Nekretnine: Agencije za nekretnine | Europolis Nekretnine

EUROPOLIS NEKRETNINE


Broj u registru posrednika : 1288
Novi Beograd
Bulevar Zorana Đinđića 71
Telefon: (011) 313-0164
Telefon 1: (011) 313-0164
Telefon 2: (064) 873-6425
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 23 - Antifašističke borbe
|

Uzbuđenje urbanog života na pragu vaših vrata! Ovaj besprekorno uređen stan u srcu Bloka 23 u Beogradu čeka da se pretvori u vaš san o domu. Savršeno pozicioniran, ovaj dragulj nalazi se na korak od autoputa, pijace, škole, vrtića i brze pruge, obezbeđujući vam sve što vam je potrebno na dohvat ruke. Moderni dizajn oduzima dah čim zakoračite unutra. Sa spuštenim plafonima i led, ambijentalnom rasvetom, skrivenim ormanima, podnim oblogama od oraha i bio akvarijumom za ribice ostaviće na vas utisak egzotike i posebnosti. Svaki detalj je pažljivo osmišljen kako bi stvorio atmosferu luksuza i udobnosti. Kuhinja je pravo remek-delo, sa ostrvom za pripremu hrane, sa modernom belom tehnikom i pretincem za vašu omiljenu kolekciju vina. Dnevna soba je prostor u kojem se okuplja cela porodica, dok terasa, elegantno zatvorena sa velikim staklenim površinama od poda do plafona, pruža oazu mira i inspiracije, savršenu za jutarnju kafu ili večernje uživanje u zalasku sunca. Dve prostrane spavaće sobe sa ugrađenim američkim plakarima, obezbeđuju udoban san, dok kupatilo sa hidromasažnom kadom Marconio  nudi savršeno mesto za relaksaciju posle napornog dana. Sa uknjiženih 66m2, a izmereno 72m2, ovaj stan je idealan izbor za one koji traže spoj luksuza, komfora i udobnosti. Ako sanjate o svom domu, sada je pravo vreme da ga ostvarite - ovaj stan može biti vaš i putem kredita. Ne propustite priliku da živite svoj san, zakažite već danas svoj obilazak! PROSTORIJE: predsoblje, dnevna soba, trpezarija, kuhinja, spavaća soba, dečija soba, kupatilo. Agencijska nadoknada iznosi 2%. .

249.900 €
Stan | Beograd - Zemun - Novi grad - Maneta Bajića
|

Prodaje se stan na prvom spratu idealnog dela stambene kuće u nizu. Stan poseduje svoje dvorište, šupu i izlaz na tavan koji se nalazi iznad stana celom površinom. Od prostorija ima veliki dnevni boravak, dve velike i jednu malu spavaću sobu i kao i malu radnu prostoriju, kuhinju i kupatilo. Prodaje se najvećim delom namešten. Parkiranje moguće u dvorištu. Ulica je vrlo mirna i slabo prometna. Od prevoza najbliži je Bg voz (žel. stanica Zemun), a na par minuta hoda staju autobusi 15, 45, 78. Izlaz na autoput za NS je na minut vožnje.  PROSTORIJE: dnevni boravak i trpezarija, kuhinja, tri spavaće sobe, radna prostorija, ulazni hodnik i stepenice, predsoblje, kupatilo, tavan. Agencijska nadoknada iznosi 2%. .

125.000 €
Stan | Beograd - Palilula - Karaburma - Prominska
|

Odličan trosoban stan na Karaburmi, u mirnoj ulici punoj zelenila. Stan se nalazi na prvom spratu, iznad je tavanski prostor (postoji mogućnost proširenja uz sagalasnost stanara). Grejanje u stanu je centralno. U izvornom je stanju i potrebno je renoviranje. Stan se prodaje sa garažom od 19kvm, ispred koje se mogu parkirati još dva auta. I stan i garaža su uknjiženi, moguća kupovina na kredit. Takođe poseduje i podrum od 12kvm. PROSTORIJE: predsoblje, dnevni boravak, dve spavaće sobe, hodnik, toalet, kupatilo, dve terase, podrum, garaža. Agencijska nadoknada iznosi 2%. .

225.000 €
Stan | Beograd - Zemun - Zemun polje - Šandora Majora
|

Lux stan nalazi se na drugom spratu zgrade u mirnoj ulici, dvostrano orjentisan. Nova elektro i vodovodna instalacija, izolacija, fasada. Ulazna vrata sigurnosna. U stanu je granitna keramika iz Španije – I klase. Kupatila nova sanitarija sa bojlerom i sušačom za veš. PODNO GREJANJE – na električnu energiju. Stan se nalazi u blizini autobuskog stajališta i marketa. Uknjižen na 60m2, a stvarna površina je 85m2. Može zamena za Novi Beorad. Za svaku preporuku! PROSTORIJE: hodnik, dnevna soba, dve spavaće sobe, dva kupatila. Agencijska nadoknada iznosi 2%. .

150.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Mirijevo - Matice Srpske
|

Novogradnja na odličnoj lokaciji, Matice srpske, Mirijevo 1. U neposrednoj blizini su svi sadržaji neophodni za svakodnevni život. Zgrada modernog izgleda, visok kvalitet gradnje, ima lift. U toku je useljenje.Dokumentacija uredna, zgrada sa upotrebnom dozvolom. U stanovima je sprovedeno podno grejanje na el. Kotao I ugrađeni su klima uređaji. PVC stolarija sa roletnama. Komforne terase. Iznad stanova na 4. spratu je tavanski prostor i kosi krov. Ispod stanova u suterenu su garažna mesta. Cena je iskazana bez PDV-a. Za kupce prvog stana moguć povraćaj PDV-a. PROSTORIJE: Hodnik, dnevna soba, kuhinja sa trpezarijom, spavaća soba, kupatilo, terasa. Agencijska nadoknada iznosi 2%. .

108.620 €
Lokal | Beograd - Novi Beograd - Arena - Bulevar Zorana Đinđića
|

Lokal iz dva nivoa, preko puta Arene, na najboljoj lokaciji na Novom Beogradu. Mogućnost manje bašte ispred lokala. PROSTORIJE: prizemlje, suteren, toalet. Agencijska nadoknada iznosi 50% od prve zakupnine. .

900 €
Kuća | Beograd - Zvezdara - Kluz - Murmanska
|

U prilici smo da vam ponudimo sa ukusom opremljenu kuću, na dva nivoa i sa dvorištem. Kuča se nalazi na petnaestak minuta od bulevara kralja Aleksandra i bazena Olimp, u rezidencijalnom delu grada gde dominiraju porodične kuće. Zaštićena od buke, u mirnoj ulici i slobodnim parkingom. Kučni ljubimci su dozvoljeni. Depozit u vidu dve mesečne rente. PROSTORIJE: I NIVO: kuhinja, dnevna soba, trpezarija, kupatilo. II NIVO: lođa, tri spavaće sobe, hodnik, kupatilo. Agencijska nadoknada iznosi 50% od prve zakupnine. .

1.700 €
Stan | Beograd - Savski venac - Kneza Miloša
|

Izdaje se garsonjera u Kneza Miloša Residence, kompletno nameštena i opremljena. Orijentisana je ka dvorištu i izolovana od buke. Stanari uz doplatu mogu koristiti zatvoren bazen, spa centar i teretanu. Za svaku preporuku. PROSTORIJE: kuhinja, spavaća soba, kupatilo. Agencijska nadoknada iznosi 50%. .

1.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Mirijevo - Matice Srpske
|

Novogradnja na odličnoj lokaciji, Matice srpske, Mirijevo 1. U neposrednoj blizini su svi sadržaji neophodni za svakodnevni život. Zgrada modernog izgleda, visok kvalitet gradnje, ima lift. U toku je useljenje. Dokumentacija uredna, zgrada sa upotrebnom dozvolom. U stanovima je sprovedeno podno grejanje na el. kotao i ugrađeni su klima uređaji. PVC stolarija sa roletnama. Komforne terase. Iznad stanova na 4. spratu je tavanski prostor i kosi krov. Ispod stanova u suterenu su garažna mesta. Cena je iskazana bez PDV-a. Za kupce prvog stana moguć povraćaj PDV-a. PROSTORIJE: dnevna soba sa trpezarijom, kupatilo, terasa. Agencijska nadoknada iznosi 2%. .

74.800 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Mirijevo - Matice Srpske
|

Novogradnja na odličnoj lokaciji, Matice srpske, Mirijevo 1. U neposrednoj blizini su svi sadržaji neophodni za svakodnevni život. Zgrada modernog izgleda, visok kvalitet gradnje, ima lift. U toku je useljenje. Dokumentacija uredna, zgrada sa upotrebnom dozvolom. U stanovima je sprovedeno podno grejanje na el. kotao i ugrađeni su klima uređaji. PVC stolarija sa roletnama. Komforne terase. Iznad stanova na 4. spratu je tavanski prostor i kosi krov. Ispod stanova u suterenu su garažna mesta. Cena je iskazana bez PDV-a. Za kupce prvog stana moguć povraćaj PDV-a. PROSTORIJE: dnevna soba sa kuhinjom, spavaća soba, kupatilo, terasa. Agencijska nadoknada iznosi 2%. .

80.600 €
Agencije za nekretnine | Europolis Nekretnine