Nekretnine: Agencije za nekretnine | Serbes D O O

Serbes d.o.o


Broj u registru posrednika : 674
Telefon: (063) 238-564
Telefon 1: (021) 548-318
Stan | Novi Sad - Novi Sad - Salajka
|

Prodajem nov 3,0 stan 71m2 na Salajci. Odličan raspored stana . Stan se sastoji od dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom, dve spavaće sobe, kupatilo ,toalet, hodnik i terasa. Kvalitetna gradnja i kvalitetni prvoklasni materijali - šestokomorna pvc stolarija sa troslojnim staklima, ulazna sigurnosna vrata, sobna vrata od medijapana, hrastov troslojni parket, podno grejanje, I klasa keramičkih pločica. Odlična lokacija: u blizini osnovna škola, vrtić, autoput. Završetak radova je april 2024. Cena sa uračunatim PDV-om, kupci prve nekretnine imaju mogućnost na povraćaj PDV-ea.

162.200 €
Stan | Novi Sad - Novi Sad - Novo Naselje
|

Prodajem nov lux 4,0 stan 122m2 u urbanoj vili na Novom naselju. Iznad stana krovna terasa od 122m2 koja pripada stanu, za koju ima izrađen projekat kako bi mogla da se uredi. Uz stan parking mesto u dvorištu zgrade. Urbana vila sa svega 4 stana. Nalazi se u manjoj mirnoj ulici , u okruženju porodičnih kuća. Odličan raspored stana, dvostrano orijentisan. Iz predsoblja ulaz u sve prostorije. Dnevna soba prostrana sa mnogo svetlosti, zid prema ulici u velikim staklenim portalima. Spoljna stolarija aluminijumska, sobna medijapan sa svetlarnicima, visine 2,20m. Visina plafona u stanu 3m. Dva moderna kupatila sa tuš kabinama. Veliko predsoblje za ugradnju plakara. Posebno ostava. Kuhinja u sklopu dnevne sobe sa ostavljenom strujom za pravljenje kuhinjskog ostrva. Iz dnevne i jedne spavaće sobe izlaz na natkrivenu terasu kvadratnog oblika tako da ima mesta za sto za sedenje. Gradsko centralno grejanje sa kalorimetrom, ima termostat za podešavanje temperature. Pod u predsoblju keramira, a u sobama prvoklasni parket. Stan odmah useljiv. Uredna dokumentacija, upis prava svojine u toku.

265.000 €
Kuća | Novi Sad - Novi Sad - Telep
|

Prodajem odličnu prizemnu modernu kuću 158m2 sa pomoćnim objektom 96m2 i bazenom na Telepu. Trostrana orijentacija , sa velikim prozorima koji omogućavaju mnogo prirodne svetlosti. Funkcionalan raspored kuće omogućuje i zadovaljava sve potrebe ugodnog stanovanja bez gubljenja kvadrata na nefukcionalan prostor. Kuća ima velik dnevni boravak povezan sa prostranom kuhinjom, trpezarijom, tri spavaće sobe, gostinjskim toaletom , komfornim kupatilom, ostavom i natkrivenom terasom sa pogledom na lepo uređeno dvorište sa bazenom i zelenilom. Ispod dela kuće se nalazi podrum koji poseduje tehničku prostoriju gde se nalazi gasni kotao, peć na struju, tehničke stvari za bazen,prostoriju za vešeraj, i veću prostoriju sa policama za odlaganje stvari. U dnu dvorišta se nalazi garaža i pomoćni objekat koji je kao jedna manja kuća gde se nalazi još jedan komforan , velik dnevni boravak sa kuhinjom , veće kupatilo, i prostorija za vežbanje , tj mini teretana. Kuća se nalazi u mirnoj manjoj ulici na placu od 670m2. U dvorištu iza kuće se nalazi bazen dimenzije 7m x 3m koji ima grejanje na gas . Kuća je kvalitno sagrađena , spoljna stolarija pvc postavljena 2015.god. i sva sobna stolarija, pod je prvoklasni parket, tarket i keramika, podno grejanje gde je keramika, grejanje na gas i može i na stuju, centralna klimatizacija , alarmni sistem, spušteni plafoni sa rasvetom, zalivni sistem u dvorištu. U kući ostaje kuhinja i ugradni plakari. Uknjižena 1/1 bez tereta.

576.800 €
Kuća | Inđija - Okolno mesto
|

Odlicna 3.5 vikend kuća 129m2 u Čortanovcima. Kuća s enalazi u prelepoj prirodi na placu od 39,9 ari . Kuća je gradjena od čvrstih materijala . Sastoji se od prizemlja i prvog sprata . Prednji deo kuće je ceo u staklenim portalima, tokom celog dana ima prirodne svetlosti . Prizemlje se sastoji od ustakljene prostorije za odmaranje, dnevnog boravka , kuhinje i kupatila . Na spratu se nalaze dve spavace sobe, kupatilo i zastakljena prostorija koja se može koristiti kao radni prostor. Poseduje i garažu od 12m2 iznad koje se nalazi terasa . Plac je pod nagibom u kaskadama , na podnožju placa parking. Ograda oko celog placa. Poseduje i voćnjak od više vrsta voća . Od infrasturkture ima struju , voda je iz bunara. Grejanje na čvrsto gorivo -drvo. Ima video nadzor. Uknjizenja 1/1 .Moze i zamena za stan u Petrovaradinu do te cene .

113.300 €
Stan | Novi Sad - Novi Sad - Sajam
|

Prodaje se u izgradnji odličan 1,5 stan 41,37m2 kod Sajma. Kvalitetna gradnja- zidanje Ytong blokom i moderan dizajn zgrade - spoljna fasada prednji deo zgrade ceo od kaljenog stakla sa prepečenom fasadnom ciglom . Funkcionalno organizovan prostor, od ulaza s leve strane odmah kupatilo i pravo soba sa kuhinjom, spavaća soba s leve strane i izlaz na terasu. Gleda prema uličnoj strani.Spoljna stolarija pvc, sigurnosna ulazna vrata , uvozna keramika, pod tarket. U blizini autobuske stanice, prodavnice, pošta, igralište za decu. Rok useljenja : kraj 2024.god. Cena sa PDV-eom, za kupce prve nekretnine mogućnost povraćaja PDV-ea. Uredna dokumentacija za gradnju, pouzdan investitor.

129.900 €
Stan | Novi Sad - Novi Sad - Sajam
|

Prodaje se u izgradnji odličan 1,5 stan 39,61m2 kod Sajma. Kvalitetna gradnja- zidanje Ytong blokom i moderan dizajn zgrade - spoljna fasada prednji deo zgrade ceo od kaljenog stakla sa prepečenom fasadnom ciglom . Funkcionalno organizovan prostor, od ulaza s desne strane odmah kupatilo , pravo dnevna soba sa kuhinjom, iz dnevne s desne strane spavaća soba i balkon 3m2. Gleda na dvorišnu stranu .Spoljna stolarija pvc, sigurnosna ulazna vrata , uvozna keramika, pod tarket. U blizini autobuske stanice, prodavnice, pošta, igralište za decu. Rok useljenja : kraj 2024.god. Cena sa PDV-eom, za kupce prve nekretnine mogućnost povraćaja PDV-ea. uredna dokumntacija za gradnju, pouzdan investitor.

124.500 €
Stan | Novi Sad - Novi Sad - Adamovićevo Naselje
|

Prodajem nov 4,0 stan 111m2 na Adamovićevom naselju. Stan se nalazi u novoj kvalitetnoj zgradi na odličnoj lokaciji. Aluminijumska spoljna stolarija sa roletnama sa alektro podizačima, španska keramika I klase, parket I klase, - sobna vrata sa magnetnom bravom i padajućim pragom, tri klime. Stan se prodaje komplet namešten. Odličan raspored, dvostrana orijentacija, 3 spavaće sobe, 2 kupatila, posebno toalet, terasa. Uz stan moguće kupiti garažu i parking mesto.

288.400 €
Lokal | Novi Sad - Novi Sad
|

Prodaje se lokal 110m2 u širem centru . Lokal se nalazi u manjoj mirnoj ulici. Ima ulaz sa ulice , kao izlog . Par stepenika je viši u odnosu na kotu ulice. Lokal je u radu, u zakupu rekreacioni centar. Pa je u skladu sa zakupcem uređen. Sastoji se od jedne open space prostorije, jedne manje prostorije , toaleta i tuš kabina. Ima ulaz i sa dvorišne strane. U cenu je uračunat PDV 20% , za kupce pravno lice može da se odbije iznos PDV-ea.

339.900 €
Kuća | Novi Sad - Petrovaradin - Sremska Kamenica
|

Prodajem kuću na Tatarskom brdu 320m2 na placu od 536m2 . Moderna kuća ravnih linija, odličan raspored, kvalitetna. Plac poravnat , ograđen zidanom ogradom. Prizemlje i sprat, građena 2019.god., podno grejanje na gas, centralni bojler na gas, video nadzor, alarmi sistem, 4 spavaće sobe, 3 kupatila, 2 dnevne sobe, jedna ostava, soba tehnička , ostava, i 1 soba u potkrovlju. U dvorištu bazen dimenzije 7m x 3,5m, dubina 1,25m. Dve natkrivene terase. Garaža sa utomatskaimvratima za 2 auta, 3 parking mesta ispred kuće. Visina plafona 2,9m , zapravo 3m ali su rađeni spušteni plafoni sa rasvetom. Kamin u dnevnoj sobi. Uknjižena bez tereta.

494.500 €
Stan | Novi Sad - Novi Sad - Novo Naselje
|

Prodajem odličan 2,0 stan 66m2 na Novom naselju. Stan u dobrom stanju, nije potrebno renoviranje. Nalazi se višespratnoj kuli sa dva nova lifta. zgrada održavana , postavljena nova ulazna vrata sa interfonom, novi poštanski sandučići. Komforan stan, projektovan po standardima stanovanja: prostrana dnevna soba, kuhinja odvojena od dnevne. Uz kuhinju manja ostava. Između dnevne sobe i kuhinje harmonika vrata. Trpezarija u kuhinjskom delu, ima prozor. Na mestu trpezarije moguće pregraditi u manju sobu, a trpezariju moguće smestiti u predsoblje koje je prostrano. Kupatilo sa ležećom kadom, staje veš mašina. Spavaća soba komforna sa francuskim balkonom. Iz dnevne sobe izlaz na natkrivenu terasu kvadratnog oblika, ima mesta za sto za sedenje. U prizemlju zgrade biciklana. Uz stan u podrumu ostava 2m2. U stanu ostaje kuhinja i klima. Otvoren pogled iz stana. U okolini zgrade dosta parking mesta. U neposrednoj blizini Osnovna škola i obdanište.Uknjižen 1/1 bez tereta.

136.000 €
Agencije za nekretnine | Serbes D O O