Nekretnine: Agencije za nekretnine | Kupac Magnat

Kupac Magnat


Broj u registru posrednika : 178
Beograd
Telefon: (011) 365-0222
Telefon 1: (011) 365-0111
Web sajt
www.magnatkupac.com
Stan | Beograd - Vračar - SC Vračar - Svetozara Markovića
|

Centar Beograd - Svetozara Markovića - izdavanje četvorosoban lux sredjen stan. Stan se nalazi na prestižnoj lokaciji u ulici Svetozara Markovića na prvom spratu u odličnoj zgradi sa mermernim ulazom. Stan je troiposoban salonskog tipa sa dva ulaza dvostrane orijentacije. Kompletno je renoviran, promenjena spoljna stolarija, podovi, instalacije. Opremljen je novim nameštajem, tepisima, belom tehnikom. Stan nije useljavan. Veoma lep i konforan prostor sa centralnim salonom i dve sobe koje gledaju na ulicu, sa prostranim kupatilom koje je povezano sa spavaćom sobom i salonom. U drugom delu stana ka dvorištu se nalazi opremljena kuhinja sa trpezarijom i ostavom, toaletom i manjom devojačkom sobom koja može biti radna ili spavaća. Terasa preko koje se ulazi u kuhinju je zastakljena površine oko 7m2 može biti idealno mesto za mini teretanu ili dečiju igraonicu. Grejanje je sa dve inverter klime. Preko puta zgrade je jedna od prestižnih beogradskih osnovnih škola, kao i Treća beogradska gimnazija. Nadomak stana na Cvetnom trgu se nalazi veliki dobro snabdeven supermarket koji radi 24 sata. Na istom trgu i okolini su popularni kafei, knjižare i restorani. Ulica Svetozara Markovića se nalazi između dva velika gradska parka, Tašmajdanski na početku ulice i Manjež na kraju ulice. Tu je i Sportski centar sa otvorenim i zatvorenim bazenom. Laganim hodom ste za 15 minuta na Terazijama. Sve bitne društvene i državne institucije su nedaleko od stana. Idealno mesto za sve koji vole urbani način života.02 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

1.500 €
Plac | Beograd - Čukarica - Makiš
|

Plac okružen zelenilom, nalazi se u miru i tišini, a vrlo blizu grada, idealno za uživanje, vrlo popularno mesto za gradnju, ima komletnu infrastrukturu.10 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

65.400 €
Plac | Beograd - Čukarica - Makiš
|

Plac okružen zelenilom, nalazi se u miru i tišini, a vrlo blizu grada, idealno za uživanje, vrlo popularno mesto za gradnju, ima komletnu infrastrukturu..10 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

199.906 €
Plac | Beograd - Čukarica - Makiš
|

Plac okružen zelenilom, nalazi se u miru i tišini, a vrlo blizu grada, idealno za uživanje, vrlo popularno mesto za gradnju, ima komletnu infrastrukturu..10 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

112.706 €
Stan | Beograd - Zemun - Gornji grad - Pregrevica
|

249m2÷240m2 terase,5s, dva garažna mesta, bazen, toplotne pumpe, lift. Luksuzan penthouse u jednom od najlepših delova Zemuna u blizini Dunava. Vrhunski materijali, podno grejanje, plafonsko hlađenje. I Nivo: 4 spavaće sobe, 2 kupatila II Nivo:Veliki dnevni boravak sa kuhinjsko trpezarijskim delom (open space), dve terase, kupatilo. III nivo: velika krovna terasa u dva nivoa sa ozidanim bazenom i lepim pogledom na Dunav. Mesecni troškovi oko 100e. Useljivo za 3 meseca. Unutrašnji završni radovi u toku. Predat na uknjizbu. 7310 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

600.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Autokomanda - Vojvode Stepe
|

Funcionalan i kvalitetno renoviran stan u ulici Vojvode Stepe, bliže Autokomandi. Stan je uknjižen i svetao, ugrađena je PVC stolarija. Izvorno je dvosoban ali posle adaptacije funkcioniše kao dvoiposoban stan sa dva mokra čvora. Stan se nalazi u niskom prizemlju ali nije ukopan, ima 80cm do donje ivice prozora. U neposrednoj blizini su škola, obdanište, marketi, banke, pošta i stanica gradskog prevoza za više autobuskih i tramvajskih linija. Stan je zbog lokacije i strukture pogodan da se koristi i za poslovni prostor Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

125.000 €
Stan | Beograd - Stari grad - Terazije - Brankova
|

Prodaje se izuzetan stan u blizini Knez Mihailove ulice, na Zelenom vencu, okrenut suprotno od ulice, sedmosoban. Stan je u odličnoj zgradi na kojoj je pre par godina radjena fasada. Mermerni ulaz u zgradu, lift. Stan je komletno sredjen, gleda na tri strane i ima dva ulaza. Postavljena je nova stolarija. Ima dva nivoa + potkrovlje. Veliki dnevni boravak, kuhinja i trpezarija, jedna spavaća soba sa gardaroberom, kupatilo i toalet. Drugi nivo tri sobe, jedna velika sa izlazom na terasu od 17m2 ka ulici, čajna kuhinja i kupatilo, druga terasa iz spavaće sobe okrenuta ka lepo sredjenom dvorištu. U potkrovlju dve spavaće soba i tavanski prostor. Stan je deljiv na dve jedinice, poseduje dva brojila. Retko u ponudi, vredi pogledati. Uskoro slike stana. Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

580.000 €
Plac | Beograd - Čukarica - Cerak - Ibarska magistrala
|

Uknjižen plac u komercijalnoj zoni. Ravan i pravilnog pravougaonog oblika. Pogodan za sve namene, lako dostupan šleperima. Ima pristup struji, vodi i asfaltnom putu. Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

1.580.000 €
Kuća | Beograd - Zvezdara - Denkova bašta
|

Kompletno sređena kuća na placu od 1.5ari izlazi na dve ulice. Slobodnog lepo sređenog dvorišta ima oko 100m2. Kuća ima tri nivoa. Na prvom nivou je hodnik, dnevno-trpezarijski deo sa kuhinjom, velika soba i kupatilo. Drugi nivo je hodnik, dnevno-trpezarijski deo sa kuhinjom, velika soba i kupatilo. Na trećem nivou je otvoreni prostor sa francuskim balkonom koji može funkcioniše kao, dnevno-trpezarijski deo sa francuskim balkonom, dve spavaće sobe i kupatilo. Treći nivo ima male kosine i najmanja visina u stanu je na 2m. U blizini su škole, vrtić, tržni centar i gradski prevoz..1412 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

299.000 €
Kuća | Beograd - Voždovac - Šumice
|

Kompletno sređena kuća, na placu od 1.5ari koji izlazi na dve ulice. slobodnog lepo sređenog dvorišta ima oko 100m2. Na prvom nivou je hodnik, dnevno-trpezarijski deo sa kuhinjom, velika soba i kupatilo. Na drugom nivou je hodnik, dnevno-trpezarijski deo sa kuhinjom, velika soba i kupatilo. Na trećem nivou je veliki dnevno-trpezarijski deo sa francuskim balkonom, dve spavaće sobe i kupatilo. Treći nivo ima male kosine i najmanja visina u stanu je na 2m. U blizini su škole, vrtić, tržni centar i gradski prevoz..1412 Oznaka na mapi pokazuje deo grada, ne i tačan položaj zgrade.

299.000 €
Agencije za nekretnine | Kupac Magnat