Nekretnine: Agencije za nekretnine | Europolis Nekretnine

EUROPOLIS NEKRETNINE


Broj u registru posrednika : 1288
Novi Beograd
Bulevar Zorana Đinđića 71
Telefon: (011) 313-0164
Telefon 1: (011) 313-0164
Telefon 2: (064) 873-6425
Stan | Beograd - Čukarica - Banovo brdo - Mladenovačka
|

Stan sa pogledom na “Banovo Brdo Residences“ i Požešku ulicu. Najprestižnija lokacija na Banovom Brdu. Savršena lokacija u blizini i Košutnjaka i Ade, kao i svih potrebnih sadržaja za svakodnevno funkcionisanje. U manjoj zgradi, sam na spratu, što je prednost u svakom smislu. Četvorosoban stan idealnog rasporeda (iz hodnika se ulazi u svaku sobu, odvojen spavaći blok) u kvalitetnoj zgradi (bela fasadna cigla). Stan je fenomenalnog rasporeda, odlično iskorišćen prostor, što je retkost danas naći tako funkcionalan raspored: 4 sobe, 2 mokra čvora ( toalet i kupatilo sa prirodnom ventilacijom u kome su kada i tuš kabina), izdvojena kuhinja sa prirodnom ventilacijom, ostava, 2 prostrana hodnika od kojih jedan ostavlja prostor za veliki ugradni ormar, terasa. Mogućnost grejanja i na gas, etažno na struju, i prednost stalne tople vode, neograničeno. Izuzetno svetao, sa otvorenim pogledom koji nikada neće moći da bude zatvoren nekom budućom gradnjom. Ukupna površina se terasom 93m2, uknjižen na 87m2 + 6m2 terasa. Klima, telefon, interner, interfon. Stanu pripada podrumska prostorija i parking mesto ispred zgade. U blizini je supermarket, stanice gradskog prevoza, osnovne škole i vrtići. PROSTORIJE: ulazni hodnik, dnevni boravak, kuhinja, tri sobe, hodnik, toalet, kupatilo, ostava, terasa. Agencijska nadoknada iznosi 2%. .

212.000 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Mirijevo - Matice Srpske
|

Novogradnja na odličnoj lokaciji, Matice srpske, Mirijevo 1. U neposrednoj blizini su svi sadržaji neophodni za svakodnevni život. Zgrada modernog izgleda, visok kvalitet gradnje, ima lift. U toku je useljenje. Dokumentacija uredna, zgrada sa upotrebnom dozvolom. U stanovima je sprovedeno podno grejanje na el. kotao i ugrađeni su klima uređaji. PVC stolarija sa roletnama. Komforne terase. Iznad stanova na 4. spratu je tavanski prostor i kosi krov. Ispod stanova u suterenu su garažna mesta. Cena je iskazana bez PDV-a. Za kupce prvog stana moguć povraćaj PDV-a. PROSTORIJE: dnevna soba sa trpezarijom, dve sobe, dva kupatila, dve terase. Agencijska nadoknada iznosi 2%. .

180.100 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Mirijevo - Matice Srpske
|

Novogradnja na odličnoj lokaciji, Matice srpske, Mirijevo 1. U neposrednoj blizini su svi sadržaji neophodni za svakodnevni život. Zgrada modernog izgleda, visok kvalitet gradnje, ima lift. U toku je useljenje. Dokumentacija uredna, zgrada sa upotrebnom dozvolom. U stanovima je sprovedeno podno grejanje na el. kotao i ugrađeni su klima uređaji. PVC stolarija sa roletnama. Komforne terase. Iznad stanova na 4. spratu je tavanski prostor i kosi krov. Ispod stanova u suterenu su garažna mesta. Cena je iskazana bez PDV-a. Za kupce prvog stana moguć povraćaj PDV-a. PROSTORIJE: dnevna soba sa trpezarijom, soba, kupatilo, terasa. Agencijska nadoknada iznosi 2%. .

92.620 €
Stan | Beograd - Zvezdara - Mirijevo - Matice Srpske
|

Novogradnja na odličnoj lokaciji, Matice srpske, Mirijevo 1. U neposrednoj blizini su svi sadržaji neophodni za svakodnevni život. Zgrada modernog izgleda, visok kvalitet gradnje, ima lift. U toku je useljenje.Dokumentacija uredna, zgrada sa upotrebnom dozvolom. U stanovima je sprovedeno podno grejanje na el. Kotao I ugrađeni su klima uređaji. PVC stolarija sa roletnama. Komforne terase. Iznad stanova na 4. spratu je tavanski prostor i kosi krov. Ispod stanova u suterenu su garažna mesta. Cena je iskazana bez PDV-a. Za kupce prvog stana moguć povraćaj PDV-a. PROSTORIJE: dnevna soba sa trpezarijom, polusoba, kupatilo, terasa. Agencijska nadoknada iznosi 2%. .

135.700 €
Kuća | Beograd - Grocka - Leštane
|

- Uknjižena kuća. - Čista i uredna dokumentacija. - Renovirana. - Dve etaže. - EG na struju. - Nova PVC stolarija. - Urađena fasada (10 cm stiropor). - Dobra izolacija. - Gradska voda. - Trofazna struja. - Kanalizacija. - Mnogo prirode i zelenila. - Miraj kraj. - 300 metara udaljenosti od gradskog autobuskog stajališta (linija 306). - Blizina Kružnog puta u Leštanima. - Dobra povezanost s autoputem. - Topla preporuka! PROSTORIJE: Prva etaža - predsoblje, ulazni hodnik, dnevni boravak, trpezarija, kuhinja, spavaća soba, kupatilo. Druga etaža - ulazni hodnik, dnevni boravak, kuhinja s trpezarijom, spavaća soba, kupatilo, terasa. Agencijska nadoknada iznosi 2%. .

72.500 €
Stan | Beograd - Palilula - Karaburma - Stevana Dukića
|

Odličan dvoiposoban stan u jednoj od najlepših ulica na Karaburmi. Stan se nalazi na prvom spratu od pet. Stan ima 48m2 + terasu i lođu. Grejanje je na struju pomoću norveških radijatora i TA peći. Zgrada i ulaz zgrade su lepo održavani. Stan se sastoji iz hodnika, kuhinje sa trpezarijom sa koje se izlazi na terasu; dnevnog boravka, spavaće sobe, male spavaće sobe (lođa koja je pretvorena u sobu) i kupatila. Stan ima i pripadajući podrum. PROSTORIJE: Hodnik, kuhinja sa trpezarijom, dnevni boravak, spavaća soba, mala spavaća soba, kupatilo, terasa. Agencijska nadoknada iznosi 2%. Za više sličnih nekretnina, posetite naš sajt https://www.europolisnekretnine.com/ .

110.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Zemun - Retenzija - Ljubice Ković
|

Izdaje se namešten poslovni prostor u naselju Retenzije, na samoj granici između Novog Beograda i Zemuna, na prvom spratu stambene kuće. Poslovni prostor poseduje mokri čvor kao i veliku terasu. Može da se koristi tokom prve smene do 17h stoga je preporučljivo da se koristi kao kancelarija. Nalazi se na dva minuta hoda od glavne ulice Aleksandra Dubčeka. Izdaje se namešten.  PROSTORIJE: poslovna prostorija, kupatilo, terasa. Agencijska nadoknada iznosi 50% od prve zakupnine. .

400 €
Lokal | Beograd - Novi Beograd - YUBC - Bulevar Mihajla Pupina
|

Izdaje se lokal u Yu-biznis centru, pogodan za najširi spektar delatnosti (maloprodaja, velikoprodaja, pub, restoran). U dva nivao je, može se formirati mala bašta ispred lokala. Četiri parking mesta. Agencijska nadoknada iznosi 50% od prve zakupnine. .

1.500 €
Stan | Beograd - Rakovica - Kneževac - Baš-Čelika
|

U mirnom kraju Petlovog brda u ponudi izdvajamo stan na četiri etaže, orjentisan pogledom na četiri strane. Zgrada je izgrađena 2013. godine, sa dobrom izolacijom - stiropor 10cm, španska keramika, hrastov parket i PVC stolarija. Ulaz u stan je izdvojen i ulazi se direktno. Na sve četiri etaže je urađeno podno grejanje priključeno na etažno grejanje. Mala potrošnja energije i niski računi. Prvi put je useljen 2023. god. Prizemlje: hodnik. Prva etaža: spavaća soba. Druga etaža: dnevna soba sa kupatilom, trpezarijom i kuhinjom, terasa koja gleda na prirodu. Treća etaža: soba sa stepeništem. Četvrta etaža: galerija-soba. Luksuzan enterijer koji stepeništem vodi vertikalno na sva četiri nivoa. Postoji mogućnost kupovine vinskog podruma od 16 m2 u suterenu. Kao i parking mesta ispred zgrade. Stan se prodaje kompletno namešten. Za keš kupce. PROSTORIJE: dnevni boravak, kuhinja, trpezarija, dve spavaće sobe, galerija, kupatilo, ostava, terasa. Agencijska nadoknada iznosi 2%. .

139.000 €
Stan | Beograd - Zemun - Zemun polje - Sergeja Jesenjina
|

Prodaje se izvorno dvosoban stan u centru Zemun Polja u blizini svih sadržaja. Nalazi se u manjoj zgradi, na visokom prizemlju, uknjiženo ima 49m2. Stan je renoviran i ne zahteva ulaganja. Grejanje je pomoću klima uređaja. Poseduje terasu 9m2. Stanu na korišćenje pripada zaseban deo dvorišta kao i suteren ispod stana koji je preuređen u stambeni prostor sa jednom sobom, kuhinjom i kupatilom kao i zasebnim spoljnim ulazom, veličine 25m2. U suterenu je ugrađeno podno grejanje. PROSTORIJE: trpezarija i predsoblje, kuhinja, dnebna soba, spavaća soba, kupatilo, terasa. Agencijska nadoknada iznosi 2%. .

120.000 €
Agencije za nekretnine | Europolis Nekretnine