Nekretnine: Prodaja lokala srbija

Lokal | Beograd - Zemun - Gornji grad - Prvomajska
|

Kompleks koji je smešten u najmirnijem delu Zemuna, savršena lokacija za stanovanje sa odličnim saobraćajnim vezama i samo 15 minuta šetnje do centra Zemuna.  Jedinstvena lokacija sa koje se može stići gde god poželite u Beogradu, za manje od 30 minuta, blizina auto-puta E75. Lokacija čija vrednost raste, u čijoj se neposrednoj blizini nalaze brojni sadržaji: veliki broj prodavnica, pekara, restorana brze hrane, kafića, salona lepote, apoteka, benzinske pumpe, pijaca, osnovna škola, dečiji vrtić, veliki marketi: Lidl, Idea, TC Zmaj, Emezzeta, Okov... Kompleks pripada stambeno-poslovnim objektima visoke klase, u smislu kvaliteta gradnje i arhitekture. Stanovi su maksimalno moderni, komforni i udobni, a penthouse stanovi sa najlepšim pogledom mogu biti u stilu ateljea ili porodični stanovi.  Svi stanovi poseduju terase i lođe, pri čemu su terase penthouse stanova posebno velike.  Stanovi su opremljeni italijansko-španskom keramikom i sanitarijama, bojlerima, žaluzinama na elektro pogon i klima uređajima prvoklasnih brendova, kao i dvoslojnim lameliranim parket-tarketom.  Spoljnom aluminium-drvo dvoslojnom stolarijom, sigurnosnim ulaznim vratima sa zaključavanjem u šest pozicija, kao i unutrašnjim furniranim sobnim vratima. Interfonom i video nadzorom.  Kvalitet gradnje primenjen u stanovima oslikava se i u kvalitetu zajedničkih prostorija. Lift je veoma prostran, kako i hol, stepenište i podzemna garaža iz koje se direktno izlazi na Prvomajsku ulicu. Kompleks ušuškan u zelenilu, čini posebnim i dvorište sa sadržajima, za miran porodičan život, odmor i opuštanje. Cena je izražena bez PDV-a. Kupci prvog stana imaju pravo na povraćaj PDV-a. Rok završetka radova je predviđen do kraja avgusta 2024. Agencijska nadoknada iznosi 2%. .

103.200 €
Lokal | Beograd - Vračar - Crveni krst - Gročanska
|

U ponudi je odličan lokal u dva nivoa, sa velikim izlogom do same ulice u novoj lux zgradi, na frekventnoj lokaciji. Prvi nivo ima 21kvm a galerija 26kvm. Pogodan je za razne vrste delatnosti. Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta. Agencijska nadoknada iznosi 2%.

122.200 €
Lokal | Beograd - Čukarica - Banovo brdo - Nodilova
|

U ponudi veoma atraktivan lokal apartmanskog tipa u lux novogradnji, visokog kvaliteta, na dobroj lokaciji, blizu hipodroma. Sastoji se iz dva nivoa. U prizemlju je lokal od 20kvm a na drugom nivou apartman od 38kvm, kpji ima zaseban ulaz. Lokal je ulično orijentisan i pogodan je za razne vrste delatnosti. Odlična prilika za investiciju. U blizini je most na Adi, osnovna škola, obdaništa, pijaca, Ada ciganlija, Košutnjak, stanice gradskog prevoza. Agencijska nadoknada iznosi 2%.

170.000 €
Lokal | Beograd - Savski venac - Birčaninova
|

Lokal na odličnoj lokaciji u Sarajevskoj ulici, u delu kod Birčaninove ulice. Lokal se nalazi u pasažu, na platou između zgrada. Lokal je na dva nivoa (prizemlje+suteren). Uknjižen je na punu kvadraturu od 65kvm, od čega je gornji nivo 39kvm a donji 26kvm. Visina plafona u gornjem nivou je 3,10m a visina u suterenu je 2,35m. Grejanje je centralno. Donjem nivou se pristupa kružnim stepenicama. Odlična ponuda. Agencijska provizija iznosi 2%. .

85.000 €
Lokal | Beograd - Čukarica - Cerak vinogradi - Cerski venac
|

Na izuzetnoj lokaciji  Cerak Vinogradi lokal za prodaju od 163m2 i terasom iznad objekta 250m2. Lokacijski je pozicioniran na frekventnom mestu za sve tipove posla ugostiteljstva, kancelariskih prostorija, mesta za igraonicu.  Objekat je adaptabilan po želji kupca u zavisnosti od delatnosti. Zahteva sređivanje unutrašnjosti i ploče iznad lokala. Prostorije su takve konstrukcije da se može podeliti u nekoliko delova kao kancelarije ili kao jedan prostor za poslovanje. Ima veliku korisnu prostoriju, prostoriju za ostavu, veliki tolet, magacín zaseban od poslovnog prostora, kao i veliku terasu iznad objekta. U blizini škole, vrtića, marketa, pijace i više linija gradskog prevoza. Dobra investicija za kupovinu i poslovanje. Agencijska provizija iznosi 2 %  .

199.999 €
Lokal | Niš - Medijana - Centar
|

Lokal površine 29.5 m2 na super lokaciji u strogom centru grada u blizini pekare Kalinka, pogodan za kancelarijski prostor i sve vrste delatnosti (trenutno u njemu kozmetički salon) po strukturi poseduje veliku prostoriju, čajnu kuhinju i kupatilo. Grejanje struja, sopstveno brojilo. Nalazi se izmedju skole Ucitelj Tasa i prodavnice Male Oaze. Za vise informacija kontaktirajte Agenciju LIBO NEKRETNINE NIS, na telefone 065/222-3922,065/3303 703, 065/8833-446, 060/7513-377, Reg. Posredika broj 49. Lokal je u postupku uknjizenja.

48.000 €
Lokal | Niš - Medijana - Centar - Obrenovićeva
|

Lokal 50m2, u TPC "Kalča" na I spratu pogodan za sve delatnosti. Struktura: jedna velika prostorija i mokri čvor. Svojina privatna, vlasništvo 1/1. postoji mogucnost zamene za drugu nepokretnost, dobar auto. Politika poslovanja Agencije za nekretnine “LIBO” jeste da u opisu oglasa o nepokretnostima ne prikazuje tačnu lokaciju, već približnu lokaciju nepokretnosti. Zakazivanjem terena sa našim agentima bićete upoznati sa tačnom lokacijom nepokretnosti, pri čemu agencija ne snosi odgovornost ukoliko je Vaš lični utisak da lokacija navedena u oglasu ne odgovara lokaciji na terenu.Trudimo se da budemo što precizniji u opisu nepokretnosti, prikazu slika, tehničkih karakteristika stana kao I cena, Međutim, ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez propusta, kako u pogledu tehničkih grešaka, opisa karakteristika, tako i cena, niti garantujemo da su sve nepokretnosti dostupne za kupoprodaju / zakup. Agencija “LIBO” nekretnine zadržava pravo da promeni sadržaj ovog oglasa i cene navedene na oglasu u bilo koje vreme i bez prethodnog upozorenja. “LIBO” nekretnine-agencija ne snosi odgovornost za promene cena koje mogu da nastanu u svakom momentu od objavljivanja oglasa, niti garantuje tačnost istih. Veoma čests lučaj u praksi jeste da vlasnici ne obaveštavaju ažurno posrednika o promeni cene. Napomena: Pre razgledanja nepokretnosti u obavezi smo da od klijenta pribavimo fotokopiju lične karte, u skladu sa Zakonom o spečavanju pranja novca i finansiranju terorizma - Član 7. I Član 17. st.6. Molimo klijente za razumevanje u tom pogledu imajući u vidu da ukoliko ne utvrdimo identitet klijenta možemo da snosimo Zakonske posledice od strane tržišne inspekcije. Takođe, po Zakonu o posredovanju u obavezismo na zaključenje Ugovora o posredovanju sa klijentima. Za vise informacija kontaktirajte Agenciju LIBO NEKRETNINE NIS, na telefone 065/222-3922, 065/3303 703, 065/8833-446, 060/7513-377, Reg. Posredika broj 495

62.500 €
Lokal | Niš - Pantelej - Pantelej
|

Lokal 210m2 kompletno sređenr, novogradnja, (nema povraćaj PDV) kod Niteksa, u podrumu zgrade (ima dnevno svetlo). Struktura: veliki salon, 3 mokra čvora, 2 kancelarije i magacinski prostor, vrhunska italijanska sanitarija, stolarija drvo - aluminijum, grejanje struja mogućnost grejanja na gas, priključak za struju 25 kw. Lokal pogodan za igraonice, rođendanice, fitnes sale, teretane i slične namene. Vlasnistvo 1/1. Politika poslovanja Agencije za nekretnine “LIBO” jeste da u opisu oglasa o nepokretnostima ne prikazuje tačnu lokaciju, već približnu lokaciju nepokretnosti. Zakazivanjem terena sa našim agentima bićete upoznati sa tačnom lokacijom nepokretnosti, pri čemu agencija ne snosi odgovornost ukoliko je Vaš lični utisak da lokacija navedena u oglasu ne odgovara lokaciji na terenu.Trudimo se da budemo što precizniji u opisu nepokretnosti, prikazu slika, tehničkih karakteristika stana kao I cena, Međutim, ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez propusta, kako u pogledu tehničkih grešaka, opisa karakteristika, tako i cena, niti garantujemo da su sve nepokretnosti dostupne za kupoprodaju / zakup. Agencija “LIBO” nekretnine zadržava pravo da promeni sadržaj ovog oglasa i cene navedene na oglasu u bilo koje vreme i bez prethodnog upozorenja. “LIBO” nekretnine-agencija ne snosi odgovornost za promene cena koje mogu da nastanu u svakom momentu od objavljivanja oglasa, niti garantuje tačnost istih. Veoma čests lučaj u praksi jeste da vlasnici ne obaveštavaju ažurno posrednika o promeni cene. Napomena: Pre razgledanja nepokretnosti u obavezi smo da od klijenta pribavimo fotokopiju lične karte, u skladu sa Zakonom o spečavanju pranja novca i finansiranju terorizma - Član 7. I Član 17. st.6. Molimo klijente za razumevanje u tom pogledu imajući u vidu da ukoliko ne utvrdimo identitet klijenta možemo da snosimo Zakonske posledice od strane tržišne inspekcije. Takođe, po Zakonu o posredovanju u obavezismo na zaključenje Ugovora o posredovanju sa klijentima. Za vise informacija kontaktirajte Agenciju LIBO NEKRETNINE NIS, na telefone 065/222-3922, 065/3303 703, 065/8833-446, 060/7513-377, Reg. Posredika broj 495

210.000 €
Lokal | Niš - Medijana - Centar
|

U prilici smo da vam ponudimo lokal P=114m2 u samom centru grada, pogodan za sve delatnosti.Za više informacije pozvati:065/222 3922,065/883 3446,065/9513 377.Libo agencija upisana u registar posrednika pod brojem 495.

500.000 €
Lokal | Beograd - Stari grad - Višnjićeva
|

Uknjižen lokal na 66m2 u poslovnom centru u Višnjićevoj, u prizemlju, sređen bez ulaganja. Razrađen. Agenc. provizija 2% Agent: Smilja Stojadinović br. licence 3006 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620-734 .

210.000 €
Lokal | Beograd - Stari grad - Dunavski kej - Dunavski kej
|

Lokal u najlepšem delu Beograda, pored reke, kompletno renoviran, sa velikim javnim parkingom ispred (nezoniran). Sastoji se od jedne velike prostorije, jedne manje, kuhinje i kupatila. Lokal pogodan za sve vrste salona, firme, advokatske kancelarije, na pet minuta od centra grada. Agencijska provizija 2% Agent: Slađana Čađenović, br. licence:4198 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620-734 SC05 .

93.000 €
Lokal | Beograd - Stari grad - Skupština - Majke Jevrosime
|

Prodaje se lokal od 56m2 u prizemlju stambene zgrade, pogodan za više delatnosti. Odlična centralna gradska lokacija. U lokalu cg grejanje. Odmah useljiv Agencijska provizija 2% Agent:Katarina Stefanović br. licence 637 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620-734 .

170.000 €
Lokal | Pančevo - Gradska lokacija - centar - Cara Dušana
|

Prodaje se lokal na prometnoj lokaciji u centru Pančeva. Uknjiženo 75m2, mereno 80m2. Lokal je kompletno renoviran kvalitetnim materijalima, urađena odlična zvučna izolacija. Podno grejanje, dva mokra čvora, čajna kuhinja, ostava, dva ulaza. Postoji mogućnost proširenja. Pogodan za razne vrste delatnosti. Agencijska provizija 2% Agent : Jelena Jovović br. licence 3856 "Art nekretnine " d.o.o. Beograd Reg br. 339 011/2620-734 .

86.000 €
Lokal | Beograd - Čukarica - Banovo brdo - Požeška
|

Dobra investicija. Odličan lokal u TC u Požeškoj, pored oš Josif Pančić i preko puta parka u samom centru Banovog brda. Idealan za salon, manju ordinaciju... Nalazi se na prvom spratu i ne zahteva nikakva ulaganja osim higijenskog krečenja. Računi za infostan su minimalni. Mogućnost izloga ka požeškoj ulici. Odmah useljiv. Minimalna agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja Agent: Milivoje Đorđević br. licence 2498 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/2620-734 .

49.500 €
Lokal | Beograd - Zvezdara - Đevđelijska
|

Prodaje se lokal na Zvezdari u lepoj i mirnoj ulici. Lokal ima jednu veću prostoriju i jednu manju i toalet. Ima izlog do ulice. Može se koristiti za razne delatnosti. Za advokatske kancelarije, IT, knjigovodstvo, i razne zanatske delatnosti. Trenutno je unutra zakupac knjigovođa. Sve iz lokala biće ispražnjeno. Minimalna agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja Agent: Slađana Čađenović, br. licence:4198 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 SC05 011/2620734 .

50.000 €
Lokal | Beograd - Zemun - Prizrenska
|

Lokal na dva nivoa u novogradnji. 130m2 se nalazi na nivou prizemlja i 82m2 na nivou suterena. Prodaje se u sivoj fazi. Agencijska provizija 2% Agent: Ana Jovanović, broj licence 4000 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 AJ01 011/2620734 .

420.000 €
Lokal | Vrnjačka Banja - Gradska lokacija - Velibora Markovića
|

Odlična novogradnja, lokal na dva nivoa u prizemlju zgrade.Zgrada V Frame se nalazi u centru Vrnjačke banje. Cena spoljnih parking mesta je 5000e sa pdv-om. Cena parking mesta u garaži je 15 000e + pdv. Cena lokala je 2700eur/m2+pdv Vrnjačka Banja je najveća banja u Srbiji, odlična za život. Nalazi se u centralnoj Srbiji u Raškom okrugu. Udaljena je oko 200 km od Beograda, 25 km od Kraljeva i 7 km od Trstenika. Smeštena je između planine Goč i Zapadne Morave. U Vrnjačkoj Banji se nalazi sedam mineralnih izvora. Glavna privredna grana u Vrnjačkoj Banji je turizam. Vrnjačka Banja kao turističko mesto ima tradiciju dugu gotovo 150 godina i za to vreme se razvila u jednu od najbolje organizovanih destinacija, a po broju gostiju predstavlja najposećenije balneološko lečilište u Srbiji.Zbog njene lepote zovu je i Kraljica srpskog turizma. Zasigurno najlepša banja u našoj zemlji, a zbog svoje lepote i svega onoga što pruža gostu i najposećenija. Mnogi je svrstavaju u top 5 destinacija koje morate posetiti u Srbiji. Termo izolacija temelja je 20 cm stirodura, termo izolacija krova je 25 cm, dok je na medjuspratnim pločama 5 cm. -Zvucna izolacija na svim plocama je 2 cm termosilent. -Termo izolacija na fasadi je 8 cm tvrdo presovana kamena vuna, zavrsna fasada je silikatna. -Keramika je domaće proizvodnje. -Sanitarije Grohe. -Cini sušaci sa peskom u sebi. -Ulazna i sobna vrata su Block lock doors. -Fasadna stolarija je aluminijumska sa aluminijumskim roletnama prozvodjaca Alumil, sve u ralu 7016. -Lift proizvodjaca Kone. -Ugradjene su inverter klime. -Viseslojni hrastov parket. -Grejanje je na struju (norveski radijatori) -Objekat ima video interfon i kamere u krug. Agencijska provizija 2% Agent: Jasna Stojić br. licence 2646 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620734 .

1.350.000 €
Lokal | Beograd - Stari grad - Dorćol - Cara Uroša
|

Lokal površine 40 kvadrata se prodaje. Renoviran najkvalitetnije. Vrhunske instalacije, FID sklopka, trofazna struja, elektricna- interfon brava na vratima, panik svetla, najmodernije zasebno brojilo, male komunalije, struja.Živ kraj, Galerija fresaka (na 15 metara) , Džamija(na 30 metara) , Jevrejska opština u Kralja Petra (na 30metara) , Kalemegdan (na 40 metara) , Knez Mihajlova ulica (na 50 metara od lokala) . Živ kraj, dosta turista , šetača , prolaznika, zaposlenih po firmama u kraju...dosta Hotela , Hostela, Restorana i Kafana uokolo. Smeštena u trouglu ulica : Kralja Petra , Uzun Mirkove , Gospodar  Jevremove...redovno izdat-dobra investicija. Bio do sada : salon venčanica, ženski frizer , galerija,optičar,barber shop. . .  Pogodan za zubare, prodavnice, agencije, pekare, kladionice, salone lepote. . . sve sve, pa i kancelarijske namene-u prizemlju zgrade.Ulazi se ulokal sa ulice direktno , gleda na ulicu ,6 kvadrata izloga. Agenc. provizija 2% Agent: Uroš Jovanović br. licence 594 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/2620734 NS .

155.000 €
Lokal | Beograd - Stari grad - Kalemegdan - Tadeuša Košćuška
|

U prilici smo da vam ponudimo ozbiljan lokal u srcu Beograda, kod Kalemegdana, Pjarona de Mondezira (Tadeuša Košćuška), površine 140m2 u dva nivoa - 52m2 i 88m2. Orijentisan je kompletno ka ulici, gleda na Kalemegdan, sa velikim izlogom. Prostor je sređen i ne zahteva veća ulaganja. Budući vlasnik odmah može da počne sa radom. Pogodan je za različite delatnosti s obzirom na frekventnost lokacije, za restorane, klinike, kancelarije, kladionice, apoteke... Za svaku preporuku. Agencijska provizija 2% Agent: Milivoje Đorđević br. licence 2498 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/2620734 .

420.000 €
Lokal | Užice - Gradska lokacija - Kneza Lazara
|

U prilici smo da vam ponudimo ozbiljan lokal u centru Užica na atraktivnoj lokaciji, ulica Kneza Lazara. Pogodan za više namena, osnova je 250 m², ima visinu od 6 m², pa postoji mogućnost nadogradnje galerije još 160 m². Uz lokal ide i pripadajuća kancelarija na 1.spratu u zgradi od 40 m². Takođe, uz sam lokal idu i 3 parking mesta ispred ulaza. Pogodan je za različite delatnosti s obzirom na frekventnost lokacije, za restorane, klinike, kancelarije, kladionice, apoteke... Za svaku preporuku. Agenc. provizija 2% Agent: Mićko Đorđević br. licence 2498 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/2620734 .

900.000 €
Lokal | Beograd - Zemun - Kalvarija - Prvomajska
|

Lokal je smešten u novom modernom kompleksu sa velikim izlozima okrenuti ka prometnoj ulici. Kupac lokala nasleđuje ugovor o zakupu 5+5 godina, visina mesečne zakupnine iznosi 6.000 eur+pdv. Cena je iskazana bez pdv-a. Za sve detalje, budite slobodni da nas kontaktirate. Agencijska provizija 2% Agent: Milena Kalezić br. licence 1993 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 MK .

950.000 €
Lokal | Beograd - Zemun - Kalvarija - Prvomajska
|

Odlična investicija! Lokal je smešten u novom modernom kompleksu sa velikim izlogom okrenutim ka prometnoj ulici. Pogodan za različite delatnosti. Cena je iskazana bez pdv-a. Za sve detalje, budite slobodni da nas kontaktirate. Agencijska provizija 2% Agent: Milena Kalezić br. licence 1993 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 MK .

73.000 €
Lokal | Beograd - Zemun - Kalvarija - Prvomajska
|

Lokal je dvostrano orijentisan sa mogućnošću korišćenja bašte koja se nalazi na platou kompleksa. Pogodan za različite vrste delatnosti. Cena je iskazana bez pdv-a. Za sve detalje, budite slobodni da nas kontaktirate. Agencijska provizija 2% Agent: Milena Kalezić br. licence 1993 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 MK .

632.000 €
Lokal | Beograd - Savski venac - Vojvode Milenka
|

Uknjižen lokal, PR/IV, 3 prostorije, cg. Lokal nije okrenut ka ulici već bočno. Lokal ima veliki ulazni prostor sa izlogom, 2 prostorije (kancelarije), čajnu kuhinju i toalet. Agencijska provizija 2% Agent: Vladimir Jovanović br. licence 1773 "Art nekretnine " d.o.o. Beograd Reg br. 339 011/26-20-734 .

150.000 €
Lokal | Beograd - Novi Beograd - YUBC - Bulevar Mihajla Pupina
|

Lokal površine 26m² nalazi se u YU Biznis Centru, trenutno pod dugoročnim zakupom što osigurava stabilne prihode za buduće vlasnike. Ova neodoljiva prilika nudi izvanrednu investiciju za one koji žele da uđu u svet poslovnog nekretninskog tržišta sa pouzdanim i sigurnim izvorom prihoda. Agenc. provizija 2% Agent: Jovana Popovic br. licence 5225 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 .

65.000 €
Lokal | Beograd - Palilula - Palilulska pijaca - Kneza Danila
|

Odličan lokal, održavan i odmah useljiv, u prizemlju stambene zgrade, sa izlogom na atraktivnoj lokaciji u blizini Palilulske pijace. Ima dva nivoa. Prvi nivo 24m2 sa visinom plafona od 4m i izlogom ka ulici i donji nivo 41m2. Centralno grejanje, uvedena trofazna struja, dva klima uređaja, centralni ventilacioni sistem na donjem nivou, toalet na prvom nivou i sve instalacije za mokri čvor na donjem nivou. Ispod donjeg nivoa lokala se nalaze podrumi i dva nivoa garaža. U neposrednom okruženju se nalaze sve institucije i sadržaji neophodni za svakodnevno poslovanje. Idealan prostor za različite vrste delatnosti, brzo useljiv. Agencijska provizija 2% Agent: Ivana Koprivica, br. licence:4617 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 IK05 .

129.900 €
Lokal | Beograd - Zemun - Gornji grad - Karlovačka
|

28 m2, prizemlje, izvorno stanje; oglasna lokacija Zemun Gornji grad, lokal pogodan za različite delatnosti, u mirnom delu Zemuna. Agenc. provizija 2% Agent: Nebojša Bucalo br. licence 509 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/26-20-734 JA .

55.000 €
Lokal | Smederevo - Gradska lokacija
|

Lokal na Papazovcu, kod Ideje i pijace. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

11.000 €
Lokal | Beograd - Čukarica - Banovo brdo - Požeška
|

Lokal na odličnoj lokaciji u centru Banovog brda, ukupne površine 287m2. Sastoji se iz prizemlja i podruma. U prizemlju je veći prostor sa šankom i terasom(111m2), koja je zastakljena. U podrumu su 2 toaleta i 2 prostorije za zaposlene. Uknjižen i adaptibilan. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

600.000 €
Lokal | Kragujevac - Gradska lokacija - Milovana Gušića
|

Prodaje se lokal u ulici Milovana Gušića, 95m2 sa dva mokra čvora. Lokal poseduje veliki izlog. Nalazi se u prizemlju, na prometnoj lokaciji, pogodan za sve vrste delatnosti. Investitor sa dugogodišnjim iskustvom. Preporuka agencije. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

260.000 €
Lokal | Beograd - Voždovac - Pukovnika Petra Mišića
|

U ponudi je odličan lokal sa dugogodišnjim zakupcem kome se lokal izdaje za 350evra. Uknjižen 1/1. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

90.000 €
Lokal | Smederevo - Gradska lokacija
|

Lokal kod bolnice na prometnom mestu, prizemlje u novijoj zgradi. 22m2, pogodan za razne delatnosti. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

33.000 €
Lokal | Smederevo - Gradska lokacija - Karađorđeva
|

Lokal u Karađorđevoj ulici. Prizemlje od 38m2 (pristup sa ulice) i 38m2 uređene podrumske prostorije, sastavni deo lokala. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

85.000 €
Lokal | Smederevo - Gradska lokacija - Karađorđeva
|

Lokal u Karađorđevoj ulici. 45m2 prizemlje, pristup sa ulice, i 55m2 uređene podrumske prostorije, sastavni deo lokala. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

110.000 €
Lokal | Beograd - Palilula - Centar - Takovska
|

Prodaje se lokal sa izlogom do ulice, Takovska, 75m2, PR+1. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

220.000 €
Lokal | Beograd - Novi Beograd - Blok 44 (TC Piramida) - Jurija Gagarina
|

Prelep lokal u centralnoj piramidi na prvom spratu na glavnom šetalištu. Lokal je za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

54.999 €
Lokal | Beograd - Grocka
|

Novogradnja( završetak radova jul 2024), građevinska dozvola, veoma visok kvalitet završnih radova, moderna zgrada na odličnoj lokaciji, fazno plaćanje 1.900+pdv. Mogućnost kupovine garaže 8000+pdv ili parking mesta u dvorištu 3000+pdv. Izolacija 10cm stiropor. Hrastov parket I klasa, široke lajsne. Geberit sanitarije Medijapan vrata Aluminijumske roletne i komarnici, PVC Rehau termoizolovano staklo punjeno gasom, sedmokomorno Lift i video nadzor. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

180.500 €
Lokal | Beograd - Novi Beograd - Blok 44 (TC Piramida) - Jurija Gagarina
|

Lokal na prvom spratu centralne piramide na glavnoj štrafti sa velikim izlogom sa mogućnošću reklame na suprotnom zidu. Lokal je izdat, prodaje se ili menja za stan, kuću, opština Surčin, opština Stara Pazova. Lokal je za svaku preporuku. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu.

79.900 €
Lokal | Beograd - Zvezdara - Slavujev venac - Đurićeva
|

Prodaje se uknjižen lokal na uglu zgrade, izlazi na dbe ulice, trenutno je ugostiteljski objekat. Mogućnost nastavka biznisa. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

199.000 €
Lokal | Beograd - Grocka
|

Prodaje se lokal u izgradnji, površine 51 m², pogodan za uslužne i kancelarijske delatnosti, kao i za stanovanje. U ponudi ima i manjih i većih lokala i poslovnih ateljea. Nalazi se u najboljem delu Kaluđerice – u neposrednoj blizini su supermarketi, pijaca, osnovna škola, obdanište, banka, dom zdravlja, autobuska stanica. Uz lokal se može kupiti parking mesto po ceni od 5.000€. Zgrada je izgrađena na osnovu građevinske dozvole i projektovana je u duhu savremene arhitekture. Završetak svih radova i useljenje planirano je do septembra 2024. godine. Na iskazanu cenu plaća se PDV 20%. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

81.600 €
Lokal | Beograd - Grocka
|

Prodaje se lokal u izgradnji, površine 56 m², pogodan za uslužne i kancelarijske delatnosti, kao i za stanovanje. U ponudi ima i manjih i većih lokala i poslovnih ateljea. Nalazi se u najboljem delu Kaluđerice – u neposrednoj blizini su supermarketi, pijaca, osnovna škola, obdanište, banka, dom zdravlja, autobuska stanica. Uz lokal se može kupiti parking mesto po ceni od 5.000€. Zgrada je izgrađena na osnovu građevinske dozvole i projektovana je u duhu savremene arhitekture. Završetak svih radova i useljenje planirano je do septembra 2024. godine. Na iskazanu cenu plaća se PDV 20%. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

89.600 €
Lokal | Beograd - Grocka
|

Prodaje se lokal u izgradnji, površine 38 m², pogodan za uslužne i kancelarijske delatnosti, kao i za stanovanje. U ponudi ima i manjih i većih lokala i poslovnih ateljea. Nalazi se u najboljem delu Kaluđerice – u neposrednoj blizini su supermarketi, pijaca, osnovna škola, obdanište, banka, dom zdravlja, autobuska stanica. Uz lokal se može kupiti parking mesto po ceni od 5.000€. Zgrada je izgrađena na osnovu građevinske dozvole i projektovana je u duhu savremene arhitekture. Završetak svih radova i useljenje planirano je do septembra 2024. godine. Na iskazanu cenu plaća se PDV 20%. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

60.800 €
Lokal | Smederevo - Gradska lokacija
|

Lokal u glavnoj, prometnoj ulici, 23 m2 u prizemlju, kod Trga Nikole Krge. Pogodan za sve delatnosti, parking ispred lokala. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

30.000 €
Lokal | Beograd - Čukarica - Žarkovo - Trgovačka
|

Lokal se nalazi u TC Mondo na prvom spratu od dva. Pogodan za izdavanje. Video nadzor, obezbeđenje. Lokal se sastoji iz jednog odeljenja, dok su toaleti raspoređeni po svakoj etaži. Agencijska provizija 2%. Za više informacija kontakt telefon 063/384-428 Vladimir

27.500 €
Lokal | Inđija - Gradska lokacija - Vojvode Stepe
|

U prilici smo da vam ponudimo elitni stambeno poslovni objekat,koji se nalazi u samom centru Inđije na šetalištu. Savršeno mesto za život u blizini pošte,škole,vrtića,velikih marketa i Doma Zdravlja,mesto na kom ćete osetiti privilegiju savremenog života,koji podrazumeva pametnu zgradu i dodatne sadržaj : Teretana, Spa centar,dečije igralište,podzemna garaža. Svaki stan ima merač potrošnje gasa,kao i merač vodomera. Mogućnost kupovine garažnog mesta. Stanovi u ponudi od 28,88m2 do 92,72m2,kao i dva lokala. Agencijska provizija 2% Za više informacija kontakt telefon 064/110-8395 Aleksandar

48.000 €
Lokal | Inđija - Gradska lokacija - Vojvode Stepe
|

U prilici smo da vam ponudimo elitni stambeno poslovni objekat,koji se nalazi u samom centru Inđije na šetalištu. Savršeno mesto za život u blizini pošte,škole,vrtića,velikih marketa i Doma Zdravlja,mesto na kom ćete osetiti privilegiju savremenog života,koji podrazumeva pametnu zgradu i dodatne sadržaj : Teretana, Spa centar,dečije igralište,podzemna garaža. Svaki stan ima merač potrošnje gasa,kao i merač vodomera. Mogućnost kupovine garažnog mesta. Stanovi u ponudi od 28,88m2 do 92,72m2,kao i dva lokala. Agencijska provizija 2% Za više informacija kontakt telefon 064/110-8395 Aleksandar

780.000 €
Lokal | Beograd - Zemun - Banatska
|

U velikom kompleksu,,ZEMONA,, u Zemunu nudimo vam u blizini Cara Dušana u izgradnji lokale. Svi su kompletno opremljeni završni oblogama zidova - keramikom ,spuštenim plafonima ,sanitarijom i jednoručnih baterija. Izlozi i prozori od Alu profila renomiranih proizvođača. Agencijska provizija 2% Za više informacija kontakt telefon 065/245-6619 Brankica

186.354 €
Lokal | Beograd - Zemun - Banatska
|

U velikom kompleksu,,ZEMONA,, u Zemunu nudimo vam u blizini Cara Dušana u izgradnji lokale. Svi su kompletno opremljeni završni oblogama zidova - keramikom ,spuštenim plafonima ,sanitarijom i jednoručnih baterija. Izlozi i prozori od Alu profila renomiranih proizvođača. Agencijska provizija 2% Za više informacija kontakt telefon 065/245-6619 Brankica

255.751 €
Lokal | Beograd - Zemun - Banatska
|

U velikom kompleksu,,ZEMONA,, u Zemunu nudimo vam u blizini Cara Dušana u izgradnji lokale. Svi su kompletno opremljeni završni oblogama zidova - keramikom ,spuštenim plafonima ,sanitarijom i jednoručnih baterija. Izlozi i prozori od Alu profila renomiranih proizvođača. Agencijska provizija 2% Za više informacija kontakt telefon 065/245-6619 Brankica

497.644 €
Lokal | Beograd - Zemun - Petra Kočića
|

U prilici smo da vam ponudimo lokal od 45m2 u Zemunu. Lokal je nov , prostran, svetao u prizemlju stambene zgrade,ima ostavu i montažnu terasu. Brzo useljiv. Agencijska provizija 2% Za više informacija kontakt telefon 063/837-1234 Marina

130.000 €
Prodaja lokala srbija