Nekretnine: Agencije za nekretnine | Stefanov Nekretnine

Stefanov nekretnine


Broj u registru posrednika : 1312
Zrenjanin
Telefon: (060) 088-4552
Kuća | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Na prodaju troasobna dvorišna kuća površine 90 m2 na placu od 1.3a u blizini centra Zrenjanina. Kuća se sastoji od velikog prostranog predsoblja, dve velike sobe, dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, ostave, kupatila i manjeg zasebnog dvorišta. Grejanje na plinske peći, po podovima parket, keramika i brodski pod. Stolarija drvena. Nalazi se u izuzetno lepoj ulici, na samo par metara od osnovne škole i par minuta hoda do centra grada. Uknjižena 1/1 Agencijska provizija 1,5% od kupca, odnosno minimalno 300e

37.000 €
Kuća | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Na prodaju petoiposobna kuća sa pokrovljem u širem centru Zrenjanina površine 250 m2 na placu od 2.52 ara. Kuća se sastoji od prizemlja i potkrovlja. U prizemlju se nalazi trpezarija sa kuhinjom i ostavom, dnevni boravak sa izlazom na dvorište dve spavaće sobe i kupatilo. Na spratu su tri spavaće sobe, kupatilo i velika natkrivena terasa. U potkrovlju se nalazi jedna velika nedovršena prostorija. U sve tri etaže postoji mogućnost ulaska spoljnim stepenicama. Prizemlje i sprat su povezani unutrašnjim stepenicama. Po podovima laminat, keramika i brodski pod, CG na čvrsta goriva, demit fasada... Odlična lokacija, u neposrednoj blizini Žitnog Trga, mirna ulica za život nadomak centra grada... Uknjižena 1/1. Moguća kupovina putem stambenog kredita. Agencijska provizija 1,5% za kupca odnosno minimalno 300e.

95.000 €
Stan | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Na prodaju dvosoban stan-apartman, ulaz sa ulice, površine 66 m2. Sastoji se od prizemlja i podkrovlja. U prizemlju nalazi se kuhinja, dnevni boravak sa trpezarijom i kupatilo. Potkrovlje čini velika soba sa manjom galerijom. Stan kompletno renoviran, urađena nova elektro i vodovodna instalacija, po podovima postavljen lamiat i keramika, nova PVC stolarija, grejanje centralno na GAS, struja trofazna, gradska kanalizacija, građen od čvrstog materijala sa betonskom pločom, urađena izolacija tavana. Prodaje se kompletno opremljen, sa ugradnom kuhinjom, belom tehnikom i novim nameštajem. Nalazi se u izuzetno lepoj ulici, na samo par metara od osnovne škole i par minuta hoda do centra grada. Idealan je kako za život tako i za rentiranje, uknjižen, cena nije fiksna. Agencijska provizija 1,5% od kupca, odnosno minimalno 300e.

55.000 €
Stan | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Na prodaju jednosoban stan na Žitnom trgu površine 40 m2 na II spratu zgrade sa liftom. Sastoji se od hodnika, kuhinje sa tpezarijom, dnevne sobe i kupatila. Grejanje je centralno. Lokacija odlična, u blizini škola, vrtića, centra grada...Uknjižen. Agencijska provizija 1,5% od kupca, odnosno minimalno 300e.

39.500 €
Stan | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Trosoban stan u naselju 4. Juli (D2), površine 67 m2 na IV i poslednjem spratu u zgradi bez lifta. Stan je kompletno renoviran, PVC stolarija, nove instalacije struje i vode, novo kupatilo sa tuš kabinom, nova kuhinja, sigurnosna ulazna vrata, nova keramika, podovi parket, CG gradsko, dve klime (jedna inverter)...Dnevna soba spojena je sa trpezarijom. Trpezarija je proširena na uštrb terase, kuhinja je nova sa ostavom, dve odvojene spavaće sobe. Stan poseduje podrumski prostor. Odmah useljiv.

57.000 €
Kuća | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Kompletno renovirana tipska kuća površine 59 m2 na placu od 3,63 a. Sastoji se od hodnika, kuhinje sa trezarijom i dve sobe. Po podovima postavljen laminat i keramika, stolarija PVC, grejanje na čvsto gorivo, demit fasada, novi oluci i nov krov, kao i elektro i vodovodna instalacija. Dvorište ograđeno, popločano i lepo uređeno. Kuća se nalazi u blizini kupališta Peskara, marketa, škole. Uknjižena 1/1 Agencijska provizija za kupca 1,5% od kupoprodajne cene, minimalno 300 eura.

39.000 €
Kuća | Zrenjanin - Okolno mesto
|

Prizemna kuća površine 122 m2 na placu od 18.78 ari. Sastoji se od tri sobe, kupatila, trpezarije, kuhinje. Kuća zahteva renoviranje. Nalazi se u blizini reke Tamiš i centra naseljenog mesta Farkaždin. Cena nije fiksna. Agencijska provizija za kupca 1,5% od kupoprodajne cene, minimalno 300 eura.

15.000 €
Kuća | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Na prodaju prizemna kuća u naselju Doljia površine 160 m2 na placu od 2,9 a. Kuća se sastoji od dve zasebne stambene jedinice, od čega je jedna 110 m2 a druga 50 m2. Građena delom od čvrstog materija a delom od mešanog materijala sa karo-tavanicom. Grejanje je na GAS, stolarija PVC, po podovima parket i keramika. Agencijska provizija 1,5% od kupca, odnosno minimalno 300e.

57.000 €
Kuća | Zrenjanin - Okolno mesto
|

Kuća površine u osnovi 102 m2 + potkrovlje oko 45 m2 na placu od 15,57 ari u naseljenom mestu Stajićevo. Prizemlje se sastoji od hodnika, prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, ostave, dve sobe i kupatila. Iz hodnika stepenište vodi u potkrovlje koje je delimično završeno. Po podovima postavljen laminat i keramika, grejanje na cvrsto gorivo i struju, do kuće doveden gas, struja trofazna, stolarija drvena i PVC, građena od čvrstog materijala. Potkrovlje nedovršeno i čine ga dve velike sobe i dužinom cele kuće mračnjak u kosinama. Nalazi se na uličnom delu parcele i poseduje kolski ulaz. Dvorište ograđeno, popločano i čini ga natkrivena garaza za tri automobila (koja može biti pretvorena u veliku radionicu), šupa, kotarka, pušnica sa roštiljem, obori za stoku i velika bašta. Prodaje se sa kompletnim nameštajem. Uknjižena 1/1. Agencijska provizija za kupca 1,5% od kupoprodajne cene, minimalno 300 eura.

50.000 €
Kuća | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Na prodaju kompletno renovirana prizemna kuća površine 71 m2 na placu od 5.29 ari. Sastoji se od hodnika, kuhinje sa trpezarijom, dve sobe i kupatila. Nova PVC stolarija, po podovima laminat i keramika. Grejanje na GAS, struja monofazna, gradska kanalizacija. Dvoriše ograđeno, poseduje kolski ulaz i čini ga manji jednosoban stan površine 28 m2 koji se sastoji od kuhinje sa tpezarijom, sobe i kupatila. Građena od čvrstog materija, po plafonu štukatur, urađena demit fasada i stavljeni novi oluci. Kompletno zamenjena vodovodna i elektro instalacija. Odmah useljiva. Nalazi se u mirnoj ulici, u blizini škole, marketa, obdaništa...Uknjižena 1/1. Agencijska provizija 1,5% od kupca, odnosono minimalno 300e.

62.000 €
Stan | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Na prodaju dvoiposoban stan na Žitnom trgu. Stan je na VI spratu zgrade sa liftom i sastoji se od predsoblja, kuhinje sa trpezarijom, ostave, dve velike prostrane sobe, jedne manje sobe sa izlazom na zatvorenu terasu i kupatila. Grejanje je centralno sa kalorimetrima, po podovima laminat i keramika. Nova PVC stolarija. Stan poseduje podrumski prostor i parking u dvorištu zgrade. Cena nije fiksna. Uknjižen 1/1. Agencijska provizija za kupca 1,5% od kupoprodajne cene, minimalno 300 eura.

58.000 €
Stan | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Odličan trosoban stan, dvostrano orijentisan, grejne površine 61 m2 na prvom spratu zgrade od pet spratova. Sastoji se od hodnika, prostranog dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, ostave, dve spavaće sobe, kupatila i dve terase od kojih je jedna zastakljena. Po podovima postavljen parket-laminat-keramika, grejanje CG sa kalorimetrima, stolarija drvena sa roletnama u odličnom stanju, sigurnosna vrata, vido nazor. Zgrada lepo održavana, sa dosta parking mesta. Nalazi se na odličnoj lokaciji. U neposrednoj blizini "Lidla", TC "Big", škola, vrtića, ambulante. Uknjićen. Moguća kupovina putem stambenog kretdita.Cena nije fiksna. Agencijska provizija 1,5% Za više informacija pozovite 063 433 699 i 063 766 38 42

67.000 €
Kuća | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Prizemna kuća kod "Žitoprodukta" povtsine oko 100 m2 na placu od 22,32 a. Dvorište ograđeno, zadnjim delom izlaz na prugu. Grejanje na GAS, gradska kanalizacija. Uknjižena 1/1. Agencijska provizija za kupca 1,5%, odnosno minimalno 300e.

45.000 €
Stan | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Na prodaju kompletno renoviran dvosoban stan na lesnini površine 58 m2 na III spratu zgrade bez lifta. Sastoji se od predosoblja, prostranom dnevnom sobom sa kuhinjom i tpezarijom sa izlazom na terasu, kupatila, ostave i jedne sobe. Stan je dvostrano je orijentisan što omogućava veliku osvetljenost sana. Grejanje je centralno, ugrađena je nova PVC stolarija sa roletnama, po podovima je postavljen parket koji je hoblovan i lakiran, nova keramika u kuhinji i kupatilu. Kompletno zamenjene elektro i vodovodne instalacije, sigurnosna vrata, , svi zidovi su strugani, gletovani i okrečeni. Stanu pripada i podrumski prostor. Uknjižen i odmah useljiv! Agencijska provizija za kupca 1,5% odnosno minimalno 300e.

61.000 €
Kuća | Zrenjanin - Okolno mesto
|

Prizemna renovirana kuća površine 105 m2 na placu od 10,74 a. Sastoji se od hodnika, dvenvnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, ostave i dve spavaće sobe. Građena od čvrstog i mešovitog materijala, stolarija PVC, grejanje na čvrsto gorivo i struju, po podovima postavljen laminat i keramika. Na kući urađena demit fasada kao i nov krov (zamenjena građa, crep, podaščan). Dvorište ograđeno, popločano i čini ga novosagrađeni objekat (letnja kuhinja sa sobom), letnjikovac, pušnica, bašta sa oko 70 stabala voća u punom rodu (šljive, jabuke, višnje, trešnje, groždje). Uknjižena 1/1 Agencijska provizija za kupca 1,5% od kupoprodajne cene, minimalno 300 eura.

85.000 €
Stan | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Dvosoban stan površine 53 m2 na V spratu zgrade bez lifta. Sastoji se od hodnika, dnevnog boravka sa trpezarijom, odvojene kuhinje, deganžmana, spavaće sobe i kupatila. Po podovima postavljen laminat i keramika, grejanje CG sa kalorimetrima, stolarija PVC i novi krovni "Velux" prozori (sa garancijom). Stan izuzetno lepo održavan, svetao i ne zahteva velika ulaganja. U cenu uračunata kuhinja (bez bele tehnike) . Nalazi se u samom centru naselja 4. juli, na samo par metara od vrtića, marketa, ambulante, apeteka. Moguća kupovina putem stambenog kredita. Uknjižen 1/1. Cena nije fiksna. Agencijska provizija za kupca 1,5% od kupoprodajne cene, minimalno 300 eura.

47.000 €
Kuća | Zrenjanin - Okolno mesto
|

Kuća površine u osnovi 106 m2 + potkrovlje na placu od 6 ari u naseljenom mestu Ečka. Prizemlje se sastoji od hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, dve sobe, ostave, kupatila. Potkrovlje čine dve sobe. Po podovima postavljen parket i keramika, grejanje na gas, struja trofazna, stolarija drvena. Dvorište ograđeno, popločano i čine ga garaža, letnja kuhinja, dve ostave za alat, obor za stoku i bašta. Nalazi se u blizini fabrike "Ling long". Pogodna kupovina za strance. Uknjižena 1/1. Agencijska provizija za kupca 1,5% od kupoprodajne cene, minimalno 300 eura.

60.000 €
Stan | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Na prodaju renoviran jednosoban stan na V spratu zgrade bez lifta, na Bagljašu. Površine 37 m2, sastoji se od dnevnog boravka sa trpezarijom, spavaće sobe, kuhinje koja je odvojena i kupatila. CG gradsko sa kalorimetrima, stolarija drvena, po podovima laminat i keramika. Na odličnoj lokaciji u blizini prodavnica, pijace, škola, vrtića, TC BIG..Uknjižen 1/1 Agencijska provizija za kupca 1,5%, odnosno minimalno 300e.

34.000 €
Stan | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Izdaje se manji dvosoban stan u novijoj zgradi u prizemlju, u strogom centru grada. Sastoji se od hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe i kupatila. Grejanje na inverter klimu. Stan kompletno opremljen, slobodan od 1. juna. Neophodan depozit u visini jedne mesečne kirije.

270 €
Stan | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Na prodaju dvosoban stan u strogom centru Zrenjanina površine 46 m2 na IV spratu. Stan poseduje dnevnu sobu sa kuhinjom i trpezarijom, spavaću sobu, kupatilo i veliku terasu. Stan je kompletno opremljen belom tehnikom i nameštajem. Niski režiski troškovi. Slobodan od 1. juna 2024. godine. Uknjižen 1/1 Agencijska provizija 1,5% od dogovorene kupoprodajne cene, odnosno minimalno 300e.

65.000 €
Agencije za nekretnine | Stefanov Nekretnine