Nekretnine: Agencije za nekretnine | Beostil Nekretnine

Beostil nekretnine


Broj u registru posrednika : 497
Beograd
Knez Mihailova 23
Telefon: (011) 322-2323
Telefon 1: (063) 347-100
Telefon 2: (063) 347-790
Web sajt
www.beostilnekretnine.rs
Stan | Beograd - Savski venac - Dobropoljska
|

U ponudi je 2.0 polunamešten stan koji se izdaje kao stambeni ili poslovni prostor. Sastoji se od dnevne sobe sa trpezarijom, kuhinje, spavaće sobe i kupatila. Na dobroj je lokaciji, na prvom spratu u zgradi sa liftom i pogledom na Hram Svetog Save. U blizini je Prokop, Autokomanda, autoput. Dozvoljeni kućni ljubimci. Troškovi su veoma mali jer je zgrada kompletno urađeno. Grejanje je pomoću norveških radijatora. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

500 €
Stan | Beograd - Savski venac - Hercegovačka
|

U ponudi je fenomenalan lux stan u zgradi Arcadia. Namešten je, aparati lux klase. Useljiv od 1. februara 2024. Sastoji se od dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom, dve spavaće sobe, tri kupatila. Poseduje i dva garažna mesta i podrumsku prostoriju. Sa terase otvoren pogled na reku i Kulu. Svi sadržaji su u blizini. Vredi pogledati!!! Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

2.500 €
Lokal | Beograd - Vračar - Hram svetog Save - Mutapova
|

Prodaje se izuzetan, luksuzan lokal, opremljen visokokvalitetnim materijalima. Okrenut je ka ulici i dvorištu i ima izlaz na malu, ograđenu baštu od 10m² koja se može zastakliti. Lokal ima veliki izlog, čajnu kuhinju, wc video nadzor i klima uređaj. Može se koristiti za razne namene. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

285.000 €
Stan | Zlatibor - Planina - Ugostiteljska
|

Stan u novogradnji, useljiv. Na odličnoj lokaciji. Sastoji se od dnevnog boravka sa terasom, u sklopu dnevnog boravka je trpezarija i kuhinja, spavaće sobe i kupatila. Kvalitetno građena zgrada, stan je urađen od kvalitetnih materijala. Prodaje se kompletno namešten, neuseljavan. Parking mesto. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

70.000 €
Lokal | Beograd - Rakovica - Vidikovac - Kneza Višeslava
|

Prizemni ugaoni lokal okrenut prema glavnoj ulici izuzetno uočljiv, mogućnost spoljašnjeg brendiranja. Sastoji se od prodajnog prostora i ostave. Toalet je zajednički na spratu. Grejanje na struju pomoću klima. Lokacijski odlično pozicioniran i saobraćajno povezan. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine

890 €
Magacin | Beograd - Novi Beograd - YUBC - Bulevar Mihajla Pupina
|

Izdaje se odličan magacin od 150 m2, potpuno sređen, sav u pločicama, čist, uredan, prostran, direktan pešački prilaz i direktan pristup automobilom. Pogodan je za sve namene i ima veoma niske troškove. Plaćanje mesečno. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

600 €
Stan | Beograd - Voždovac - Vojvode Stepe - Vojvode Stepe
|

Nova, nameštena garsonjera sa lođom u luksuznom kompleksu zgrada „Voždove kapije” sa unutrašnjim parkom, video nadzorim, obezbeđenjem i recepcijom. Grejanje je centralno sa meračima potrošnje. Izdaje se na duže, uz obavezan depozit. Nisu dozvoljeni kućni ljubimci. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

450 €
Stan | Beograd - Voždovac - Banjica - Milorada Miškovića
|

Neuseljavan stan na prvom spratu zgrade sa liftom. Sastoji se od dnevne sobe sa terasom i kuhinjom kao i spavace, radne sobe i kupatila. Odlicno saobracajno povezan sa gradom u blizini okretnice trolejbusa. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

600 €
Stan | Beograd - Voždovac - Banjica - Milorada Miškovića
|

Neuseljavan stan na prvom spratu nove zgrade sa liftom. Sastoji se od dnevne sobe sa kuhinjom i terasom, dve spavaće sobe od kojih jedna takodje ima pristup terasi, hodnika i kupatila. Grejanje je etažno na struju i naplaćuje se po potrošnji. Lokacijski dobro povezan sa gradom u blizini trolejbuske okretnice. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

690 €
Plac | Beograd - Zvezdara - Mali Mokri Lug - Smederevski put
|

Prodaje se građevinsko zemljište u blizini Smederevskog puta, prekoputa skretanja za Kaluđericu. Prema planu detaljne regulacije, plac je u zoni porodičnog stanovanja, sa maksimum četiri stambene jedinice po objektu, i moguće je izgraditi ukupno 1.700 m². Plac se nalazi na blagom uzvišenju, većim delom je ravan i pod voćkama kajsije. Odvojene su parcele za buduće nove ulice, a dimenzije građevinske parcele su 23x93 m. Do postojeće asfaltirane ulice sa uličnim osvetljenjem i priključcima dolazi se pristupnim putem dužine 100 m. Plac je deljiv i može se kupiti polovina. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!

122.000 €
Agencije za nekretnine | Beostil Nekretnine