Nekretnine: Agencije za nekretnine | Stefanov Nekretnine

Stefanov nekretnine


Broj u registru posrednika : 1312
Zrenjanin
Telefon: (060) 088-4552
Stan | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Na prodaju dvosoban stan-apartman, ulaz sa ulice, površine 66 m2. Sastoji se od prizemlja i podkrovlja. U prizemlju nalazi se kuhinja, dnevni boravak sa trpezarijom i kupatilo. Potkrovlje čini velika soba sa manjom galerijom. Stan kompletno renoviran, urađena nova elektro i vodovodna instalacija, po podovima postavljen lamiat i keramika, nova PVC stolarija, grejanje centralno na GAS, struja trofazna, gradska kanalizacija, građen od čvrstog materijala sa betonskom pločom, urađena izolacija tavana. Prodaje se kompletno opremljen, sa ugradnom kuhinjom, belom tehnikom i novim nameštajem. Nalazi se u izuzetno lepoj ulici, na samo par metara od osnovne škole i par minuta hoda do centra grada. Idealan je kako za život tako i za rentiranje, uknjižen, cena nije fiksna. Agencijska provizija 1,5% od kupca, odnosno minimalno 300e.

55.000 €
Stan | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Na prodaju jednosoban stan na Žitnom trgu površine 40 m2 na II spratu zgrade sa liftom. Sastoji se od hodnika, kuhinje sa tpezarijom, dnevne sobe i kupatila. Grejanje je centralno. Lokacija odlična, u blizini škola, vrtića, centra grada...Uknjižen. Agencijska provizija 1,5% od kupca, odnosno minimalno 300e.

39.500 €
Stan | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Trosoban stan u naselju 4. Juli (D2), površine 67 m2 na IV i poslednjem spratu u zgradi bez lifta. Stan je kompletno renoviran, PVC stolarija, nove instalacije struje i vode, novo kupatilo sa tuš kabinom, nova kuhinja, sigurnosna ulazna vrata, nova keramika, podovi parket, CG gradsko, dve klime (jedna inverter)...Dnevna soba spojena je sa trpezarijom. Trpezarija je proširena na uštrb terase, kuhinja je nova sa ostavom, dve odvojene spavaće sobe. Stan poseduje podrumski prostor. Odmah useljiv.

57.000 €
Kuća | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Kompletno renovirana tipska kuća površine 59 m2 na placu od 3,63 a. Sastoji se od hodnika, kuhinje sa trezarijom i dve sobe. Po podovima postavljen laminat i keramika, stolarija PVC, grejanje na čvsto gorivo, demit fasada, novi oluci i nov krov, kao i elektro i vodovodna instalacija. Dvorište ograđeno, popločano i lepo uređeno. Kuća se nalazi u blizini kupališta Peskara, marketa, škole. Uknjižena 1/1 Agencijska provizija za kupca 1,5% od kupoprodajne cene, minimalno 300 eura.

39.000 €
Kuća | Zrenjanin - Okolno mesto
|

Prizemna kuća površine 122 m2 na placu od 18.78 ari. Sastoji se od tri sobe, kupatila, trpezarije, kuhinje. Kuća zahteva renoviranje. Nalazi se u blizini reke Tamiš i centra naseljenog mesta Farkaždin. Cena nije fiksna. Agencijska provizija za kupca 1,5% od kupoprodajne cene, minimalno 300 eura.

15.000 €
Kuća | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Na prodaju prizemna kuća u naselju Doljia površine 160 m2 na placu od 2,9 a. Kuća se sastoji od dve zasebne stambene jedinice, od čega je jedna 110 m2 a druga 50 m2. Građena delom od čvrstog materija a delom od mešanog materijala sa karo-tavanicom. Grejanje je na GAS, stolarija PVC, po podovima parket i keramika. Agencijska provizija 1,5% od kupca, odnosno minimalno 300e.

57.000 €
Kuća | Zrenjanin - Okolno mesto
|

Kuća površine u osnovi 102 m2 + potkrovlje oko 45 m2 na placu od 15,57 ari u naseljenom mestu Stajićevo. Prizemlje se sastoji od hodnika, prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, ostave, dve sobe i kupatila. Iz hodnika stepenište vodi u potkrovlje koje je delimično završeno. Po podovima postavljen laminat i keramika, grejanje na cvrsto gorivo i struju, do kuće doveden gas, struja trofazna, stolarija drvena i PVC, građena od čvrstog materijala. Potkrovlje nedovršeno i čine ga dve velike sobe i dužinom cele kuće mračnjak u kosinama. Nalazi se na uličnom delu parcele i poseduje kolski ulaz. Dvorište ograđeno, popločano i čini ga natkrivena garaza za tri automobila (koja može biti pretvorena u veliku radionicu), šupa, kotarka, pušnica sa roštiljem, obori za stoku i velika bašta. Prodaje se sa kompletnim nameštajem. Uknjižena 1/1. Agencijska provizija za kupca 1,5% od kupoprodajne cene, minimalno 300 eura.

50.000 €
Kuća | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Na prodaju kompletno renovirana prizemna kuća površine 71 m2 na placu od 5.29 ari. Sastoji se od hodnika, kuhinje sa trpezarijom, dve sobe i kupatila. Nova PVC stolarija, po podovima laminat i keramika. Grejanje na GAS, struja monofazna, gradska kanalizacija. Dvoriše ograđeno, poseduje kolski ulaz i čini ga manji jednosoban stan površine 28 m2 koji se sastoji od kuhinje sa tpezarijom, sobe i kupatila. Građena od čvrstog materija, po plafonu štukatur, urađena demit fasada i stavljeni novi oluci. Kompletno zamenjena vodovodna i elektro instalacija. Odmah useljiva. Nalazi se u mirnoj ulici, u blizini škole, marketa, obdaništa...Uknjižena 1/1. Agencijska provizija 1,5% od kupca, odnosono minimalno 300e.

62.000 €
Stan | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Na prodaju dvoiposoban stan na Žitnom trgu. Stan je na VI spratu zgrade sa liftom i sastoji se od predsoblja, kuhinje sa trpezarijom, ostave, dve velike prostrane sobe, jedne manje sobe sa izlazom na zatvorenu terasu i kupatila. Grejanje je centralno sa kalorimetrima, po podovima laminat i keramika. Nova PVC stolarija. Stan poseduje podrumski prostor i parking u dvorištu zgrade. Cena nije fiksna. Uknjižen 1/1. Agencijska provizija za kupca 1,5% od kupoprodajne cene, minimalno 300 eura.

58.000 €
Stan | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Odličan trosoban stan, dvostrano orijentisan, grejne površine 61 m2 na prvom spratu zgrade od pet spratova. Sastoji se od hodnika, prostranog dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, ostave, dve spavaće sobe, kupatila i dve terase od kojih je jedna zastakljena. Po podovima postavljen parket-laminat-keramika, grejanje CG sa kalorimetrima, stolarija drvena sa roletnama u odličnom stanju, sigurnosna vrata, vido nazor. Zgrada lepo održavana, sa dosta parking mesta. Nalazi se na odličnoj lokaciji. U neposrednoj blizini "Lidla", TC "Big", škola, vrtića, ambulante. Uknjićen. Moguća kupovina putem stambenog kretdita.Cena nije fiksna. Agencijska provizija 1,5% Za više informacija pozovite 063 433 699 i 063 766 38 42

67.000 €
Kuća | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Prizemna kuća kod "Žitoprodukta" povtsine oko 100 m2 na placu od 22,32 a. Dvorište ograđeno, zadnjim delom izlaz na prugu. Grejanje na GAS, gradska kanalizacija. Uknjižena 1/1. Agencijska provizija za kupca 1,5%, odnosno minimalno 300e.

45.000 €
Stan | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Na prodaju kompletno renoviran dvosoban stan na lesnini površine 58 m2 na III spratu zgrade bez lifta. Sastoji se od predosoblja, prostranom dnevnom sobom sa kuhinjom i tpezarijom sa izlazom na terasu, kupatila, ostave i jedne sobe. Stan je dvostrano je orijentisan što omogućava veliku osvetljenost sana. Grejanje je centralno, ugrađena je nova PVC stolarija sa roletnama, po podovima je postavljen parket koji je hoblovan i lakiran, nova keramika u kuhinji i kupatilu. Kompletno zamenjene elektro i vodovodne instalacije, sigurnosna vrata, , svi zidovi su strugani, gletovani i okrečeni. Stanu pripada i podrumski prostor. Uknjižen i odmah useljiv! Agencijska provizija za kupca 1,5% odnosno minimalno 300e.

61.000 €
Kuća | Zrenjanin - Okolno mesto
|

Prizemna renovirana kuća površine 105 m2 na placu od 10,74 a. Sastoji se od hodnika, dvenvnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, ostave i dve spavaće sobe. Građena od čvrstog i mešovitog materijala, stolarija PVC, grejanje na čvrsto gorivo i struju, po podovima postavljen laminat i keramika. Na kući urađena demit fasada kao i nov krov (zamenjena građa, crep, podaščan). Dvorište ograđeno, popločano i čini ga novosagrađeni objekat (letnja kuhinja sa sobom), letnjikovac, pušnica, bašta sa oko 70 stabala voća u punom rodu (šljive, jabuke, višnje, trešnje, groždje). Uknjižena 1/1 Agencijska provizija za kupca 1,5% od kupoprodajne cene, minimalno 300 eura.

85.000 €
Stan | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Dvosoban stan površine 53 m2 na V spratu zgrade bez lifta. Sastoji se od hodnika, dnevnog boravka sa trpezarijom, odvojene kuhinje, deganžmana, spavaće sobe i kupatila. Po podovima postavljen laminat i keramika, grejanje CG sa kalorimetrima, stolarija PVC i novi krovni "Velux" prozori (sa garancijom). Stan izuzetno lepo održavan, svetao i ne zahteva velika ulaganja. U cenu uračunata kuhinja (bez bele tehnike) . Nalazi se u samom centru naselja 4. juli, na samo par metara od vrtića, marketa, ambulante, apeteka. Moguća kupovina putem stambenog kredita. Uknjižen 1/1. Cena nije fiksna. Agencijska provizija za kupca 1,5% od kupoprodajne cene, minimalno 300 eura.

47.000 €
Kuća | Zrenjanin - Okolno mesto
|

Kuća površine u osnovi 106 m2 + potkrovlje na placu od 6 ari u naseljenom mestu Ečka. Prizemlje se sastoji od hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, dve sobe, ostave, kupatila. Potkrovlje čine dve sobe. Po podovima postavljen parket i keramika, grejanje na gas, struja trofazna, stolarija drvena. Dvorište ograđeno, popločano i čine ga garaža, letnja kuhinja, dve ostave za alat, obor za stoku i bašta. Nalazi se u blizini fabrike "Ling long". Pogodna kupovina za strance. Uknjižena 1/1. Agencijska provizija za kupca 1,5% od kupoprodajne cene, minimalno 300 eura.

60.000 €
Stan | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Na prodaju renoviran jednosoban stan na V spratu zgrade bez lifta, na Bagljašu. Površine 37 m2, sastoji se od dnevnog boravka sa trpezarijom, spavaće sobe, kuhinje koja je odvojena i kupatila. CG gradsko sa kalorimetrima, stolarija drvena, po podovima laminat i keramika. Na odličnoj lokaciji u blizini prodavnica, pijace, škola, vrtića, TC BIG..Uknjižen 1/1 Agencijska provizija za kupca 1,5%, odnosno minimalno 300e.

34.000 €
Stan | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Izdaje se manji dvosoban stan u novijoj zgradi u prizemlju, u strogom centru grada. Sastoji se od hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe i kupatila. Grejanje na inverter klimu. Stan kompletno opremljen, slobodan od 1. juna. Neophodan depozit u visini jedne mesečne kirije. Agencijska provizija za kupca 1,5% od kupoprodajne cene, minimalno 300 eura.

270 €
Kuća | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Novija kuća sa potkrovljem površine oko 220 m2 na placu od 6,10 ari. Nalazi se na uličnom delu parcele i poseduje kolski ulaz. Prizemlje se sastoji od dnevnog boravka, odvojene kuhinje i trpezarije, spavaće sobe, kupatila, kotlarnice i velike natkrivene terase. Potkrovlje čine dve dečije sobe, spavaća soba sa zasebnim sobom za plakar i nedovršeno kupatilo (izvedene cevi). Grejanje CG na gas, zidana termo blokom, stolarija PVC. Kuća izuzetno kvalitetno građena i ne zahteva velika ulaganja. Nalazi se na vrlo atraktivnoj lokaciji, u prometnoj ulici, u blizini pijace, marketa, TC Big, Lidl-a, vrtića, škola. Uknjižena 1/1. Agencijska provizija za kupca 1,5% od kupoprodajne cene, minimalno 300 eura.

105.000 €
Stan | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Na prodaju dvosoban stan u strogom centru Zrenjanina površine 46 m2 na IV spratu. Stan poseduje dnevnu sobu sa kuhinjom i trpezarijom, spavaću sobu, kupatilo i veliku terasu. Stan je kompletno opremljen belom tehnikom i nameštajem. Niski režiski troškovi. Slobodan od 1. juna 2024. godine. Uknjižen 1/1 Agencijska provizija 1,5% od dogovorene kupoprodajne cene, odnosno minimalno 300e.

65.000 €
Kuća | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Na prodaju kuća sa potkrovljem površine 240 m2 na placu od 13,28 a u naselju Šećerana. Prizemlje se sastoji od hodnika, prostranog dnevnog boravka, trpezarije, kuhinje, spavaće sobe i natkrivene terase. Poktrovlje ima zasban ulaz i čini ga hodnik, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, spavaća soba, kupatilo, dve ostave. Iz dnevnog boravka izlaz na terasu koja gleda na ulicu. Kuća izuzetno kvalitetno građena, po podovima postavljen brodski pod i mermerne pločice, stolarija PVC sa roletnama, grejanje CG na gas, demit fasada. Urađena izolacija krova kamenom vunom. Kuća ima video nadzor. Dvorište ograđeno, popločano i čini ga garaža, pečenjara, radionica, šupa, boksovi za pse. Uknjižena. Cena nije fiksna. Agencijska provizija za kupca 1,5% od kupoprodajne cene, minimalno 300 eura.

125.000 €
Stan | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Na prodaju namešten dvosoban dvorišni stan u centru Zrenjanina površine 46 m2. Sastoji se od prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, jedne spavaće sobe i kupatila. Grejanje na norveške radijatore i klimu. Po podovima laminat i keramika. Stolarija PVC. Uknjižen 1/1 Agencijska provizija za kupca 1,5% od kupoprodajne cene, minimalno 300 eura.

43.000 €
Stan | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Dvosoban stan površine 53 m2 na I spratu novije zgrade. Sastoji se od dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i terase. Po podovima postavljen parket i keramika, stolarija PVC, grejanje CG sa kalorimetrima. Nalazi se u neposrednoj blizini Male pijace, marketa, pošte, vrtića, škole. Cena nije fiksna. Agencijska provizija za kupca 1,5% od kupoprodajne cene, minimalno 300 eura.

54.000 €
Stan | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Izdaje se potpuno nameštena garsonje površine 26 m2 na Bagljašu. Na prvom spratu, sastoji se od hodnika, dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom, kupatila i velike terase. Prostrana dnevna soba sa velikim prozorima pruža obilje prirodne svetlosti, dok moderna kuhinja nudi funkcionalnost. Lokacija i spratnost idealni. U blizini marketa "Lidl" , TC Big, ambulante, vrtića, škole, dečijeg igrališta. Oko zgrade dosta parking mesta. Potreban depozit u visini jedne mesečne kirije.

220 €
Stan | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Na prodaju dvosoban dvorišni stan u centru Zrenjanina površine 52 m2. Sastoji se od hodnika, dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, kupatila i spavaće sobe. Stolarija PVC, grejanje na struju. Po podovima postavljen laminat i keramika. Na odličnoj lokaciji, samo par minuta hoda od samog centra Zrenjanina, u blizini škola, marketa, pijace...Uknjižen 1/1 Agencijska prvizija za kupca 1,5% od kupoprodajne cene, minimalno 300e.

52.000 €
Kuća | Zrenjanin - Okolno mesto
|

Izdaje se kuća za smeštaj radnika kapaciteta 6 ležaja u naseljenom mestu Stajiećevo. Kuća se izdaje kompletno opremljena. Grejanje na gas. Kuća se nalazi na 10-tak kilometara od Zrenjanina i na samo par kilometara od fabrike "Ling long". Moguć dnevni najam u iznosu od 1.000 dinara po osobi.

500 €
Kuća | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Na prodaju prizemna kuća na odličnoj lokaciji u naselju Bagljaš uknjižena na 102 m2 na placu od 3.81 ar. Kuća građena od čvrstog materijala, sastoji se od hodnika, trpezarije sa kuhinjom, ostave, kupatila, tri sobe i zatvorene verande sa izlazom u dvorište. Stolarija drvena dobro očuvana, po podovima laminat i keramika. Grejanje centralno na GAS. Dvorište ograđeno i prostrano. Na odličnoj lokaciji u blizini škole, vrtića, pijace, supermarketa, TC BIG...Uknjižena 1/1. Moguća kupovina putem stambenog kredita. Agencijska provizija za kupce 1,5% od kupoprodajne cene, minimalno 300e.

82.500 €
Kuća | Zrenjanin - Okolno mesto
|

Kuća površine 86 m2 u osnovi sa potkrovljem koje je nedovršeno (razvedena struja) na placu od 4,30 ari. Nalazi se na uličnom delu parcele i poseduje kolski ulaz. Prizmelje se sastoji od hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, ostave, velike sobe (koja se može pregraditi) i kupatila. Po podovima postavljen laminat, brodski pod i keramika. Grejanje na čvrsto gorivo i struju. Stolarija u prizemlju PVC, struja trofazna. Građena od čvrstog materijala sa betonskom pločom. Dvorište ograđeno i čine ga dve manje šupe. U blizini kuće nalazi se market "Gomex. Kuća zahteva ulaganja. Cena nije fiksna. Hitna prodaja! Uknjižena 1/1 Agencijska provizija za kupca 1,5% od kupoprodajne cene, minimalno 300 eura.

32.000 €
Kuća | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Na prodaju dvoiposobna kuća na Lesninin površine 94 m2 na placu od 1,3 ara. Kuća je građena delom od cigle sa betonskom pločom a delom od kombinovanog materijala sa štukatur tavanicom. Sastoji se od predsoblja, dnevne sobe sa kuhijom i tpezarijom, i odvojenog spavaćeg dela sa dve sobe i kupatilom. Po podovima postavljen laminat i keramika, stolarija drvena. Struja monofazna, urađena nova instalacija. Na odličnoj lokaciji u blizini male pijace, pošte, škole, vrtića...cena nije fiksna. Agencijska provizija 1.5% od kupoprodajne cene

48.000 €
Stan | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Na prodaju potpuno renoviran dvoiposoban stan na Žitnom trgu površine 61 m2 + terase na prvom spratu. Sastoji se od hodnika, trpezarije, odvojene kuhinje, dve sobe, kupatila i terase. Stan se nalazi na odličnoj lokaciji, pešačka zona, kompletno renoviran, nova PVC stolarija, nove vodovodne i elekto instalacije. Stanu pripada i podrum, u dvorištu zgrade parking. Agencijska provizija 1,5% za kupca, minimalno 300 eura.

64.000 €
Kuća | Zrenjanin - Okolno mesto
|

Na prodaju kuća površine 200 m2 na placu od 24,5 ara, građena od mešovitog materijala, renovirana pre par godina. Sastoji se od dnevnog boravka, dve spavaće sobe, kuhinje, kupatila i hodnika. Po podovima patos, grejanje centralno na čvrsto gorivo, trofazna struja. Kuća ima izlaz na dve ulice. Dvorište ograđeno, nasuto lomljenim blokom i peskom, stabilan šleperski prilaz. U dvorištu se nalazi, šupa, natkrivena hala (pogodna za stovarište građevinskog materija i sl. delatnosti), radionica i kotlarnica. Kuća takođe pogodna za bavljanje etno turizmom uz određenu rekonstrukciju. Nalazi se na odličnoj lokaciji, na samo 150m od osnovne škole, ambulante i u blizini reke. Uknjižena 1/1 Agencijska provizija 1,5% od kupca

69.900 €
Lokal | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Izdaje se renoviran loka u centru Mužlje, površine 90 m2 pogodan za trgovinske radnje, mesare, poljoprivredne apoteke i dr. delatnosti...Lokal se izdaje na duži vremenski period. Neophodn depozit u visini jedne mesečne kirije.

500 €
Kuća | Žitište - Gradska lokacija
|

Na prodaju prizemna kuća površine 179 m2 na placu od 17 ari u naseljenom mestu Torak, opština Žitište. Građena od mešovitog materijala, grejanje na čvrsto gorivo, struja monofazna. Nalazi se u blizini centra sela, uknjižena 1/1. Cena nije fiksna. Agencijska provizija za kupca 1,5% od kupoprodajne cene, minimalno 300 eura.

15.000 €
Stan | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Trosoban komforan stan u novijoj zgradi sa liftom u centru Zrenjanina, površine 103 m2. Sastoji se od prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatila, toaleta i dve terase. Po podovima postavljen parket i keramika, grejanje na norveške radijatore i inverter klimu, stolarija PVC. U cenu uračunata ugradna kuhinja sa belom tehnikom. Uknjižen. Agencijska provizija za kupca 1,5% od kupoprodajne cene, minimalno 300 eura.

90.000 €
Plac | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Na prodaju plac, njiva 1. klase, u građevinskom području površine 25.7 ari. Do parcele se dolazi asfaltnim putem, vlasnik poseduje informacije o lokaciji. U zoni moguća izgradnja objekata ( staklenici, plastenici, objekti za gajenje pečurki, objekti za čuvanje i lagerovanje poljoprivrednih proizvoda, itd). Širina parcele do asfaltnog puta je 62,5 m. Uknjiženo 1/1 Agencijska provizija za kupca 1,5% od kupoprodajne cene, minimalno 300 eura.

30.000 €
Stan | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Izdaje se namešten dvosobon stan na Ruži Šulman. Stan se nalazi u prizemlju i sastoji se od hodnika, dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, kupatila, ostave i male zatvorene terase. Na odličnoj lokaciji u blizini vrtića, škole, marketa..Idealan za porodicu, obavezan depozit u visini jedne mesečne kirije, cena nije fiksna. Agencijska provizija za kupca 1,5% od kupoprodajne cene, minimalno 300 eura.

300 €
Plac | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Poljoprivredno zemljište 100m od kupališta peskara. Parcela od 4316 m2. Zemljište 4 klase. Vlasnik 1/1.

6.000 €
Kuća | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Na prodaju kuća u širem centru grada površine 110 m2. Sastoji se od hodnika, kupatila, toraleta, dnevne sobe, kuhinje sa trpezarijom, ostave, dve sobe, i garaža. Kuća građena od čvrstog materijala, po plafonima štukatur, struja trofazna, kanalizacija gradska, stolarija drvena. Kuća se prodaje kompletno opremljena. Na odličnoj lokaciji, u blizini škole, prodavnice, na 10-tak minunta hoda od centra grada. Uknjižena 1/1

70.000 €
Stan | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Prodaje se kompletno namešten trosoban stan u Maloj Americi na II spratu u zgradi sa liftom. Sastoji se od hodnika, dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom, dve spavaće sobe, kupatila i terase. Grejanje na toplotne pumpe. Na odličnoj lokaciji, u blizini marketa, škola, vrtića, samo par minuta hoda od centra grada. Uknjižen 1/1

100.000 €
Stan | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Na prodju dvorišni stan površine 47 m2 u Maloj Americi. Sastoji se od hodnika, kuhinje sa trpezarijom, jedne velike prostrane sobe i kupatila. Grejanje je na plinske peći, stolarija PVC, po podovima broski pod i keramika. Krov menjan pre 3 godine. Dvorište ograđeno i lepo uređeno. Na odličnoj lokaciji u blizini škola, fakulteta, prodavnica..Uknjižen 1/1

45.000 €
Stan | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Kompletno renoviran dvosoban stan u Dunavska ulica površine 44 m2 na visokom prizemlju i orijentisan je ka centru naselja - istok. Sastoji se od hodnika, odvojene kuhinje sa trpezarijom, ostave, kupatila, dnevne sobe i spavaće sobe. Po podovima laminati, stolarija PVC sa roletnama. Stan ima i pripadajuću podrumsku prostoriju. Na odličnoj lokaciji, u blizini vrtića, škole, velike pijace, marketa...Cena nije fiksna. Uknjižen 1/1.

45.000 €
Kuća | Zrenjanin - Okolno mesto
|

Kuća za rušenje površine 165 m2 na placu od 22 ara. Od priključaka ima GAS, struju, vodu, uknjižena. Cena nije fiksna

13.900 €
Kuća | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Kuća za rušenje upisana na 98 m2 na placu od 13,49 ari. Frontalni deo placa iznosi 25m. Na placu postoji monofazna struja i voda, nalazi se u mirnoj ulici naseljenog mesta Aradac. Uknjižena 1/1. Cena nije fiksna. Uknjižena 1/1

22.000 €
Stan | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Na prodaju dvosoban stan na Bagljašu površine 62 m2 na VI spratu zgrade sa dva lifta. Sastoji se od prostranog hodnika koji vodi u sve prosotrije, kuhinje sa trpazerijom, ostave, dnevne i spavaće sobe, kupatila i zatvorene terase. Grejanje je centralno sa kalorimetrima, po podovima postavljen laminat i keramika, stolarija PVC i drvena. Na odličnoj lokaciji, u bizini TC BIG, marketa, pijace, škole, vrtića...Stan zahteva dodatna ulaganja, u cenu stana je uračunata je i garaža-garažno mesto. Cena nije fiksna, može zamena i za kuću. Moguća kupovina putem stambenog kredita.

65.000 €
Kuća | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Kuća na Gradnulici površine oko 80 m2 građena od čvrstog materijala, sastoji se od predsoblja, prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, kupatila i dve spavaće sobe. U produžetku kuće se nalazi još jedan manji dvorišni stan sa posebnim ulazom i čini ga predsoblje, kuhanja, kupatilo, spavaća soba i dnevni boravak sa trpezarijom. Dvorište ograđeno, popločano i lepo uređeno, i čini ga još jedna stabena jedinica sa autoservisom i dvorišnim stanom površine oko 183 m2 koji se sastoji od predsoblja, velike dnevne sobe sa kuhinom i trpezarijom, kupatila i spavaće sobe. Grejanja u svim prostorijama je centralno, po podovima laminat, stolarija PVC, trofazna struja, video nadzor, alarm, dim senzor, kablovska. Uknjižena 1/1. Moguća kupovima putem stambenog kredita. Postoji mogućnost kupovine i sa nameštajem.

250.000 €
Kuća | Zrenjanin - Okolno mesto
|

Prizemna kuća u Kleku uknjižena na 121 m2 na velikom placu od 80 ari. Sastoji se od hodnika, dve spavaće sobe, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, ostave i kupatila. Građena od čvrstog materijala (plafoni štukatur), grejanje na GAS, struja trofazna. Dvorište ograđeno sa dosta pomoćnih prostorija. Agencijska provizija 1,5% za kupca, odnosno minimalno 300 eura. Za više informacija pozovite 063 433 699 i 063 766 38 42

45.000 €
Stan | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Na prodaju trosoban stan na Bagljašu grejne površine 74 m2 na IX spratu zgrade sa dva lifta (teretni i puitnički). Sastoji se od predsoblja, kuhinje, ostave, dnevne sobe, dve spavaće sobe, kupatila, toaleta i terase. Grejanje centralno gradsko sa kalorimetrima, stolarija PVC sa roletnama. Stan u izvornom stanju, zahteva dodatna ulaganja na odličnoj lokaciji u blizini škola, vrtića, pijace, pošte, TC BIG...Uknjižen, cena nije fiksna. Agencijska provizija 1,5% za kupca, odnosno minimalno 300 eura. Za više informacija pozovite 063 433 699 i 063 766 38 42

65.000 €
Kuća | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Na prodaju kuća sa potkrovljem ukupne površine 176 m2 + dve velike i jedna mala terasa na placu od 2,90 ari. Sastoji se od velike dnevne sobe, trpezarije, kuhinje, ostave, pet spavaćih soba i dva kupatila i jedno nedovršeno. Građena od čvrstog materijala i kvalitetno izolovana. Po podovima postavljen laminat i keramika, stolarija masivna drvena sa duplim dihtom i vakum staklima, grejanje na struju ili čvrsto gorivo. Kuća poseduje kolski ulaz, dvorište ograđeno popločano i čini ga garaža površine 22 m2 i radionica. Kuća izuzetno kvalitetno rađena i ne zahteva dodatna ulaganja. Uknjižena 1/1 Agencijska provizija 1,5% za kupca, odnosno minimalno 300 eura. Za više informacija pozovite 063 433 699 i 063 766 38 42

94.000 €
Stan | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Na prodaju manji trosoban stan na IV spratu zgrade bez lifta površine 52 m2 na Bagljašu. Sastoji se od hodnika, dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, dve sobe, kupatila i terase. Spoljna stolarija PVC, grejanje je gradsko centralno. Po podovima parket. Stan je renoviran 2019. godine. Uknjižen na jednog vlasnika, u blizini škole, vrtića, marketa, pijace, TC BIG.... Agencijska provizija 1,5% za kupca, odnosno minimalno 300 eura. Za više informacija pozovite 063 433 699 i 063 766 38 42

52.000 €
Plac | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Na prodaju plac na vrlo atraktivnoj lokaciji na Bagljašu površine 6,8 ari. Urađena je kompletna dokumentacijia, dozvole, plaćeni prikljključci i komunalije, prijekat, prijavljeni radovi za zidanje kuće od 161 m2. Urađen je i projekat rušenja postojećeg objekta takođe. Uknjžeo.

50.000 €
Kuća | Zrenjanin - Gradska lokacija
|

Porodična kuća ukupne površine 320 m2 na placu od 5,48 a. Sastoji se od četiri stana od kojih su tri dvosobna i jedan četvorosoban. Gradjena od čvrstog materijala, struja trofazna, stolarija PVC, gradska kanalizacija, grejanje gas. U sklopu kuće velika garaža. Potkrovlje nedovršeno i može biti pretvoreno u još jedan stan. Dvorište ograđeno i poseduje kolski ulaz. Kuća zahteva delimično renoviranje. Uknjižena 1/1. Cena nije fiksna.

80.000 €
Agencije za nekretnine | Stefanov Nekretnine