Nekretnine: Agencije za nekretnine | Serbes D O O

Serbes d.o.o


Broj u registru posrednika : 674
Telefon: (063) 238-564
Telefon 1: (021) 548-318
Stan | Novi Sad - Novi Sad - Sajam
|

Prodajem 1.0 stan 33m2 kod Sajma .U okruženju se nalazi sve što je potrebno za život (prodavnice,mesare,pošta,škola,obdanište , tereni za sport i rekreaciju , gradski bazen i dosta zelenila oko zgrade) . Stan je komforan, odličan raspored, nema "izgubljenih kvadrata". Iz predsoblja ulaz u kupatilo i dnevnu sobu u kojoj je kuhinja sa prirodnom ventilacijom i ima izlaz na terasu . Na terasi hladna ostava .Prodaje se kompletno namešten. Uz stan mogućnost parkiranja u dvorištu zgrade, vrata se otvaraju telefonskim pozivom . Uknjizen 1/1 bez tereta .

87.000 €
Kuća | Novi Sad - Novi Sad - Banatić
|

Prodajem 3.0 kucu od 94m2 sa placem od 232m2 u blizini Sajma i Zeleznicke stanice u mirnoj i tihoj ulici. U blizini se nalazi sve neophodno za život kao što su: Prodavnice,, škole , vrtići, i odlično je povezan gradskim prevozom. Kuca je potpuno renovirana ( struja , cevi za vodu , krov , spoljna izolacija , PVC stolarija , nova kupatila kvalitetna keramika i grejanje je na Inverter klime 12ce ) visina plafona 2.8m i 2.5m . Kuca se sastoji od dve spavace sobe , dnevnog boravka , kuhinje , trpezarije i 2 kupatila . Izlaz u dvoriste iz dnevnog boravka i iz trpezarije . Dvoriste za uzivanje 100m2 veoma . Garaza 18m2 otvaranje na daljinski visina ulaza u garazu 185cm . Obezbedjen parking i ispred kuce . Uknjizena bez tereta 1/1 .

216.500 €
Stan | Irig - Okolno mesto
|

Prodajem lux 3,0 stan 95m2 u Banji Vrdnik sa garažnim mestom 12m2 u prizemlju zgrade. Nesvakidašnja nekretnina za luxuzan život. Nalazi se u kvalitetnoj zgradi . Komplet namešten luxuznim nameštajem i belom tehnikom. Dizajnerski opremljen sa vođenjem računa o svakom detalju. Odličan raspored. Dvostrano orijentisan sa dve komforne terase sa prelepim pogledom. Pogodan za odmor , odlazak iz grada u prirodu, za rekreaciju i sport. Odličan i kao investicija za izdavanje. Cena sa uključenim PDV-eom 10% 35000 EUR, za pravna lica može da se odbije PDV.

395.500 €
Plac | Beočin - Okolno mesto
|

Prodajem odličan građevinski plac 3859m2 u Čereviću . Plac se nalazi na putu za Andrevlje . Asfaltni put 150m od placa , od asflatnog puta do placa zemljani put . Bandera za struju se nalazi uz plac , moguć priključak struje . Do placa protiče potok i visoke su podzemne vode te se kopanjem bunara obezbeđuje voda. . Gradske vode nema kao ni kanalizacije . Povrsina placa je ravna što je kvalitet. Gradjevinsko zemljište u vikend zoni, dozvoljena gradnja . Uknjizen 1/1 bez tereta. Cena povoljna spram kvaliteta koji se nudi.

47.000 €
Stan | Novi Sad - Novi Sad - Podbara
|

Prodajem odličan 2.5 stan 65m2 na Podbari. Stan se nalazi u blizini Oš ,,Ivan Gundulic ''. u mirnoj ulici ,na 10min od centra grada . Dvostrano orijentisan sa mnogo prirodne svetlosti. Odličan raspored. Stan se sastoji od: - dnevna soba sa kuhinjom bočno odvojenom, terasom, 2 spavaće sobe sa kosinama , posebno wc i kupatilo sa ležećom kadom. Kuhinja ima prozor, prirodnu ventilaciju i osvetljenje. Uz stan se dobija i ostava u prizemlju zgrade. Moguća kupovina i garažnog mesta u suterenu zgrade . Stan uknjizen 1/1 bez tereta .

154.000 €
Lokal | Novi Sad - Novi Sad - Salajka
|

Izdaje se ulični Lokal 420m2 trenutno u sivoj fazi na Salajci u blizini željezničke stanice. U dogovoru sa budućim zakupcem biće priveden nameni , završen po sistemu ključ u ruke ( rasveta ,zidovi,podovi, toaleti) . Ceo lokal je open space , bez pregradnih zidova, ima mogućnosti za pregrađivanje po potrebi . Visina plafona 3.15m . Dvostrano orijentisan, ima staklene portale na dve stane, mnogo prirodne svetlosti. Parking prostor pored lokala. Od momenta dogovora sa zakupcem za privođenje nameni potrebno 2 meseca . Mesečna zakupnina 4200 EUR + PDV, depozit u vrednosti 4 mesečnih zakupnina i agencijska provizija 4200 EUR.

4.200 €
Poslovni prostor | Novi Sad - Novi Sad - Salajka
|

Izdajem dva stana 77m2+69m2 kao jedan u poslovne svrhe na Salajci u blizini željezničke stanice i Kisačke ulice. Stan se nalazi u manjoj zgradi na I spratu, dvorišno orijentisan. Po strukturi su dva dvoiposobna stana, jedan do drugog, svaki ima poseban ulaz, a postoji mogućnost probijanja zida u predsoblju tako da budu jedna celina. Dve nameštene kuhinje, dva kupatila , dva toaleta, dve komfornije sobe ( dnevne) i 4 manje Obe kuhinje su opremljene (kuhinjski elementi, frižider, ravna ploča, rerna). U stanu eventualno potrebno krečenje, osim toga odmah useljivo. Uz stan moguće iznajmiti parking mesto ispred zgrade, cena zakupa 50 EUR. Mesečna zakupnina 950 EUR + depozit 950 EUR, + agencijska provizija 950 EUR:

950 €
Poslovni prostor | Novi Sad - Novi Sad
|

Izdajem lux penthaus 450m2 na Bulevaru Oslobođenja sa 4 garažna mesta . Penthaus se nalazi u jednoj od najkvalitetnijih zgrada u gradu, ima garažu na tri nivoa, portirsku službu 24h, video nadzor u celoj zgradi, dva lifta , teretni ide iz garaže do penthausa. Penthaus se sastoji iz dva nivoa. Na prvom nivou se nalazi nestandardno velik dnevni boravak sa kuhinjom bočno izdvojenom, stepeništem za gornji nivo, tri komforne sobe , tri kupatila, jedna ostava, dve terase. na drugom nivou jedan velik open space prostor , jedna prostorija gde se nalazi rek orman i ulazna vrata sa gornjeg nivoa, jedna komforna soba i jedno kupatilo. Penthaus je dvostrano orijentisan, sa mnogo svetlosti. Ima velike svetlosne otvore , aluminijumska crna spoljna stolarija. Na gornjem nivou trakaste zavese sa elektro podizačima, a na prvom nivou zavese od draperije od plafona do poda. Pod kombinovano keramika i parket visoke klase. Visina plafona 3,20m. Spušetni plafoni sa led rasvetom. Video nadzor, alarmni sistem. Grejanje gradsko - radijatori. Postavljene klime u skoro svakoj prostoriji. Kuhinja sa mašinom za pranje posuđa, veliki frižider sa zamrzivačem, ploča sa 4 ringle, rerna, mikrotalasna, šank sto sa 3 stolice. Fantastičan pogled na grad. Mesečna zakupnina 5000 EUR + depozit 5000 EUR + agencijska provizija 5000 EUR.

5.000 €
Stan | Novi Sad - Novi Sad - Jodna Banja
|

Prodajem nov namešten 2,5 stan 61m2 u blizini Jodne banje. Stan se nalazi u manjoj zgradi i manjoj mirnoj ulici u novosagrađenoj kvalitetnoj zgradi. Dvostrano orijentisan, odličan raspored. Iz predsoblja ulaz u sve prostorije. Dve spavaće sobe sa mnogo svetlosti , jugoistočna strana, Moderno kupatilo sa tuš kabinom i veš mašinom. Ima posebno toalet koji je iskorišćen kao ostava, napravljene police za odlaganje. Prostrana dnevna soba dvostrano orijentisana sa mnogo svetlosti ( zapadna strana) sa kuhinjom i trpezarijom. Iz dnevne sobe izlaz na terasu. Stan stilski lepo opremljen novim nameštajem, kuhinja komplet opremljena, u predsoblju velik plakar , kao i u jednoj spavaćoj sobi. U cenu ulazi sav nameštaj i bela tehnika.Stan poseduje i ostavu cca 5m2 u suterenu zgrade. Zgrada ima lift, video nadzor, zajedničku biciklanu. Gradsko grejanje, ima kalorimetar, izuzetno mala potrošnja , niski računi grejanja. Uknjiženo 1/1 bez tereta.

209.090 €
Poslovni prostor | Novi Sad - Novi Sad - Sajam
|

Izdajem lux nov 4,0 stan 104m2 kod Sajma. Stan se izdaje u poslovne svrhe. Nameštena kuhinja sa velikim frižiderom, mašina za pranje posuđa, indukciona ploča, mikrotalasna. u kupatilima ormani po želji. i u skladu sa potrebom i željom zakupca će biti postavljena rasveta i trakaste zavese. Stan useljiv od 01.01.2024.god. Stan se nalazi u novoj izuzetno kvalitetno sagrađenoj zgradi. Aluminijumska spoljna stolarija, pod tarket, prvoklasna keramika i sanitarije. u ulazu dva lifta. Uz stan se dobija garažno mesto u suterenu zgrade. Dvostarno orijentisan, dnevna soba komforna na istočnoj strani sa obiljem svetlosti i otvorenim pogledom. U blizini velik parking prostor. Mesečna zakupnina 1200 EUR + depozit 1200 EUR + agencijska provizija 1200 EUR.

1.200 €
Agencije za nekretnine | Serbes D O O