale od po 190m2 koje mogu funkcionisati i odvojeno i spojeno. Struja, voda, kanalizacija, podrum, KATV Internet, dve garaže, radionica, pomoćni objekti. Kuća ima 4 nivoa, koji se sastoje od: podruma, prizemlja, I sprata i PTK - sve obostrano. EG na naftu, pelet i struju. Dve garaže sa velikom radionicom, letnja kujna, velika ostava, pomoćni objekti. Kuća je u lepo održavanom dvorištu punom visokog drveća u mirnoj ulici u neposrednoj blizini Idee i autobuske stanice. Prodaje se cela kuća od 380m2 po ceni od 300.000e sa preporukom za porodično stanovanje, poslovanje ili kombinovano. Može se kupiti i pola kuće, jedna vertikala. Uskoro slike . Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

300.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Medaković 3 - Borivoja Stevanovića
|

Prodaja stana Medaković 3. U prilici smo da vam ponudimo odličan dvoiposoban stan u prelepom naselju Medaković 3 koje obiluje zelenim površinama i svim sadržajima neophodnim za udobno stanovanje. Stan se nalazi u zgradi od crvene fasadne cigle, vrlo kvalitetne gradnje, sa dva lifta, ima centralno grejanje i protočnu toplu vodu. Sastoji se od velikog ulaznog hodnika u kome se nalazi ugradni plakar koji ostaje u stanu, dnevnog boravka sa kuhinjom, trpezarije, zastakljene lodje i dve spavaće sobe južno orjentisane.Prozori su novi urađeni od kvalitetnog PVC-a. Stan je osunčan tokom celog dana, uknjižen je na vlasnika. Retko u ponudi, idealno za porodice... 07-12 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

152.000 €
Stan | Beograd - Vračar - Hram svetog Save - Stojana Protića
|

Vračar Hram prodaja stana. U blizini Hrama Svetog Save u ulici Stojana Protića prodaje se stan u staroj čvrstoj porodičnoj zgradi na III spratu. Zgrada je u odličnom stanju sa malim brojem stanova. Na svakom spratu je po jedan stan. Stan je po strukturi trosoban. Od prostorija ima antre sa velikim praktičnim garderoberom, veliki dnevno-kuhinjsko-trpezarijski prostor sa izlazom na dve terase dvostrano orjentisane, dve odvojene spavaće sobe, komforno kupatilo sa prirodnom ventilacijom. Uz stan ima i ostavu od 20-ak m2 koja ne ulazi u kvadraturu stana. Ostava je pogodna za raznovrsnu namenu. Stan je veoma svetao i uredan. Ne zahteva dodatno ulaganje. Nalazi se na veoma popularnoj i traženoj lokaciji. Za svaku preporuku! 75-10

260.000 €
Stan | Kopaonik
|

Na Kopaoniku imamo u ponudi izvanredan dvoiposoban apartman na četvrtom spratu zgrade , u kompleksu Vudsajd . Apartman je površine 61 kvadrat , a od prostorija ima dnevnu sobu , kuhinju , kupatilo i dve spavaće sobe . U dnevnom boravku se takodhe može organizovati spavanje . Prodaje se kompletno namešten, ima i pripadajuce parking mesto. Sam kompleks je odlično pozicioniran , u srcu šume četinara, odlično se održava , ima odličan Spa centar površine 142 kvadrata na raspolaganju za goste , a tu je sauna , hamam , ledena fontana... Nesvakidasnja , odlična ponuda , Možete nas kontaktirati za sve dodatne informacije

427.000 €
Stan | Beograd - Rakovica - Vidikovac - Vidikovački venac
|

U centru Vidikovca - u zgradi od crvene fasadne cigle - uknjižen dvosoban stan od 56m2 na 11.spr. koji ima: Donji nivo - uknjižen na 32m2 - koji se sastoji od: ulaznog dela, kupatila, kuhinje sa trpezarijom i dnevnim boravkom. Galerija: uknjiženo na 24m2 - velika prostorija - mogućnost za adaptaciju i renoviranje po želji kupca Stan je dvostran, sunčan, grejanje: TA, pvc stolarija, prelep pogled iz stana. Zgrada je uredna, sa dva lifta i interfonom, odlična lokacija - blizina: pošte, os.škole, vrtića, više marketa i banaka, pijace... Puno zelenila u okruženju, lep i veliki park, parking ... Gradski prevoz: 23, 53, 59. 89, 534, E-2. 7010

85.000 €
Agencije za nekretnine | Kupac Magnat