Nekretnine: Agencije za nekretnine | Kupac Magnat

Kupac Magnat


Broj u registru posrednika : 178
Beograd
Telefon: (011) 365-0222
Telefon 1: (011) 365-0111
Web sajt
www.magnatkupac.com
Kuća | Beograd - Rakovica - Stari Košutnjak - Rakovička
|

Fenomenalna kuća okružena zelenilom, puna svetlosti, prostrana komforna sa prelepim panoramskim pogledom na Košutnjak. Izdaje se vertikala kuće troetažna, PR +VPR+I nivo+PTK. Dvorište je prostrano, divno sređeno i u sklopu dvorišta se nalazi natkriveni plato sa 2 parking mesta. Visok kvalitet gradnje, najfiniji materijali, kamere, alarmni sistemi su sve ono što zadovoljava najviše standarde i potrebe diplomatskih predstavništva, razne druge ustanove i institucije, kao i osobe sa istančanim ukusom i hedoniste! Prizemlje: garaža, vešeraj, pomoćne prostorije i teretana. Visoko prizemlje: Open space dnevni boravak, kuhinja sa ugradnim elementima radjenim po meri, trpezarija, gostinski toalet i cipelarnik. I nivo: velika spavaća soba, garderober, kupatilo, 2 terase sa kojih se pruža neverovatan pogled. Potkrovlje: 2 spavaće sobe i kupatilo. Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

2.700 €
Stan | Beograd - Rakovica - Petlovo brdo - Gočka
|

40m2,1.0,klima, pr/3,parking, stan u prizemlju kuće, 360e sa režijama U mirnoj ulici preko puta parka nalazi se stan u prizemlju kuće, sa zasebnim ulazom iz dvorišta. Grejanje je na inverter klimu i u cenu kirije su uračunati svi troškovi režija! Stan se sastoji iz dnevne sobe sa kuhinjom, kupatila i odvojenog spavaćeg dela sa plakarom. Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

360 €
Stan | Beograd - Savski venac - Luke Ćelovića Trebinjca
|

Izdaje se trosoban stan u Beogradu na vodi u neposrednoj blizini tržnog centra Galerija. Stan je potpuno opremeljen. Nalazi se na četvrtom spratu. Zgrada pored lifta ima recepciju i obezbedjenje. Stan čine dnevni boravak (sa terasom) , dve spavaće sobe, dva kupatila, ostava (vešernica), kuhinja i trpezarija. Orijentisan ka unutrašnjem parku sa pogledom na reku. Stan je jako dobro osvetljen. U cenu je uključeno i garažno mesto.02 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

2.000 €
Stan | Beograd - Vračar - Kalenić pijaca - Hadži Prodanova
|

U neposrednoj blizini Kalenić pijace nalazi se komforan i funkcionalan stan, potpuno opremljen, tek renovirano kupatilo. Na odličnoj lokaciji, povezan sa svim delovima grada i u blizini parkova, vrtića, škola, apoteka, marketa i svega neophodnog za udoban život. Strukturu prostora čine dnevni boravak,spavaća soba, kuhinja i kupatilo. 02

600 €
Stan | Beograd - Savski venac - Palata pravde - Vojvode Milenka
|

U blizini centra grada nalazi se komforan, luksuzno uredjen stan, sa velikom terasom. U cenu kirije su uračunati svi troškovi, kao i parking mesto, samo se plaća struja po potrošnji! Sastoji se od dnevne sobe, sa izlazom na terasu sa prelepim pogledom, kuhinje sa šankom, 2 spavaće sobe, od kojih jedna ima garderober a druga veliki plakar sa ogledalom i moderno uredjenog kupatila sa djakuzijem. Izuzetan stan koji poseduje sve potrebno za udoban život! 02

1.200 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Dr Ivana Ribara - Mileve Marić Ajnštajn
|

Funkcionalan stan na odličnoj lokaciji i za porodice i za poslovne ljude. Sastoji se od dnevne sobe sa izlazom na terasu, zasebne kuhinje, spavaće sobe, ulaznog hodnika i moderno nameštenog kupatila. Infostan je povoljan. Grejanje ima posebno brojilo, pa može da se smanji cena centralnog grejanja. U neposrednoj blizini su marketi i hipermarketi. Na par minuta hoda je i Savski kej. Ispred zgrade je veliki javni parking na kom uvek ima slobodnog mesta. Lokacija je saobraćajnicama i javnim prevozom odlično povezana sa svim delovima grada. Tu su i biciklističke staze.U neposrednoj blizini je brza saobraćajnica do autoputa Miloš Veliki.

700 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 62 - Jurija Gagarina
|

Prodaje se renoviran stan u bloku 62, u blizini reke Save. Izvorno je jednosoban, adaptiran u jednoiposoban 41m2+4m2 lodja. Uknjizen je na vlasnika, CG, lodja, PVC stolarija, podrum, renoviran, dva lifta, zgrada uredna. Orijentacija severo-zapad.Vredi pogledati. Stan bez velikih dodatnih ulaganja. 52-12 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

112.500 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 28 - Bulevar Arsenija Čarnojevića
|

Novi Beograd, blok 28, Bulevar Arsenija Čarnojevića 37m2,1.5s,namešten,novogradnja, V/5, cg, lift, internet, renoviran. Stan je vrlo svetao, lepo namešten i kompletno opremljen, sa odvojenom spavaćom sobom. U neposrednoj blizini se nalazi sve potrebno za komfornu svakodnevnicu, marketi, restorani, vrtić, škola. Na 15ak minuta šetnje je dunavski kej, a uz samu zgradu je i biciklistička staza. Prednost ove lokacije je blizina autoputa E-75 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

650 €
Plac | Inđija - Okolno mesto
|

Prodajemo uknjižen plac u Čortanovcima, u vikend naselju Nova Tidija, sa nedovršenom vikendicom od 100m2. Plac se sastoji od 4 uknjižene parcele, iza vikendice je vinograd i voćnjak. Bunarska voda, asfalt do placa, struja je na 100 metara od placa, 120 metara od Dunava, 17 km od Novog Sada. Uknjiženo na vlasnika, bez tereta i zabeležbi. POVOLJNO I HITNO.4012

39.900 €
Stan | Beograd - Savski venac - Pop Lukina
|

Centar - fenomenalan salonski stan U samom centru grada u blizini Kalemegdana, Knez Miahilove ulice u lepo održavanoj zgradi nalazi se izuzetan salonac, sa plafonima 3,2m. Sastoji se iz prostrane dnevne sobe, 2 velike spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom i šankom, kupatila, WC-a i terase koja gleda na dvorište. Grejanje je centralno i uključeno je u cenu zakupa! Ovaj dvostrano orijentisan salonski stan, komforan i svetao zadovoljava sve potrebe udobnog života, enterijerski i lokacijski! 02 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

1.000 €
Agencije za nekretnine | Kupac Magnat