Nekretnine: Agencije za nekretnine | Euro Winner Nekretnine D O O

EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O


Broj u registru posrednika : 1432
Telefon: (011) 613-8259
Stan | Beograd - Palilula - Hadžipopovac - Milana Tankosića
|

Odličan, komforan stan u blizini Zire, Ruzveltove i Jevrejskog groblja. Sve prostorije su izuzetno prostrane i funkcionalne. Stan se izdaje kompletno namešten, kuhinja sa sudo-mašinom, kvalitetan nameštaj od punog drveta, bela tehnika u funkciji koja u potpunosti zadovoljava moderan život jedne porodice. Zimi je stan topao i prijatan, grejanje je centralno, dok se leti lako provetrava i rashlađuje zahvaljujući dvostranoj orijentaciji i dobroj klimatizaciji. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

1.500 €
Stan | Beograd - Palilula - Hadžipopovac - Milana Tankosića
|

Odličan duplex smešten u mirnom, porodičnom okruženju nadomak Ruzveltove ulice. Stan je dvostrano orijentisan, opremljen veoma kvalitetnom tehnikom i nameštajem. Sve prostorije su izuzetno komforne i funkcionalne. CG zimi obezbeđuje topao i prijatan ambijent dok je u letnjim mesecima stan odlično klimatizovan zahvaljujući klima uređajima postavljenim na oba nivoa. Stan je idealan za porodičan život, ali i kao poslovni prostor. Parking ispred zgrade. Nije pet-friendly. Odmah useljiv! Plaćanje: depozit + mesečna zakupnina. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

1.800 €
Plac | Beograd - Grocka - Vrčin - Cerska
|

Prodaje se plac od 10 ari uknjižen kao građevinsko zemljište, u građevinskom području. Nalazi se blizu centra grada, u Beogradskoj opštini Grocka, naselje Vrčin. Plac je pun zelenila, prazan ima pripadajući asfaltni put, tako da je pogodan za gradnju objekta po želji. Pozicioniran je na dobrom mestu sa gradom povezan gradskim prevozom. Plac pravilnog oblika, voda i struja su sprovedeni porad njega. Poseduje se informacija o lakaciji i prema njoj na parceli je dozvoljena gradnja (indeks izgrađenosti 0.6, stepen zauzetosti 30%, objekat spratnosti P+1+PK ( prizemlje+sprat+potkrovlje). Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

30.000 €
Hala | Beograd - Surčin - Dobanovci - Steve Jovanovića
|

Uknjižen i odmah useljiv poslovno-proizvodni prostor na 19 ari placa. Plac je ograđen i ima kamionski prilaz. Poslovno-izložbeni prostor je objekat od 420 m2 na tri etaže: prizemlje, sprat i potkrovlje. Proizvodni prostor čine tri hale površine 1090 m2, koje su klimatizovane, sa ugrađenom stolarijom sa troslojniim staklima. Struja: dva brojila po 17,5kw. Tri vrste grejanja: etažno (gorionik lož ulje), na struju (klima, el. radijatori) i grejanje na čvrsto gorivo. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

490.000 €
Stan | Beograd - Stari grad - Vlajkovićeva
|

Četvorosoban stan, uknjižen na 106m2 u lepom delu Vlajkovićeve ulice. Odličan za porodičan život. Stan je dvostrano orijentisan na drugom od četiri sprata u zgradi bez lifta. Stan je u izvornom stanju, za adaptaciju. Deo stana od 30m2, fizički je odvojen od stana i kompletno je adaptiran u garsonjeru koja se izdaje. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

370.000 €
Plac | Beograd - Čukarica - Velika Moštanica - Moštanička
|

U prilici smo da Vam ponudimo poljoprivredno zemljiste koje se nalazi na putu Sremcica-Velika Mostanica. Nalazi se u zoni sume odmah pored asfaltnog puta gde je prosla i ulicna rasveta. Pored placa protice i manja recica. U pitanju su dve parcele i to 312/2 312/3 KO Velika Mostanica. Uknjizeno 1/1 Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

35.000 €
Kuća | Inđija - Okolno mesto - Vojvode Stepe
|

Trosobna kuća, 132m2 + tersa+ lođa, 4.7 ari, uknjižena. U podnožju Fruške gore i neposrednoj blizini Dunava nalazi se Stari Slankamen. Slankamen je poznat po svojoj banji, ribljim restoranima, plaži i vinu. Mesto sa dugom i veoma bogatom tradicijom. U prilici smo da Vam ponudimo kuću okruženu zelenilom i u blizini Dunava. Kuća u osnovi uknjižena na 66m2, a sam objekat ima prizemlje i visoko potkrovlje. Što ukupno čini 120m2. Kuća se prodaje kompletno nameštena, uknjižena je i odmah useljiva. U prizemlju objekta nalazi se ulazni hodnik, kupatilo, kuhinja sa trpezarijom, veliki dnevni boravak sa kaminom i velika zastakljena terasa. U visokom potkrovlju nalazi se jedan deo za garderobu, jedna mala spavaća soba, velika spavaća soba i zastakljena lođa. Kuća poseduje etažno grejanje na gas. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

90.000 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 61 - Jurija Gagarina
|

U prilici smo da Vam ponudimo lep trosoban stan u Bloku 61, Jurija Gagarina. Zgrada je odlično održavana (vojna), ima 2. lifta. Sastoji se od hodnika, predsoblja, kuhinje sa trpezarijom, dnevne sobe, dve spavaće sobe, wc-a, toaleta i lođe. Lođa ima dodatnih 5 kvadratnih metara koji ne ulaze u kvadraturu stana. Svi sadržaji neophodni za urbani način života su u neposrednoj blizni- vrtići, osnovne škole, supermarketi (0-24h), dom zdravlja, pijaca, gradske saobraćajne linije (autobusi i tramvaji), šetalište uz Savsku obalu nije daleko.. Stan je održavan, ima klasični blokovski parket, blindirana vrata, interfon, video nadzor u zgradi... Orijentisan je istočno i pruža se odličan pogled ka centru Beograda (vidi se Beograđanka, hram Svetog Save). Stan je za svaku preporuku. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

162.500 €
Stan | Beograd - Novi Beograd - Blok 23 - Bulevar Arsenija Čarnojevića
|

Uknjižen, dvioposoban stan u novobeogradskom bloku 23, koji je označen kao vrhunac arhitekture stanovanja u okviru stalne postavke Muzeja moderne umetnosti (MoMA) u Njujorku i kao deo centralne zone Novog Beograda dobija status kulturnog dobra na predlog Zavoda za zaštitu spomenika kulture grada Beograda. Stan je izuzetno funkcionalan, dvostrano orijentisan, odamah useljiv. Prostorije: ulaz, dnevna soba, trpezarija, kuhinja, dve spavaće sobe, degažman, dva mokra čvora, lođa i balkon. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

189.000 €
Poslovni prostor | Beograd - Surčin - Dobanovci - Steve Jovanovića
|

Uknjižen i odmah useljiv poslovno-proizvodni prostor na 19 ari placa. Palc je ograđen i ima kamionski prilaz. Poslovno-izožbeni prostor je objekat od 420 m2 na tri etaže: prizemlje, sprat i potkrovlje. Proizvodni prostor čine 3 hale površine 1090 m2, koje su klimatizovane, sa ugrađenom stolarijom sa troslojnim staklima. Struja: 2 brojila po 17.5KW. Tri vrste grejanja: etažno (gorionik lož ulje), na struju (klima, el.radijatori) i grejanje na čvrsto gorivo. Posrednička naknada je regulisana u skladu sa Opštim uslovima poslovanja EURO-WINNER NEKRETNINE D.O.O.

490.000 €
Agencije za nekretnine | Euro Winner Nekretnine D O O