Nekretnine: Agencije za nekretnine | Europolis Nekretnine

EUROPOLIS NEKRETNINE


Broj u registru posrednika : 1288
Novi Beograd
Bulevar Zorana Đinđića 71
Telefon: (011) 313-0164
Telefon 1: (011) 313-0164
Telefon 2: (064) 873-6425
Stan | Beograd - Novi Beograd - Ledine
|

NOVOGRADNJA IZ 2023. godine. Odličan stan neuseljavan, svetao. Odlična lokacija na Ledinama, blizu glavne saobraćajnice, autobuskih linija, svih sadržaja neophodnih za svakodnevni život. Stan je odmah useljiv. Za svaku preporuku! PROSTORIJE: dnevna soba sa kuhinjom, spavaća soba, ulazni hodnik, kupatilo. Agencijska nadoknada iznosi 2%. .

92.000 €
Stan | Beograd - Čukarica - Bele vode - Bogdana Velaševića
|

Lep uknjižen dvoiposoban stan, izuzetno funkcionalan, nalazi se u mirnom okruženju prepunom zelenila. U stanu je uvedeno etažno grejanje na gas, renoviran je pre izvesnog vremena. Za svaku preporuku. PROSTORIJE: predsoblje, dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinja, dve sobe, kupatilo, lođa. Agencijska nadoknada iznosi 2%.

110.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 64 - Gandijeva
|

Trosoban stan na odličnoj lokaciji. Uknjižen. Bez tereta i zabeležbi. Odmah useljiv. Velika tersa. Izlaz iz dve sobe na terasu. Dva mokra čvora. Adaptabilan. Imocentar na 200m. Neposredna blizina TC Piramida, pijaca, dom zdravlja, osnovnih škola i vrtića. Na 1,5km od Savskog keja. Ima pripadajući podrum i ostavu od 3,5m2. Javni parking van zone. Za svaku preporuku. PROSTORIJE: ulazni hodnik, dnevna soba, kuhinja sa trpezarijom, dve spavaće sobe, ostava. Agencijska nadoknada iznosi 2%. .

169.999 €
Stan | Beograd - Čukarica - Sremčica - Sare Bernar
|

Stan iz otkupa na samom ulazu u naselje Sremčica, sa prelepim pogledom. Stan je iz otkupa, ali zgrada nije uknjižena tako da ne mogu kreditni kupci. Stan je istočno orjentisan. Ako želite stan u tipskom naselju sa centralnim grejanjem i da uzivate na svojoj terasi sa prelepim pogledom, u zgradi koja je okruzena zelenilom i sa puno parking mesta, ovo je definitivno stan za vas. Stan za svaku preporuku. PROSTORIJE: predsoblje, dnevna soba, kuhinja, trpezarija, spavaća soba, kupatilo, terasa. Agencijska nadoknada iznosi 2%.

73.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Preševska
|

Izdaje se potpuno opremljen, veoma ukusno uređen stan u novogradnji. Stan ima dve terase. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Depozit u visini od 1200e. PROSTORIJE: hodnik, dve spavaće sobe, dnevnasoba, kuhinja, kupatilo. Agencijska nadoknada iznosi 50% od prve zakupnine. .

900 €
Plac | Beograd - Sopot - Sopot (mesto) - Glogovac
|

Na prodaju poljoprivredno zemljište u Sopotu, na dva kilometara od centra, površine 125 ari. Sastoji se od dve spojene parcele koje su u katastru upisane na jednog vlasnika bez tereta. Do parcele se stiže putem u državnoj svojini. Parcela je redovno održavana i sejana. Na oko 100m su sagrađene vikendice do kojih je došla električna energija i gradski vodovod. Povoljno za formiranje poljoprivrednog gazdinstva, čime se stiče i pravo na gradnju. Agencijska nadoknada iznosi 1000 eur.

32.000 €
Stan | Beograd - Voždovac - Braće Jerković - Meštrovićeva
|

Prodaje se trosoban uknjižen stan, opština Voždovac, naselje Braće Jerković. Stan je opremljen pvc stolarijom, keramikom, eg, parketom... Komplet je renoviran pre par godina. Pozicija stana odlična. Blizina svih sadržaja potrebnih za savremeni život, što ga čini primamljivim kako za porodičan život takodje i kao odlična investicija. Za svaku preporuku. PROSTORIJE: predsoblje, dnevna soba, kuhinja sa trpezarijom, dve spavaće sobe, sušiona, kupatilo. Agencijska nadoknada iznosi 2%.

120.000 €
Stan | Beograd - Rakovica - Vidikovac - Vidikovački venac
|

U ponudi uknjižen dvoiposoban stan. Nalazi se u centru naselja, preko puta škole,u blizini pijace,marketa ,više linija gradskog prevoza. Savršen za porodicu sa decom. Stan je u održavanoj zgradi sa tri lifta i slobodnim parkingom ispred zgrade. Kompletno je renoviran ,bez ulaganja, dosta svetao i veoma funkcionalan. Postoji mogućnost kupovine sa nameštajem i tehnikom koja je još u garanciji. Stan za svaku preporuku! PROSTORIJE: predsoblje, dnevna soba, trpezarija, kuhinja, dve spavaće sobe, kupatilo, dve lođe. Agencijska nadoknada iznosi 2%.

176.000 €
Stan | Beograd - Zemun - Nova Galenika - Petra Jovovića
|

Prodaje se dupleks stan u Zemunu, u centru Nove Galenike, kod okretnice autobusa 84. Stan je na dva nivoa, na donjem nivou je prostran dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, dve velike spavaće sobe, kupatilo, kao i terase od 6 i 4 kvadrata, koje gledaju sa prednje i zadnje strane zgrade. U galeriji, u koju se ulazi iz dnevnog boravka, nalazi se još jedna manja spavaća soba. Objekat je pozicioniran u blizini svih važnih sadržaja - autobuske petlje, nekoliko prodavnica, pekare, pošte, dva vrtića, škole itd. Planirano je samo naselje, sa velikim brojem parkova i besplatnih parking mesta oko ovog objekta. Izlaz direktno na Batajnički put i NS autoput. Pored autobusa 84, u neposrednoj blizini prolaze i autobusi 612 i 707, dok je okretnica 17 udaljena 4 minuta hoda. Stan je pogodan za izdavanje studentima. Mogućnost korišćenja zajedničkog dvorišta i vešeraja. Grejanje kombinovano sa TA peći, mermernim pločama i klima uređajem. Agencijska nadoknada iznosi 2%. .

108.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Arena - Bulevar Zorana Đinđića
|

U Bulevaru Zorana Đinđića, u neposrednoj blizini Arene, u dobro održavanoj zgradi, prodaje se komforan stan koji je idealan za udoban život ali i kao investicija zbog odlične povezanosti sa svim važnijim saobraćajnicama. Po strukturi nepokretnost je 1,5, (prvobitno 1,0) upisana na 45m2 korisne površine. Stan je svetao i odličnog rasporeda prostorija. Sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka, kuhinje, spavaće sobe, kupatila i lođe. Stan ima pripadajuću podrumsku prostoriju. Agencijska nadoknada iznosi 2%. .

200.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Učiteljsko naselje - Učiteljska
|

U mirnom delu Zvezdare, Učiteljsko naselje, u neposrednoj blizini Bulevara Kralja Aleksandra, Beo šoping centra, osnovne škole i odlične povezanosti sa svim glavnim saobraćajnicama i auto putem, u zgradi iz 2007 godine, nalazi se nepokretnost od 172m2, stan 52m2 + poslovni prostor 120m2. Po strukturi stan je 2.5, uknjižen na 46m2 korisne površine a mereno ima 52m2. Stan je luksuzan i odlikuje ga odličan raspored prostorija. Sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka, trpezarije, kuhinje, dve spavaće sobe, kupatila.  Stan se nalazi u ravni sa zemljom i ima dvorište - baštu površine 154m2, čije korišćenje ekskluzivno ima vlasnik stana i poslovnog prostora. Stan i poslovni prostor imaju odvojena brojila za električnu energiju. Poslovni prostor je uknjižen kao garaža površine118m2, mereno 120m2 i  ima odvojen vodomer i izvedenu posebnu ventilaciju što ga čini pogodnim za obavljanje brojnih delatnosti. PROSTORIJE: predsoblje, dnevni boravak, kuhinja, trpezarija, dve spavaće sobe, kupatilo. Agencijska nadoknada iznosi 2%. .

320.000 €
Plac | Beograd - Surčin - Dobanovci - Jovina
|

Plac u Dobanovcima, površine 7a, pravilnog pravougaonog oblika, 17m sa ulične strane i 41m u dubinu placa. Prema informaciji o laciji pogodno za izgradnju stambenog objekta, strukture P+1+PK. Agencijska nadoknada iznosi 1000evra. .

38.500 €
Stan | Beograd - Zemun - Save Kovačevića - Ohridska
|

- Odlična lokacija. - Dobar raspored, iz hodnika se ulazi u sve prostorije. - U blizini zgrade nalazi se vrtić, osnovna škola. - Mirno mesto bez buke. - Do centra Zemuna oko 7-8 minuta. - U neposrednoj blizini su prodavnice, pijaca, veliki broj autobuskih linija. PROSTORIJE: ulazni hodnik, dnevna soba, kuhinja, spavaća soba, kupatilo, lođa. Agencijska nadoknada iznosi 2%. .

110.500 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 63 - Jurija Gagarina
|

Očaravajući stan u srcu prestižnog kompleksa Petica na Novom Beogradu! Doživite luksuzni životni stil u ovom novoizgrađenom stanu, smeštenom u jednom od najpoželjnijih kvartova na Novom Beogradu u blizini reke Save, pijace, škole, vrtića, banaka i ekskluzivnih restorana. Sa privatnim obezbeđenjem kompleksa, video nadzorom i Lux Bosal protiv-provalnim vratima Vaša bezbednost je zagarantovana, omogućavajući vam potpunu udobnost i mir. Ova nekretnina je idealna za porodicu, pružajući vam prostor i komfor koji zaslužujete. Dve odvojene spavaće sobe, prostrano kupatilo u italijanskom granitu sa sanitarijama inostranih brendova kao što su: Hansgrohe, Catalano dokazuje vrhunski kvalitet ovog stana. Dnevna soba spojena sa kuhinjom koja je takođe obložena podnim i zidnim granitom italijanskog brenda Cerim pružiće vam savršeno mesto za opuštanje i uživanje sa voljenima. Dva moderna lifta i grandiozan ulaz sa mirisnim osveživačima prostora upotpuniće osećaj luksuza koji dominira celim prostorom. Čak i kada nema struje, do Vašeg novog stana na prvom spratu se lako dolazi sporednim stepeništem sa led rasvetom. Uz daljinski sistem grejanja JKP "Beogradske elektrane" preko indirektnih toplotnih podstanica, uz mogućnost smart kontrole temperature, bićete sigurni da je Vaš dom uvek prijatno topao. Mehanizam roletni i zastora na prekidač omogućava vam da u svakom momentu vrlo lako podesite količinu svetlosti u vašem novom domu.  Stolarija je kombinacija drveta mahagoni meranti i aluminijuma sa troslojnim staklima što obezbeđuje bolju izolaciju i dugotrajnost, bez dodatnog održavanja. Obrada podova je od hrasta I klase od 14 mm debljine. Ne zaboravite na udobnost tokom vrelih letnjih dana - unutrašnje jedinice inverter klima uređaja u svim sobama stana obezbeđuju prijatan boravak čak i kada su temperature visoke. Ne propustite priliku da živite u oazi luksuza i udobnosti. Kontaktirajte nas danas kako biste rezervisali svoj termin za razgledanje i doživeli sve što ovaj stan može da ponudi! PROSTORIJE: predsoblje, dnevna soba, kuhinja i trpezarija, dve spavaće sobe, kupatilo, francuski balkon. Agencijska nadoknada iznosi 2%. .

230.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Jurija Gagarina
|

U bloku 70 u izuzetno sređenoj i održavanoj zgradi sa dva remontovana i funkcionalna lifta prodaje se komforan stan koji se nalazi na izuzetnoj lokaciji u neposrednoj blizini škole, vrtića, tržnog centra, brojnih supermarketa, parka i savskog šetališta. Po strukturi nepokretnost je 2.5, (izvorno 2.0) uknjižena na 61m2 korisne površine a mereno sa lođom ima 68m2. Stan je vrlo svetao i odlikuje ga odličan raspored prostorija. Sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka, trpezarije, prostrane kuhinje, dve spavaće sobe, kupatila, ostave i lođe. Stan je delimično renoviran i ima odličan potencijal za udoban život. Agencijska nadoknada iznosi 2%. .

209.900 €
Kuća | Beograd - Mladenovac - Vlaška - Kosni put
|

U prilici smo da Vam ponudimo porodično domaćinstvo u selu Vlaška, opština Mladenovac, koje se sastoji iz dve porodične kuće i dva pomoćna objekta ukupne površine od oko 170 m2, a sve na placu veličine 25.23 ara. Kuće su u odličnom stanju, sa uvedenom električnom energijom i gradskom vodom, grejanjem na čvrsto gorivo, odmah useljive. Plac savršeno ravan, ograđen, osunčan, sa voćem u rodu i priključkom na gas uz ulaznu kapiju. Kuće su u asfaltiranoj ulici sa uličnim svetlom i optičkim kablom. Nadmorska visina oko 300 m i pogled na Kosmaj, Bukulju, Venčac i Rudnik čine da je ova nekretnina za svaku preporuku. Na placu je odličan bunar sa vodom za piće. PROSTORIJE: I nivo- ulazni hodnik, dnevni boravak, kuhinja, spavaća soba, kupatilo, ostava; II nivo- dnevni boravak,kuhinja, dve spavaće sobe, mokri čvor. Agencijska nadoknada iznosi 2%.

55.000 €
Stan | Beograd - Čukarica - Cerak - Jablanička
|

Stan na Ceraku u maloj mirnoj zgradi sa 4 stana, na odličnoj lokaciji, u blizini Maksija, gsp stajališta, nedaleko od škole “Ujedinjene nacije”, izletišta Košutnjak... Stan je na dva nivoa , kompletno sređen i sastoji se od ulaznog predsoblja, velikog dnevnog boravka sa trpezarijskim i kuhinjskim delom, velike terase i kupatila. Na gornji nivo sa dve spavace sobe i kupatilom se dolazi velikim širokim stepenicama. U stanu ostaju ugradna kuhinja i ugradni plakari na gornjem nivou. Stan je uknjižen na 69m2, ali stepenice za gornji nivo nisu ušle u obračun kvadrature. Ukupno ima 75m2. Za svaku preporuku. PROSTORIJE: I nivo- predsoblje, dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, kupatilo, terasa; II nivo- dve spavaće sobe, kupatilo. Agencijska nadoknada iznosi 2%.

180.000 €
Stan | Beograd - Zemun - Gornji grad - Bosanska
|

Prodaje se stan u Zemunu u Gornjem gradu. Stan je smešten u polusuterenu, orijentisan jugoistočno sa dosta prirodnog svetla. Nisu potrebna ulaganja, može se prodati sa nameštajem sa slika. Zgrada je novije gradnje i nalazi se u Bosanskoj ulici, blizu Ugrinovačke. Ulica je mirna i bez buke, blizu svih osnovnih servisa za život. Na par minuta hoda udaljenosti od škole, vrtića, prodavnica, restorana, kafića, Doma zdravlja i autobuske stanice sa velikim brojem autobusa ka Novom Beogradu i centru grada. Desetak minuta hoda do Policijske akademije i naselja Zemunske kapije. Parking je slobodan, u ulici. Grejanje je na struju – toplotne pumpe. Prednost imaju keš kupci. PROSTORIJE: dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinja, dve spavaće sobe, ulazni hodnik, kupatilo. Agencijska nadoknada iznosi 2%. .

112.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Stari grad - Trg Nikole Pašića - Trg Nikole Pašića
|

Pridružite se i Vi coworking zajednici! Birajte između raznih radnih okruženja, uključujući privatne kancelarije, opciju hot-deskinga ili rad u open space-u. Kako se Vaš posao razvija, tako se moze razvijati i radni prostor. U coworking prostoru imate fleksibilnost da se širite ili smanjujete, dodajete nove članove tima ili rezervišete prostor za sastanke po potrebi, bez obaveze dugoročnog zakupa. Zajednički kancelarijski prostori pružaju povoljnu alternativu tradicionalnom zakupu poslovnog prostora, sveobuhvatnim članstvom, uživate u pristupu vrhunskom objektu i uslugama bez tereta fiksnih troškova.  Na raspolaganju su pogodnosti kao sto su kafići, saloni za odmor i otvoreni prostori, koji omogucavaju da napunite baterije, kada Vam je potrebna pauza od posla. Pozovite nas i započnite Vase neponovljivo coworking putovanje koje će zauvek promeniti nacin Vašeg poslovanja! Cena je izražena bez PDV-a. PROSTORIJE: kancelarija, lobi, kuhinja, toalet. Agencijska nadoknada iznosi 50% od prve zakupnine. .

2.280 €
Poslovni prostor | Beograd - Stari grad - Trg Nikole Pašića - Trg Nikole Pašića
|

Pridružite se i Vi coworking zajednici! Birajte između raznih radnih okruženja, uključujući privatne kancelarije, opciju hot-deskinga ili rad u open space-u. Kako se Vaš posao razvija, tako se moze razvijati i radni prostor. U coworking prostoru imate fleksibilnost da se širite ili smanjujete, dodajete nove članove tima ili rezervišete prostor za sastanke po potrebi, bez obaveze dugoročnog zakupa. Zajednički kancelarijski prostori pružaju povoljnu alternativu tradicionalnom zakupu poslovnog prostora, sveobuhvatnim članstvom, uživate u pristupu vrhunskom objektu i uslugama bez tereta fiksnih troškova.  Na raspolaganju su pogodnosti kao sto su kafići, saloni za odmor i otvoreni prostori, koji omogucavaju da napunite baterije, kada Vam je potrebna pauza od posla. Pozovite nas i započnite Vase neponovljivo coworking putovanje koje će zauvek promeniti nacin Vašeg poslovanja! Cena je izražena bez PDV-a. PROSTORIJE: kancelarija, lobi, kuhinja, toalet. Agencijska nadoknada iznosi 50% od prve zakupnine. .

2.280 €
Agencije za nekretnine | Europolis Nekretnine