Nekretnine: Agencije za nekretnine | Europolis Nekretnine

EUROPOLIS NEKRETNINE


Broj u registru posrednika : 1288
Novi Beograd
Bulevar Zorana Đinđića 71
Telefon: (011) 313-0164
Telefon 1: (011) 313-0164
Telefon 2: (064) 873-6425
Lokal | Beograd - Voždovac - Šumice - Janisa Janulisa
|

Prodaje se lokal na najtraženijoj lokaciji, Šumice - Lekino brdo, u novosagrađenoj ulici Janisa Janulisa. Pogodan za najširi spektar delatnosti. Uknjižen na 144kvm, pripadajućih još 80kvm. PROSTORIJE: tri prostorije, izlog staklo, četiri mokra čvora. Agencijska nadoknada iznosi 2%. .

520.000 €
Lokal | Beograd - Voždovac - Šumice - Janisa Janulisa
|

Izdaje se lokal na najtraženijoj lokaciji, Šumice-Lekino brdo, u novosagrađenoj ulici Janisa Janulisa. Pogodan za najširi spektar delatnosti. Uknjižen na 144kvm, pripadajućih još 80kvm. PROSTORIJE: tri prostorije, izlog staklo, četiri mokra čvora. Agencijska nadoknada iznosi 50% od prve zakupnine. .

3.300 €
Stan | Beograd - Vračar - SC Vračar - Lazarevićeva
|

U prilici smo da Vam ponudimo odličan dvosoban stan koji se nalazi u mirnoj ulici blizu Pionirskog parka, na visokom prizemlju zgrade. Nedavno renoviran, ovaj stan nudi udobnost i eleganciju sa svoje dve prostrane sobe. Centralno grejanje osigurava ugodnu temperaturu tokom zimskih perioda. Sa svojom šarmantnom lokacijom i modernim sadržajima, ovo je savršeno mesto za udoban i prijatan život u samom centru gradu. Stan je dostupan od 1.juna. PROSTORIJE: dnevna soba sa trpezarijom, spavaća soba, kuhinja, kupatilo, predsoblje. Agencijska nadoknada iznosi 50% od prve zakupnine. .

700 €
Kuća | Beograd - Barajevo - Lipovica - Lipovički put
|

U prilici smo da Vam ponudimo odličnu kuću u Barajevu-Lipovici, uknjiženu na 183 m2 korisne površine, na placu veličine 70.26a, uknjižene na jednog vlasnika. Uvedena trofazna struja, gradska voda, odrađena kanalizacija i pvc stolarija čine da je kuća odmah useljiva, pogodna za život, vikend dolaske i izdavanje. Lokacija je odlična, na 20km od Banovog brda, sa odlično snabdevenom prodavnicom i autobuskom stanicom (linija 534) na 150m . Plac je fantastičan, prava park šuma, sa mnogobrojnim stablima cera, oivičen sa dva sezonska potoka, besprekorno održavan i pruža bezbroj mogućnosti (npr. izgradnja bungalova). Za svaku preporuku. PROSTORIJE: I NIVO (50m2): dnevni boravak, kuhinja, kupatilo, unutrašnje stepenice, podrum, kotlarnica; II NIVO (oko 60m2): dnevni boravak, kuhinja, un.stepenište, spavaća soba, kupatilo, terasa; III NIVO (35 m2): spavaća soba, ostava, mokri čvor, un.stepenište, terasa. Agencijska nadoknada iznosi 2%.

185.000 €
Stan | Beograd - Zemun - Gornji grad - Alaska
|

Prodaje se stan u Alaskoj ulici, Zemun Gornji grad. Veoma funkcionalan, na prvom spratu od ukupno četiri, dvostrano orijentisan prema jugu i zapadu. Ima tri odvojene i prostrane sobe, izdvojenu kuhinju sa trpezarijom, kupatilo, ostavu, kao i lođu. Zgrada je orkužena zelenilom i parkovima, na veoma dobroj lokaciji, u blizini čak 15 autobuskih linija ka svim delovima grada (do centra Zemuna za 5, do Novog Beograda za 15, a do centra grada za 20 minuta). U neposrednoj blizini se nalazi osnovna škola, vrtić, veliki broj prodavnica, restorani, pošta, pekara i dom zdravlja, a na udaljenosti od par minuta hoda su i Policijska akademija, Viša medicinska škola i Geografski fakultet što stanu daje potencijal za izdavanje studentima. Stan je u očuvanom stanju, renoviran 2012. godine, a poseduje i podrum veličine 8 kvadrata. Besplatan parking ispred zgrade. Hitna prodaja - keš kupci. PROSTORIJE: predsoblje, dnevna soba, kuhinja sa trpezarijom, dve spavaće sobe, ostava, kupatilo. Agencijska nadoknada iznosi 2%. .

123.000 €
Plac | Čajetina - Gradska lokacija
|

-Odličan plac, pravilnog oblika. -U neposrednoj blizini ranča Zova. - 3km od centra Zlatibora. -Mirno mesto, bez buke, sa puno zelenila. Idealna prilika za izgradnju kuće ili zgrade. Pozitivna informacija o lokaciji. Agencijska nadoknada iznosi 2%. .

150.000 €
Stan | Beograd - Čukarica - Banovo brdo - Bogoljuba Čukića
|

U ponudi dvosoban komforan stan, u manjoj stambenoj zgradi od sedam stanova. Nalazi se u mirnoj ulici u blizini kompletne infrastrukture . Stan je očuvan i ne zahteva veća ulaganja,može biti odmah useljiv. Stanu pripada odvojen podrum od 5kvm kao i zajednička ostava od 7kvm. Postoji mogućnost kupovine i garaže od 18kvm. Stan je iz otkupa i predat je na knjiženje. Za svaku preporuku! PROSTORIJE: predsoblje, dnevna soba, kuhinja, spavaća soba, kupatilo, terasa. Agencijska nadoknada iznosi 2%.

125.000 €
Stan | Beograd - Čukarica - Žarkovo - Ilije Đuričića
|

Prodaje se na opštini Čukarica u naselju Žarkovo, lep funkcionalan stan. Po strukturi je 3.0 i sastoji se od predsoblja, kupatila, kuhinje, trpezarije, dnevne sobe, spavaće sobe i sobe koja ima funkciju kućnog bioskopa sa izlaskom na terasu. Stan se prodaje kompletno namešten i bez većih ulaganja. Za svaku preporuku. PROSTORIJE: predsoblje, dnevna soba, kuhinja, trpezarija, dve spavaće sobe, kupatilo, terasa. Agencijska nadoknada iznosi 2%.

100.000 €
Plac | Beograd - Voždovac - Ripanj - Velika palanka
|

Na prodaju njiva površine 2 hektara i 28 ari, u Ripnju, opština Voždovac. Zemljište se dugi niz godina ne obrađuje, pa je većim delom pokriveno šumom. Sastoji se od dve spojene parcele, koje su u katastru nepokretnosti uknjižene na jednog vlasnika. Ničim ugrožena priroda, panoramski pogled na Avalu, blizina dobrog puta, priključaka struje i vode daju ovoj nekretnini svaku preporuku. Agencijska nadoknada iznosi 2%.

55.000 €
Plac | Beograd - Voždovac - Ripanj - Put za Žuti breg
|

Na prodaju plac površine 50 ari, uz mogućnost dokupljivanja još 25 ari, u Ripnju, opština Voždovac, u građevinskom području. Plac je većim delom potpuno ravan, održavan, osunčan, na nadmorskoj visini od oko 250m, što omogućava lep pogled na okolinu. Najbliža kuća na 100m koliko je udaljen od asfaltnog puta, gde su priključci na gradsku vodu i struju. Odličan prilaz sa Avale ili Ibarske magistrale. Agencijska nadoknada iznosi 1000 eur.

22.000 €
Stan | Beograd - Zemun - Šumadijska
|

- Odličan stan u sjajnom naselju - Izvorno jednosoban, lako se adaptira u jednoiposoban - Mogućnost pravljenja galerije od oko 9m2 - Zapadno orijentisan, sunčan i svetao - Izuzetan stan kako za život tako i za izdavanje - Centralno grejanje po potrošnji - Veoma kvalitetna zgrada, niski troškovi održavanja - Veliki parking ispred zgrade PROSTORIJE: ulazni hodnik, dnevna soba, kuhinja, trpezarija, kupatilo Agencijska nadoknada iznosi 2%. .

119.000 €
Plac | Beograd - Voždovac - Ripanj - Velika ramaća
|

Na prodaju zemljište u Ripnju, veličine oko 3 hektara, sastavljeno od 7 parcela koje su spojene i čine jednu celinu. Sve parcele su uknjižene na jednog vlasnika i sve su u građevinskom području. Dva hektara, od ukupne površine, čine redovno košene livade, dok je 1 hektar pod šumom. Prilaz je moguć od podnožja Avale, skretanje za Ripanj ili od Ibarske magistrale, skretanje kod "Zlatiborca". Agencijska nadoknada iznosi 2%.

63.000 €
Stan | Beograd - Čukarica - Banovo brdo - Trebevićka
|

Izdaje se namešten stan na odličnoj lokaciji Banovog Brda. Po strukturi je jednoiposoban i sastoji se od predsoblja, kupatila, spavaće sobe, kuhinje sa trpezariskim delom, dnevnog boravka sa lepom i prostranom terasom. Opremljen je pvc stolarijom, klasičnim parketom, keramikom, eg. Zgrada je lepa i uredna. Blizina prevoza i ostalih sadržaja. Za svaku preporuku. Agencijska nadoknada 50%. Za više sličnih nekretnina, posetite naš sajt https://www.europolisnekretnine.com/

400 €
Stan | Čačak - Gradska lokacija - Bogićevićeva
|

- Odličan stan u najstrožem centru Čačka. - Dvostrano orijentisan, sunčan i svetao. - Kompletno renoviran. - Prodaje se namešten sa stvarima. - Odlična zgrada od crvene fasadne cigle. - Mali troškovi održavanja. - Parking mesto u dvorištu pored zgrade. PROSTORIJE: dnevna soba, trpezarija, kuhinja, dve spavaće sobe, ulazni hodnik, kupatilo, toalet, ostava. Agencijska nadoknada iznosi 2%. .

120.000 €
Stan | Beograd - Palilula - Karaburma - Husinskih rudara
|

Uknjižen stan, odlične strukture. Prelepa lokacija u blizini stare okretnice na Karaburmi. Stan je za renoviranje. Parking slobodan oko zgrade. Blizina prodavnice, škole, vrtića, banke, autobuske stanice. PROSTORIJE: predsoblje, dnevni boravak sa kuhinjom, spavaća soba, ostava(podrum) i lođa. Agencijska nadoknada iznosi 2%. Za više sličnih nekretnina, posetite naš sajt https://www.europolisnekretnine.com/ .

95.000 €
Stan | Beograd - Zemun - Plavi horizonti - Mihajla Bandura
|

Novogradnja na Plavim Horizontima u organizovanoj i harmonicnoj komsijskoj zajednici.  Jako ocuvan stan u odlicnom stanju.     Stan se sastoji od dnevne sobe sa kuhinjom, spavace sobe, kupatila i terase.  U stanu je postavljen hrastov pod i ugradjene inverter klime.  Oko zgrade ima 40m2 dvorista koje je za zajednicko koriscenje. Ispred zgrade postoje slobodna parking mesta. U blizini je autoput za Novi Sad, od prevoza saobracaju 708 i 709 autobuske linije, na raspolganju je i Bg voz. PROSTORIJE: hodnik, dnevna soba sa kuhinjom, spavaća soba, kupatilo, terasa. Agencijska nadoknada iznosi 2%. .

119.000 €
Stan | Beograd - Zemun - Zemun polje - Mihajla Pupina
|

Prodaje se stan u mirnom kraju Zemun Polja, udaljenosti par minuta peške od okretnice autobusa i prodavnica, 7 minuta peške od centra naselja u kom se nalaze svi neophodni sadržaji - škola vrtić, prodavnice, pijaca itd. Stan je dvosoban, sa velikom terasom i delom dvorišta, kao i velikim podrumom od 10m2. Prodaje se polu namešten, sa ugradnim plakarima i krevetima. Naselje ima direktne autobuske linije ka Zemunu, centru i Novom Beogradu, a poseduje i stanicu Bg voza. Izlaz na autoput za NS na 3 minuta vožnje. PROSTORIJE: ulazni hodnik, kuhinja sa trpezarijom, dve sobe, kupatilo, lođa. Agencijska nadoknada iznosi 2%. .

85.000 €
Stan | Beograd - Čukarica - Žarkovo - Jovana Dučića
|

Komforan, funkcionalan stan u centralnom delu Žarkova, u mirnoj ulici na trećem spratu . Odlična toplotna i zvučna izolacija, podovi -laminat i pločice. Kuhinja je ugradna po meri. Mali troškovi za potrošnju u stanu. PVC stolarija,etažno grejanje. Stan ima pripadajuće parking mesto i pripadajuću ostavu od 3m2 u kompleksu zgrade. Škola i dom zravlja su u neposrednoj blizini stana (200m), stanice brojnih linija gradskog prevoza kao i bazeni na Košutnjaku (700m). Odmah useljiv. Za svaku preporuku. PREPORUKA: hodnik, dnevna soba, kuhinja, spavaća soba, kupatilo, terasa. Agencijska nadoknada iznosi 2%. .

90.000 €
Stan | Beograd - Zemun - Nikole Tesle
|

Retko u ponudi. Salonac na najlepšoj lokaciji u Zemunu. Nalazi se u maloj ulici pored Karađorđevog trga i šetališta uz Dunav. Odlično je povezan sa svim delovima grada. Stan se nalazi u dobor održavanoj zgradi sa malim brojem stanova. U stanu su zamenjene kompletne vodovodne i elektro instalacije. Grejanje je etažno, a mesećni troškovi niski. Stan je dvostano orijentisan. Sve prostorije su svetle i prostrane. Dnevni boravak je otvorenog koncepta i sa kuhinjom i trpezarijom ima 33kvm. Sve tri spavaće sobe su komforne. Ima dva mokra čvora-toalet i kupatilo. Terasa je okružena zelenilom i prijatna za odmor. U blizini stana se nalaze prodavnice, vrtić, osnovna i srednja škola i poljoprivredni fakultet. Uknjižen je na 89kvm a mereno ima 97kvm. Stan ima pripadajući podrum. U dvorištu zgrade postoji parking mesto za ovaj stan. Za svaku preporuku. PROSTORIJE: antre, dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, tri spavaće sobe, toalet, kupatilo, terasa. Agencijska nadoknada iznosi 2%.

291.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 37 - Bulevar Milutina Milankovića
|

Prodaje se stan na odličnoj lokaciji na Nbg, blok 37 preko puta SC Vizure. Nalazi se na visokom prizemlju, dok se ispod stana celom površinom nalaze zajedničke prostorije (upotreba podruma od 5 kvadrata i zajednička ostava). Stan se prodaje sa ugradnim wc sanitarijama, plakarima i kuhinjskim elementima uz koje idu ugradna mašina za sudove i šporet, dok ostatak nameštaja može da ostane po dogovoru. Zgrada je okružena parkovima i besplatnim parkingom, a sama terasa je ušuškana u zelenilu. U neposrednoj blizini su stanice više autobuskih linija, Bg voza i isključenje na autoput. U samom bloku nalaze se škola, vrtić, više prodavnica, pekara, pijaca, banka, pošta i mnoge druge radnje.  PROSTORIJE: Ulazni hodnik, kuhinja sa trpezarijom, dnevni boravak, dve spavaće sobe, kupatilo, ostava, terasa. Agencijska nadoknada iznosi 2%. .

184.000 €
Agencije za nekretnine | Europolis Nekretnine